دوستان کسی اینجا گالگسی نوت 4 داره یه عکس از صحفه network mode بزاره چون اینجوری میگن این گوشی گزینه lte only نداره (مدل گوشی هم بگید)
Printable View
دوستان کسی اینجا گالگسی نوت 4 داره یه عکس از صحفه network mode بزاره چون اینجوری میگن این گوشی گزینه lte only نداره (مدل گوشی هم بگید)
سلام دوستان من تهران هستم شرق تهران غنات کوثر - شهرک امید
موبایل من ایفون 4 هست تا دیروز انتنم 4 تا بود و راحت 3g رو میگرفتم و سرعت هم عالی بود ولی امروز هر جای خونه رفتم 3g نشد
انتن از 4 تا شده 5 تا و نشان اینترنتم از 3g به E تغییر کرده کسی همچین موردی داشته؟ علتش چی میتونه باشه ؟ چیکار باید بکنم تا باز 3g رو ببینم؟
هیچ گوشی LTE only رو ندارهنقل قول:
مگر اینکه بتونید برنامه 4g toggle رو نصب کنید و یا به تنظیمات اصلی شبکه دسترسی پیدا کنید که من راهی جز اون برنامه واسه سامسونگ ندیدم
اما واسه سونی و ال جی راهی هست که بدون برنامه بشه روی حالت lte only بزارید
در هر حال، شما میتونید روی حالت lte/wcdma/gsm بزارید و این گزینه اولویت رو lte قرار میده و به محض دریافت سیگنال وصل میشه
نه بابا تعرفه جداگانه کجا بودنقل قول:
شما با همون طرح های اینترنت میتونید از هر 3 شبکه استفاده کنید
irancell.ir/internet
بله دقیقا . ممنون از اطلاع رسانینقل قول:
فقط عجیبه که کیش رو هم 4G زده اما خود مدیرعامل ایرانسل اعلام نکرد که کیش 4g شده ! جز اون 14 تا شهر نبود که اعلام کرد
حالا یا اشتباهی روی سایت گذاشتن یا واقعا 4g شده
استان فارس رو هم فقط شیراز رو آپدیت کرده که 4G شده اما بقیه ی شهر هایی که 3g شدن رو نزده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من این قیمت ها هم برای فور جی دیدم
جدیدا 3G خیلی افتضاح شدهنقل قول:
قبلا من سرعتم ثابت بین 6 تا 10 مگابیت بود
اما الان وقعا خراب شده
سرعت دانلود اومده روی 50 تا 300 کیلوبایت بعد اصلا هم پایدار نیست مثل قبل
و بعضی اوقات بعد از چند مین دیگه اصلا سایت باز نمیکنه و باید دیتا رو روشن و خاموش کرد
توی پیج اینستا ایرانسل اعلام کردم و بهم جواب داد که ایمیل بزنم بهشون
آهان نه این بسته 4G نیستنقل قول:
اگر شما مودم بگیرید میتونید یکی از این بسته هارو هم روی مودم فعال کنید
دوستان جواب من رو بدین لطفا
موبایل من ایفون 4 هست تا دیروز انتنم 4 تا بود و راحت 3g رو میگرفتم و سرعت هم عالی بود ولی امروز هر جای خونه رفتم 3g نشد
انتن از 4 تا شده 5 تا و نشان اینترنتم از 3g به E تغییر کرده کسی همچین موردی داشته؟ علتش چی میتونه باشه ؟ چیکار باید بکنم تا باز 3g رو ببینم؟
یه سوال دیگه هم اینکه میشه دکلی که بهش وصل میشیم رو انتخاب کرد؟
من وقتی موبایل رو میزارم رو Air Mode و انتن میره و دوباره از Air Mode در میارم و انتن برمیگرده اولش 3g رو میاره با 4 تا انتن ولی سری از بین میره و 5 تا انتن میشه و E میاد
لطفا کمک کنین ممنون
نگران نباش چیزی نیس. ممکنه آنتن 3g منطقه شما دچار قطعی یا تغییرات شده باشه واسه همین می پره روی E. چند روز صبر کنید درست میشه. با اگه آیفون 3g only داره(که من اطلاع ندارم) بذار روی اون حالت شاید مشکل حل شدنقل قول:
امشب سیم کارتم رو انداختم رو گوشی دوستم و برای چند دقیقه هم که شده LTE رو تست کردم :n19:
باور نکردنی بود !!! فقط تونستم چند تا تست بگیرم که نصفه موند :n08: باتری گوشی کم بود و خاموش شد !! فکر میکنید سرعت چقدر بود :n02::n02:
73 مگابیت :n04::n04::n04:
پ.ن " گوشی هم سونی ( مدل دقیقش یادم رفت :n08: ولی آنتن هم خیلی عالی بود )
پ.ن دوم :دی بعد از کلی زور زدن اسم گوشی دوستم یادم اومد !! :دی Sony SP
ایفون امکان گذاشتن روی 3g only نداره.نقل قول:
یا انتنی که قبلا ازش 3g میگرفتی دچار اختلال شده یا مشترکهایی که بهش وصل شدن زیاد شده در حدی که کیفیت سرویس دهی اون انتن افت کرده برای همین ایفون اول به3g متصل میشه اما وقتی وضعیتشو نا مناسب تشخیص میده سوییچ میگنه به 2g
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
تبریک:n02: بهتره یه گوشی 4g یا مودم بخری با این سرعت طرح نامحدود شبانش فک کنم بشه تو یه هفته 2 ،3 ترابایت رایگان دانلود کنی :n10:نقل قول:
خخخخنقل قول:
خیلی ممنون :n12:
ولی انقدر مفت از این اپراتور ها کندم که حالم از اینترنت پرسرعت به هم میخوره !! :دی :n02:
همین الانش هاردم زیر 10 گیگ جا داره ( هارد 2.5 ترابایتیم :دی)
پ.ن : من همین اینترنت تو امضام رو هم مفت استفاده میکنم ( تازه بدون فیل.تر)
البته این نکته رو هم یاداور میشم ایشون یه دکل داخل بدنشون دارن و شما هیچگاه چنین سرعتی رو تجربه نخواهید کردنقل قول:
خوب بالاخره ۹۹ گیگ بسته نامحدود تموم شد یه بسته دیگه زدم شد ۹۹ گیگ برای ۲۷ روز
راستی دوستان راهی نداره ک وقتی بسته تموم میشه خودش اتومات از نت قطع شه؟
اخه دیشب بسته تموم شده بود و نزدیک ۱۰ تومن از شارژمم خورده بود
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
برای من وقتی شارژ میاد زیر 20 مگ هر 2 مگ و گاها هر 1 مگ یه SMS میاد که اعتبارت اینقدره !! مواظب باش نره تو پاچت :n02:نقل قول:
81 شهر تحت پوشش اینترنت نسل سوم قرار دارد و نه 120 شهر
(به روزرسانی شد)
آمار ایرانسل کذب است
لیست شهرهایی را که تحت پوشش اینترنت نسل سوم ایرانسل قرار دارند بشرح زیرایرانسل امروز این ادعا را بدین شکل تکرار کرد:
است:
به گفته مدیرعامل ایرانسل، 120 شــهر در کل کشور تحــت پوشش نسل سوم تلفن همراه هستند که آبادان، آستارا، اراک، اردبیل، ارومیه، اسدآباد، اصفهان، اندیشه، اهواز، ایلام، بابل، بجنورد، بندر انزلی، بندرعباس، بوکان، بوشهر، بهارستان، بیرجند، تبریز، تهران، درگهان، دستگرد، دوگنبدان، دولت آباد، جلفا، خرم آباد، خوی، رشت، ری، زاهدان، زنجان، ساوه، سرعین، سقز، سمنان، سنندج، سهند، شاهین شهر، شهرکرد، شیبان، شیراز، طرقبه، طوس، فسا، قائم شهر، قروه، قزوین، قم، کرج، کرمان، کرمانشاه، گرگان، لاهیجان، لنگرود، مرودشت، مشهد، میامی، میاندوآب، همدان، یاسوج، یزد، امیرکلا، محمودآباد، نور، آستانه اشرفیه، رودبار قصران، درود ، شهربابک، میانه، ایزد شهر، تنکابن، رویان، رامسر، کیش، شهر جدید صدرا و ... از جمله آنها هستند و 80 درصد از مشــتریان دیتا در این منــاطق تحت پوشش قرار گرفتهاند. (منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بسیار مایلیم بدانیم منظور از "و..." کدام شهرهاست.در جدول فوق، آخرین شهرهایی که به شبکه نسل سوم پیوسته اند با رنگ قرمز مشخص شده است؛ همچنین مشخص می گردد تحت پوشش قرار گرفتن 120 شهر که مکررا از سوی ایرانسل اعلام می شود، کذب محض است و مجموعا 81 شهر تحت پوشش نسل سوم قرار دارند که 10 شهر از این 81 شهر نیز چند روز بیشتر نیست که به این تعداد افزوده شده اند. ایرانسل پیش از این و اول دی ماه ادعای تحت پوشش قرار گرفتن 100 شهر را داشت و اکنون این آمار کذب به 120 شهر رسیده است و با این حال، هیچگاه لیست مشخصی برای مشخص شدن تعداد شهرها ارائه نمی کند که این خود دلیلی بر کذب بودن ادعاهای این اپراتور است.* شهرهای "بندرعباس، جزیره کیش، جزیره قشم، بندر کنگ، گچین و درگهان" به جدول افزوده شده و تعداد شهرهای تحت پوشش به 86 شهر رسیده است.
اماری از نسل 4 هم منتشر شده؟
مراغه رو هم به اين ليست اضافه كننقل قول:
Sent using Android ForumReader app
دیروز بالاخره تونستم تو دزفول - خیابان آفرینش به 3G وصل بشم، ولی بسته فعال نداشتم که تست بگیرم. به نظر میرسید که سرعتش مطلوب باشه. اگر از دزفول کسی هست و دسترسی داره لطفا تست هاش رو اینجا قرار بده.
تعداد شهرهای نسل سومی تا به امروز 127 شهر شده
من مشهد هستم با گوشيم LG G2 و درحال حركت در محدوده خيابان احمدآباد تست سرعت گرفتم به شرح ذيل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
با كدام كد دستوري مانده اينترنت رو مشاهده ميكنيد ؟
براي من همش در قالب sms مياد و بابتش هزينه كم ميكنه !!!
چطوري سيستم ارسال sms را غير فعال كنم ؟
بندرعباس تحت پوشش نسل چهارم ایرانسل قرار گرفت
كسي تست كرده؟(سرعت بالاي 100 مگ!!!؟؟)
دوستان مودم 4G موجود تو بازار چیه ؟
جالبه که تست از سرور خارج از کشور (امارات) هم گرفته.نقل قول:
چنانچه تمایل دارید آنتن های داخلی مرتبط با ارایه خدمات نسل سوم و چهارم در مجتمع تجاری/اداری شما نصب شود
درخواست خودتون رو از طریق پست الکترونیکی
به اطلاع شرکت ایرانسل برسانید
در آخر درخواست نام/مکان خودتون/شماره تلفن همراه خودتون رو وارد کنید
با تشکر
بیشتر هوواوی دیدمنقل قول:
و D-Link DWR-932
از 250 به بالا
ایرانسل نگیری چون رو شبکه خودش قفله ودیگه نمی تونی از 4 جی اپراتور های دیگه استفاده کنی
این ایمیلی که دادی اشتباه هست!!نقل قول:
-------------------------
ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم جواب مارو نداد!
امارات نیست عمانهنقل قول:
چرا عکسشو نگذاشتی؟نقل قول:
اون ایمیل ایرانسل به کسی جواب داده یا نه؟
به من که جواب نداد. ظاهرا بازهم سرکار بودیم. اساس ایرانسل اگر بخواهد چنین کاری کند اطلاع رسانی می کند و به یه کاربر انجمن ابلاغ نمی کنه
نقل قول:به cs@mtnirancell.ir ایمیل زدم سریع جواب دادن و ادرس و شماره گوشی و... رو پرسید و در اخر اینو گفت:نقل قول:
من که چشمم اب نمیخوره!! هر سری که پرونده برام تشکیل دادن هیچ کاری نکردن! اتنظار داشتم خودشون مستقیم بهم زنگ بزنن و مشکل رو برطرف کنن.نقل قول:
با سلام و احترام
مشترک گرامی
احتراما به اطلاع می رساند مشکل مطرح شده با شماره پرونده ------- در حال پیگیری با بخش پشتیبانی میباشد جهت پیگیری از خطوط ایرانسل با شماره 700 و سایر خطوط با شماره 09377000000 تماس حاصل نمایید.
باتشکر
-------------------
اون یکی ایمیل هم هم فعلا جوابی ندادن.....
همه اینا الکیه
پشتیبانی همراه اول خیلی بهتر از ایرانسل تیکت تشکیل دادن مشکلو بر طرف کردن بعدشم زنگ زدن که درست شده یا نه؟ پشتیبانی ایرانسل فقط زنگ می زنه مشکلتون حل شد؟ میگم شما کاری کردید میگه نه الکی میگم
دوستان آیا این دوتا 3g هستن؟
[spoiler]
[br]
[/spoiler]
عزیز دل توجه کرده باشی توضیح دادم که !! باتری گوشی کم بود و خاموش شد:n27:نقل قول:
اگر با نرم افزار اسپید تست ، تست گرفتی تو نتایج باقی می مونهنقل قول:
من از طریق ecare ثبت کردم تماس گرفتن حرف تکراری زدننقل قول: