همه شرکت ها همینه عزیز فکر کردی اسیاتک که مثلا اینترنت یکه پشتیبانی خوبی داره یا شاتل و.... همه در وهله اول سعی می کنند توپ را در زمین مشترک بندازند البته کم پیش میاد مشکلات از سمت شرکت باشه ولی هستنقل قول:
یک مثال برات میزنم یک دوستی براش آسیاتک گرفتم دوری مرکز داشت بنده خدا لینکش هی قطع میشد و میرفت پشتیبانی احمق آسیاتک تنوانست مشکل ایشان را تشخثیص بده جالبه با مودم تست انها بالا میامد با مودم های که من در اختیار این شخص گزاشتم بالا نمیامد یا لینک ایشان میرفت .بهشون گفت چظور ممکنه مشکل از سمت ما باشه آیا میشه با یک مومدم وصل بشه با یکی نشه بهر حال از اسیاتک جمع اوری کردم براش و از شرکت دیگری (عصر تلکام ) گرفتم براش ایشان بدون هیچ قطعی داره استفاده میکنه
برای خود من هم مورد مشابه پیش آمده متاسفانه در این مملکت آدم باسوداد یا نداریم یا اینکه در جای خودش از ایشان استفاده نمیشه بیشتر ملاک پارتی و.... هست و کسانی که استخدام میشوند برای پشتیانی کوچکترین خلاقیتی ندارند بیشتر اپراتور هستند تا پشتیبان
یک تکته هم بگم حتما در اینجور مواقع به سامانه 195 شکایت کن کار شما حتما پیگیری میشه و شرکت ها موظف هستند به نحوی رضایت شما را جلب کنند آسیاتک پول ما را در این مورد بعد از عحز در حل مشکل عودت داد