این های وبیا چه حالی میکننااا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ماهی 16-17 تومن:n04:
با طرح فشفشه هم 15 گیگ ترافیک 12 تومن
:n08:
Printable View
این های وبیا چه حالی میکننااا
با ماهی 16-17 تومن:n04:
با طرح فشفشه هم 15 گیگ ترافیک 12 تومن
:n08:
باید ترافیکتون تموم شده باشه تا بتونید از فشفشه استفاده کنید! بعدشم فشفشه محدودیت 2-3 روزه داره...نقل قول:
نقل قول:
شما هرچه سریعتر تمام اطلاعاتت رو بده:n04:
رو چند بستن پورتتو...کجایی؟
کدوم مرکز؟
چیکا کردی همچی شده!!
از اول بود؟
کدوم سرویس پارس آنلاینه؟!!!!
اووووف :n04:
دمت گرم
دوستان مال من 2 هفته ای میشه که دایم قطع و وصل میشه. میخوام بدونم کسی تجربه کرده تو این چند وقت ؟
ضمنا شماره پشتیبانیش چنده ؟
من کاری نکردم که اینجوری شده از اول که اینجوری نبود یه جند روزیه اینجوری شده. من یکی از شهرستانهای استان فارس هستم.سرویس 512 محدود 4 گیگ شش ماهه گرفتمنقل قول:
چون خوشتون اومد :n25:یه تست دیگه چند دقیقه پیش گرفتم اینجوری شد
راستی سایت مودم هم باز شد اینم اطلاعاتی که خواسته بودین من که زیاد ازشون سر در نمیارم
اگر سرور خارج هم هیمن بود خوب بودنقل قول:
سرو خارج چه قدر دانلود میده؟نقل قول:
512؟
چه قدر اختلاف سرعت!
من دو تا تست گرفتم یکی از آپلود باز و یکی از اکسپرس لیچ تقریبا هر دوش سرعت یکی هست. سرعت ثابت نیست بعضی مواقع تا 700 هم پایین میاد اما میتونم بگم میانگین بین 900 تا یک مگ هست.اگه سایت دیگه ای مد نظرتون هست بگین تا تست کنم.
خدمت همه دوستان بگم در حال حاضر پارس انلاین بطور ازمایشی فقط در استان فارس سرعتا رو روی 9 مگ بسته و داره مراحل ازمایشی خودش رو طی میکنه!
اگر موفقیت امیز باشه تا مهرماه بقیه شهر ها هم چنین سرعی رو اگر خط ها جواب بدن روی 9مگ بسته میشند!
احمد جان شبانت چطوره؟نقل قول:
ممنون از اطلاعاتی که بهمون دادی!:n16:
این چند روزی که اینجوری شده شبانه را امتحان نکردم چون کلا زیاد اهل دانلود شبانه نیستم فقط یه بار پیش از اینکه سرعت بره بالا یه شب امتحان کردم تو این 5 ساعت 2 گیگ بیشتر نگرفت .اگه شد امشب تست میکنم ببینم الان چه جوری شده .نقل قول:
الان یه سایت خارجی را امتحان کردم سرعتش خوب نیست (مگه سرورهای آپلود باز و اکسپرس داخل کشور هست که سرعتشون بالاست؟؟:n13:)