chelsea f.c only
Printable View
chelsea f.c only
خیلی خوب شد ! با صعود منچستر به فینال حالا فرصت داریم تا با شکست احتمالی بارسلونا بریم فینال و تاریخ تکرار کنیم و انتقام پارسالو بگیریم .:27:
یکی از نگرانی های من اینه که چلسی بره بالا بازم به منچستر حال بده. فقط امیدوارم بارسا بره دخل منچستر رو بیاره. شوخی نیست, بارسای افتضاح پارسال هم از منچستر سرتر نشون داد. اما چلسی در اوج قدرتش نتونست حریف منچستر بشه.نقل قول:
قصدم مقایسه قدرت نیست. از نظر شیوه بازی میگم.
به نظرم بازی چلسی با منچستر جور در میاد و منچستر راحت نتیجه میگیره.
میدونم منظورت چیه مطمئنن بازی بارسا و منچستر یه بازی فوق العاده جذاب خواهد بود اما میخوام صدسال نباشه:31:نقل قول:
سال قبل اتفاقا چلسی کاملا نسبت به منچستر برتر بود اونا فقط زیادی شانس آوردن...
ای خدا یعنی میشه چلسی بره بالا....بازی قبل دقیقه 85 به بعد قلبم درد گرفت امشب گمونم سکته رو بزنم: دی
1- اون جدا. مهمتر از اون میگم چلسی بره بالا حریف منچستر نمیشه. بازم باید قهرمانی منچستر رو ببینیم. ):نقل قول:
2- خوب ظاهرا اون ها امسال خیلی خوش شانس تر هستند. چلسی این دفعه تاکتیکی برای شانس منچستر که الان به اوجش رسیده داره؟
3- هیجان منم زده بالا. البته قلبم درد نکرد. فقط نزدیک بود از جا در بیاد. اصلا بازی با منچسترو بی خیال. فینال خودمون رو بچسب. امشب ...
من هم با شما ها موافقم دوستان عزیز . هم پارسال و هم امسال چلسی لیاقت قهرمانی رو داشت و داره .
پارسال اتفاقات باعث ناکامی چلسی شدند هم در لیگ برتر و هم در لیگ قهرمانان منچستر مقابل چلسی کم آورده بود
نقل قول:شما سخت در اشتباهی دوست من . فینال پارسالو من چند بار دیدم و تو اون بازی چلسی از هر نظر از منچستر سر تر بود مخصوصاً نیمه دوم که چندتا موقعیت عالیه گل و توپ دروگبا که به تیر خورد و تو دروازه نرفت توی ضربات پنالتی هم همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه ضربه آخر تری سر خورد و توپ هم به تیرک !!! . ما فقط یه چیزیو نداشتیم اونم شانس بود . اینا در حالیه که مربی ما یه صهیونیست بود ! اما الان اوضاع فرق کرده هم مربیمون کارکشتس هم انگیزه بازیکنا بالاتره . تا الان هم سخترین قرعه به ما افتاده و همه تیما رو بردیم , امشب باید قدم آخر رو برداریم تا برسیم به فینال که اگه این اتفاق بیوفته , 100% ما قهرمان خواهیم شد .:40:نقل قول:
آره خداوکیلی خیلی دوست دارم بریم فینال این منچسترو بشونیم سر جاش خیلی پررو شدن!
همون دیشب اگه اون اشتباه مفتضحانه گیبس نبود به این راحتی به فینال نمیرسیدن....
مورینیو جان شک نکن اگه برسیم فینال ( که می رسیم :5: ) منچستر رو می بریم . خوزه هم دیشب تو یه مصاحبه گفته برنده بازی چلسی - بارسلونا قهرمان این فصله ! و منم مطمئنم همینطور خواهد شد .
تو بازی دیشب هم به نظر من خود ونگر مقصر اصلیه . چون دیگه از بس جوون گرایی که چه عرض طفل گرایی کرده رید*ه به تیمشون !! یا ولا منچستر بازی ایی عالیی انجام نداد و فقط از سوتیهای اونا نهایت استفاده کرد !
ولی شانساشون به زودی تمام خواهد شد :27:
Proud To Be A Blue
:40::40::40::40: