ببینین دوستان اگه قرار باشه همه آسیاتک بیان که سرورهاش منفجر میشه:n39: اونوقت دیگه خبری از شبانه نیست اونایی که اهل دانلودن بیشتر میان اینجا و های وب اونایی هم که وب گردن تو شرکت های دیگه پراکنده هستن
Printable View
ببینین دوستان اگه قرار باشه همه آسیاتک بیان که سرورهاش منفجر میشه:n39: اونوقت دیگه خبری از شبانه نیست اونایی که اهل دانلودن بیشتر میان اینجا و های وب اونایی هم که وب گردن تو شرکت های دیگه پراکنده هستن
بهم تلفن کردن که اینترنتت وصل شده ولی الان چک کردم هنوز لینک نگرفتم!
توی سایت هم نوشته "در انتظار تایید رانژه از مخابرات"ُ طبیعیه این موارد؟ :n02:
سایت تا فعال نشه همینو مینویسهنقل قول:
لینک هم باید ی سری موارد چک بشه پشتیبانی قطعا بهت میگه داخلی و سر خط
اما حتما پریز های دیگه رو چک کن
داخل مودمت هم همه modulation ها رو فعال کن چون بعضی موقع ها پورتت رو مود خاصی تنظیم شده لینک نمیگیری و الکی وقتت میگذره
دوست عزیز شما فک میکنی فقط شمایید که فیلم و سریال می بینید میخواهید هیچکس نیاد آسیاتک که شما راحت سریال ببینی؟؟؟؟؟نقل قول:
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما فک میکنی فقط شمایید که فیلم و سریال می بینید میخواهید هیچکس نیاد آسیاتک که شما راحت سریال ببینی؟؟؟؟؟نقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام.
تنظیمات مودم در این حالته:
محتوای مخفی: تنظیمات
روی پریز دیگه و مودم دیگه هم تست کردم هیچ لینکی ندارم حتی چشمک هم نمیزنه
از سلامت خط هم اطمینان دارم چون تا چند روز پیش روش از های وب اینترنت داشتم
تو کدوم قسمت سایت 195 باید شکایت کنم
لوگوی بالای سایت رو بزننقل قول:
بعد از نوار سمت راست ثبت درخواست
اگر میخوای برای رانژه وتخلیه شکایت کنی بازرسی بهتره
چون مستقیما میره مخابرات
من خودم 3 تا شکایت سامانه 195 کردم فقط گفتن بررسی میشه
1شکایت بازرسی کردم امروز نوشت طبق نظارت این واحد تا 24 ساعت اینده خط شما تخلیه می شود.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
شما کانکشن pppoa رو پاک کن و از نوع pppoe بسازنقل قول:
این خط اصلا رانژه نشدهنقل قول:
اصلا هیچ کانکشنی هم که نسازی
فقط چراغ dsl روشن شه مکس ریت و اس ان ار و .... رو نشون میده
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اگه رانژه نشه که زنگ نمیزنن. معمولا یه روز بعد رانژه شدن زنگ میزنن و اکانتو فعال میکنننقل قول: