بعضی از پراکسی ها مثلا بعضی موقع ها به سرور ژاپن مثلا وصل می شن حالا از لحاظ قوانین ژاپن ممکنه اون سایتی که شما می خواهید قیلتر باشه یوزر پس ت رو عوض کنی احتمالا درست بشه توی بعضی سایتا که موقعیت کشورو نشون می ده برو بین چی می بینی؟نقل قول:
Printable View
بعضی از پراکسی ها مثلا بعضی موقع ها به سرور ژاپن مثلا وصل می شن حالا از لحاظ قوانین ژاپن ممکنه اون سایتی که شما می خواهید قیلتر باشه یوزر پس ت رو عوض کنی احتمالا درست بشه توی بعضی سایتا که موقعیت کشورو نشون می ده برو بین چی می بینی؟نقل قول:
دوستان کسی با یاهو مشکل نداره ؟ من دیگه نمی تونم برنامه یاهو رو باز کنم :n03:
الان ظاهرا اینترنت مشکلی نداره
اما تقریبا هر 15 دقیقه ارتباط با با آی پی های خارجی قطع میشه
اگه از چیز پی ان استفاده کنید متوجه موضوع میشید ، چون هر چند دقیقه یک بار دیسکانکت میشه
من مشکل ندارمنقل قول:
دقیقانقل قول:
مخابرات خوزستان سرویس دارمنقل قول:
مشکل ندارم
دیروز این مشکل رو داشتم پسوورد یاهو رو قبول نمیکرد؟(البته میل چک کردم نه مسنجر) قبلا هم اینطور شده مرتبط با دستکاری های پورت 443 و https هست موقع لاگین کردن ...نقل قول:
توی این دو روز اینطوری شده قبلا هیچوقت این مشکل رو نداشتم ، در ضمن با بعضی سایتهای SSL هم مشکل دارم حتی بدون پرا-کسی.نقل قول:
سایت یاهو و اب و هواش رو مشکل ندارم ولی فکر کنم یاهو مسنجر منظورتون بوده ، اون رو نصب ندارم رو سیستمم ببینمکد:دوستان کسی با یاهو مشکل نداره ؟ من دیگه نمی تونم برنامه یاهو رو باز کنم :n03:
چه سایت هایی لینک بده تست کنیم البته تا یادم میاد ssl مشکلدار بوده تو این مملکت ...نقل قول:
، در ضمن با بعضی سایتهای SSL هم مشکل دارم حتی بدون پرا-کسی.
یادش بخیر،adsl مخابرات مازندران یک زمان چه سرعتی می داد :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله به نظر مشکل برمیگرده به https
هیچ راهی نداره این مشکل رو برطرف کنم ؟
مثلا این سایت از دیروز چند بار کانکت شد و چند بار نشد (اکثرا نشد)نقل قول:
کد:https://tvcenter.tv/forum/forum.php
اره مشکل از SSL هست ، من که یه چند روز صبر میکنم اگه برطرف نشد قیلترشکن های دیگه رو تست میکنم اگه جواب داد میخرم ، اگه نداد کیس و مودم و مانیتور و هارد اکسترنالم رو میدم رئیس مخابرات منطقه بهش میگم یا این لیستی که مینویسم رو خودت برام دانلود میکنی یا همه این چیزایی که اوردم گذاشتم رو میزت رو می...:n24:نقل قول:
بله به نظر مشکل برمیگرده به https
هیچ راهی نداره این مشکل رو برطرف کنم ؟
سلام
این اطلاعات مودم منه میشه یه بررسی کنید و یه توضیحی بدبد که منم متوجه بشم
سپاس
ملت همیشه پشت صحنه بدانید و آگاه باشید الان دیگه وقت "نرمش قهرمانانه" ست دیگه اوضاع خطرناکه حسن!:n08:
دوباره این قطع شدنهای دقیقه ای شروع شد!!:n21:
آره باز نمیشه این چند سایت دیگه هم خودم برخوردم https غیر فیلتر باز نمیشدن! جالبه تحریم شکن ها وصل میشن یوتیوب و فیسـبوک و ... رو باز میکنن ولی بعضی سایتها بازم فیلتر هستن !:n04:نقل قول:
موفق باشی :n09:نقل قول:
یا این لیستی که مینویسم رو خودت برام دانلود میکنی یا همه این چیزایی که اوردم گذاشتم رو میزت رو می...:n24:
مشکل خاصی نیست یکم نویز و میرایش رو دان استریم بالاست که با توجه به آپ استریم از طرف مخابراته سرعتت با idm طول روز و 2 شب به بعد تک کانکشت(مثلا مرورگر) حدود 60 باشه خوبه!پینگت چطوره؟نقل قول:
سلام به همه دوستانمدتی میشه سرعت دانلودم به زیر 10 کیلوبایت کاهش پیدا کردهامروز هم بزور حتا صفحه باز میکردم، نه تنها امروز، خیلی روزهای دیگه هم همینطور میشهشماره پشتیبانی رو کسی داره؟ ( البته به روشی که بتونم با موبایل بزنگم ، ممنون از همگی )اینترنت مخابرات دهنمون سرویس کرد خداییش
آقا گفتن نامحدود کلا از ماه دیگه جمع میشه اخه یعنی چی ما رو کشتن با این سرعتشون حالا محدودم بشه دیگه واقعا نمیدونم چی بگم حیف که فوش نمیشه داد اینجا.
لطفا برید بپرسید این خبر صحت داره یا نه.
حذف اینترنت نامحدود با قطع شدن اینترنت هیچ فرقی نداره. بابا ما نامحدود میخوایم چه خاکی باید بریزیم تو سرمون کلی هم داریم عذاب میکشیم از این قطعی ها و مشکل پینگ و سرعت حالا هم محدود بشه دیگه دو زار ارزش نداره.
باید از اینا شکایت کرد دیگه خیلی پر رو شدن
عزیز دل برادر خب یه لینکی هم از این خبر میذاشتی دیگهنقل قول:
سلام دوستان.
من میخوام 1MB نا محدود بگیرم چطوره؟
الان وایمکس 512kb با 4GB ماهیانه دارم نزدیک 30 40 میدم با پهنای باند اضافه...!
بگیر آرمان :n02:
SNR وضعیت خیلی خوبی ندارهنقل قول:
خط هم 575 ظرفیت داره
سرویست چیه؟
512..................نقل قول:
حداکثر سرعت دانلود چه قدره؟نقل قول:
62 تا رو کامل میده؟
سلام
من مدت زیادی که برای اینترنت مخابرات ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نکردن وقتی به سایت مخابرات میرم و در بخش سوالات اینو مطرح میکنم پیغام میدن شماره تماس خودتون رو برای پیگیری قرار بدین نمیدونم میخوان زنگ بزنن چی بگن اصلا کسی هست تا حالا با قرار دادن شماره تماسش تو سایت خطشه وصل کرده باشن!!!:n13:
حتما حضوری برو من 3 بار رفتم مرکز مخابراتی تا بالاخره بعد از دو هفته وصل شد!نقل قول:
این ساعات پر مصرف که میگن چه زمانی هست؟؟؟؟؟ و یعنی چی پهنای باند کم میشه؟؟؟؟ لطفا توضیح بدید
این دی سی های چند دقیقه ای دیگه نمیدونم داستانش چیه !!
هر چند دقیقه یک بار چیز پی ان دیسکانکت میشه
به جون خودم اینا دیگه مشکل کوسه و لنگر و دژمن و زیر ساخت و رو ساخت و این حرفا نیس
خودشون یه لولی دارن میزنن :n13:
قضیه برداشتن سرویس نامحدود چیه یکی از دوستان گفتن؟
ضمناغ راسته سرویس ها قراره از اول مهر گرون بشه؟چقدر؟
من فکر کردم فقط سرویس های نامحدود شهرستان ها رو برداشتن مگه قراره نامحدود تهران رو هم بردارن ؟نقل قول:
ظاهرا اینا میخان نامحدود رو سرتاسری بردارن
من کلا adsl گرفتم فقط برای نامحدود مخابرات ولی 2 ماه بیشتر فیض نبردیم که گفتن نامحدود، پر
این ساعات پر مصرف که میگن چه زمانی هست؟؟؟؟؟ و یعنی چی پهنای باند کم میشه؟؟؟؟ لطفا توضیح بدید. ی جوانمردی نیست توضیح بده
نقل قول:نا محدود استان تهران دست نمیخوره ، خبر زیر هم قیمت های جدید :نقل قول:
وقتی قیمت جدید دادن برای اول مهر بعدم زیر جدول تاکید کرده بدون محدودیت حجمی با ضریب اشتراک یک به هشت یعنی تمامی سرویس ها نامحدود خواهند موند (البته برای تهران) پس به شایعات دامن نزنید ! حالا آسیاتک به خاطر اینکه میخواد جمع کنه بره دیتاسنتر بشه یه کاری کرد دلیل نمیشه خبری باشه !
چقدر امشب وضع خرابه.... :n21:
الان نزدیک به ۲ ساعته ملی شده
گذاشتم واسه خودش از این سایتهای پاستوریزه داخلی داره دانلود میکنه
با اینترنت موبایل اومدم یکم محتویات غیر پاستوریزه رصد کنم :n09:
دیشب رسما دیگه قیلتر و ساکس و همه چی از کار افتاد فقط من از ساعت1 تا 1:5 دقیقه تونستم از یوتیوب دان کنم بعدش کلا دیگه هر سایت قیلتری میرفتم صفحه ی محترم پیوندها می امد:n21:
سلام من به یه مشکل عجیب برخوردم لطفا کمک کنم ؟؟
ک/ریو من وصل میشه ولی هیچ سایت شیلتر شده رو باز نمیکنه !!! سرعت ترافیک کمتر از 1kb 1kbهست... هر کاری هم بگید انجام دادم ولی وصل نمیشه..به پشتیبانی کر/یو هم تماس گرفتم میگه مشکل از سرورهای ما نیست..
دقیقا از زمانی که تو ایران فیس بوک و سایت های قیلتر شده یه چند ساعت باز شده بود بعدش دوباره قیلتر شد از فردای همون روز این مشکل رو دارم
با یه ساک س رایگان تست کردم سایت های https مثل فیس بوک باز میشه و مشکلی نیست ولی کریو هیچ سایتی باز نمیشه !!
کر*یو که رسما غیر قابل استفاده شدهنقل قول:
چون سرعتش بسیار کم شده
در ثانی با این دیسکانت شدن های چند دقیقه یک بار نمیتونه ارتباط پایدار داشته باشه و مدام دیسکانکت میشه
فاتحه اینترنت مخابرات رو باید خوند و امیدی به بهبود وضعیتش نیست
وضعیت اینترنت مخابرات چطوره ؟؟؟
1 مگ نامحدود سرعت چنده در حالت معمول ؟
مرکز مخابراتی خلوت و از این نظر مشکلی نداره !!!
بله دیشب از حدود 12-1 ملی شد تا 2-3 ساعت !!! بعدشم دیگه تحریم شکنها کار نمیکنن!نه فقط Kerio چند تا چیز دیگه هم تست کردم فقط وصل میشن ولی سایتهای فیلتر شده همون پیوندها میاد!!!!بعد باز بگید مشکل پهنای باند و گیت وی هست!!
حسن فیسبوک رو نمیخواد رفع فیلتر کنی از این بدترش نکن!!:n09:الان دوباره فیلترشکن های فعلی از کار میوفته مثلا طرف اکانت 6 ماهه خرید این سوخته پدرهای دلال سرویس جدید معرفی میکنن که خیلی خوب کار میکنه و این داستان ادامه داره :n06:ملت هم که شریــــــــــــــــــــــ ـــــف!البته قرار باشه اینترنت ملی بشه ما میذاریم از سایت تبیان سخنرانی های یک نفر رو فول اچ دی دانلود کنه خودمون میریم پارک نرمش قهرمانانه میکنیم خیلی هم مفیده برای سلامتی :n08:
+
این وسط مخابرات وضعیتش از همه بدتره بقیه کمتر دیدم این مشکل رو داشته باشن!:n21:
خلاصه باش تا صبح دولتت بدمد کین هنوز از نتایج سحر است!
فیل-تر شکن ها مثل موشک داره کار می کنه . مشکلی نیست
من از شما میپرسم ! وضعیت اینترنت محابرات چطوره ؟نقل قول:
:n23:
داداش حداقل 2 صفحه آخر تاپیک رو میخوندی
نقل قول:
دیشب رسما دیگه قیلتر و ساکس و همه چی از کار افتاد فقط من از ساعت1 تا 1:5 دقیقه تونستم از یوتیوب دان کنم بعدش کلا دیگه هر سایت قیلتری میرفتم صفحه ی محترم پیوندها می امد:n21:
نقل قول:
سلام من به یه مشکل عجیب برخوردم لطفا کمک کنم ؟؟
ک/ریو من وصل میشه ولی هیچ سایت شیلتر شده رو باز نمیکنه !!! سرعت ترافیک کمتر از 1kb 1kbهست... هر کاری هم بگید انجام دادم ولی وصل نمیشه..به پشتیبانی کر/یو هم تماس گرفتم میگه مشکل از سرورهای ما نیست..
دقیقا از زمانی که تو ایران فیس بوک و سایت های فیلتر شده یه چند ساعت باز شده بود بعدش دوباره فیلتر شد از فردای همون روز این مشکل رو دارم
با یه ساک س رایگان تست کردم سایت های https مثل فیس بوک باز میشه و مشکلی نیست ولی کریو هیچ سایتی باز نمیشه !!
این همون مشکلی هست که از چند روز پیش برای من شروع شد و داره اپیدمی میشه:n03:نقل قول:
بله دیشب از حدود 12-1 ملی شد تا 2-3 ساعت !!! بعدشم دیگه تحریم شکنها کار نمیکنن!نه فقط Kerio چند تا چیز دیگه هم تست کردم فقط وصل میشن ولی سایتهای فیلتر شده همون پیوندها میاد!!!!بعد باز بگید مشکل پهنای باند و گیت وی هست!!
شما هم یکی دو روز دیگه مبتلا میشی:n03:نقل قول:
فیل-تر شکن ها مثل موشک داره کار می کنه . مشکلی نیست
به هیچ وجه . چون مال من فرق می کنه .نقل قول: