من بابت سرویس شما از گفتگوی آنلاین قسمت فروش شهرمون پرسیدم و جواب زیر رو داد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من بابت سرویس شما از گفتگوی آنلاین قسمت فروش شهرمون پرسیدم و جواب زیر رو داد:نقل قول:
سایت آنتن سرورهاش داخل یا خارج؟
حالا فروش شهرتون این سرویس رو فعال کرد براتون عزیز؟!!!نقل قول:
من فعلا سرویس 4 مگ دارم تموم شه حتما این سرویس رو میگیرم خیلی بهتره...
نهایت یه چند گیگم اضافه میخری فوقش
درودنقل قول:
داخلیه نیم بها حساب میشه.
فيكس ١٦ مگ
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اره داداش نمایندگیا میدننقل قول:
بعضی اوقات دستشون باز تره
بگیرین عالیه:n08:من شاید واسه یه سال تمدید کنم این هفته
چهارتا بسته هفتگی جواب میده من جای ۱۶ مگ ۸۰ تومن با ۳۵۰ گیگ حجم این سرویس رو میگیرم
با ۴ تا بسته یه هفتگی نزدیک به ۹۶ تومن اینا پول میدم با پول همین سرویس ده تومنی بالای ۵۰۰ گیگ حجم میگیرم ۴ تا هفتگی ۱۴۰ گیگ
گرون هست ولی واقعا نت با کیفیت راحت باش 1440p استریم میبینم رو 4k دیگه بافر میشه:n08:
ایشالله چن سال دیگه بشه بدون بافر بشه دید الانم میشه ولی همراه نتش جالب نیست
تازه شایدم با داخلی نامحدود نزدیک ۸۰۰ گیگ مصرفم در کل میشه
فعلا مصرف تا ۱۲ امه نزدیک ۲۰۰ گیگ تا الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقتی سرویس کمتر میخریم ریت خط هم اتوماتیک کم میشه یا ثابت میمونه ؟
ای کلک :n02: بعد از نیم ساعت یا یک ساعت روی سرویس خریداری شده جدید تنظیم میشهنقل قول:
:n10:پس خودشون دستی تغییرش میدن فکر کردم اتوماتیکه .ولی پشتیبانیش اونقدرا هم که فکر میکردم با حال نیست تا الان چهار بار تماس گرفتم هم با تهران هم اهواز لامصبا ریت خط رو زیاد نمیکنن میگن خط نمیکشه .نقل قول:
دوستان یکم در مورد سرویس مکس بگین چطوریه؟ هزینه ش چقدره ؟
و اینکه داخلی هر سایتی نامحدود حساب میشه یا فقط اون سایت هایی که خودشون اعلام کردن؟!!
درودنقل قول:
این سرویس به درد کم مصرفها میخوره! ماهی 4 گیگ بین الملل میده و داخلی که اون 500 تا سایته نامحدوده! که بهتریشن همون شاتلنده!
پشتیبانی تهرانش که نمیدونم ولی کارشناس فنی اهوازشون تک کانکشن نمیدونست چیه!:n29:نقل قول:
اصلا گوشام داغ کرده بود وقتی داشتم باهاش حرف میزدم ......شعر تحویلم میداد هیچیم نمیفهمید یه وضعی بود__ یادش افتادم:n28:
دوست گرامینقل قول:
اکثریت مردم چیزی از مودم تک کانکشن پینگ و اینا سر در نمیارن مملکت شده گرایش به مصرف کنندگی فقط
مملکتی که فقط اینترنت رو میبینن اولین چیز یاد تلگرام و اینستا میافتن
سواد مملکت یخورده پاینه
شما درک کن اون پشتیبانی باید جواب اون مردم رو بده تک کانکشن بپرسی نمیدونه چیه چون یاد گرفته مودمو خاموش روشن کنه چیزای ابتدایی بلده
امروز نمدونم از کجا فهمیدن قصد تخلیه از پارس آنلاین دارم . :n04:
شاتل پیامک داده اینترنت ماهیانه 5 تومن:n16:
زنگ زدم میگه یک سال قرار داد که ماهیانه 4 گیگ به علاوه پونصد تا سایت داخلی رایگان میشه شصت هزار تومان که باهزینه رانژه و ومالیات میشه 78 تومن .
نمدونم بگیرم یا نه:n13:
نقل قول:
درست میگی عزیز منم حرفنی ندارم منم خیلی چیزا بلد نیستم هنوز و حالا حالا ها جا داره تا یاد بگیریم
ولی یاد گرفتم اگه چیزی نمیدونم همون موقع بگم یا دری وری تحویل طرف مقابلم ندم
ولی اینا تازه یجوری دری وری تحویلت میدن که خودشونم باورشون شده:n29:
خانومه خیلی شیک و مجلسی و با اعتماد به سقف کامل پشت تلفن میگه اگه سرعتت بالا و پایین میشه خط خونت نویز داره خودم دارم میبینم:n29:
داشتم خطم رو چک میکردم تقریبا یکی از بهترین خط ها رو دارم
خوب به این___ اون موقع چی باید بگی آخه:n27:
خلاصه که آره تقزیبا 99 % هیچیییییییییی بارشون نیست و در حد همون روشن و خاموش کردن مودم بلدن هیچ کاریشم نمیشه کرد:n03:
یا علی
حالا بیا یه چی بهت بگم حال کنی :n09:نقل قول:
حدود 4 5 سال پیش بود که از یکی از سرویس دهندگان اینترنت تو گیلان نت داشتم
بعد مشکل پیدا کردم زنگ زدم پشتیبانی
اینقدر بحث کردیم آخر میگفت یه کیس دیگه بیار اینترنتت رو چک کن :n02:
گفت اگه میتونی ویندوز عوض کنی
ببین سواد فنیشون در چه حده !! :n19:
من نمی فهمم الان کسی شبانه بخواد باید 10 تومن بده بعد حداقل ترافیک تضمین شده 5 گیگ خارجی و 20 گیگ داخلی ؟
چی فک می کنه این آی اس پی پیش خودش ؟
اون تیکش که میگه " براساس سیاست های تشویقی شاتل " یعنی به معنای واقعی کلمه حالم بالا میاد ...
هرکی ندونه فک می کنه رفته تو سایت یه شرکت چند ملیتی!!!
چی هست که بخواد سیاست تشویقی هم بزاره!!!
واقعا حال بهم زنه این شرکت به معنای حقیقی کلمه .
من الان سه ماهه 4 مگ گرفتم باید بهم 240 گیگ ترافیک بین الملل بده تو قسمت بسته های فعال میبینم بهم 80 گیگ داده چرا اینجوریههههه؟
دوستان تعریف کردن منم تعریف کنمنقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی قطع و وصلی داشتم ، قطعی من ناشی از پورت مخابرات بود ، وقتی زنگ زدم یارو گفت روی خط همون دستگاهه که شبیه قوطی کبریته داری :n19: به جان خودم گفت قوطی کبریت :n28:
من هیچی دیگه نگفتم و قطع کردم :n38:
هر ماه ۸۰ گیگ دارید یهو به شما ۲۴۰ گیگ نمیدهنقل قول:
امروز رفتم مخابرات منطقه درخواست جمع آوری از مخابرات دادم که برم شاتل
اون مسئولش که اونجا بود بهم گفت ما واست جمع اوری می کنیم ولی خطت MDU هست (اگه اشتباه نکنم) واسه همین نمی تونی از جای دیگه ای جز مخابرات سرویس بگیری
منم گفتم عیب نداره شما جمع کنید کلا اینترنت احتیاج ندارم
این MDU چیه؟
دستور مخابرات خطط مسی هم باشه . همین چرت و پرت ها رو میگن
سلام دوستان چنئ سوال داشتم ممنون می شم ج بدید
اینکه با اینترنت 4 مگ شاتل سرعت دانلد شما چقدر هست
واینکه قطع و وصل بودن اون خوزستان چجوره اهواز .
هزینه 6 ماهه شاتل باسرعت 4 مگ چقدر درمیاد .
یه سوال دیگه آیا فیبر نوری هم راه افتاده توی شهر های دیگه یا فقط یه بخشنامه مسخره از طرف دولت بوده مثل بقیه بخش نامه هاش...
یعنی من این هشتاد گیگو تموم کنم میره سراغ 80 گیگ بعدی ؟ یا هر یک ماه که بگذره 80 گیگ دوباره به ما میده ؟ پس 80 گیگ ماه قبلی رو اگه تموم نکرده باشیم چی میسوزه ؟نقل قول:
هر ماه ۸۰ گیگ شما این ۸۰ گیگ رو در یک ماه مصرف کن تا ماهت تمام نشده ۸۰ گیگ بعدی بهت داده نمیشه و اگرم مثلا شما میای از ۸۰ گیگ فقط ۴۰ گیگش رو مصرف میکنی باقیش میسوزه و شما برای دو ماه بعد فقط ۱۶۰ گیگ داری که میشه برای هر ماه ۸۰ گیگ ، مصرفت رو تنظیم کن ...نقل قول:
بهش میگفتی اره همونی که مثل قوطی کبریته و سه تا سوراخ مجزا هم داره:n09:نقل قول:
نمیشه ظبط میکنن صدارونقل قول:
یا فحش بدی میتونن شکایت کنن بازداشت هم داره
متوجه نشدمنقل قول:
حالا این mdu چی هست؟
احتمالا منظورتون ONU هست که میشه خطوط فیبر نوری که فقط مخابرات میتونه روی این خط ها اینترنت بده و به تازگی گویا شاتل و های وب تفاهم نامه با مخابرات امضا کردن که روی این خطها اینترنت بدن ولی تا این امر تحقق پیدا بکنه زمان میبرهنقل قول:
یه بارم به من گفت چراغ کره زمین :|نقل قول:
نه همون mdu هستنقل قول:
این mdu رو توی پنل مخابرات هم توی قسمت بررسی کیفیت سرویس زده. با اینکه خطم رو جمع کردم ولی هنوز به پنل دسترسی دارم. عکس رو ببینید
این مصرف مازاد یعنی چی؟
کسی از دوستان سرویس سه ماهه گرفته ببینه خجمش چقدره؟
من سه ماهه ۸ مگ گرفتم ولی حجمو ۱۷۵ گیگ زده!
سلام شما هر ماه ۱۷۵ گیگ دارید و حجم هر ماه قابل انتقال به ماه بعد نیست پس حواست باشه ترافیکت از بین نرهنقل قول:
بعد از مصرف حجم میره رو مصرف مازاد
الان که دوره رست شده حجم مازاد از حجم اصلی کم شده
برای بقیه هم همینطوریه؟:n27::n27:
خط من روی 1300 هست .چرا با IDM وقتی روی 1 کانکشن باشه از همه لینک ها ثابت 150 تا میده ولی وقتی روی 8 یا 16 یا 32 کانکشن بزارم سرعت دانلود بین 80 تا 130 متغیره و اصلا ثابت نیست .برای شما هم همینطوریه ؟
سلام دوستان
بنده سرویس 16 مگ سه ماهه گرفتم منتها الان که چک میکنم میبینم حجم بسته رو زده 350 گیگ مگه نباید 1050 گیگ باشه؟
پینگ هارو خراب کردن باز
ی چن روزی بود از هلند ۱۰۰ میلی بود
الان مسیر ها عوض کردن افتاده 140 و ۱۵۰ داره میده پینگ
هرچند الان از 8.8.8.8 100 میلی نشون میده ولی خراب کردن بعضی از مسیرارو
سه تا سرویس 350 گیگ هست هر ماه ۳۵۰ گیگنقل قول:
یعنی سر هرماه حجم بسته ریست میشه روی 350 گیگ؟نقل قول: