سلام به همگی.
من تحصیلم در کارشناسی تموم شد. الان دنبال کارهای فارغ التحصیلی هستم, باید مدارک ببرم و اینها...
حالا یه سوال دارم, این بحث پذیرش چیه؟
متاسفانه سابقه ی بسیج فعال هم ندارم! فقط یه بسیج عادی توی دوران دبیرستان داشتم اونم فقط در حد همین ثبت نام فقط!
دیگه دنبالش نرفتم نمیدونم اصلا مدارکی از من توی دبیرستان مبنی بر بسیجی بودن هست یانه.
الان میتونم اقدامی در جهت پذیرش بکنم؟ یا دیگه دیر شده؟ (بدبختی اصلا توی فازهای بسیج و اینا نبودم)
داخل یکی از پایگاهها نمیگم پا.ر.تی ولی آشنا دارم که شاید کمی بتونه بکنه, الان بعد از گرفت فراغت تحصیلی برم بسیج رو فعالش کنم
فایده ایی داره؟ (تقریبا یک ماه به اعزام میشه دیگه), میگن کارت سبز و اینها میخواد؟ درسته؟ برای این اقدام دیر شده؟
برای آموزشی مشکلی ندارم شهر یا استان دیگه بیافتم ولی اگر بشه طول خدمت رو شهر خودم باشم میشه؟
راستی رشتم مدیریت بوده ولی به حسابداری و ثبت دفتری و سیستمی و نرم افزارهای آفیس و فتوشاپ آشنایی بالایی دارم
این کمکی میکنه؟ هم برای کارهای اداری و هم کارهای دست به آچاری و فنی و استقامتی مشکلی ندارم! di
فقط میخوام ببینم با این سابقه کم بسیج عادی و اینکه شاید بشه فعال بگیرم میتونم برای طول خدمت بیافتم شهر خودم یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید