چه مشهد مشهدی راه انداخته این شاتل!!!!!!!:31:مثل اینکه شاتل تو مشهد حراج گذاشته!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چه مشهد مشهدی راه انداخته این شاتل!!!!!!!:31:مثل اینکه شاتل تو مشهد حراج گذاشته!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این جریان آرت چیه دیگه؟
من که شنیده بودم که گفتن دیگه اینترنت نامحدود هیچ ISP حق نداره بده
من سرویس صبا نت 1 مگ گرفتم 3 ماهه با ترافیک 6 گیگ 54 هزا تومن کمتر از یک ماه تموم شد
اگه این طوری باشه که دیوونگی هست من بازم از صبا نت سرویس بگیرم بیام از شاتل نامحدود بگیرم
ولی آخه میشه واقعا یعنی نامحدود بعد هر چقدر دلت بخواد بتونی دانلود کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم سرعت رو میارن انقدر پایینه که میشه شبیه دای لاپ بعد خوب دای لاپ هم که محدودیت نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا .قضیه ی 1 مگ شدن آرت برا همون 2-3 ماه ییش بود فقط ، بعدش سرعتارو یایین آوردن و الآن دانلود رو حول وحوش 30 هست .نقل قول:
ب.ن : تالا ساعت 5 صبح یست نداده بودیم که اونم دادیم . خوابم میاد :19:
آقا من که فکر میکنم شدیدا اعمال محدودیت سرعت میکنن.دوستان ارتی تغییراتی اگر در سرعتشون دیدند اعلام کنند.
--------
امشب که استثناء سرعت افت نکرده واسه من (Eco 2MB) و همون 240 دان میکنم.البته هنوز قطعی های مکرر وجود داره...
نه آقايون... طبق گفتهي خودشون تحت قانون محدوديت دانلوده
شاتل فقط ميخواد سرويس دهي به آرت رو از اكو جدا كنه
تا مشتركين آرت نسبت به هزينهاي كه ميدن از سرويس دهي شاكي نباشن
من 128 اكو دارم.تا ديروز دان استريمم 575 بود ولي امروز صبح شده 156 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
براي بقيه عزيزان هم چنين اتفاقي افتاده؟اگه جواب مثبته سياست شاتله يا دولته؟؟؟
درود..
آرت 1 فقط یک مدت کوتاه روی 1 مگ بود اونم توی عید بود ! من توی اون ماه 50 گیگ دانلود داشتم
مال من الان نزدیک 1 هفتس دانلود 1 گیگم رسیده به 600-700 مگ
دان استریمم هم از همون اول روی 605 و آپ استریم روی 312 بسته شده بود!
به هرحال بعید میدونم از زیر دست این لاشخورها چیزی در بره و نصیب این ملت بشه!!
نه اينو قبلاً هم ديده بودم نظرم عوض نشد دوست من :31:نقل قول:
اين چه ربطي داره به نامحدود آخه؟؟؟؟؟؟؟
خيلي افتخار ميكنين كه شاتل داره 512 با 5 گيگ در ماه ميده 18.900 ؟؟!! (شبا هم رايگان نيست!) وقتي ميديدين خارجي ها چه سرعت هايي با چه قيمت هايي دارن اين پست رو نميزدين. برادر من 24 مگابيت نامحدود رو ماهي 18 دلار ميده!!! بعداً شاتل 1 مگ نامحدود رو ميده 400 هزار تومن. خوب شما ببينين چند وقته دارن به ما گرون ميدن. از قيمت هاي جديد پيداست كه تو اين مدت حداقل مي تونستن 1 مگ نا محدود رو زير 100 تومن بدن.
اون مال خيلي قبل بود! چه دوران خوبي هم بود :19:نقل قول:
الآن روي 256 بسته شده و 32 فيكس دانلود ميكنه كه حتي ممكنه با تعرفه هاي جديد سرعتش برگرده رو سرعت واقعي كه 16 باشه.