قبلا سرعت من روی 8 مگابیت قفل بود ولی دیشب و امشب روی 12 هم میره گاهی (1.5 مگابایت).
Printable View
قبلا سرعت من روی 8 مگابیت قفل بود ولی دیشب و امشب روی 12 هم میره گاهی (1.5 مگابایت).
سیم کارت رایتل توی گوشیتون گذاشتین و به شبکه همراه اول وصل شدین با سیم کارت رایتل بخاطر همین بجای IR-MCI نشون میده RIGHTEL برای رفعش گوشی رو به تنظیمات کارخونه بر گردونید مشکل حل میشهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
محدودیت ۸ مگی از یک ماه و نیم پیش شد ۴۰ مگابیتنقل قول:
برای من حداکثر 8 مگابیته که اونم معمولا هیچوقت نیست.نقل قول:
یعنی در اکثر مواقع روی 2-3 مگابیتنه که سرعت دانلود حول حوش 300-350 کیلوبایته
منطقه خیلی خیلی مهمه!
مثلا ایرانسل سرکار با سرعت خیلی زیاد کار میکنم
ولی تو خونه باور کن با دایال آپ مقایسه میشه یعنی حتی تست هم نمیتونم بگیرم اکثرا.
در بهترین حالتش روی 1 مگابیت میشه اونم ببین مثلا خیلی خیلی خلوت باشه هیشکی نباشه.
جایی که تراکم بالا باشه نه همراه اول نه ایرانسل به لعنت خدا هم نمی ارزن.
همین همراه اول از ساعت 18 تا تقریبا 21 چنان فاجعه میشه که ترجیح میدی دست نزنی بهش.
صبح ها همین معمولا به همین شکله طوری که سرعت دانلودم میرسه به زیر 100 کیلوبایت.
تو همراه اول نمیشه 2 بسته همزمان زد؟
دوستان طرف مقابل تو تماس HD حتما باید گوشی ایش رو شبکه تریجی و تماس HD رو ساپورت کنه درسته؟
هنوز HD رو 3G تو ایران نیومده که البته خیلی هم جالب نمیشه، باید هردو رو 4G و Volte فعال و گویا فعلا هردو از یک اپراتور باشید.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ایرانسل تیریجی wb(12650) هستنقل قول:
من در هیچ جا همچین بیت ریتی ندیدم راستش برای خودمنقل قول:
شاید در جایی که ساکن هستید این اتفاق افتاده، که اگر اینطوره امیدوارم همجا این اتفاق بیافته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه واقعا؟نقل قول:
دو بسته كه تايم هاي مشابه دارن نميشهنقل قول:
يكي رزرو ميشه
بسته چي مي خواي بزني
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
خراسان رضوی دو ماه هست که ایرانسل 12650 شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به چه عالی که ایرانسل به این ریزه کاریا توجه میکنه، امیدوارم هرچه زودتر تهران هم بیاد.نقل قول:
روی ۲جی برای شما چه کدکی هست؟
توجی NB هستنقل قول:
سلام
دوستان یه سوال
من یه سیم کارت همراه اول دارم که می خوام واسه اینترنت شبانه روی مودم و به صورت 4.5G ازش استفاده کنم.
خود همراه اول توی سایتش به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری مودم واسه فروش گذاشته...کسی تجربه استفاده از اینارو داره؟ چه طورن خوبن بدن؟ اگه بدن شما چه مودمی هایی رو (یه دونه جیبی و یه دونه رو میزی) پیشنهاد میدین؟
راستی این مودم ها با سیم کارت های دیگه ام کار می کنن یا نه؟
نقل قول:
بسته هدیه 15 گیگ الان فعاله..ولی میخاستم بسته بلند مدت بزنم.نمیشد
مشکل شما حل نشد ؟نقل قول:
من هنوز این مشل رو دارم و اکثرا هم بین ساعت 8 تا 9 صبح دانلود میکنم و خیلی هم حجم مصر نمیکنم /
گوشی من ال جی جی 4 هست.
کس دیگه این مشکل رو نداره ؟
معمولا ساعات رایگان حداقل ۲ بار قطع میشه باید خاموش روشن کنم یا airplane-modeنقل قول:
ایترنت همراه اول خیلی خاموش روشن و time-out میده، غیر از وبگردی و دانلود به هیچ درد نمیخوره. اونهم باید سرش بشینی ببینی time-out نده
یک مکالمه vo-ip ساده بدون قطع و وصلی امکان نداره، چه برسه به کارهای data-bank و غیره
منم این مشکل دارم!با این تفاوت که از مودم استفاده میکنم،نقل قول:
دیروز از mci زنگ زدن میگن که اقا مشکل نت شما حل شد؟ منم خوش حال که بعد یک سال بلاخره وسط پایتخت مملکت مشکل ۳-۴ جی رو حل کردن ، گفتم اجازه بدید چک کنم و دیدم نه خبری نیست....
اخرش متوجه شدم این ۳۰-۴۰ بار تماس که گرفتم، این اح..های همراه اول انتن نمیده رو ، نت ندارم ترجمه کردن و ۱۴ماهه گذشته و هیچ!!!!
فکر کنم قرن دیگه ۳ جی همراه اول خونه ما انتن بده! واسم دعا کنید
نقل قول:نقل قول:سلام دوستان منم این مشکل رو داشتم شب اولی که وصل کردم اینطور شد بعد رفتم توی تنظیمات گوشی در قسمت ذخیره نیرو توی تنظیماتش یک جایی داره که نوشته روشن بودن داده تلفن همراه در هنگام خواب اینو فعال کردم دیگه درست شد و اصلا قطع نمیشه شما هم امتحان کنید ببینید برای شما هم درست میشه یا خیرنقل قول:
موفق و سر بلند باشید
MCI 4G+ MASHHAD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با j7؟ VoLTE فعاله؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
J7nist,s8 hastنقل قول:
آهان، امضاتون منو به اشتباه انداخت.نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سلام اگه بسته هدیه تبدیل به USIM فعال باشه میشه از شبانه استفاده کرد یا باید یه بسته خرید
هر بسته ای فعال داشته باشید میتونید از طرح شبانه 3 تا 9 استفاده کنیدنقل قول:
دوستان یه سیم عتباری گرفتم 800 مگ حجم داشت.فروشنده گفت یه 30 گیگ هدیه میده داستان این چیه؟
به صرفه ترین بسته های همراه اول چیاس؟ هفتگی ماهانه
دوستان کسی نبود؟ یه مودم که 4.5G ساپورت کنه نیس؟نقل قول:
برای رومیزی بهترین مدل هواوی 525 هستش جیبی هم نمی دونم دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن من خودم هواوی 5885 رو خریدم 700تومان هم همراهه هم پورت لن می خوره رومیزی استفاده می شه کیفیفت گیرندگی و سرعتش هم واقعا خوبه ولی فریمورش چینیه من که مشکلی با این قضیه نداشتم اگه مشکلی نداری گزینه خوبیهنقل قول:
525 قیمتش 630 هستنقل قول:
5885 هم 700
همه Cat6 دار ها این قدر گرونن؟
یه سوال دیگه... شما 5885 دارین روی صفحه نمایشش نشون میده که الان به صورت 4G وصل یا 4.5G؟
بعد چقدر باطری نگه می داره؟
فرقش با 5875 که 570 تومن هست چیه؟
دوست عزیز سرعت لیمت شده همراه اول 40مگابیت باشه شما به 5یا6جی هم وصل بشی بازم همینهنقل قول:
مگر اینکه لیمت نشده باشه
ضمنا مودمی بخر لاک نباشه
اگه تو محدوده پلاس باشید بصورت پلاس نشون می ده من خیلی کامنت های مختلف رو تو سایت های ایرانی و خارجی خوندم اینو همه تعریف می کردن فقط بدیش اینه تو ایران همین نسخه چینیه که باعث می شه پنلش به زبون چینی باشه گرچه همه چیزیش معلومه نرم افزار hilink هم هست با اونم تازه می شه مدیریتش کرد اگرم همراه بودن مهم نیست براتون 525 هم مودم پرقدرت و امتحان پس داده ایی هستش باطریش عالیه راحت بالای بیست ساعت جواب می دهنقل قول:
دوستان برای بحث مودم تشریف ببرید تایپیک خودش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
مناسفانه مشکل از همراه اولهنقل قول:
انرنتش همش time-out میده
انگار پیشنهاد شما از کارمندان همراه اوله، هیچ مسئولیت قبول نمیکنن و هر مشکلی رو تقصیر کاربران میزارن
الان صد رحمت به این رایگان صبح
سلام
بسته قبلیم تموم شده و حجم رو 0 کیلو بایت اعلام می کنه. ولی بسته جدید پس از انتخاب می ره در حالت رزرو و فعال نمی شه. چکار کنم؟
سلام نه دوست عزیز من شب اول که گذاشتم برای دانلود وقتی بیدار شدم دیدم دانلودها توقف کرده دوباره نت قطع کردم و باز وصل کردم که راه افتاد ولی بازم بعد از نیم ساعت که سر زدم دیدم قطع شده دوباره تکرار کردم بعد که توی تنظیمات گوشی نگاه میکردم به این گزینه رسیدم و فعالش کردم که شب موقع دانلود گذاشتم و دیدم داره درست کار میکنه و تا ساعت 9 هم اصلا قطع نشدنقل قول:
دوستان با سیم دایمی از اینتا ۹ رایگان استفادهکردید؟ خطرناک نیست؟
من دو شب افت سرعت دارم . سرعتم از 3 مگابایت بالاتر نمیره در IDM . دوستان این افت سرعت عمومی هست ؟
مودم 3G دارم سرعت بالاتر از 1 مگ نشد چرا یکی دوستانم همون مودم سرعت 2.5 مگ رفت کد *1000*2232# یک بسته 29000 تومانی من ساعت 1 تا 11 دانلود تمام عیار شدم 16.92 گیگ گرفتم سرعت متوسط 500 ک است اونم دوست ساعت 1 تا 11 دانلود تمام عیار شدند 79.45 گیگ گرفتند سرعت متوسط 2.26 م است !!!!! چرا اختلاف فاحشه بین من و دوست است هر دو مدل مودم Huawei B68L است