نه ربطی نداره.کلا تو دانلود شبانه سرعت میاد پاییننقل قول:
Printable View
نه ربطی نداره.کلا تو دانلود شبانه سرعت میاد پاییننقل قول:
از شاتل فرار کردیم اومدیم پارس نگو این وضعیتش بد تره :18:
اصلا معلوم نیست واسه چی پول میگیرن 3 4 شب بیشتره همش از ساعت 2 به بعد قطع میشه :13:
بگید بشمار
پارس آنلاین خدا سوسکت کنه
اومدیم ISP عوض کنیم اسپید و پینگمون خوب بشه! واویلاست که!
تا حالا پینگم 1000 نیوده که اینم میسر شد!
این بود آرمان های ما؟!
سلام.
من زنگ زدم اشتراک بگیرم گفتم مودمم TD8811-tplink هست گفتند ساپورت نمیکنه و باید از مودم های ما بخرید نظرتون چیه اشتراک بگیرم و از همین مودم استفاده کنم یا برم از یک شرکت دیگه بگیرم ؟
کسی از ایم مودم استفاده میکنه ؟
نقل قول:
اصلا فرقی نمی کنه چه مارکی از مودم رو داشته باشین! این حرفایی هم که میزنن همش مربوط میشه به سود خودشون! من 2تا مودم Tenda و همین مدل TP-Link رو دارم مشکلی هم ندارم باهاش!
تا اونجا که من می دونم با بعضی از مودم ها مشکل دارن ولی نه مشکلی جدی منظورم بیشتر قسمت تنظیمات و نمی دونم یه سری مشکلات جزئی هستشنقل قول:
بیشتر سعی می کنند که مودم های خودشون رو بفروشن و رو مارکی که خودشون دارن و زیاد ازش استفاده می شه تاکید می کنند ولی همشون یه ... هستش
به نظر من بهتره از همون مودم استفاده کنی ولی بهشون بگو مودمم مثلا مگانت هستش که از خودشون خریدی اینجوری بهتر باحات برخورد می کنند ولی در کل گور باباشون با این دم و تشکیلاتشون
اینترنت همشون یکی هستش یعنی فرقی نمی کنه که شاتل باشه پارس باشه یا چیزه دیگه همشون مشکل دارن و با عوض کردن سرویس هیچ چیزی عوض نمی شه تنها چیزی که مهمه تعداد کاربران هر سیستم هستش اگه بیشتر باشه سرعتشون و مشکلاتشون بیشتر می شه و برعکس
من اکانتم رو امروز تمدید کردم یعنی دیروز که تموم شده بود همین ریدایرکته بودش یعنی برنداشتننقل قول:
میبینم که همه دارن مینالن و داش amin_v30 داره تخت گاز میره:31:
ماله من دیشب اصلا وصل نشد.
این تست توی امضام 1 هفته ای هست که به دیار باقی شتافته:27:
بیخود نیست داش امین اسم مرکزشون رو نمیاره میترسه مثه ما چش بخوره:31:
داش امین بخدا واسه مسائل امنیتی و block شدن توسط پارس هست و نه به خاطره چشم زدن که :31:نقل قول:
بعدشم ما همش تازه یه هفته هست که افتادیم رو این خرس و موهاش رو میکنیم،قبلا یادته که ما هم کلافه بودیم از این سرعت :8:
اره رفیق یادمه.نقل قول:
نوش جونت :46:
1 مو هم از این خرس بکنیم غنیمته.
راستی فک کنم یکی دوجا اشاره کرده بودی منطقت کجاس.
الان برادر reb میاد یاد اوری میکنه:31:
برای دانلود از سایت هایی که نمی تونی ازشون دانلود کنی ( دانلود ها ، وطن دانلود ، میهن دانلود ، ... ) با V P N به راحتی می تونید دانلود کنید
کسی می دونه قضیش چی می تونه باشه ؟
من که فکر می کنم پارس آنلاین این سایت ها رو عمدا بلوک کرده که نشه از اون ها فایل دانلود کرد
منم از همین مودم استفاده میکنم!!!نقل قول:
کلا 2 حالت داره این موضوع که منم متاسفانه بهش بر خوردم:نقل قول:
1) یا سرور ها و هاستینگ های این سایت ها ترکیده یا تحریم شده
2) خوده پارس سرورهای این ها رو فیلتر کرده
که من به دومی رای میدم :41:
ولی واسه من خلاف اینه!!! یعنی من با وی پی ... نمیتونم از وطن دانلود دانلود داشته باشم...اما بدون وی پی ... مشکلی ندارم!
دلیل اینکه کسی نمیتونه از میهن دانلود استفاده کنه اینه که آدرس دانلود ها فیلت. هستند
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
امین جان حداقل یک راهنمایی کن . حالا کل اطلاعات رو نمیخواد بگینقل قول:
سرعتو ول کنید پینگو بچسبید که حسابی ترمال شده
تایید میشه!
پینگ خوب شده!
آره پینگ رو الان من هم چک کردم عالی شده...نقل قول:
واسه من 240 میده پینگ رو ! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این داستان توی روز برای جایی مثل عاطف طبیعی بود یعنی الان از ساعت نزدیک به ظهر ببعد شاید نشه به همچو سرعتی رسید چون عاطف اشباع شده از مشتری ولی سرعت 3 مگ واسه دانلود و علی الخصوص آپلود بقول فرنگیها ایمپاسیبل هست البته من 8 مگ دیدم منطقه خلوت منتها بدرد نمیخورد چون پایدار نبود ولذاست که علمای بلاد گفته اند: العاقل یکفی بالاشاره :31:
نکنه فکر کردید فقط داش امین داره موهای خرس رو میکنه! ؟ اگه لازمه بگید تا صبح لینک کچل کردنشو بدم!
دوستان من نمیدونستم وقتی تلفن یکطرفه باشه هم اینترنتم وصله ! :11:
آقا یه چیزی ...
سرعت و پینگ پارس تو شبانه بهتر شده... حداقلش اینه که خیلی راحت میشه تو P30 پست گذاشت...
اما یه چیزی...
من از نیم ساعت پیش هر کاری می کنم چیز پی ان وصل نمیشه... نه با PPTP و نه با L2TP....همش ERROR 720 میده!
با 3-4 سرور امتحان کردم همینطور بوده...
به یکی دوتا از دوستام هم گفتم اون ها هم همین مشکل رو دارن!
فکر کنم پارس وی پی ... ها رو بسته!!!
دوستان بیان اعلام وضعیت کنن لطفا....
خير بنده از V P N دارم از پارس آنلاين با سرعت 110 دانلود مي كنم (سرويس 128) ولي بدون اون سرعت در حد 10 12 هستش
نه من وصلم با چیز پی ان...
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
نقل قول:
پس چرا من 512 دارم سرعتم امروز بیشتر از 120کیلو نمیرفت!!!
یقه رو باید بچسبم یا نه؟!:31:
الان تو تهران چطوره وضعش؟ من پسر خالم داره 256 سرعتش رو 120-130 هست تا الان هم اصلا افت نداشته شبانه هم راضی هست .
:19:نقل قول:
ظاهرا" اینجا "امین" ها وضعشون خوبه :31: منم دیشب سرعت خوب بود و دانلود داشتم . ولی امشب سرعت اومده پایین :13:امین جون (اون بچه محله:31:) سرعتت چطوره امشب ؟نقل قول:
این قضیه ی بلاک شدن و اینا چیه ؟ بگید اگه ما هم در معرض بلاک شدن هستیم مواظب خودمون باشیم :8::31:
راستی دوستان plsboy و امین وی30 رمزی حرف میزنید :21: اگه روشی برای افزایش سرعت دانلود هست بگید ما هم استفاده کنیم :8:
به قول معروف می گن یه سفره ای پهنه :31: یا همون قضیه خرس و مو :31:
نقل قول:
ااااا سلام :31: شما هم مرکز عاطف هستی چاکر هرچی تهران پارسی :31: داداش وضعت الان چطوره کلا تو این مدت که از پارس داری !؟
اين V P N من از اون V P N هاست :31:نقل قول:
بستگی به منطقه مخابراتی و شلوغی و خلوتی داره .نقل قول:
نقل قول:
من پسر خالم خودش تو سلمان فارسی هست اما من عاطف
عاطف کلا مرکز شلوغی هست :31: ولی الان بعد از 2.5 سال بودن با صبانت کمی خسته شدم احتیاج به کوچ و تنوع دارم البته اولین شرکت که 4 سال پیش ازش سرویس گرفتم همین پارس بود اون موقع 128 داشتم 23-26 دانلود میکرد چه روزایی بود میگفتیم 128 داریم 26 دانلود میکنه :31:
2.23 دقيقه يه ديس كانكتي داشتم واسه بقيه هم همين طوره؟
:41:به کی بگم دردمو
سرعت دانلودم الان
4.93KB
پارس آنلاین منطقه به منطقه سرعتش فرق داره :31: ولی برای ما که کرمانشاه هستیم خیلی خوبهنقل قول:
تازه این 256 هستشو این وضعشهنقل قول:
تا میتونی دانلود کن لینکم خواستی زیاد دارم انتقام همه رو بگیر :31:
ایشاالله همیشه حالشو ببری قبلا سرعتم 50 اینا بود ولی 1 هفته ای میشه حتی رو 2kbم دانلود داشتم
من که دیگه از نت خودمون قطع امید کردم منتظر چمدونیم :31:
یا علی
اینم استفاده دیشب من :
با گوشی و از تورنت هست.شاید اگه با pc و لینک مستقیم باشه بیشتر هم بشه.
من تازه از پارس افلاین سرویس گرفتم چراغ لینکم ثابت شده اما مدارکم برگشت خورده از مخابرات و بخش فروش میگه هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده!
این یعنی چی اونوقت!؟
یعنی من باید چقدر دیگه صبر کنم
چقدر ادم بیشعور نشسته پشت این میزهای مقدس پاسخگویی به مردم
چقدر خر تو خره
افتضاح
عزیز حداقل showdetailes رو هم میزاشتی که باورمون بشه...نقل قول:
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
هنوز خیلی با رکورد من فاصله داری عزیز...:31:نقل قول:
به امضا نگاه کن...
نه رفيق 2 شبه دوزار هم دان نكردم:13:نقل قول:
لينك هاي من همه فيل شدن چيزپيان هم تموم شده خلاصه فعلا رو هوام:31:
سرعتم هم نوسان داره فك كنم داش امين پهناي باند مركز مارو كش رفته:31:
پینگو حال کنید...
دیشب یه رکورد جدید زدم...