جات خالی ماهی 400گیگ مصرف دارم پول 1گیگ اضافه هم نمی دوم به این شرکتهای دزد :n10:نقل قول:
Printable View
جات خالی ماهی 400گیگ مصرف دارم پول 1گیگ اضافه هم نمی دوم به این شرکتهای دزد :n10:نقل قول:
من خودم 1 مگ هم سعی میکنم تایم روز نگیرم ولی خب همون وب گردی باعث میشه هر ماه 1 گیگ برای 10 گیگ ترافیکم کم بیارمنقل قول:
دوست عزیز وقتی همه با سرعت بالا بتونن از سرور خارجی دانلود کنن دیگه اونوقت کی دیگه گیگ اضافه بخره؟! همه دانلودشون رو تایم رایگان انجام میدن
داداش جات خالی من تا همین 10 روز پیش سرویس 1 مگ 0 گیگ از مخابرات میخریدم 7 تومن 400 500 گیگ ماهی دانلود می کردم.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
منم حرف شما رو قبول دارمنقل قول:
من خودم مجبور شدم 20 گیگ بگیرم
البته فقط برای خودم شاید 10 گیگ کافی بود
ولی خانواده دارن استفاده می کنن
ولی اگر علاقه به شبکه های اجتماعی مثل اینستگرام + استریم و اینا داشته باشید همون 20 گیگ هم شاید برای 1 نفر کم بیاد
وقتی مثل صبانت و پارس آنلاین همه شبانه هاشون رو پولی کنن اونوقت دیگه دانلود بی دانلود مطمئن باش که به زودی دانلود رایگان شبانه برداشته میشه شک نکن مثل نامحدودها که یکی یکی شروع کردن به منصفانه شدن تا رسید به آخریش که فن آوا بود حالا نوبت شبانه هاست اینا میخوان بابت هر بایت پول ازت بگیرن منتها یواش یواش جلو میرن تا به اندازه کافی مشتری جذب کنن بعد کار اصلیشون رو شروع کنننقل قول:
خیلی نامردن باید حداقل تو تایم شبانه ترافیکی که مشترک از سرور های داخلی دانلود میکنه رایگان باشه و بدون محدودیت سرعت و نه فقط برای آسیاتک بلکه برای همه سرویس دهنده های دیگهنقل قول:
حالا اگه شبانه رایگان برای سرورای خارجی رو هم برداشتن کوفتشون باشه
من زیاد اطلاعی ندارم ولی هزینه تمام شده برای هر گیگ ترافیک انتقالی از سرور های داخلی نسبت به سرور های خارجی باید ارزانتر پای ISP در بیاد
Sent from my ME173X using Tapatalk
اینا اگه نامرد نبودن گیگی رو که 200 تومن زیرساخت وارد میکنه 4000 تومن به مردم نمی فروختننقل قول:
یعنی کارم به جایی رسیده امروز بازی ایران - گوام ارزو میکردم ای کاش حداقل تو گوام بدنیا اومده بودم
خیر سرمون فرهنگ دوهزار ساله داریم دولت اسلامی داریم
از خود مخابرات چه جوری میشه برای رانژه نکردن خط شکایت کرد؟
طرف که آشنامه میگه من هر چی میزنگم بهشون یا جواب نمیدن یا اگه جواب هم بدن، میگن رسیدگی میکنیم !
یه مشت حروم خور نشستن توی این مملکت که فقط میخوان به یه پول برسنو مقام خودشون رو هر روز بالاتر ببرن، خیلی هاشونم که تازه اسمشون رو میزارن مسلمون !
اقا حرف دلمو زدی از بالای بالا تا پایین پایین همه حروم خورن و مسلمونن به قول یکی از دوستان کل بدبختی ما سر همین کلمه 5 حرفیهنقل قول:
جهت شکایت از مرکز مخابراتی میتونی از بازرسی مخابرات اقدام کنی
ترجیحا زنگ بزن و فامیل مسئول mdf بپرس و توی شکایت اسم ببر ازش
منم همین کار کردم کثافته مفت خور هیچ وقت تو مخابرات نیست همیشه میگن فردا مراجعه کنید.میاد
یه سرویس از آسیاتک گرفتم موقه ثبت نام طرف گفت یک هفته ای وصل میشه این یه هفته هم به خاطر اینه که مخابرات منطقمون محدودیت پورت داره
نزدیک یک هفته شده امروز زنگ زدم میگن حداقل یک ماهو نیم طول میکشه منم میگم از مخابرات پرسیدم گفتن محدودیت پورت نداریم دوباره میپیچونن
چه کنیم؟؟؟