اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.الان مثل اینکه بیشتر سربازا میوفتن نیروی انتظامی.درسته؟من وقتی برگ سبزم بیاد روش نوشته کجا افتادم یا تو برگ سفید می نویسه؟اون یگان مرزبانی چیه حقیقت داره؟نقل قول:
Printable View
اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.الان مثل اینکه بیشتر سربازا میوفتن نیروی انتظامی.درسته؟من وقتی برگ سبزم بیاد روش نوشته کجا افتادم یا تو برگ سفید می نویسه؟اون یگان مرزبانی چیه حقیقت داره؟نقل قول:
با توجه به اینکه شما ارشد دارید احتمال اینکه بیوفتید نیروانتظامی خیلی زیاده شاید 60 درصد توبرگ سبز مینویسه کجا افتادید .اموزشی تایین میکنه یگانتون کجا باشه مثلا مرکز اموزش دستغیب جهرم درصد بالای رو میفرسته مرزبانی شاید 80 درصدنقل قول:
اما باتوجه به اینکه ارشد هستید اگه بیوفتید ناجا احتمال راهور شدنتون خیلیه
ببخشید چناب dg1 یعنی بیشتر ارشدی ها رو میدن به ناجا ؟ حالا من که لیسانس دارم چقدر احتمال داره سپاه یا ارتش بیفتم؟
درودنقل قول:
دوست عزیز فرقی نمیکنه بیشتر تحصیل کرده ها میوفتن ناجا بعدش ارتش بعد سپاه
سلام
بله همونطور که دوستان گفتن متاسفانه حقیقت داره نیروی انتظامی بیشترین نیرو رو رو میگره البته به چند دلیل که دلیل بیشترش هم اینه که نیروی انتظامی یک نیروی شبه نظامی هست(به گفته من و ..) که معلوم نیست مرزداری میکنه یا نظم شهر ها رو تامین میکنه و معلوم نیست سپاه و ارتش چه میکنن .. بهتره که زیاد تو این مسائل وارد نشم چون خطر داره هصن!
دوم اینکه سپاه بیشتر برادران بسیجی رو میگیره یعنی خیلی فعالاشون رو یا اگر پارتی هم داشته باشی میشه یه کاری کرد
یه چیز دیگه هم ک هست بستگی به شهرت داره مثلا شهر ما که شهر نسبتا کوچکی هست اکثرا یعنی 90 درصد نیروی انتظامی هستن (ناجا)
ولی یکی از بچه ها از تهران پست کرده بود که افتاد سپاه (البته پارتی رو یادت نره:31:)
به هر حال
در مورد معافیت ک گفتم اما در مورد چطوری بیوفتی شهر خودت و با چه ترفندی اینجا مهم هست
در اینجا باید یک مشکل داشته باشی و بعد دستبکار بشی
مثلا همون نامه بهزیستی
من اونجایی که بودم میشد با یه نامه بهزیستی و یه نمه چیز مالی فرمانده اون منطقه یعنی فرز کن سردار اونجا میشه یه کارایی کرد که زحمت زیادی داره
البته این هم منوط به افتادن شهر خودت نباشه شاید تو استان خودت بیوفتی که اگر میخوای صد در صد بشه به نظر من متاهل شدن آخرین راهه
به هر حال زیاد از خدمت نترسید بچه ها اونقدر ها ترس ناک نیست وقت عمر و جوونیت رو بالاخره باید یه 2 سال تلف کنی یه نمه دور بودن از خانواده هم برای خودت هم برای خانواده خیلی مفیده
هم تو بیشتر قدرشون رو میدونی هم اونا
دیگه چی بگم یه شعار هم بدم سیاسیش کنم
دوسال عمر جوون مردم رو میگیرن با حقوقی در حد یه برده هر جور باهاش میخوان رفتار میکنن
و بعد از این دوسال تازه پسر ایرانی بد بخت فلک زده بیچاره باید بگرده دنبال کار ا ی خدا این مملکت کی درست میشه خیلی بعیده
بازم سوالی بود در خدمتم
راستی یه چیزی یادم رفت توکل کنین به خدا همین و بس
پارتی من خدا بود خداییش هم نزدیک بودم هم جام راحت بود
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم هر کدوم رو اگر میدونید ممنون میشم کمک کنید
1-من تک پسرم یه پارتی دارم تو بیمارستان قلب تهران گفته مدارک مشکل داشتن قلب پدرت رو جور میکنم! میخواستم بدونم ایا با همین مدارک امیدی به معافی هست یا نه ؟اگه خیلی سخته ، الکی الاف نکنم خودم رو؟
2- این که تک پسرا حتما شهر خودشون میافتن صحت داره؟
کســی از اینجا میدونه اینا چجوریاست؟
کد 89 : سازمان زندان کرج
دوست عزیز جایه جالبی نیست اموزشیش زیاد سخت نیست اما خوب یگانش میفتید زندان که شاید جالب نباشهنقل قول:
حالا قلب پدرتون اصلا مشکل داره ؟؟ چون شاید بشه تا یه حدی نتایج ازمایش ها رو دستکاری کرد و اگه بخواد پرونده سازی کنه بسیار طول خواهد کشیدنقل قول:
2. چیزی به نام حتما وجود نداره فقط شانس شما رو میبره بالا
ممنون از پاسختنقل قول:
آموزشیش هم توی زندانه؟ با پارتی نمیشه انتقالی بگیرم تهران؟! بعد مال کدوم ارگان هست؟
اموزشیش زندان نیست ! امکان داره مرکزتون پر باشه یه تعدادیتون رو بفرستند مرکز اموزش شهید دستغیب ناجا جهرم هرجور شده همونجا بموننقل قول:
سازمان زندان ها زیر نظر ناجا هست (نیرو انتظامی )
اکثرا هم میندازن شهر محل سکونت مثلا اگه بچه تهران باشید احتمال اینکه بیافتید تهران خیلی هست
بعد از اموزشی هم یگانت که مشخص شد با پارتی میتونید بیوفتید تهران
درود
زندان به نظر من بدترین جا هست محیط جالبی نداره
منم این رو تایید میکنم بچه های تهران 90 درصد خود تهران هستند البته 90 درصد
به نظر من یکی از بهترین آموزشگاه ها مالک اشتر اراک هست
برخوردشون خوبه مخصوصا اگر مدرک تحصیلی تون بالاتر باشه بردخوردشون بهتر میشه :31: تنها جایی بود که دیدم سرباز رو آدم حساب میکن مخصوصا یه سرهنگ بود که فرمانده اونجا بود اسمشم قجری بود خیلی مرد خوبی خیلی
من خودم هم اونجا بودن
نقل قول:خیلی ممنوننقل قول:
فقط یه سوال
مگه هرکی اموزشی هرجا بیفته,یگان هم همونجاست؟ الیته من که اول و آخرش میام تهران ولی میخوام بدونم
2 ماه اونجام دیگه خدا بخیر کنه ! معلومه همونجوری که با زندانی برخورد میشه با ما هم همونطوری فتار یکنند,نه؟!
آقا من امروز مراجعه کردم نظام وظیفه، اعزامم رو اول شهریور توی پادگان شهید خضرایی اعلام کردن. منتها گفتن ناجا خدمت میکنی
میخواستم ببینم پادگان شهید خضرایی که مال نیروی هوایی ارتش هست، توش سربازهای نیروی انتظامی هم اموزش میبینن یا به من اطلاعات غلط دادن ؟
رفیق گفتم که اموزشی سازمان زندان ها زیاد سخت نیست فقط یگان که همون زندان باشه به قول بچه ها هیکلت میادنقل قول:
و این که بله رفیق مگه میشه اموزشی سپاه باشی یگانت ارتش !!؟؟
اا نیمدونستم,پس بدبخت شدم:31:نقل قول:
نیرو انتظامی شنیدم پوست کنیه
بیشتر منظورم این بود که یعنی وقتی اموزشی کســی میفته یه شهری,مگه یگان هم همونجا میمونه (در واقع همونجا میفته) ؟
نه برادر ممکنه هر شهری تقسیم بشینقل قول:
خب استعلاجی-خلاء ما هم تموم شد
فردا باز روز از نو روزی از نو
باید برگردم یگان
بچه ها پیشنهاد میکنم دنبال استعلاجی زیاد نباشید چون بعدش که میخواین برگردین خیلی دپرس میشین(الان مثل خودم):19:
سلام بچه ها امروز رفتم مثنی برگه سفید رو گرفتم تاریخ اعزام ۱\۶ از مشهد افتادم ۰۱ نیرو زمینی ارتش تهران .حالا چه طور جایست؟ نحوه تقسیم بعد از اموزشی ۰۱ چه طوریه یعنی من که تک پسرم چقدر شانس دارم بعد از اموزشی دوباره مشهد بیافتم؟
منم افتادم همون جانقل قول:
این دوره کد چیه شامل منم میشه ؟کارشناسی ناپیوسته الکترونیکم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
به سلامتی کلا چند روز استعلاجی بودی ؟ فکر کنم یه 2 ماهی شد درسته؟نقل قول:
ممنون جواد جاننقل قول:
والا حدود 56 روز شد
سلام دوستان
من امروز برگه سفید المثنی را گرفتم اعزامی 6/1 از خراسان رضوی و محل آموزشیم نیروی دریایی ارتش مرکزآموزشی شهید نامجو در بندر انزلی برام افتاده در ضمن لیسانس کامپیوترم و امریه گرفتم اگه دوستان درباره آن اطلاع بیشتری دارن و بگن چه جور جاییه ممنون میشم برام توضیح بدند؟
در رابطه با پایگاه خاتمی یزد اگر سوالی هست در خدمتم ...
منم امروز جام زهر نوشیدم و پست کردم .
بچه ها به نظرتون تو اموزشی وقت کتاب خواندن هست یا بیخودی کتاب نبرم. 2. تو اموزشی صورتمون با ژیلت بزنیم گیر می دهند یا نه
كتاب رو بيخيال . وقت خلي فقط خواب.
كرم ضد آفتاب ببر و يهسري قرص هاي تقويتي.ژيلت هم گير نميدن
چه نوع قرص تقویتی ؟نقل قول:
نقل قول:
خوب معلومه قرص های ویتامینه خصوصا ویتامین سی
ولي خوب بهترين من يكي كه يه كيف كوچيك ( مثل كيف نت بوكي!) با خودم بردم.
يه لباس زير يه كرم ضد آفتاب و پول و كليد و اين چيزا!!!
ولي خوب خيلي ضرر كردم. چون بدجوري يه سري چيزهاي واجبه!
مثلا من سرما خوردم فجيه. تنها چيزي كه بهداري تجويز ميكرد ، پنسيلين هايي كه من احساس ميكنم توشون آب بودن تا مسكن!
يه سري شربتهاي چرند كه معلوم نبود تو كودوم سوله پرش كردن!
-
به طور كلي قرصهاي سرماخوردگي ، استامينوفن (كدئين رو گير ميدن ) انتي هستامين ، مولتي ويتامين ، ويتامين سي
ساعت!!! تاكيد ميكنم ساعت خيلي واجبه!!! البته من نداشتم ولي خوب بعضي وقتا يك دقيقه هم يك دقيقه هستش!
يادمه ما صبح تا ظهر تمرين ميكيرديم بعد كه داشتيم مي اومديم به سمت گروهان انقدر بچه ها تشنه بودن كه مثل دوران كودكي كه تا زنگ ميخورد همه شيرجه ميبردن به سمت آبخوري ! همه ميرفتن واسه رفع تشنگي!:13:
شرايط آب و هوايي رو در نظر بگيرين و با توجه به اون يه سري وسايل رو باخودتون ببرين!!!
ضمن سلام و عرض ادب
من تاريخ 31/6/90 در مقطع كارشناسي فارغ التحصيل شده ام
احتمال اينكه در مقطع ارشد وارد دانشگاه شوم هم وجود دارد يعني از 1/7/91 به بعد
1-دوستان چه زماني بايد دفترچه پست كنم (چه تاريخي) كه تاريخ اعزام بعد از ثبت نام در دانشگاه بيفتند كه دانشگاه براي نظام وظيفه معافيت تحصيلي صادر كند؟
2-در زماني كه دفترچه را پست كردم كي جواب مياد(برگه سبز)؟ و كي احتمال دارد تاريخ اعزام شود(چند ماه بعد از پست كردن دفترچه)؟
3-جريان قبل از 15 هر ماه چيست؟ ميگويند اگر قبل از 15 ارسال كني اول ماه بعد و...
4-در صورتي كه بخوام امريه بگيرم چه زماني بايد اقدام كنم؟ و چگونه است؟
بي نهايت ممنون
من پیشنهاد میکنم به جای قرص و دارو که الکی فقط بدنتون رو ضعیف میکنه از قطره شستشوی بینی و چشم استفاده کنیدنقل قول:
چون این بیماری دوران آموزشی بیشتر به خاطر اپیدمی شدن نوعی آلودگی هست
اینو چون خودم تجربه کردم میگم
مخصوصا در مورد افرادی مثل خودم که سابقه آلرژی هم دارن
البته دارم به حد نیاز برای موارد خاص ببرید ولی به عنوان سوپاپ اطمینان ازش استفاده کنید
ساعت هم توصیه میکنم بند هاشو جدا کنید و بذارید تو جیبتون
اینجوری هم دم به دقیقه به ساعت خیره نمیشید که اعصابتون رو داغون کنه (مخصوصا موقع نگهبانی)
هم اینکه به دستتون نیست که بخواید به بقیه قرض بدید و احتمالا پیچ بخوره !
در مورد آب خوردن هم پیشنهاد میکنم قبل از خوردن آب، سر شیر آب رو بشورید و البته دستاتون رو
اینجوری آلودگی کمتری وارد بدنتون میشه
برای شرایط آب و هوایی مخصوصا سرما هم کاملا از قبل برنامه ریزی کنید و لباس مناسب ببرید
حتی نوع خود لباس نظامیتون هم میتونید نسبت به شرایط آب و هوایی تهیه کنید
بازم توصیه اکید من استفاده از خشکباره
حتی تو فصل گرما
اینجوری فشار کمتری بدنتون متحمل میشه
خرمای خشک هم خیلی موثره
بازم سوالی بود در خدمت دوستان هستم تا تجربیات هر چند کم و پیش پا افتاده ام رو در اختیارشون قرار بدم
ولی کلا قدر آموزشی رو بدونید
وقتی برید یگان معنی این حرف رو با تمام وجود میفهمید !
+نقل قول:
یه چراغ قوه کوچیک و جمع و جور توی اردوگاه خیلی خیلی به کار میاد!
توی اردوگاه ما تا چشم کار میکرد بیابون بود و شبها جلوی پا هم معلوم نبود...
قرص رانتیدین برای اونایی که معده ضعیف دارن+قرص کلد استاپ برای مواقع سرما خوردگی
جوراب مشکی+لباس زیر
کارت اعتباری
سلام بچه ها من رشته ام كارشناسي اتاق عملهمن شنيدم بچه هايي كه رشته شون پزشكي يا وابسته به پزشكيه جاي پادگان تو بيمارستان هاي نظامي خدمت ميكنن درسته ؟ ما بايد مدت 2 سال بعد درس بريم طرح اين طرح با سربازي يكيه ؟ يعني اونايي كه ميرن سربازي ديگه طرح نميخواد برن ؟حالا اگه به جاي طرح همون سربازي باشه و تو بيمارستان ها هم خدمت كنيم حقوقمون با بقيه سربازا متفاوته ؟ چقدره حدودا اين حقوق سربازي ؟دوره آموزشي براي ما به چه صورت هست مثل بقيه ست يا اينم متفاوته
شما آموزشی ات مثل بقیه هست و موقع تقسیم یگان میفتی اداره های بهداشت و درمان و از اونجا شما رو میفرستن بیمارستان های نیروهای مسلحنقل قول:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ميشم ما رو هم راهنمايي كنين
سلام. من از دانشگاهم انصراف دادم .امروز کار تموم شد و نامه انصرافی به نظام وظیفه رو گرفتم. حالا باید چی کار کنم؟ ببرم میدون سپاه یا پست کنم؟
ضمن اینکه باید برای معافیت پزشکی هم اقدام بشه
دستت درستحالا چه راه هايي واسه پيچوندن آموزشي هست ؟ ( البته به غير از دوره تكميلي بسيج )يه سوال ديگه اين كه آموزشي هنوز همون 3 ماه هست يا شده 2 ماه؟نقل قول:
از دوستان كساني كه دوره تكميلي بسيج رفتن به من بگين كم و كيفش چطوريه؟
و اينكه آيا تا ثيري در خدمت داره يا نه؟
برو برادر مثل یه مرد خدمت بکن دنبال این کار ها هم نرونقل قول:
دوره تکمیلی هم فقط سپاه قبول داره و اگه بیافتید سپاه اموزشی لازم نیست برید اما اگه جایه دیگه افتادی بهتون دو ماه کسری میدن