نمی دونم چیه ولی به نظرم از این چیزاس که کیبرد فارسی اضافه می کنه !
ویراش: نه حجمش خیلی زیاده ! نمی دونم چیه!
Printable View
نمی دونم چیه ولی به نظرم از این چیزاس که کیبرد فارسی اضافه می کنه !
ویراش: نه حجمش خیلی زیاده ! نمی دونم چیه!
دوست خوبم این فارسی ساز نیست. همون فیرمویر صادق عزیز هست (البته یه امتحانی بکنین ضرر نمیکنین خیلی عالیه) البته ورژن 3 رو بزنین نه اون 2.4 رو . اینم لینکش :نقل قول:
http://www.4shared.com/file/107446646/c4c12d54/a1200_farsi_v30_global_warming.html
ایول به داداش سینا. خوب اینجا رو میچرخونیا با این پست های باحالت با این همه شکلک. راستی سینا جان a1200 ت رو دزدیدن؟ جدی؟ نمیشد از طریق imei پیگیری کنی؟نقل قول:
سلام بر تو ای دوست مهربووووون!:دیکجایی بی وفا ؟!وقتی تو به ما سر نمی زنی اینجوری می شه دیگه !آره نا مردا دزدیدن :دیچرا می شه پیداش کرد ! ولی دردسر داره منم نرفتم سراغش ! حالا می خوام فردا یه اقدامی بکنم :دیایشالله پیدا می شه ! دلم براش تنگ شده :دی
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون از راهنمایتون
اینم دانلودش کردم اصلا نتونستم یک برنامه هم با هاش نصب کنم؟
هرچی که می گذره میفهم این mld خیلی خوبه اما حیف فارسی رو برعکس میزنه؟
نمیدونم راهی برای برطرف کردن این مشکل هست یا نه؟
ممنون میشم راهنمای کنید
نه نیست !نقل قول:
نمیدونم راهی برای برطرف کردن این مشکل هست یا نه؟
یه بار اشاره کردم بین فارسی درست و برنامه باید یکیو انتخاب کنید (البته فعلا)
موفق باشی
bp-not-ready این یعنی چی؟ گوشیم روشن نمیشه وقتی میخوام بوتش کنم صفحه قرمز میشه اینو مینویسه و خاموش روشن میشه تا زمانی که کابل برق رو در بیارم.فکر کنم اشتباهی فلش کردم.حالا تکلیفش چیه؟ هرکی بگه جایزه داره.
این مشکل اکثرا موقعی پیش میاد که شما با radiocom فلش میکنین. شما با rsdlite فلش کردین یا ریدیو کام؟ شاید unistall کردن درایور ها و نصب جدیدترین نسخه ی rsdlite , درایورها کمک کنه وگرنه استفاده از اسمارت کلیپ کمک میکنه.نقل قول:
با rsd فلش کردم.با ورژن جدید هم نشد.اصلا به usb میزنم روشن نمیشه .فقط زمانی که به شارژ میزنم بعد بوت میکنم این حالت پیش میاد.اسمارت کلیپ چی هست؟
به نظرت باید برد تعویض بشه؟
دوست خوبم چیزی که من گفتم بر اساس چیزایی بود که واسه بقیه ی کاربرا اتفاق افتاده بود و روشهایی که امتحان کردن و جواب داده .متاسفم که نتونستم کمکی کنم شاید کسانی مثل سینای عزیز بهتر بتونن کمک کنن . منتظر جواب ایشون هم باشید. در مورد تعویض برد هم نمیشه نظر قطعی داد قبل از امتحان کردن روشها ی دیگه
سلام
گوشي آ1200 من وقتي روشن ميشه رو صفحه بوت لودر ميمونه چيكار كنم
تو رو به خدا كمكم كنيد
ممنون ميشم
يا علي