نیاز به راهنمایی:19:نقل قول:
Printable View
نیاز به راهنمایی:19:نقل قول:
سلام.نقل قول:
فکر نکنم اکسل، ترتیب زمانی هالیش بشه. مثلا منظورم اینه که وقتی عدد اول رو تو سلول اول نوشتیم و بعد میخوایم دومین عدد رو بنویسیم، اکسل نمیتونه متوجه بشه که کدوم عدد زودتر از اون یکی نوشته شده بوده. (تو visual C و دلفی و ... میشه از این کارا کرد ولی تو اکسل فکر نکنم)
البته برای حل این معضل میشه به جای در نظر گرفتن یک سلول برای وارد کردن داده ها، یک ستون از سلول ها رو در نظر گرفت که به ترتیب از بالا به پایین داده ها توش وارد میشن. اینطوری میشه ترتیب وارد شدن داده ها رو هم فهمید.( مثلا فرض کن که در ستون A از شماره ی 1 به بعد، داده ها رو وارد میکنیم.)
حالا باید یه ستون دیگه رو (مثلا ستون B) در نظر بگیریم و در سلول B1 بنویسیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در بقیه ی سلولهای ستون B باید قاعده ی زیر رو رعایت کنیم. مثلا در سلول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که i بزرگتر از یک هستش باید بنویسیم:
البته لازم نیست که شما برای هر کدوم از سلولهای ستون B این فرمولها رو یکی یکی شروع کنین به نوشتن. میتونین تنها برای سلول B2 اینکار رو بکنین و سپس علامت + گوشه ی پایین سلول رو با موس بگیرین و بکشین پایین.
خودم یه نمونه ی ساده و کوچیک براتون با اکسل 2007 درست کردم که در ستون A داده های متغیر نوشته میشه و در ستون B مجموع درایه های نوشته شده تا اون سطر رو با هم جمع میکنه. شما میتونین با عوض کردن اعداد ستون A درستی عملکرد فرمولی که گفتم رو چک کنین:
موفق باشین.کد:http://rapidshare.com/files/438179900/p30world.xlsx
89/9/28
ممنونم از اینکه وقت گذاشتیننقل قول:
ولی من نمی تونم حداکثر از سه یا چهار سلول بیشتر استفاده کنم با توجه به اینکه همانطور در پست قبلی گفتم سلول اول تقریبا روزانه یک یا دو بار تغییر میکند
اگه راه دیگه ای هست بی زحمت کمک کنید
متاسفانه ضروری هم لازم دارم:41:
من نمیدونم درست ولی با توجه به مساله ای که من قبلا برام پیش اومده احساس میکنم شما بیشتر به یه دیتا بیس نیاز داشته باشید
البته یه نمونه خیلی سادش
اگر خواستید از دیتابیس برای این مساله استفاده کنید شاید بتونم کمکتون کنم
من یه چندتا سوال دارم، میشه بهم جواب بدین ؟
1- زماني که بخواهيم مقداري از يک خانه را از يک کاربرک به کاربرک ديکر انتقال دهيم از چه فرمولي استفاده مي کنيم و نوع آدرس آن را مشخص کنيد ؟
2- جهت انتقال يک داده از يک کاربرگ به کابرگ ديگر از چه ادرسي استفاده مي شود و اين ادرس از چه نوعي است ؟
3- ايا تبديل داده ها به جدول الزامي است ، چرا؟
4- چگونه مي توان يک جدول را به حالت ميدان عادي بازگرداند ؟
5- جهت نمايش آيکن form از چه گزينه يا دستوري استفاده مي کنيم ؟
6- چگونه مي توان از طريق form ميان رکورد ها را جا به جا کرد ؟
7- چگونه ميتوان يک رکورد را حذف کرد ؟
8- دکمه form در restore چه عملياتي انجام ميدهد و جهت ويرايش رکورد چگونه عمل مي کنيم ؟
9- امکان حذف فيلد از پايگاه داده وجود دارد يا نه ؟
10- زبانه input massage چه کاري انجام مي دهد ؟
11- يک پايگاه داده از موجودي انبار يک شرکت و يا ليست حقوق و دستمزد کارکنان شرکت با حداقل 10 فيلد و 20 رکورد ايجاد نموده و از فيلدهاي ايجاد شده 5 فيلد ان به دلخواه اعتبار سنجي کنيد و سپس ان را بر اساس نام ----- نموده و سورت کنيد ؟
12- ايا مي توان داده هاي درون يک سطر را مرتب کرد ( به صورت افقي)؟
13- نحوه نمايش page breake چه مشخصاتي دارد ؟
14- چاپ صفحات به صورت عمودي بهتر است يا افقي ؟
15- ايا ميتوان در پيش نمايش ميزان بزرگنمايي را معين کرد ؟
16- ايا مي توان همه اطلاعات موجود در کاربرگ را دريک صفحه چاپ و جاساري کرد ؟
منظورتون از کاربرگ همون sheet هستش؟نقل قول:
بنظر شما اینکار امکان پذیر نیست ؟نقل قول:
اگه سایتی باشه که در این مورد اطلاعات بیشتری داشته باشه معرفی کنید ممنون میشم
از نظر من این امکان پذیر نیست. همونطور که یکی دیگه از دوستان هم اشاره کردند، این چیزی که شما میخواین احتیاج به بعریف کردن دیتا بیس داره و تا اونجایی که من میدونم تو اکسل نمیشه از این کارا کرد. شما میتونین برای مطالعه ی بیشتر در این زمینه به help خود اکسل مراجعه کنین.نقل قول:
موفق باشین.
89/10/1
ببینم، یعنی یک نفر نیست اینجا کامل بر Pivot Table تسلط داشته باشه و بتونه جواب من رو بده؟
محتوای مخفی: سوال اصلی
منظورتون اینه که اگه با اکسس انجام بدم به نتیجه میرسم ؟نقل قول: