من ماشین اضافه کردم فایل هندلینگ رو هم تنظیم کردم ولی حالا وارد بازی نمیشه هیچ اروری هم نمیده
البته پچ و کرک رو نصب نکردم
به نظرتون اشکال از همینه؟
Printable View
من ماشین اضافه کردم فایل هندلینگ رو هم تنظیم کردم ولی حالا وارد بازی نمیشه هیچ اروری هم نمیده
البته پچ و کرک رو نصب نکردم
به نظرتون اشکال از همینه؟
نقل قول:
خب تا کرک نریزی که توی بازی نمیره:31:
ولی تا قبل از اینکه بازی رو دستکاری کنم اصلا کرک کپی نمیکردم ولی بازی اجرا میشد مشکلی هم نداشت
حالا باید از پچ 1.0.7.0 و کرک 1.0.4.0 استفاده کنم؟
نقل قول:
بله عزیز:46:
سلام
من الان نسخه EFLC رو دارم
میخوام بدونم که فرق کلی IV با EFLC در چیه؟!
میشه به بازی ماشین اضافه کرد؟!
ممنون:11:
نقل قول:
سلام
فرق خاصی نداره کارکتر ها عوض شده و چند تا ماشین اضافه شده و از اول بازی open world هست و تمام شهر ها آزاده از همون اول
فکر نمیکنم که به این dlc بشه ماشین اضافه کرد
موفق باشید:11:
سلام دوستان مدتی بود بازی رو سییستم نصب بود وتا 2 ساعت پیش هم داشتم بازی می کردم اما حالا که رفتم این ارور رو میده میشه راهنمایی کنید FATAL ERROR:EFC 20
ومیگه باید بازی رواز دوباره نصب کنی ضمنا پچ 1.7 هم نصب بود
این بازی چقدر زود تموم شد ! هنوز دو هفته نیست که دوباره نصبش کردم ! دیروز وقتی تو اون مرحله ی شهر بازی با تانک اوفتادم به جون دشمن ها :31: بعدش دنبال هلیکوپتر رفتم و بعد پریدم تو هواپیما و بعد با چتر پریدم پایین و بعد تیتراژ آخر بازی رو در کمال تعجب دیدم :13:
این یه dlcه.بازی کامل نبود که طول بکشهنقل قول:
من پچ 1.0.7.0نصب کردم.الان که میبینم انگار سرعت فرمان ماشینا نسبت به بدون پچ زیاد شده و قابل کنترول نیست.میشه تنظیم کرد؟؟؟؟؟
نقل قول:
فرمان ماشین رو که نمیشه کاری کرد
خب به احتمال زیاد بازیتون نسبت به قبل روون تر شده و الان فکر مبکنید که فرمان قابل کنترل نیست یکمی بازی کنید عادت میکنید:46:
رو دست این بازی هنوز بازی ای نیومده؟
حالم بهم میخوره وقتی just cause 2, mafia رو بازی میکنم
ولی gta هم هوش مصنوعیش خیلی پایینه
نقل قول:
تا 15 ژانویه 2012 GTA V میاد بعد یه حال اساسی میکنیم:46:
فکر نکنم حال کنیم چون اخر دنیاست دیگه :31:.کی به فکر بازیه:دینقل قول:
نقل قول:
نه بابا این چه حرفیه آخه اگه آخر دنیا بود که دیگه بازی نمیساختن وقتی ساختن یعنی برو حالش رو ببر:31::46:
مولتی پلتفرم هست ؟نقل قول:
تا 15 ژانویه 2012 GTA V میاد بعد یه حال اساسی میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنیده بودم میخواد در انحصار x360 دربیاد !!
این خبرش هست از سایت گیم اسپات که فعلا گفتن فقط برای PS3 داره بازی پیش فروش میشه
تاریخ اتنتشار بازی GTA V
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت Gamestop این بازی رو پیش فروش داره می کنه!
حتی تاریخ اونم مشخص کرده! 15 ژانویه 2012
البته یه چیزهایی هم در ارتباط با بازی گفته که مثلآ آقای Dan Houser گفته خیلی وقته دارن بازی رو میسازن ولی قبل طراحی شخصیتها,محیط شهر رو درست کردن.همینطور ایشون گفته داستان بازی چیزی نزدیک به 1000 صفحه هست!
منو بگو که تا الان هنوز iv و eflc رو بازی نکردم :27:(به علت سیستم نفتی نتونسته بودم تا الان بازی کنم):2:چند روز دیگه میخوام شروع کنم تازه Eflc رو :40:
نقل قول:
پس اگه IV رو بازی نکردی اول IV رو بازی کن بعد EFLC رو سجاد جان:46:
برا داستان میگی ؟!نقل قول:
چییارو از دست میدم اگه iv رو بیخیال شم ؟!:20:
+
چون خیلی دیر میخوام شروع میکنم !! احساس میکنم وقتو حوصلشو ندارم !! من gta شروع کنم بعد از یکی دو سال تموم میکنم اخه :31:
.
نقل قول:
آره خب به داستان ربط داره چون این EFLC در اصل یه dlc هست و اصل بازی و داستان توی IV هستش
هر جور مایلی ولی اگه میخوای هر دو موضع بازی ها رو بفهمی و متوجه بشی از IV شروع کن بعد برو سراغ EFLC
این IV مثل SANANDEREAS زیاد مرحله نداره
چی چی رو IV زیاد مرحله نداره؟!! من که دیدم گاهی مراحل نیم درصد جلو میره!!! :31: گاهیا 1 درصد شاید بیشترش 2 درصده من که ندیدم 2 درصد یهو بره! :31: اینجوری مراحلش زیاده دیگه.نقل قول:
شاید زود تموم کردی نفهمیدی چی شد!! :31:
نقل قول:
اگه دقت کرده باشی من گفتم نسبت به GTA Sa مرحله زیاد نداره
من هم مثل شما ها نیستم بازی رو 10 سال طول بکشه تموم کنم سریع میرم تموم میکنم ببینم آخرش چی میشه
سلام
چیکار کنم که بازی روان تر بشه ؟ آخه الان یخورده تیک میزنه البته زیاد نیست ولی کم هم نیست:31:
تنظیمات گرافیکی هم کم کردم
ویندوز 7 ultimate 32bit
سیستم:
cpu dual core E5300 2.60GHz
RAM 2GB
gforce 9400GT
اوه اوه ... :31:نقل قول:
.
دوست عزیز من با 9500 اور کلاک شده و 4 گیگ رم و سی پی یو e7300 قبلا چند بار خواستم بازی کنم نشد !!:2:از بس افت فریم داشت . حالا سیستم شما که از اون سیستمم ضعیف تره . ازار دهنده تره !! کاریشم نمیشه کرد !! چاره ای به غیر از ارتقای سخت افزار ندارید :13:
+
حالا اخرین پچ رو دانلود و نصب کنید شاید یه 5 فریمی بیشتر گرفتید :31:
نقل قول:
دوست عزیز سیستم شما که برای این بازی ضعیف هست و نمیتونی بیشتر از این حدی که الان هست بازی رو روون تر بازی کنی همین که الان تیک های بازیتون کمه و اذیتت نمیکنه خودش کلیه:46:
ولی من با ویندوز xp و همین سخت افزار بازی میکردم در حد لالیگا اصلا هم تیک نداشت تازه تنظیمات گرافیکی رو هم کم نمیکردم ولی از وقتی 7 نصب کردم تیک میزنه تازه اونقدی نیست که نشه بازی کرد فقط میخواستم بدونم اگه راهی هست که بهتر بشه انجام بدم
نقل قول:
خب دوست عزیز کلا این بازی توی XP بهتر از 7 بازی اجرا میشه و بعضی از لگ ها و تیکی هایی که توی 7 هست اگه شما توی XP بازی کنی میبینی که برطرف میشه و اینکه 7 هم از XP سنگین تره و مسلما هم بازی نسبت به XP کند تر باید اجرا بشه
از پچ میتونی استفاده کنی که من فکر کنم به شما پچ رو دادم و نصب هم کردی اگه اشتباه نکنم
پچ 1.0.7.0
و با این سیستم دیگه انتظار زیادی برای اجرای روون این بازی نداشته باشید و خدا رو هم شکر کنید که تیک های بازی جوریه که راحت میتونی بازی کنی:31:
موفق باشید:11:
من از این سیستمم ضعیفتره خیلی هم روون بازی کردم البته در اکس پینقل قول:
نقل قول:
من هم گفتم که توی XP قدرت سیستم هم اگه کم باشه باز هم فریم قابل توجهی میده ولی 7 اینجوری نیست
من خودم با گرافیک 8400 برای تست توی xp بازی کردم خیلی روون نبود ولی میشد بازی کرد با cpu قدیمی
رم 3 گیگ
ولی توی 7 اعصاب آدم خورد میشد از بس افت فریم داشت:13:
من توی هفت امتحان نکردم ام توی ویستا نصب کردم افتضاح بود چون رم خورش بالاسنقل قول:
نقل قول:
توی 7 هم همینطوری شاید هم بدتر باشه چون سنگین تر از XP هست
یه ترینر بود اینجا گذاشته بودن با پچ 1.7 سازگار بود قبلا کار میکرد الان کار نمیکنه عجب! یه مشکلی واسا بازی پیش اومده بود بعد دوباره نصب کردم بعد دیگه کار نمیکنه اون ترینر! :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا یه نگاهی بنداز:
1.7 هارو امتحان کن،بالاخره یکیش کار میکنه :31:کد:http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_grand_theft_auto_4.shtml
باش تنکس
میگما این چرا هی جونش زیاد کم میشه اگه چند تا تیر بخوره تمومه! :31: یکم مسخرس. باید چیت یا ترینر زد گاهی جاها!
باید سعی کنی کاور بگیری
اگه میخوای آزاد تر بازی کنی،ترینر خوبه،چرا که نه :20:
سلام
چجوری آهنگهایی رو که میخوام به بازی اضافه کنم؟
بریز تو پوشه موزیک بعد بیا تو بازی برو تو رادیو یه جستجوی امواج بزن
میشه یکم دقیقتر بگی..پوشه ی موزیک کجاست؟محل نصب بازی؟(نیست)نقل قول:
نقل قول:بریز تو این مسیر:نقل قول:
C:\Users\*****\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
حالا برو تو بازی تو قسمت audioبعد اون پایین نوشته quick scan اگه اشتباه ننوشته باشم.اونو روش کلیک کن بعد برو تو بازی .حالا موج رادیو رو بذار رو شکلی که یه دسته و تو دسته یه سی دی هست.همین