راستی دوستان اگه درایو کنسولی خراب بشه میشه اونو تعویض کرد یا باید کل کنسول رو عوض کرد ؟
راستی دوستان اگه درایو کنسولی خراب بشه میشه اونو تعویض کرد یا باید کل کنسول رو عوض کرد ؟
سلامنقل قول:
خیر ، باید فقط درایو رو عوض کرد. ;)
ممنون از راهنماییتون
آقا درایو 360 HD Disk رو هم ساپورت می کنه ؟
و اگه می کنه ظرفیت این دیسک ها چند گیگه ؟
اگه منظورتون HD -DVD هست بايد بگم نهنقل قول:
درايو خود كنسول اونها رو نميوخونه
ولي MS يك درايوي رو به صورت جدا و EXTERNAL عرضه كرده
كه از اون براي ديدن فيلم هاي HD استفاده ميشد
موفق باشيد
مسعود جان تمام مدلهای X360 درایوشون میتونه از قابلیت HD-DVD پشتیبانی کنه، درایو PS3 هم از قابلیت Blue-Ray پشتیبانی میکنه که این خودش تنها ضعف بزرگ Xbox-360 نسبت به PS3 هست...!نقل قول:
حافظه دیسکهای HD-DVD دو لایه 30 گیگ و حافظه Blue-Ray هم دو لایه 50 گیگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستشو بخواین من وقتی سیستم رو خریدم دقیقا یک هفته بعدش همین قیمتی که شما میگین شد. شانس من بود در واقع از بدشانسی من بود . رفیقم هم همینطوری شد چون با هم خریدیم. فرق premium با arcade در چیه ؟ آیا در کیفیت اجرای بازی تفاوتی دارن؟
100% اشتباهنقل قول:
درایو اینترنال کنسول فقط DVD های یک لایه و دو لایه رو می خونه.
این عکسی هم که گذاشتی درایو اکسترنال هستش که 199 دلار بصورت جداگانه فروخته می شود.
ولی با اعلام شکست HD-DVD از طرف کمپانی توشیبا دیگه کسی این درایو رو نمی خره.
شاید ندونین من خودم تا دو هفته پیش یک PS3 داشتم ولی به خاطر نداشتن قدرت مالی زیاد برای خرید بازی های اون به سراغ 360 اومدم و با کلی ضرر یه XBOX 360 Premium Go Pro خریدم ولی خداییش حالا بازی های Ninja Gaiden 2 و Bad Company رو تو 360 بازی می کنم و چون 6 ماه پلی استیشن 3 بازی کردم گرافیک 360 رو عالیتر از PS3 میبینم و بهتر می تونم نظر بدم (همه ی اینا رو بدون تعصب می گم ) ولی تنها نگرانی من اینه که آیا ممکنه 360 در چند ساله آینده به مشکل بخوره و دیسک هاش تونایی ذخیره بازی در اون رو نداشته باشن ؟
اگه اینطوری بشه به نظر شما بازی ها می تونن دو دیسکه شوند یا باید .......... ؟
دوستان عزیز تو تاپیک Ps3 می گن قدرت سخت افزاری Ps3 بیشتر از Xbox 360 است به نظر شما این جمله درسته ؟