دوستانی که در مورد نامحدود پارس سوال دارن باید خدمتتون بگم که دوست من 256 یه ماهه نامحدود داشت میگفت شاید چیزی حدود 20 گیگ و با سرعت 300 تا دانلود میکردم ولی پس از مصرف بیش از 20 گیگ سرعتش به روی 30 یا 40 کیلو بایت کاهش پیدا کرده...
Printable View
دوستانی که در مورد نامحدود پارس سوال دارن باید خدمتتون بگم که دوست من 256 یه ماهه نامحدود داشت میگفت شاید چیزی حدود 20 گیگ و با سرعت 300 تا دانلود میکردم ولی پس از مصرف بیش از 20 گیگ سرعتش به روی 30 یا 40 کیلو بایت کاهش پیدا کرده...
حرف ایشون را کاملا تایید می کنم چون پارسال یک ماه سرویس نامحدود پارس آنلاین داشتم.نقل قول:
البته از همان ابتدای تهیه سرویس هم مسئول فروش پارس آنلاین به من گفتند که تا 30 گیگ دانلود در یک ماه سرعت روی 2 مگ بسته میشود و پس از آن به مقدار یک هشتم واقعی بازمیگردد. یعنی 32 برای 256
در مجموع اصلا نامحدود های این شرکت توصیه نمیشه... شما ماهی 45 بدی اونم تازه با این وضع ؟
پارس آنلاین برداشته سرورهای لاگین اکانت گوگل توی گوشی های اندرویدی رو فیلتر کرده
من با اینترنت شاتل گوشیم رو ساین این کردم
تبلتی مثل نکسوس 7 موقعی که برای اولین بار روشنش میکنی، اگر اکانت گوگل روش set نشه روشن نمیشه
حالا فکر کنید یکی که تازه نکسوس 7 خریده و پارس آنلاین داره تبلتش روشن نمیشه
باید ببره یه اینترنت دیگه پیدا کنه تا تنظیمات اولیه رو با اون اینترنت انجام بده
خیلی کار اشتباهی انجام دادن
اخ اخ بگو پس چرا نمی ره زنگ زدی گفتی؟نقل قول:
ولی با wimax هم نمی ره
نقل قول:
سلام عزیز
مرسی
در رابطه با قسمتی که Bold کردم
اگر سرعت 1 مگابیت باشه قاعدتا سرعت دانلود باید نهایتا 128 کیلوبایت باشه
چطور فرمودین 256 کیلوبایت؟
بازم ممنون.
من 512 نامحدود دارم والا طبقه گفته ی خودش تا 67 گیگ روی 260 این حدودا دانلود باس باشه .لی به نظر من زودتر ابش می کنن.نقل قول:
و بعدش می یاد روی 50 60 :n03:
داشتم با برنامه ی netlimiter قشنگ اندازه می گرفتم که نااچار شدم win 8 استفاده کمم که ساپورت نمی کرد برا همین ترافیک رو بازم نمی تونم نشونتون بدم چقدش رو می خوره ولی پارس ترافیک خوره خوبیم بوده :n02:
دیگه پارس گندشو دراورده....
هر 20min یبار قطع میشه
کس دیگه ای هم این مشکلو داره ؟ کی میخواد درست شه....
خوب ضرب و تقسیم رو سوتی دادم :n02:نقل قول:
دلیل سوتی هم اینه که سرعت من با سرویس یک مگ (عمومیت نداره) توی این 5 سالی که مشترک پارس هستم بیشتر ساعات شبانه رو روی 200 و 300 کیلو میچرخه
بچه ها یه چیزه جالب من یکی دو ماه اول که تازه از پارس اکانت گرفته بودم و نامحدود 256 هم گرفتم تو ماه اول 130 گیگ دانلود کردم تا روز آخر هم سرعت روی 200 بود خودمم مونده بودم فک کنم میخواستن نمک گیرم کنن که کردن هم
ولی ماه سوم دیگه محدود شد سرعتم روی 15 کیلو با 128 نامحدود - نامحدود حال میده واسه مایی که زیاد تو نت هستیم دیگه غصه شارج کم شدن و اینا نداریم ولی بخوای کسی که پشت کله هم دانلود میکنه بعد اینکه سرعت کم میشه اعصابش میریزه بهم
ماله منم همش قطع میشه دیگه کلافم کرده کسی راه هنقل قول:
حلی نداره؟128 نامحدودشو دارم لطفا کمک کنید که دیونم کرده
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2