سلام دوستان.
Printable View
سلام دوستان.
جدا؟!حالا من یه اشنایی دارم من بندازه انزلی اما کلا میخواستم بدونم کجاها امکان داره بیفتم(شمال جنوب کشور کجاها نیروی دریایی داره).نمیدونین شما چقدر طول میکشه تا بیخیال ما بشن؟!اموزشیو میگم
جدا؟!حالا من یه اشنایی دارم من بندازه انزلی اما کلا میخواستم بدونم کجاها امکان داره بیفتم(شمال جنوب کشور کجاها نیروی دریایی داره).نمیدونین شما چقدر طول میکشه تا بیخیال ما بشن؟!اموزشیو میگمنقل قول:
سلام دوستان.
دوستان سلام
من از استثنایی ترین دوره آموزشی ( معروف به دوره الماسی ) اومدم
بالاخره دورمون تموم شد
من افتادم نمایندگی ولی فقیه در سپاه- مد- منابع انسانی سرباز (سه راه تختی)
میخواستم ببینم از بچه ها کسی هست بدونه اینجا چجور جاییه؟
ممنون میشم
سلام . دوستان امریه آموزش پرورش (سرباز معلم) بهتره یا فنی حرفه ای (سرباز مربی) ؟؟ میتونم بگیرم با کمی پیگیری اما نمیدونم پی کدوم یکیشو بگیرم!
من اقدام به معافیت کردم و یکبار کمسیون رفتم و بیست روز بعدش نامه اومد که برم کمسیون مرکز نظام وظیفه عمومی و در اونجا بعد معاینات بهم گفتن که یک ماه بعد نتیجش میاد دم در خونمون که متاسفانه یک ماه بعد تاریخ اعزام به خدمت و مکان خدمتم اومد بعلاوه اینکه معاف از رزم شده بودم
به هر حال 19 مرداد قراربود که اعزام بشم و با پیگیری زیاد و با سختی بسیار تونستم با استفاده از کنکور یک ماه تاریخ اعزامو عقب بندازم حالا سوال من اینه که میتونم ظرف این مدت به رای کمسیون پزشکی اعتراض کنم؟
چه موقع میشه به رای کمسیون اعتراض کرد؟ و چگونه میشه به رای کمسیون اعتراض کرد؟
تو دفترچه نوشته بعد اعتراض به کمسیون پزشکی میفرستن کمسیون عالی پزشکی این درسته؟
من امسال کنکور دادم و رتبم هم خوب بوده و مطمعنا قبولم اما متاسفانه من اعزامم افتاده 19 شهریور و نتایج نهایی کنکور رو بعد 20 شهریور میدن
من فقط میخوام یک الی دو هفته دیگه اعزامم به عقب بیوفتهه تا بتونم معافیت تحصیلی بگیرم اگه نمیتونم به کمسیون اعتراض کنم لطفا روشی بگین که اعزامم یکی دو هفته عقب بیوفته مثلا بشه 1 مهر
من پروندم الان تو کاگزینیه نیروی دریایی سپاه انزلی هست برای جذب من بعد اموزشی(جذب نیرو)،از اینکه تو استان خودم بیفتم خیالم راحته اما سوال من این بودکه منیکه کارت سبز دارم و چون تو سپاه افتادم چقدر طول میکشه کارمونو انجام بدنو ما رو معاف از اموزشی کنند!؟؟نقل قول:
با این حال ممنون از راهنماییتون
سلام به همگی
من 1 /6
اعزامم
میخوام بندازم عقب پزشکی به نظرتون الان برم نامه بگیرم
یا بعد از 1/6 نامه ببرم غیبتم رو موجه کنم
اگر 1/6 نرم خدمت چند ماه غیبت میخورم ؟
آموزش پرورش فراخوان داده تازگی ؟؟ مگه اواخر سال نیست ثبت نامش ؟نقل قول:
ممنون