ببین دوست عزیز شما قبلا(پارسال) طرح256نامحدود داشتید که خوب اومدن کسانی که از عید به بعد طرحشون زمان داشته رو به همون طرح ولی به صوورت محدود دراوردند شما باید زمانتون که تموم شد نسبت به تغییر طرح اقدام کنیدنقل قول:
Printable View
ببین دوست عزیز شما قبلا(پارسال) طرح256نامحدود داشتید که خوب اومدن کسانی که از عید به بعد طرحشون زمان داشته رو به همون طرح ولی به صوورت محدود دراوردند شما باید زمانتون که تموم شد نسبت به تغییر طرح اقدام کنیدنقل قول:
كجايي طرح نامحدود يادت بخير:sad:
همچنان این موضوع رو باید هی کش بدیم !نقل قول:
اول از همه من میگم که :
ما ( همه ) نباید کوتاه بیایم به این محدودیت ها . چه دلیلی داره اصلا ؟ روز اول توی قرارداد که همچنین چیزی نبود . بوده ؟ بیارن نشون بدن به ما .
خلاصه اش میکنم و اینو تاکید میکنم اصلا نباید کوتاه اومد. چه بسا باید که این سرعت ها رو افزایش هم بدند .
شما هم اگر جای من بودی همین حرف من رو میزدی . آیا شما حاضر هستی بیای ماهی 31 تومان بدی ولی با یک نفر دیگه که داره ماهی 12 تومان میده یکسان باشید ؟ آیا گوش های ما به نظرتون بلند ـه ؟
ما هم روز اول که رفتیم طرح طلایی گرفتیم به خاطر این بود که دیگه هیچ محدودیتی در کار نباشه . یعنی 256 همیشه 256 باشه .
بعدشم من هیچ وقت سرعتم خوب نبوده . اصلا واسم مهم نبوده. مهم همیشه واسم پینگ بوده .
حاضرم مثل قبلا همون 128 نامحدود (16ک) بهم بدند با همون پینگ . اصلا هیچ مشکلی نداشتم اون زمان . پینگم با تهران بود 28 . با لندن 90 . الان شده 40 و 130 .
دیروز رفتم واسه یکی از دوستان اینترنت بگیرم دیدم طرح های جدید مخایرات به اسم جشنواره پاییزه اومده
دیدم بد نیست یکی از این طرح ها رو با طرح کمپین تابستانه مقایسه کنم.
نام طرح کمپین تابستانه جشنواره پاییزه
سرعت نقره ای (1.5 مگ) نقره ای (1.5 مگ)
حجم ماهی 4 گیگ ماهی 2 گیگ
شبانه رایگان دارد دارد
مودم رایگان دارد ندارد
قیمت 225000 تومان 254000 تومان
لازم به ذکر هست که مبالغ درج شده برای یک سال استفاده از هر کدام از این طرح ها می باشد.
با سلام
من چندین صفحه ی قبل رو خوندم
فقط می تونم بگم دوستان این روش (:n25:) رو کنار بزارید
والا اگه فضا کمی دوستانه و صمیمی تر باشه مشکلات بهتر و راحت تر حل میشه
حالا برای تغییر فضا
متن چت کردن یه کره ای ( جنوبی ! ) با یه ایرانی :
ایرانی : سرعت اینترنت تو کشور شما چطوریه ؟
کره ای : سرعت اینترنت تو کشور ما اینقدری هست که تا یه سر بریم دستشویی و برگردیم 2 الی 3 تا فیلم فول اچ دانلود کنیم ! مال شما چه طوریه !؟
ایرانی : ما نشانی googel.com رو تو مرورگر وارد میکنیم و کلید اینتر رو میزنیم ! بعد یه سر میریم دستشویی ! وقتی از دستشویی برگشتیم 2 الی 3 تا فیلم فول اچ دی هم تماشا میکنیم اونوقت شاید گوگل بیاد بالا ! :n02:
مدیران عزیز چرا من پست نمی تونم ارسال کنم؟؟؟؟؟؟
دیروز رفتم واسه یکی از دوستان اینترنت بگیرم دیدم طرح های جدید مخایرات به اسم جشنواره پاییزه اومده
شبانه رایگان دارد دارد
مودم رایگان دارد ندارد
لازم به ذکر هست که مبالغ درج شده برای یک سال استفاده از هر کدام از این طرح ها می باشد.
شبانه رایگان دارد دارد
مودم رایگان دارد ندارد
با یه حساب سرانگشتی متوجه می شویم از 9 دی ماه که اخرین فرصت طرح تابستانه بود تا امروز که21 دی ماه است.
هم حجم کم کردن ، هم مودم رایگان نمی دن، هم مبلغ بردن بالا. اگر مودم رو به مبلغ 90000 تومان و هر گیگ رو به مبلغ 4200 تومان محاسبه کنیم.
شما طرح تابستانه رو بخوان امروز با همون شرایط داشته باشین باید مبلغ 227000 تومان اضافه تر بدین.
هر روز گرانتر از دیروز
حالا از دوستان سئوال می کنم فکر می کنید علت گرانی دوباره اینترنت مخابرات چیست؟( لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید)
1-ثابت ماندن،حتی کمی ارزان تر شدن قیمت دلار ( با خودشون گفتن اومد دلار دیگه افزایش نداشت ما نباید کم بیاریم و جلوی این پیشرفت این مملکت رو بگیریم پس ما قیمت هامون به همون منوال سابق افرایش می دیم)
2- توافق ژنو ( اصلا این توافق وضعیت کشور رو بدتر کرد ، چه معنی دار ادم با استکبار جهانی توافق کنه پس اینترنت گرون می کنیم)
3- سرد شدن هوا ( خوب مسلم هوا که سرد میشه اینترنت هم گرون میشه ، چیز واضحی است دیگه)
4 - کمک برای رفاه مردم (این چه معنی میده که مابه فکر رفاه مردم نباشیم و دست روی دست بذاریم، پس اینترنت گرون می کنیم که حداقل کاری واسه این ملت پهلوان پرور کرده باشیم)
5- جلب رضایت کاربران تایپیک (الکی )
6- سر تفریح و مزاح
.
.
.
و در اخر که این احتمال که ، بسیار کم و در کل مردود می باشد.
n - افزایش خرج و مخارج زندگی برو بچ مخابرات (شنیده شده که به تازگی دیزی فروشی کنار مخابرات باز شده و بی انصاف دیزی های خوش مزه اما نسبتا گرانی رو به فروش می رساند(صرفا جهت اطلاع بود و هیچ ربطی به بحث ما نداشت))
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید تا جناب مهندسسسس ملک جعفریان بتواند در هر چه گران تر شدن اینترنت به ما کمک کنند.
ببینید دوستان این مشکل بودش ولی نه اینجوری شبانه ها مشکل داشت ولی نه به این وظع
همش تقصیر
امید
هست که رفت اون مرتیکه رو آورد اینجا گند زد به همون وظع بد قبل!
بیخودی بهم دیگه چیزی نگین و بحثو جدل نکین!
:n15::n15:
اين خيلي بي انصافيه كه تنها كسي رو كه مرد ميدون بود و رفت دنبال درست شدن مشكلات (حتي اگه فقط واسه حل مشكل خودش باشه)نقل قول:
مقصر بدونيم و ساده لوحانه س كه فكر كنيم اگه اميد نميرفت وضع از اين بهتر ميبود وخود م.ج يا حروم خوراي گلدنت عقلشون نميرسيد كاري
كنن كه فاتحه سرعت رو بخونن به نظر من رفتن اميد باعث شد كه بفهمن جايي هست كه مردم اعتراض ميكنن و اين نارضايتي رو به گوش بقيه ميرسونن وگرنه شايد تا حالا وضع از اينهم بدتر ميبود خب اگه صداي ما به گوش مديري نرسه چه فايده اي داره هي بشينيم با هم ديگه غرغر كنيم و هي من بگم اينترنتم داغونه هي شما بگين مال ما داغون تره
بابا دم شما گرم ، ما رو شرمنده مرام و ادب خود کردید! :n04:نقل قول:
والا موادبانه تر هم میشد گفت.
ایشون و تمام طلایی های دیگه این سایت حاضرن سرعت بقیه صفر باشه ولی خودشون 2 مگنقل قول:
حتي اگه فقط واسه حل مشكل خودش باشه)
اون اوایل که سرعت شبانه کم شده بود و این اقا ملک نگفته بود محدود کردیم و بارها هی میگفت شماره بدین که اونایی طلایی نداشتن میگفتن یا برای همه درست کن یا نه
فقط ایشون و اون دو تا سه یارشون بود که تنها منافع خودشون اهمیت داشت
زمانی که سرعتشون خوب بود هی می اومدن تو این تاپیک میگفتن به این اقا توهین نشه قهر میکنه
ولی سرعت یا پینگ خودشون که کم شد دیگه کم مونده بود کمر این اقا را بشکنن
حالا من یک طرحی دارم که اگه خدا بخواد و عملی بشه سرعت طلایی ها یک مقدار قابل توجهی کم میشه و سرعت بقیه بهتر میشه:n10:
اینم خودشون خواستن و بس
چون خود من هم (پست هام هست )به اقا جعفریان گفتم شما سرعت طلایی ها را کم نکن فقط سرعت ما را حداقل یک روز هفته حدود 50-60 کن
جالبه همین اغا امید :n02: به ما که 15 -16 تومن برای هر ماه دادیم میگه چندرغاز دادن و خودشون که فقط دو برابر دادن میگه کلی پول
حالا اگه یک اتفاقی افتاد که سرعتتون بجای 16 برابر دو برابر ما شده بدون از همین چندر غاز ها بوده
دوستانی که فکر می کنن چون با ادب و احترام مشکلشون حل نشده پس می تونن با بی احترامی و بی ادبی جلو برن اینو بدونن بی احترامی و بی ادبی هیچ توجیحی نداره و نخواهد داشت :n15:
کار اشتباه و بد رو که نباید با کار بد پاسخ داد.
این قدر دم از انصاف و منطق و انسانیت می زدین همینه؟ تا همین جا طاقت آوردین؟
اگه بخوای مقایسه کنی 31 تومن نه و 21500 که میشه همون 4 گیگ . 128 ها هم دارن 11000 تومن بابت همون سرویس 4 گیگ میدن . یعنی شما تقریبا داری دو برابر پول میدی ولی انتظار داری این افراد سرعتشون در حد دایال اپ باشه (یعنی 16kb/s) و خودتون 2 مگ .نقل قول:
اصلا بی خیال این حرفا ما که هممون یه طرفیم . طرف حساب مهندسه که باید راضیش کنیم . اما خواهشا دیگه اینو نگین که بقیه سرعتشون در حد دایال اپ بشه اما شما سرعتتون خوب باشه . اینطوری فقط به این مهندس خط میدین .
من با شما که نبودم !نقل قول:
باعث و بانیش مشخصه !
با اومدن ایشون اینجا تمام روشا که لو رفت!
تمام مشکلاتی که بود بد تر شد
اون م.ج هم که میاد فقط چرتو پرت تحویل میده!!!
از این چیز و بحثو جدل ها به هم دیگه و اون م.چ هیچ چیزی عایذتون نشد که نشد وظع بدتر شد که بهترنشد:n15:
حالا چی ؟!
وقتی هم که طرف میاد هیچ جواب قانع کننده ای نمیده چه فایده این میاد میگه پیگیری میکنم 1 ماه دیگه 2هفته دیگه درست میشه باز ایشون غیبش میزنه بعد این که اون همه به شعور هممون اون آقا توهین کرد میاد و باز چرتو پرت تحویل میده!:n22:
پس الان چیکار کردینقل قول:
این چیزا رو من و همه می دونیمنقل قول:
من بحثبم چیز دیگه ست ، من می گم هر اتفاقی هم افتاده دلیل بر بی احترامی و بی ادبی نمی شه
اون آقایی هم که می گی هیچ نیازی نداره بیاد اینجا به شعور من و شما توهین کنه اینا همش توهمات ناشی از عصبانیته.
بابا بدبخت امید اومد ثواب کنه کواب شدنقل قول:
امید داشت سعی می کرد این وضع موجود رو بهتر کنه
جای دستت درد نکنه اینه جوابش
امین از تو انتظار نداشتم
تایید میشهنقل قول:
اون آقایی هم که می گی هیچ نیازی نداره بیاد اینجا به شعور من و شما توهین کنه اینا همش توهمات ناشی از عصبانیته.
بحث بیخود راه نندازید
کسی کف دستش رو بو نکرده بود چی میشه
این موضوع که روشها لو رفت و ... هم شوخی بیش نیست
مخابراتیا بعیده دنبال همچین کارایی باشن وقتی هنوز که هنوز یه هفته پشت سرهم نمیشه که همون سامانشون مثل آدم کار کنه!
مشترکین مخابرات هر روز بیشتر میشه و کیفیتش میاد پایین
به عنوان مثال مخابرات همیشه تو ایامی خاصی تو دانشگاه فردوسی دکه میزد برای فروش طرح هاش مثلا ترمی یه هفته
ولی این ترم از اول مهر دکه ثابت زده و ول کن نیست و هر روز هم مشترک میگیره حالا شما تبلیغاتش در سطح شهر رو نگاه کن میفهمی چرا سرعتا میاد پایین
ربطی به این و اون نداره که گیرم هم داشته باشه که چی؟
میخواین چی رو ثابت کنید؟
منم طرح طلایی ندارم و منم از وقتی امید پای م ج رو کشید به این تاپیک سرعتم یک چهارم شده حالا به این و اون بدوبیراه بگیم چی درست میشه؟
اوضاع کاملا مشخصه و همینطور جواب های اون آقانقل قول:
نتیجه این همه مزاکره چی شد؟؟!!!!!!!!!!:n15:
سرعنا برای اونایی که خوب بود افتضاح شد اونایی هم که خوب نبود به 0 رسید !
طلایی ها هم که مشخصه !
این کار هاتون هیچ نتیجه +ای نداشت فقط ------ بود!!
بابا منم حرفم همینه ، بعضی ها اینقدر این موضوعات رو تکرار کردن که دیگه خودشون هم باورشون شده.نقل قول:
این موضوع که روشها لو رفت و ... هم شوخی بیش نیست
بیایید یکم منطقی و به دور از عصبانیت فکر کنیم.
اینقدر هم به زمین و زمان بد و بیرا نگیم،
در مورد اینکه هر کسی یه طرحی داره و دوست داره سرعتش فلان اندازه باشه هم من میگم، کاری به اسم طرح و غیره نداریم اونی که موقع فروش تبلیغ کردن و ما رو حساب حرف اونا طرح رو خریدیم ملاکه وگرنه طلایی و نقره ای و برنزی که توی آیه قرآن نیومده باید چند مگ باشه که حالا 128 و 256 و ... بگیم باید چند باشه سرعتشون
هرکس روی حساب اعتمادی که به شرکت داشته و حرفی که اونا موقع فروش زدن رفته اون طرح رو خریده و پول داده نه روی حساب اسم طرح
این که باهت موافقم که این کارایی که کردیم هیچ نتیجه ای نداشتنقل قول:
ولی حداقل تلاشمون رو کردیم
خواهشن بحث رو همین جا تموم کنیم و به دنبال مقصر نباشید
الان بهترین کار همون تبلیغات منفی هست که فروش مخابرات کمتر بشه خداقل داریم سعی می کنیم:n02:
ولی من به اینده امیدوارم حس می کنم یک اتفاقی قراره بیفته که همه راضی میشن:n16:
بابا اینقدر جوش نزنید من که سرعتم خوبه چیکار به کار دیگران دارید
اینو ببین :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد صبح دیدم یه ریسیت کردم نتیجه این شد البته با خط یکی دیگه
بیچاره چه زجری کشیده دانلود منیجرت برای دانلود این 17 مگ :n08:نقل قول:
در ضمن اینو زود پاکش کن تا کسی ندیده آخه 77 کیلوبایت برات اضافه رایگان حساب کردن تو ساعت غیر رایگان میدونی چه ضرری زدی به مخابرات؟ :n02:
مرحبا اخوی:n16:نقل قول:
نمیدونم واسه شماها هم منو تغییر رمز ناپدید شده یا نه مال من که وجود نداره ببین من چقدر پول بی زبون به مخابرات میدم:n08:
اون شارژم تموم شده بود چاره ای نبود1گیگ شارژکردم اما ریز کارکرد ماه قبلمو ببیننقل قول:
بابا بیخیال دیگه یه سوءتفاهم بود حل شدنقل قول:
توی پست همین اول این صفحه گفتم ، طلایی و نقره ای و برنزی و 128 و 256 و بعثت و ... نداریم . همه فقط اون چیزی که موقع فروش بهمون گفته شده رو می خوایم نه بیشتر و نه کمتر
حالا همچین می گی تمام طلایی ها که انگارتمام طرح طلایی های استان می یان تو این تاپیک همه هم رفتن تو مخابرات نشستن سرعت طرح ها رو تعیین کردننقل قول:
واینکه اگه شما طلایی بودی می نشستی برای بقیه طرح ها شب زارزار گریه می کردی نگو قربونت این حرفا رو
این چند نفری هم که ازطرح طلایی و حتی نقره ای و بعثت بودن می گفتن چرا مایی که با فلان سرعت گرفتیم باید سرعتمون شب این همه کم شه همه هم طرح ونظرمی دادن تا جایی هم که یادم می یاد کسی نگفت ازبقیه بزنید به ما بدین گفتن فقط سرعت ما رو درست کنید
شما یک پست بیارکه کسی گفته باشه مخابرات بیاد این جووری طرح بچینه
الانم کارازتهدید و ایده گذشته هم الان دارن طرح می فروشن هم 10روزدیگه طرح های جدید دارن این پولا هم که به قولی برای دوستان پولی نیست برید طرح بالاتربگیرید تا دغدغه سرعت نداشته باشید اصلا چند تا باهم بردارید
این همه مخابرات فیلم داره سرملت درمی یاره کل مخابرات ودم ودستگاهش رو ول کردن چسبیدن به امید بدبخت
خوبه شبانه قبل ازاینکه امید بره رو 90محدود شده بود
خیلی قبل ازینم می رفت مخابرات دفعه اولش که نبود سعی کنید همه چی رو درست ببینید نه اینکه مشکلات رو بندازین گردن کسایی که کوچکترین نقشی تو این طرح چدن نداشتن
دوستان تصویب شد دنبال مقصر نباشیم باید تبلیغ منفی کرد و م.ج ک اومد محلش نزاریم !
پس از این به بعد ما به جای مهندس باید بیایم حقمونو از شما بگیریم :n02:نقل قول:
اون گذینه ی تغییر رمز هم وقتی شارژت تموم می شه می ره و وقتی دوباره حسابتو شارژ کنی بر می گرده :n21:
(بابا سیستمشون پیشرفتس چی فکر کردی) :n08:
برا سلامتیش صلوات:n10:نقل قول:
محل نزاشتن که کار بچه هاست (یعنی می گی قهر کنیم؟ :n02:)نقل قول:
نه که ایشون هم کلی محتاج توجه منو شماست.
لازم باشه گهر هم میکنیم:n02::n08:نقل قول:
نه منظورم اینه که فش کشش کنیم :دی یا این که چپو راست بزنیم تو گوشش:n02:
می گم بابا تو آدم بشو نیستی :n02: آخه یه لحظه تعجب کردم دیدم اینقدر مظلومانه گفتی محلش نزاریم گفتم الان می گه تازه بهش زبون درازی هم بکنیم:n22:نقل قول:
گفتم کمی جو عوض بشه کمتر فحش بدیم:n02:
لطفا با جناب م'ج با احترام صحبت کنید البته اگه دوست داشتین:n09:
درود
آقا وقتی اومد بهش بگیم این محدودیت که شبا اعمال میکنه رو انجام نده یعنی برای هیچ طرحی اعمال نکنه هر کی هر چی روزانه میگیره همونو شبانه هم بتونه بگیره بعد بینیم ایا واقعا همونطور که میگه پهنای باند کم میاره یا نه؟(که بنظر من بعیده کم بیاد)
البته به شرطی که واقعا اعمال نکنه!!
نقل قول:دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درود بر شما امشب وقتی خسته و کوفته اومدم خونه گفتم سر بزنم به تاپیک ببینم بچه ها چه نتیجه ای گرفتند که متاسفانه...نقل قول:
نظر شما دو نفر واقعا حس آرامشی به من داد و حس کردم چندان تنها نیستم وکسانی هستند که منو درک میکنند.
برخی دوستان انگار فراموش کردند همه ما در یک جبهه و همقطار هستیم. دشمن یکی دیگست درست نیست خودی ها رو مسخره کرد. هر کس بنابه نیازش خرید میکنه من هم میتونستم طرح طلایی یک ساله بگیریم ولی بخاطر تجارب قبلی به هیچ شرکتی مطلقا اعتماد نداشتم و همیشه طرح های کوتاه مدت و پایین تر رو میگرفتم تا اگه شرکت تو زرد از آب درآمد کمتر ضرر کنم
دوستان طلایی هم همگی دست بدعا بردارید تا مخابرات طرح الماس رو اجرایی نکنه(مثل طرح های عادی به همه بدهند) اون موقع خواهید دید برای رضایت اونها چطور شما رو قربانی میکنند و در پاسخ هر اعتراضی به شما خواهند گفت اونا بیشتر از شما پول دادند!شاید اون موقع بفهمید دیگرانی دیروز چه حسی داشتند.
این خانه از پای بست ویران است در حالیکه این آقا میاد و از کمی پهنای باند شکایت میکنه همزمان دارند طرح های جدید می فروشند با این روش منتظر بدتر شدن اوضاع باشد(این خط این نشون) تنها دو راه حل واقعی در کوتاه مدت وجود داره که باید یکی شون رو قبول کنند.
1- ندادن هیچ سرویس جدید برای جلوگیری از کاهش کیفیت سرویس های فعلی ارائه شده
2- ارائه سرویس نامحدود تا از تراکم ترافیک در ساعت های خاص جلوگیری شده و در تمام ساعات شبانه روز تقسیم بشه
البته باید پهنای باند هم بخرند که با توجه به نفروختن پهنای باند از طرف زیرساخت و بدهی مخابرات این یک کار در دراز مدت باید عملی شود
این همون پیشنهاد عملی وکاربردی بود(لااقل نظر من اینه) که دادم و به نظرم میتونه در صورت عملیاتی شدن وضع تمام کاربران رو بهبود بده در حالیکه می تونستم یک پست بزارم و با ... ازش بخوام چند کیلو بیت سرعتم رو بالاتر ببره ومابقی دوستان رو فراموش کنم. بخاطر داشته باشید هفته پیش یک بار که این آقا تحت فشار اعتراضات کم آورد گفت شما پیشنهاد بدید دیگه از دست ما کاری برنمیاد.
دوستانی که به این تاپیک برای نتیجه گرفتن سر میزنند باید بدونید با این شیوه کار بجایی نخواهد رسید بیایید با هم متحد بشیم و پیشنهاداتمون رو به این آقا ارائه بدیم،نه سوال که چرا امشب من سرعتم فلانه، که مهندس از خداشه همین نوع پست ها رو پیدا کنه وجواب بده چون پیچوند و جواب سربالا دادن به این نوع سوالات راحت تره. پیشنهادات باید بصورت منظم فهرست بندی شده کوتاه و خلاصه در عین حال با توضیح کافی و روشنگر باشه تا جایی برای در رفتن ایشون باقی نمونه اگه به این روش جواب داد که فبها والا وقتمون رو نباید اینجا تلف کنیم از ... به رئیس ... نمیشه شکایت کرد(پرکردن جای خالی با هوش خودتون. بهم اخطار دادن)
اگه نماینده مشهد رو میشناسین یا پل ارتباطی بهش دارین حتما تلاشتون رو بکنید باید فشار از خارج وارد بشه این آقا با توجه به درآمد زا بودن شیوه های مدیریتیش بعیده خودخواسته و داوطلبانه حق و حقوق ما رو بهمون بده
با تشکر از وقتی که برای خوندن نظر طولانی اینجانب گذاشتید:»
دوستان این طرح خانواده 1گیگ 4500 تومن دانلود رایگان داره؟