احتمالا مشکل شما بخاطر اکتیو نبودن اکانت شماست.نقل قول:
Printable View
احتمالا مشکل شما بخاطر اکتیو نبودن اکانت شماست.نقل قول:
الان 128 نامحدود دارم ، میانگین دانلود تو چند ساعت گذشته با توجه به نمودار پهنای باند و ترافیکم 15.5 کیلو بایت هستنقل قول:
قبلا که 512 محدود داشتم بالای 80 کیلو بایت بود.
البته این سیاست isp هاست که سرعت های نامحدود رو روی همون سرعت قفل می کنند
ولی سرعت های محدود از مقدار اسمی شون بالاتر بسته می شوند (تا سریعتر حجمتون تموم بشه و ...)
من الان دارم با IDM دانلود میکنم سرعتش 10 کیلو بایته!افتضاحه خدا لعنتشون کنه.اشتراکم هم 1 مگه.نقل قول:
دوست عزیر اشتراک 1 mb یعنی تقریبا 100 کیلوبایت توثانیه .صد هم تقسیم برده میشه ده کیلوبایت چون اشتراکتون یک به ده هست. یعنی نهایت سرعت دارین پس مشکلتون چیه?نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
راستی من یه دوست دارم کافی نت داره.اشترکش 1مگ وایرلس هست و سرعت دانلود 140 کیلوبایت.ماهیانه 350000 تومان هزینه اشتراکش هست
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
نه، عزیز! شما چطوری حساب میکنی؟نقل قول:
پهنای باند یک مگابیت بر ثانیه (تقسیم بر8) میشه 128 کیلوبایت بر ثانیه. این سرعت خریده شده است.
حالا اشتراک یک به ده، یعنی در هنگامی که تنهایی از این پهنای باند استفاده میکنه همون 128kb/sec و در صورتی که هر ده نفر روی خط باشند به نسبت نوع استفاده شون (چه کاری و از کدوم سایت) این مقدار میان ده نفر بخش میشه. یعنی حتا ممکنه در لحظاتی یکنفر سرعتش صفر بشه که البته کمتر پیش میاد.
من میدونم اینارو براش خلاصه کردمنقل قول:
1000bit برابر با یک کیلوبایت
و 1000000bit برابر بایک مگ
پس 1mbps برابر بایک مگ در ثانیه
و فقط خلاصه گفتم ولی بازم با نهایت سرعتش داره دانلود میکنه
خیلی گرون باهاش حساب می کنننقل قول:
مگه اینکه VIP داشته باشه
2روزی میشه سرعت دانلود شدید کاهش پیدا کرده از 100kb/s رسیده به 30 در روزها...از بعد ازظهر تا قبل ساعت 2 10 و ساعات رایگان دایال آپ اشتراک 512 اهواز
دوستان اهوازی تایید میکنید؟ سرعت شما هم اینجوری شده این یکی 2 روزه؟
تو این 2 روزی که سرعتم به شدت کاهش پیدا کرده چیزی نزدیک 20% کمی کمتر به قدرت سیگنالم اضافه شده..به همون مقدار از سرعتم کم شده...بالاخره ما نفهمیدیم قضیه این تکنولوژی فوق پیشرفته ی وایمکس چیه؟؟؟!!!!!
دوستان اهوازی این 2 روزه سرعتتون کم نشده؟
با 3 و گاهی 2 چراغ روشن سیگنال 90 الی 100 کیلو دان داشتم الان 2 روزه چراغ 4 روشن میشه و 30 کیلو دان دارم از بعد از ظهر تا ساعت 2 ..ده 15 از ساعت 2 به بعد سرعت تک رقمی میشه......کلان شهر اهواز
من که عطای وایمکس اهواز رو به لقاش بخشیدم برگشتم سر همون وایرلس
اینم سرعت و پینگ وایرلس 512 (ساعت 3:10)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود پشتیبان های مبین هم زیاد راهنمایی نمی کنن، اگه از طریق نرم افزار راه حلی پیدا کردی لطفا در تاپیک بزارید تا استفاده کنیم.نقل قول:
متن را با دقت نخواندهاید.نقل قول:
من گفتم "بعضی مواقع در روز که سرعت بهتر است سایت های داخلی با سرعت خوب و پهنای باند کامل لود میشوند."نقل قول:
بعضی مواقع در روز که سرعت بهتر است سایت های داخلی با سرعت خوب و پهنای باند کامل لود میشوند. بنابرین در اینجا مودم و سیگنالش نمی تواند بهانه ی خوبی برای ارجاع بی کیفیتی این سرویس به خود کاربر باشد.
پس دلایل شما برای کندی سرعت کاملاً غیر منطقی است.
من در تابستان قبلی سرعت مناسبی داشتم. پس صحبت شما غیر منطقی است.
و...
جواب آقای ایرن زاد کاملا صحیحه و من تو ضیح اضافه نمیدم فقق خواستم بگم ضریب اشتراک من یک به چهار هستش نه یک به دهنقل قول:
این وایرلس چیه چجوری میشه تهیه کرد قیمتاش چجوریه؟اگه این اعداد و ارقام واقعی باشن که عالیه(اونم تو ایران!!!)نقل قول:
دوستان اگر فریمور v2.10.14-g1.5.1-mobinnet را برای مودم dx350 دارن لطفا لینکش رو بگذارن
با سپاس
راستی عجیبه من دیشب ساعت یک و نیم سرعت دانلودم به یک مگ رسیده بود داشتم شاخ در میاوردم :24:ولی ساعت دو به بعد رفت رو 10 کیلو:18:,امروزم شده 100کیلو:3:!!!
یه انتن باید تهیه کنید به قیمت 150-180 هزار تومننقل قول:
و مثل وایمکس باید یه isp باشه که منطقه شما رو پوشش بده + هزینه اکانت ماهیانه
شبیه به مودم های فضای باز وایمکس باید انتن رو بیرون نصب کنید و با دکل وایرلس دید مستقیم داشته باشید
نقل قول:
فقط این دوروز ؟
واسه ما که 4 ماهه پکیده
مجازه؟نمیدونی تو قم هم آنتن داره یا نه؟هزینه خود شما بدون آنتن چقدر شد؟نقل قول:
مودم من نیم ساعت پیش آپ شد.واسه کس دیگه ای هم پیش اومده؟
ببخشید دارم امضام رو امتحان میکنم:31:
همونقدر که adsl و وایمکس مجازند این هم مجازه (اونی که غیر مجازه اینترنت ما*هو*اره ای هست)نقل قول:
بعضی از isp هایی که adsl دارند وایرلس هم میدن ولی معمولا واسه جاهایی است که به adsl دسترس نباشه و هزینه اش هم بیشتره
چون زیاد همگانی نیست قیمتش هم غیر رقابتی و بستگی به زوره isp ارائه دهنده داره
من 512 با 4G ترافییک واسم 32 تومن تموم میشه.
از من سه روزه افت شدید سرعت دارم ( اصفهان)
جان من پاشید بریم این شرکت مبین نت رو خراب کنیم رو سرشون جیگرمون حال بیاد از بس که این چند ماهه ما رو حرصمون دادند ..
یوزارسیف جان قدیما بیشتر اعصاب داشتی ها!!!:42:نقل قول:
کدوم مدل ؟ چجوری آپ شد با شما تماس کرفتن ؟نقل قول:
چرا اینترنت م اه پاره ای غیر مجازه؟؟؟؟نقل قول:
چون از اسمش معلومهنقل قول:
وقتی استفاده از ----- و برنامه های تلویزیونیش غیرمجاز هست میخوای اینترنتش نباشه:13:
بازم همونطور که اسمش روشه، سرعت بالا از ویژگی هاش هست اینقدر که می تونی یه شب تا صبح یه هارد 200G رو پر کنی
فقط بگم که سه مدل داره: افلاین، انلاین (یک طرفه)، انلاین (دو طرفه)
مورد سوم رو که اگه داشته باشی فقط یه حکم قضایی داره اعدام به جرم جاسوسی.
بحث در این مورد مربوط به این انجمن و این تاپیک نیست
چون یا انجمن مارو ban می کنه یا یکی دیگه کل انجمن رو تخته می کنه.
بهتر برای اطلاعات بیشتر بری سراغ فروم هایی که کارشون اینه :23:
مدل BM632Wنقل قول:
امروز که روشنش کردم دیدم آنتنش داره چشمک میزنه.ده دقیقه ای طول کشید.تو راهنماش نوشته چشمک زدن مظم نشونه آپدیت شدنه.بعدش رفتم تو تنظیماتش دیدم آخرین آپدیتش مال چند دقیقه پیشه
سلام به دوستان مبین نتی! :31: من البته خودم ADSL دارم ولی چون چندروز پیش ها خونه یکی از دوستان بودم که مبین نت گرفته اومدم ببینم اوضاع دیگران چطوره. این دوست ما چندماهی که مشترک شده و شرق تهران میشینه. ولی بشدت ناراضیه و مشکل سرعت داره.اینطور که میگفت اوایل که ساپورت زنگ میزد جواب سربالا میدادند و الان هم که کلا هرموقع زنگ میزنند کلا تلفن پشتیبانی اشغاله!!!
سرعت زیاد از مشخصاتشون نیست اتفاقا و سرعتشان معمولا از ۶۴ کیلوبیت شروع میشه تا ۴ مگابیت و با هزینه اشتراک های چندصد هزار تومانینقل قول:
اینا اینترنت برای بیابانها است
ارسال شده از LT22i با استفاده از تپاتالک 2
دوستان عزیز اطلاع ندارید جمعه ها تا ساعت 2 بعد از ظهر رایگان هست یا نه؟؟
[QUOTE=shellman_te;7137024]سلام به دوستان مبین نتی! :31: من البته خودم ADSL دارم ولی چون چندروز پیش ها خونه یکی از دوستان بودم که مبین نت گرفته اومدم ببینم اوضاع دیگران چطوره. این دوست ما چندماهی که مشترک شده و شرق تهران میشینه. ولی بشدت ناراضیه و مشکل سرعت داره.اینطور که میگفت اوایل که ساپورت زنگ میزد جواب سربالا میدادند و الان هم که کلا هرموقع زنگ میزنند کلا تلفن پشتیبانی اشغاله!!![/
من دو روزه گرفتم ای دی اس ال هم دارم.سرعت وبگردی و دانلودش روزا عالیه ولی شبا تو ساعت رایگان(2تا8) یک دهم سرعت روز میشه که البته adsl روهم که تو این ساعت امتحان کردم دقیقا سرعت دانلودش با وایمکس یکی بود.آنتنش هم تا حالا پر بوده(البته ما طبقه سوم هستیم.)
دوست شما پهنای باندش چقدره؟تو دانلود مشکل سرعت داره یا وبگردی؟
من دو روزه گرفتم ای دی اس ال هم دارم.سرعت وبگردی و دانلودش روزا عالیه ولی شبا تو ساعت رایگان(2تا8) یک دهم سرعت روز میشه که البته adsl روهم که تو این ساعت امتحان کردم دقیقا سرعت دانلودش با وایمکس یکی بود.آنتنش هم تا حالا پر بوده(البته ما طبقه سوم هستیم.)نقل قول:
دوست شما پهنای باندش چقدره؟تو دانلود مشکل سرعت داره یا وبگردی؟
نقل قول:
نخواستم زیاد بحث رو باز کنم چون کشدار می شد، کلا اونور اب هم اشتراک اینترنتش گرون در میاد چه برسه به اینجا
البته الان که اینترنت پرسرعت باب شده واسه شما بیابونی شده، اما 6-7 سال پیش واسه من آخر دنیا بود هنوز تکنولوژی وایمکس که تو ایران نیومده بود هیچی تو دنیا هم کسی نمی دونست چیه
یه سوال:اتصال به مودم وایمکس از طریق پورت شبکه بهتره یا وای فای یا تفاوتی نداره؟
بود ولی دیگه نیسنقل قول:
کلا پورت شبکه سرعت بیشتری نسبت به وای فای داره.ولی تجربه شخصی نشون داده در پورت شبکه پینگش پایین تره و بهترهنقل قول: