میخوای از اسیا تک بد بگی بگو مشکلی نیست ولی خدایی از اون نامرد پارس انلاین دفاع نکن ! من 8 سال پارس انلاین داشتم ! این یه سال اخر دیگه فاجعه بود از نظر سرعت و قطعی ! باز اسیا تک از پارس انلاین خیلی بهترهنقل قول:
Printable View
میخوای از اسیا تک بد بگی بگو مشکلی نیست ولی خدایی از اون نامرد پارس انلاین دفاع نکن ! من 8 سال پارس انلاین داشتم ! این یه سال اخر دیگه فاجعه بود از نظر سرعت و قطعی ! باز اسیا تک از پارس انلاین خیلی بهترهنقل قول:
آقا سوال منو هیچ کدومتون جواب نمیدین؟!نقل قول:
شبانه بیشتر از 128 ک دریافت نمی کنی مگر فقط از سایت هایی که سرورشون داخلی دیتاسنتر آسیاتک باشه از اون سرورا پهنای باند بازهنقل قول:
- - - Updated - - -
شبانه بیشتر از 128 ک دریافت نمی کنی مگر فقط از سایت هایی که سرورشون داخلی دیتاسنتر آسیاتک باشه از اون سرورا پهنای باند بازهنقل قول:
اگه مخابرات شبانه بر نداشته بود به آسیا تک نکاه نمی کردم
اکثرا همینطوریم :biggrin:نقل قول:
دوستان مشهدی من امشب میخوام بزارم اتوماتیک تو تایم شبانه دانلود کنه فقط یک مساله اینجاست و اونم اینه که آیا هنوز تو تایم رایگان بدون خاموش و روشن کردن مودم حجم میخوره یا نه چون اگه بخوره ۱۶ هزار تومان حجمی که خریدم دود میشه میره هوا پشتیبانی هم زیر بار فکر نکنم بره چون من اون موقع شب خوابم با تشکر
والا دوست عزیز مثل اینکه این مساله برای افراد مختلف متفاوت هستنقل قول:
من خودم هیچ وقت تو این چند ماه مودم رو تایم رایگان خاموش روشن نکردم و حجمی هم کم نکرده ( خیلی هم متهم شدم به اینکه از طرف شرکت هستم و یا دارم دورغ میگم ! )
ولی مثل اینکه برای بعضی از دوستان حجم کم میکنه
به نظر من اگه میخوای تایم رایگان بزاری مثلا از ساعت 2.5 بزار تا 7.5 ( که اگه تایمشون باگ داره مشکلی پیش نیاد )
من از پارس انلاین دفاع نکردم و هیچ منفعتی هم برام نداره که الکی ازش دفاع کنمنقل قول:
پارس انلاین هم قطعی داره ولی یک صدم اسیا تک هم نیست ، سرعت هم اصلا قابل مقایسه نیست
من اتفاقی که واقعا واسم افتاده بود رو گفتم.
تواهشا زود قضاوت نکنید
خب منم دقیقا اون چیزی که برای خودم بود رو گفتم ! سرعت پارس انلاین داغون بود ، قطعی هم پارس انلاین خیلی خیلی برای من بیشتر بود ( من خود 8 سال داشتم کاملا باهاش اشنایی دارم ! )نقل قول:
منم نگفتم شما دروغ میگیدنقل قول:
شما منو متهم به طرفداری کردید