حالا درست شدنقل قول:
دمت گرم
چقدر طول میکشه وخابرات رانژه کنه خط رو؟ من امروز درخواست دادم و ثبت شد و پولش رو هم دادم
حرفه ای ها بدوم مودم گرفتم ببینم چطوره؟
Printable View
حالا درست شدنقل قول:
دمت گرم
چقدر طول میکشه وخابرات رانژه کنه خط رو؟ من امروز درخواست دادم و ثبت شد و پولش رو هم دادم
حرفه ای ها بدوم مودم گرفتم ببینم چطوره؟
کدام مرکز مخابراتی هستید؟؟نقل قول:
داخل شهر اصفهان حداکثر سه روز کاری(بدون پنجشنبه و جمعه) طول میکشد تا خط رانژه شود
ولی برای فعال شدن اکانت حتماً باید با اصل و کپی کارت ملی به باجه ADSL مراجعه کنید
شهید قندینقل قول:
یعنی خودشون فعال نمیکنن راهی نداره که نریم اونجا چون خودم نمیتونم مادرم که خط به اسمش بود و به اسم اون هم ثبت نام کردم نمیتونه بره
کسه دیگه ای میتونه ببره مدارک رو؟
ادرسش رو لطف میکنید؟
در مرحله اول نباید به نام ایشان ثبت نام می کردید چون هربار که به پشتیبانی زنگ بزنید چون مالک خط و سرویس خانم است و شما آقا هستید داستان می شودنقل قول:
زمان ثبت نام شماره موبایل دادید؟؟اگر دادید بگذارید خودشان با شما تماس بگیرند و بگویند چه وقت برای تحویل مدارک بروید
روال قبلی این بوده که کاربران محدوده شما باید به مرکز بهارستان مراجعه کنند ولی فکر کنم این روال تغییر پیدا کرده است
فعلاً یک کپی از کارت ملی مادرتان و خودتان و صفحه اول شناسنامه خودتان حاضر کنید تا هر وقت زنگ زدند بتوانید سریع براشون ببرید
اگه یکی از دوستان جواب این سوال رو بده ممنون میشم .نقل قول:
درود دوست عزیز...نقل قول:
وقتی یک طرح به پنل اضافه میکنی با اولین باری که یوزر و پسورد جدید را به مودم میدی وضعیت حساب شما هم فعال میشه...کلا در چند صورت غیر فعال میشه یا زمانی که انتهای اعتبار ماهیانه تمام شده باشه...یا زمان انقضای حساب تعرفه ی شما...
------------------------------
جالبه ترول مخابرات نداشتیم که اونم اضافه شده البته از نوع .........
ممنون از پاسخت دوست عزیز . ولی من وقتی یوزر و پس ورد طرح جدید رو به مودم میدم ، اینترنت وصل نمیشه . طرح های دیگه پنل که الان وصل هستن توی پنل جلوشون یه تیک سبز زده ولی این طرح رو جلوش یه تابلوی اخطار گذاشته . الان هم دو روزه که ثبت نام کردم . هیچ کدوم از دو مشکلی که شما گفتی رو هم ندارم . نمی دونی مشکل از کجاست ؟نقل قول:
18 درصد پکت لاست !!!!!
اینترنت مخابرات اصفهان مشکلی نداره !!!! میخواد طرح 20 مگ بده واای خدا چه سرعتی !!!!!!!
20 مگ بخوره تو سرشون الاغای احمق پکت لاس رو درست کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعت طرح 10 مگ !!!!
حواستون باشه گوله تستای این بابا رو نخورید
تماس بگیرید با 2020 ، باید کپی کارت ملی بدهید تا طرح را برای شما فعال کنندنقل قول:
اولاً پکت لاست نه پکت لاس:n02:
دوماً مشکل شما را باید دیتا زیرساخت حل کند که نمی کند
سوماً این هم تست سرعت بنده همین الان در مرکز مخابراتی ولیعصر اصفهان
IP از رنج 37.255
چهارماً شما ده صفحه هم فحش بدهید مشکلت حل نمی شود ، بجای فحاشی کردن زنگ بزنید دیتای اصفهان پیگیر حل مشکلتان بشوید
نقل قول:
دفعه پیش کپی کارت ملی دادم . همون دفعه کافی نبود ؟نقل قول:
درستش پکت لاسه نه پکت لاست ولی از بس بعضیا مث تو گفتن پکت لاست همه هم میگن پکت لاست و خودم هم گاها این اشتباهو میکنم !!!نقل قول:
اولاً پکت لاست نه پکت لاس:n02:
دوماً مشکل شما را باید دیتا زیرساخت حل کند که نمی کند
سوماً این هم تست سرعت بنده همین الان در مرکز مخابراتی ولیعصر اصفهان
IP از رنج 37.255
تو گوگل یه سرچ بزن اگه بلدی تا بفهمی چی میگم
سایت pingtest هم بهتر از تو بلده و تو تستای اون سایت هم مینویسه packet loss نه packet lost !!!!
البته لاست هم درسته در صورتی که packet رو جمع ببندیم یعنی packets lost که میشه پکت های از دست رفته
پس درستش هم packet loss هست و هم packets lost
البته این عکس مربوط به سرویس من نیست !!!!
دوما به همه جا زنگ زدم یه مشت آدم بی سواد نشستن اونجا و 1 ماهه مشکلمو گفتم هی میگن تا 2 3 روز دیگه ولی هیچ کاری نمیکنن چون عثلشون نمیکشه باید چیکار کنند
سوما اومدم یه چیزی بت بگم دیدم اصلا ارزش نداری بات بحث کنم
خوبه که خودتان پستت را ادیت کردید وگفتید اگر جمع ببندید درست است !!! حالا نمی خواهم مسئله را باز کنم که توی شبکه ما پکت(ها) داریم نه پکتنقل قول:
و اما درباره مشکل شما ، اینکه شما گوش نمی کنی به حرفی که من میزنم باعث می شود که مشکلت ادامه پیدا کند و بعد باز بیایی اینجا فحاشی کنی
من به شما گفتم زنگ بزن دیتای اصفهان
شما میگی یک مشت بی سواد نشستن اونجا!!!!!!نقل قول:
بزرگوار هرجای مخابرات بی سواد داشته باشه دیتا نداره شما میتوانی یک ایمیل بزنی به data at Tce.ir مشکلت را بگویی یا
مستقیم زنگ بزنی به مهندس شاه میرزایی 32235777 ، مشکلت را خیلی مودبانه توضیح بدهید تا ایشان راهنمایت بکند
من شماره مستقیم دیتا را بهت نمی دهم چون میترسم اونجا هم زنگ بزنی و فحاشی کنی یا اصلاً بچه های دیتا تحویلت نگیرند
من راهنمایت کردم برای حل مشکلت باز هم میتونی بیایی اینجا به من و مخابرات و دیتا و هواشناسی و فرمانداری و استانداری فحاشی کنی ولی مشکلی ازت حل نخواهد شد
راه حلت همان است که بالا گفتم
والا من 5 خط تلفن ثبت نام کردم برای هر 5تاش از من کپی کارت ملی و تعهد جداگانه گرفتند ،نقل قول:
عیناً همین کار را برای هربار فعال کردن سرویس ADSL برای من کردند و برای هربار از من کپی کارت ملی گرفتند
اگر گفته بودید کدام مرکز مخابراتی هستید شماره تماس مرکز ADSL را بهت میدادم که با مسئولش تلفنی صحبت کنید
من هیچ وقت طی تماس هایی که باشون داشتم اینجوری باهلشون صحبت نکردم و اینجا هم وقتی خیلی اعصابم خرد میشه میام اینطوری صحبت میکنمنقل قول:
مستقیم زنگ بزنی به مهندس شاه میرزایی 32235777 ، مشکلت راخیلی مودبانه توضیح بدهید تا ایشان راهنمایت بکند
من شماره مستقیم دیتا را بهت نمی دهم چون میترسم اونجا هم زنگ بزنی و فحاشی کنی یا اصلاً بچه های دیتا تحویلت نگیرند
به خدا من حدود 10 بار بیشتر باشون تماس گرفتم و دقیقا به پشتیبانی ها گفتم مشکل از کجاست و بیشترین درصد packet loss مربوط به لینک بین روتر 202. و روتر بعدیش میشه و اونا هم ip روتر رو نوشتند و گفتند ما به مرکز data مشکلتون رو میگیم تا حل کنند و حتما درست میشه ولی 2 هفته هست از قولشون گذشته و درست نشده که نشده!!!!!!!!!!!
در ضمن اینا قبول نمیکنند که مشکل را تقریبا اکثر منطقه آزادی و سپاهانشهر دارند چون تو مردم عادی خیلی کم پیش بیاد کسی بفهمه مشکل پکت لاس چی هست !!!
خود پشتیبانی گفت خیلی ها زنگ زدن و میگن تو چت چرا صدا قطع و وصل میشه !!!!
یک کلام مخابرات هیچ ارزشی برای مشترکینش قائل نیست چون انقدر مشترکینش زیاد شده که حذف یه درصدی از اونا براش مهم نباشه و این منا خیلی اذیت میکنه !!!!!
سلامنقل قول:
یه نکته بگم خدمتتون
من پکت لاستم خیلی کم شده
نمیگم مثل قبل شده اما لااقل میتونم سایت ها رو باز کنم
امیدوارم هرچه سریعتر به روال قبل برگرده
پ.ن.
حدود 2000 پورت چدید تو فولادشهر نصب شده شما خودتون حساب کنید میزان پهنای باند لارم رو ....
عزیزم شما نه اصلا آدم بی ادبی نیستی و نه از جملات بدی استفاده نمیکنی فقط اجازه نده یک سری افراد به شخصیت شما توهین کنند و مثل یک بچه 4ساله با شما رفتار کنند بعضی ها دَم از ادب میزنند اما خودشون شعور مخاطب و زیر سوال میبرند...نقل قول:
بعضی اوقات هم حق داری عصبانی بشی یک سری افراد که واقعا جایگاهی که دارند در حد و اندازه تجربیاتشون نیست اون اشخاصی هم که لایق اون جایگاه هستند جای دیگری قرار دارند...
تست سرعت سرویس حرفه ای 10 مگ
تست سرعت سرویس حرفه ای 10 مگ
کاملا مشهوده مشکل پهنای باند !!!!!
عزیر دل برادر مشکل شما بین مخابرات شهرستانت و مخابرات اصفهان است نه پهنای بند اینترنت
زمانیکه با سرور اصفهان تست میگذاری که دیگه از گیت وی اینترنت رد نمی شوید !!
این هم اثباتش
نقل قول:
سلام دوستان
در مورد مشکل packet loss کسی تو سایت سازمان تنظیم مقررات شکایت ثبت کرده؟
من یه بار مشکل snr migration داشتم، یه شکایت ثبت نام کردم بعد اینقدر بهم زنگ زدند و سوال کردند که درست شده یا نه تا آخرش درست شد.
میشه خواهش کنم واسه این مشکل هم این کار رو بکنید؟ حتی اگه فکر می کنید هیچ فایده ای نداره!
اگه همه شکایت بزنیم مجبور میشه درستش کنه
این هم لینکش:
نزدیک ترین مرکز مخابراتی که به خونه ما نزدیک بزرگمهره .نقل قول:
من واسه همین خط تلفن کپی کارت ملی دادم و طرح جدید رو هم رو همین خط ثبت نام کردم .
من اصلا سرعت دانلود زیاد برام مهم نیست و بیشتریم مشکلم پکت لاسه که اونم کاملا توضیح دادم فقط برای سرورهای خارج از اصفهان که مسیر اونها از روتر 10.143.255.202 عبور میکنه وجود داره !!!!نقل قول:
عزیر دل برادر مشکل شما بین مخابرات شهرستانت و مخابرات اصفهان است نه پهنای بند اینترنت
زمانیکه با سرور اصفهان تست میگذاری که دیگه از گیت وی اینترنت رد نمی شوید !!
نکنه لینک ارتباطی بین 10.143.255.202 و روتر بعدیش هم مربوط میشه به مخابرات سپاهانشهر و اصفهان !!!!!!!
فردا صبح زنگ بزنید به این شماره : 32660023 ، بگید با باجه ADSL کار داریدنقل قول:
بهتر است زود زنگ بزنید(قبل از 9) چون شنبه است و سرشان زود شلوغ می شود.
همه روترهایی که IP ها آنها با 10.143.255 شروع می شود داخل استان اصفهان است ، روتر 217.219.0.215 هم متعلق به دیتای اصفهان استنقل قول:
الان متوجه توپولوژی شبکه شدید؟؟
دوست عزیز یه تست پینگ کامل (-t) از این آی پی بزارید اگر فرصت دارید لطفانقل قول:
107.6.142.100
واقعا خسته نباشی اینو خودم هم میدنستم حالا که چی ؟؟؟نقل قول:
همه روترهایی که IP ها آنها با 10.143.255 شروع می شود داخل استان اصفهان است ، روتر 217.219.0.215 هم متعلق به دیتای اصفهان است
الان متوجه توپولوژی شبکه شدید؟؟
بفرما . 22 درصد پکت لاس =))))نقل قول:
دوست عزیز یه تست پینگ کامل (-t) از این آی پی بزارید اگر فرصت دارید لطفا
107.6.142.100
لطفاً یکدور جملات خودتان را دوباره بخوانید
نقل قول:نقل قول:
آقا اجازه هست یک مقداری از این فیلمهاتون دانلود کنیم؟؟ :n02:نقل قول:
این 2 تا رو نگاه کن
من طبق صحبت خود شما میگم این روتر 10.143.255.202 پهنای باند داخل استان رو به زیرساخت تحویل میده یهنی کل پکتهایی که برای سرورهای خارج از استان باید ارسال بشه باید از این روتر عبور کنه.
حالا نمیدونم کجای پستهای قبلیه من تناقض داره !!!!!
خیر ، "کل کل پکتهایی که برای سرورهای خارج از استان باید ارسال بشه باید از این روتر عبور نمی کند "نقل قول:
این فقط روتر شهرستان شما است فقط شهرستان شما نه کل استان :n01:
خود شما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتی :
الان میگی نه!!!!!نقل قول:
این روتری که الان مشکل رویش وجود دارد روتر مابین دیتای اصفهان و شرکت ارتباطات زیر ساخت اصفهان است ، الان در ساعات خاصی مشکل پهنای باند وجود دارد و وقتی این روتر می خواهد پهنای باند داخل استان را به روتر زیر ساخت انتقال دهد مقداری پکت لاست در داخل شبکه ایجاد می کند چون پهنای باند زیرساخت کمتر از پهنای باند داخل استان است.
:n02:نقل قول:
فکر کنم شاید کل شهرستان ها از این روتر استفاده کنند.توی tracert های من هم این روتر هستنقل قول:
خداروشکر من خیلی پکت لاست ندارم.این هم تست های من:
محتوای مخفی: تست
توی عکس pathping یه مقدار پکت لاست هست ولی ماله آی پیه قبل همین روتره
البته مشکل سرعت با سرور های داخلی و خارجی برای من هم وجود داره.ولی باسرور های اصفهان سرعت خوبه
خیلی جالبهنقل قول:
میدونید چیه جریان
من از تمام سرور های داخل کشور پکت لاست دارم
به همین میزانی که شما الان پکت لاست دارید
اما از 8.8.8.8 و سرور خودم و چند تا سرور دیگه پکت لاست ندارم و سرعتم خوبه!!!
انگار مسیر ارتباطی به سمت سرور های داخلی کشور ( که اکثرا تو تهران هستن ) مشکل داره اما به سمت این چند تا آی پی که ذکر کردم مشکلی نداره!
مشکلی نیست منتها ممکنه کامل نشده باشه فیلم ها ( فایل ها تورنت هستند و در حال لیچ )نقل قول:
و ممکنه یهو پاک بشن.
تو برنامم هست که لینکا رو آپلود کنم تو سایتی جایی:n01:
آره مثل اینکه پهنای باند داخلی رو از زیر ساخت خریدن که مشکل داره.ولی پهنای باند خارجی از یه شرکت خصوصیهنقل قول:
یه بار استادم میگفت مسیر ارتباطی مخابرات اصفهان از سمت تهران عبور نمیکنه و بعضی اوقات به سمت شیراز هدایت میشه.نقل قول:
حالا نمی دونم در حال حاضر هم صدق میکنه یا نه ( با توجه به اینکه شبکه قیلترینگ یکپارجه شده و ... )
منم نمیدونم والا.فقط تنها تفاوتی که بین مسیر با خارج و داخل من متوجه شدم اینه که مسیر داخل از 2 تا روتر با رنج آی پیه 217.219 رد میشه که اولیش احتمالا داخل اصفهانه و دومیش هم زده پروفیل ساوه !نقل قول:
ولی مسیر خارج بعد از اون روتر 10.143.255.202 از یک آی پیه اینترانت رد میشه و آی پیه بعدیش هم پینگ نمیده و به صورت ستاره توی تریس میاد.بعد از اون هم وصل میشه به روتر های یک شرکت خصوصی و بعد از اون هم به مسیر آذربایجان یا ایتالیا وصل میشه(البته من وضعیت رنج آی پیه 37.255 رو میگم)
فقط خدا کنه درست بشه این وضعیتنقل قول:
هنوزم میگی روتر 10.143.255.202 مربوط به شهرستانه منه شهرستان من نه کل استان :n02::n02::n02:
شک نکنید تمام پکتهایی ارسالی برای خارج از استان از این روتر رد می شود