سرعت دانلود 2 مگ باید رو چند باشه ؟
Printable View
سرعت دانلود 2 مگ باید رو چند باشه ؟
رو 256 باید دانلود داشته باشه :20:نقل قول:
بابا اين سرعتا چه افتضاح شده حتما مال اون 3 گيگ هديه ست اينا ديگه شورش رو در اوردن روزها هم سرعت دان به زور به 15 ميرسه واي به حال شبانه رايگان بچه هاي مشهد ماله شما هم همين طوريه
فعلا که انگار مشهدی ها رو دور شانسن.پینگ من دیروز کلا بالای 1000 بودنقل قول:
شايد براي اينه كه آرت نامحدود شده. همه تشنه ي دانلود بوديم حالا كه يه كم فلكه رو باز كردن ما هم استفاده مي كنيم. :27:نقل قول:
مشکل اون سروری بوده که ازش دانلود میکردین اگه میخواین سرعتتون به 50-60 برسه حتما باید با16 کانکشن به سرور متصل بشید من خودم اکثر دانلود هام از سرور های رپید باز هست که خیلی سرعت خوبی داره.پینگهم بدک نیستنقل قول:
كسي جواب سوال منو نمي دونه؟نقل قول:
جرا تو ايران نامحدود رو همون محدود معنا ميكنند؟بريم فرهنك لغت رو تغيير بديم بهتره
آفرین آرمین ، درست گفتی !
اینا همش دولتی هست و دولت رو که میشناسین ، کسانی که دم از خصوصی هم می زنن قوانین دولت رو به دیوارهاشون می بینیم ! اینجا ایرانه !!!
دولتی که انتقاد پذیر نباشه به چه درد می خوره ، تا میای محترمانه نقد وارد کنی سریع سرت رو می برن !
واقعا آدم نمی دونه توی این وضعیت چیکار کنه !
نه می تونی تحریم کنی ! نه می تونی اعتراض ، نه چیز دیگه ای !
مارو وابسته به خودشون کردن که هر بلایی خواستن سرمون بیارن .
shatel هم نمونه ای بارز هست !
اینترنتی که 98 درصد سایت هاش فیلتر هست به چه درد می خوره !
الان داشتم برای فیلمی torrent می گرفتم : از 10 سایت 9 سایت فیلتر بود ، آخه چیکار کنیم دیگه !!!!!!!!!!!
چرا ... برای من هم این طوری شده..نقل قول:
من 128 اكو دارم.تا ديروز دان استريمم 575 بود ولي امروز صبح شده 156 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
براي بقيه عزيزان هم چنين اتفاقي افتاده؟اگه جواب مثبته سياست شاتله يا دولته؟؟؟
کدوم شهری ؟ کدوم مرکز مخابرات ؟
زیاد دانلود می کردی؟