حالا کجا بسلامتی؟:n02:نقل قول:
Printable View
حالا کجا بسلامتی؟:n02:نقل قول:
هیچ جا بهتر از مخابرات نیست و همزمان هیچ جا هم بدتر مخابرات نیست!
نقل قول:
عجله داری ها . حالا شاید درست شد
همه جا اینطوریه کجا می خوای بری
پارس و صبانت و شاتل و... که شبانه را یا برداشتن یا یک سوم کردن
فن اوا هم سرعتش افتضاحه . می مونه فقط اسیاتک اون هم سرویس 10 مگ باید بگیری 46 تومان ماهانه بدی
من زنگ زدم به اکسین (چون از اکسین سرویس گرفتم) گفت که فردا صبح ساعت 8 زنگ بزنید تا بررسی کنیم ببینیم مشکل چیه!
هر چند که چشم اب نمیخوره ولی بچه ها ، کسایی که از اکسین ها هر شرکتی سرویس دارند زنگ بزنن ول نکنید شکایت کنید به 195 بیکار نشینید من که شکایت کردم
10 مگی که شبانش سرعت میشه 250 با پینگ و تک کانکشن افتضاح:n09:نقل قول:
به نظر من که تنظیم مقرارات اگر بفهمه مخابرات خورستان شبانه ارائه میده بیکار نمیشینه و خودش مخابراتو زیر فشار میزاره که شبانه رو حذف کنه:n09:نقل قول:
پس میگی هیچی نگیم ساکت بشینیم؟ زنگ زده بودم اول به 2020 میگه اینها ما داریم میبینیم که شما در ساعتی غیر از ریگان دانلود کردید!!!!نقل قول:
در حالی که من در ساعت رایگان دانلود کردم تازشم کی بلند میشه ترافیکشو اول ماه بگیر دانلود کنه ، حجمی که بردند ازمون حق ناس چون ازمون دزدیده شده
والا شایان فکر کنم تو راضی از این وضع !!!!!:n24:
نکنه میخوای بگی منم کارمند مخابراتم :n33:نقل قول:
من دارم میگم نباید از چاله در بیای بیفتی توی چاه , تنظیم مقرارات خودش باعث حذف شبانه همه isp ها شده , پس بهتره محتاط تر عمل کنیم
نه خیرمنقل قول:
یعنی شایان این حرفت خیلی ساده لوح هانست فکر میکنی سازمان تنظیم نمیدونه مخابرات شبانه داره؟ میدونه خوبم میدونه
سرویس نامحدود که نمیده راحت باشیم حداقل به حق و حقوق مردم احترام بزاره
الان تو بگو راهکارت چیه؟
من که خودم امشب طبق روال همیشه میخوام دانلود کنم ببینیم چطور میشه
اگرم نمیدونست انقدر بهش گوشزد کردید که دیگه فهمیده:n33:نقل قول:
به نظر من از طریق 2020 پیگیری کنید بهتره هر چند احتمال زیاد به نتیجه نمیرسه , ولی تنظیم مقررات هم ریسکش بالاست
بابا 2020 زده زیر همه چی ، شایان ترافیک که خوردن مهم نیست توهینی که به مردم کردن این مهمه من کاربر بعد از 9 سال کار با اینترنت و فضای وب نمیدونم کی باید دانلود کنم کی نکنم؟نقل قول: