جلل خالق !!!
چه مسخره خوب ممکنه یکی معدلش 10 باشه ! کنکور رتبه ش بشه 10 !!
چه حرفا میزنن ....
Printable View
جلل خالق !!!
چه مسخره خوب ممکنه یکی معدلش 10 باشه ! کنکور رتبه ش بشه 10 !!
چه حرفا میزنن ....
آره اینو هستم چون چند روز قبل کنکور یکی از دوستام زنگ زد گفت می گن ترتیب سوالا قراره فرق کنه و گفتن اگه سوال اول درسی خیلی پیچیده بود روحیه تون رو از دست ندید پس نتیجه می گیریم که ما علاوه بر درس خوندن باید اون پیک مسخره ی سنجش رو هم بخریمو مو به مو بخونیم و توی کنکور اطلاعات درسی مون با سوالای درسی سنجیده می شه و اطلاعات مون از مجله و سازمان سنجش رو هم از این طریق حساب می کنن:46:نقل قول:
اونی که 10 آوره بازم می تونه بیاره ولی یه بدبختی مث من که حسابان شده 18.5 دیفرانسیل شده 18.75 کنکور نتونه کنترل وضعیت کنه ریاضی زده 20 یه همچین فرصتی محشرههههههههههههههههههههه :26::26::26:....وایییییییی خدا کنه درست باشه فکرشم داره دیوونم می کنه...خدایاااااااا :42::42:نقل قول:
آره مثله اینکه حق با شما بوده روی خبرو درست نخوندم با توجه به اون کلمه ی تخلفات که آوره معلومه که این کارو واسه اونایی می کنن که درصدشون بهتر شده نسبت به قبل:41::41::41: نامردا یه بارم نشد یه کار مفید واسه این کنکوریا بکنن :13::13::13:
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
مگه ما نمی ذاریم بچه های تجربی ها بیان اینجا؟؟؟ تقصیر از هم رشته ای های خودتونه که از بس می شینن درس می خونن هیچ کدوم شونو نمی شه تو نت گیر آورد:46:نقل قول:
نتیجه این همه خوندنو هم دیدیم:27:نقل قول:
مگه ما نمی ذاریم بچه های تجربی ها بیان اینجا؟؟؟ تقصیر از هم رشته ای های خودتونه که از بس می شینن درس می خونن هیچ کدوم شونو نمی شه تو نت گیر آور
ببخشید چه فرقی به حال شما میکنه؟؟؟؟نقل قول:
اونی که 10 آوره بازم می تونه بیاره ولی یه بدبختی مث من که حسابان شده 18.5 دیفرانسیل شده 18.75 کنکور نتونه کنترل وضعیت کنه ریاضی زده 20 یه همچین فرصتی محشرههههههههههههههههههههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....وایییییییی خدا کنه درست باشه فکرشم داره دیوونم می کنه...خدایاااااااا
عکس این قضیه درست نیس
یعنی دلیل نمیشه چون شما نهائیتو خوب دادی کنکور ازت بگیرن
در ضمن این خبر جدید نیس پارسال هم میخواستن همین کارو با نفر اول تجربی و زبان کنن...
منم هستم. از گروه تجربی.نقل قول:
بخاطر شما.
بله درسته خودمم متوجه شدم بعد اینکه کامل خوندمش:41:...یه لحظه واقعا احساساتی شدم:19:نقل قول:
سلام
ادبیات:50
معارف:40
عربی:0!!!!
زبان:85
زبان تخصصی:40
.
با این درصدا چقدر میشه رتبه تو منطقه 2؟
مهدی جان بیخیال نمیشی انگار!نقل قول:
سر پیری و ... :31:
خسته نباشی راستی. :31::31:
سلام همه چی مربوط به تعداد داوطلب و همچنین شرایط رقیباتون داره من حدس میزنم بین 900 تا 1200 رو بیارین اگه عربی رو حداقل 20 میزدید 3 رقمی میاوردیدنقل قول:
سلام بر پیکر نازت.نقل قول:
ممنانون پیر مرد تر جانم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی همچین سن و سالی هم نداریما.
ماچ پاچ.
اين فوتبالم كه نميزاره به بكس تاپيك سر بزنيم!!:31:
دروغ چرا كنكور زبانو خيلي خوب دادم!! حتي ديني و زبان عموميشو از كنكور رياضي هم بهتر دادم!:19:
حدودا فكر كنم اينجوري زدم!
ادب: 45
عرب:50
دين:65
زبان عمومي:100:27:
زبان تخصصي: بين 60 تا 70:8:
انصافا زبان تخصصيش نسبت به سال پيش اسونتر بود!
من فقط ريدينگ دومي كه خيلي تمركز ميخواست بيخيالش شدم يكيشو زدم!
كلا هم 10 تا 12 تا نزدده دارم فكر كنم!!
انشالله كه زير 1000 رو شاخشه!:31:
واسه اینکه تایپیکتون منحرف نشه ذکر کنم که:
تخصصی ها مون رو تر زدیم به تریپش.
عمومی ها ترکووندیمز.
( خدا پدر و مادر فلش کارت رو بیامرزه.)
سلامنقل قول:
دوست گلم من هم دیروز که از آمون اومدم گفتم فیزیک رو حداقل 75یا 68- 69- 70 میزنم ولی امروز که کلید سنجش رو نگاه کردم دیدم فقط 46 درصد زدم
نمیخام ناامیت کنم ولی با حدس کار سنجش جلو نمیره
دمت گرم بابا زبان عمومی 100نقل قول:
من پارسال زبان تخصصی که دادم شدم 12000 :دی در حالی که کنکور ریاضی شدم 11000 !!
آخه زبان تخصصیشو منفی زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونم رفيق!! الان دو درسو حساب كردم:نقل قول:
زبان عمومي 1 غلط داشتم ميشه 96 و ديني هم همون 65!!!
من با اين حدس كه همه رو درست زدم اون درصدا رو نگفتم...هر درس رو با پيش فرض 2 يا 3تا غلط گفتم!!:46:
اتفاقا مکالمش خیلی اسون بود . من همشو درست زدم ...... .نقل قول:
پ.ن : 2 غلط و یه نزده چند میشه درصدش ؟!
درصد ها امروز زبان من :
ادبیات 25
عربی 20
دینی 25
زبان عمومی 100
اختصاصی 71
رتبم زیره 500 میشه؟
باشه! حق با تو!نقل قول:
نقل قول:
عمومیات خیلی بده شاید 2000 تا 2600
نه . حداقل باید ادبیات رو 40 میزدی ...... .نقل قول:
نقل قول:
عمومی ها به جز زبان چرا اینقدر پائین ؟
بابا زبان را 100 زدم دیگه چی میخوای؟نقل قول:
اختصاصی هم 71 ! من زبانم خیلی شاخه ها ! iBT 99 دارم!
آهان !نقل قول:
من اون Cloze Test و گند زدم . با اینکه فکر میکردم درست زده باشم اکثرشو .
ممکنه کلید سنجش غلط داشته باشه ؟
نه خیر آقا!نقل قول:
سنجش خطا مطا تو کارش نیست . فکر کردی قلم چی هست؟
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
ولی من فکر کنم ادبیات انگلیسی دانشگاه تهران قبولم.
اینم درصدای امروز من:
ادبیات:76
عربی:44
معارف:62
زبان:62
اختصاصی:32.87
فکر میکنید چه رتبه ای بیارم؟
من اصلا تا حالا فیلم secret را ندیدم . تصمیم دارم تو این تابستون بببینم ,به نطرتون خوبه؟
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
زیره 800 هستی! تو بهترینی دوست من ! من به تو افتخار میکنم که این درصد ها رو کسب کردی !نقل قول:
جدی میگم , فکر نکنی مسخره ات میکنما؟
باید میانگین درصدات بالای 60 باشه.نقل قول:
(براساس چیزی که تو مجله قلم چی نوشته بود)
بچه ها زبان عمومي امروز به نظر من از زبان كنكور رياضي آسون تر بود ؟ نظر شماها چيه ؟
خب معلومه چون تو کنکور ریاضی برای اولین بار می دیدیم سبک سوالای امسالو و امروز برای سومین بار:20:نقل قول:
ایول!نقل قول:
من موافقتم 100%
به به...
کنکور زبان در کل خیلی بهتر از ریاضی بود... اصلاً ما از کودکی به زبان علاقه وافری بداشتیم...
عمومیا ادبیات خوب بود فقط نمیدونم طراح چه گیری داره بود که "این جمله/بیت با کدوم گزینه هم معنی و غیره نیست...؟!" حالا نمیشد یه دونه هست واسه دل بابا میزاشت...؟ :27:
عربیم که انقدر بهش علاقه دارم گذاشتم آخر و کلاً 4-5 تا از اون ترجمه هاشو جواب دادم...
معارفم 5-6 تا جواب دادم...
زبان عمومی همه رو جواب دادم و خیلی خوب بود و حدش متوسط بود و بر عکس کنکور ریاضی، مشکل تقریباً نداشت... فکر کنم 99-100 تی زده باشم...
زبان انگلیسی اختصاصی رو ترکوندم... به جز 8 تا سؤال بقیه رو همه رو زدم و مطمئنم که 99 درصدشون درستن... سؤالاش خیلی خوب بودن و استاندارد و کم مشکل... بعضی سؤالا یکم ت*می تخیلی بودن ولی بازم قابل تحمل بود...
انقدر با سرعت رفتم جلو که 50 دقیقه از وقت مونده بود رسیدم به ریدینگا... ریدینگ اول خیلی توپ بود و به موضوعشم علاقه داشتم... ولی چشمتون روز بد نبینه ریدینگ دوم یکی از چیزی ترین ریدینگایی بود که تو عمرم دیده بودم...! واقعاً مزخرف بود... فقط یکی از 5 سؤالشو جواب دادم و دیدم سؤالاشم عین خودش ت*مین... گفتم تا بخوام این سؤالا رو جواب بدم وقت تموم میشه... رفتم ریدینگ سوم متوسط رو به سخت بود ولی قابل تحمل بود (نه عین قبلیش ****)... یه 25 دقیقه ای مشغول شدم و جوابشو دادم... دیگه تو این ساختمون 1 نفرم به جز من نمونده بود و همه مراقبا ته راهرو جمع شده بودن جک میگفتن...
انقدر حجم عزتم زیاد بود همه کفیده بودن... سؤال آخر ریدینگ آخر که سؤال آخر کلی بود رو داشتم جواب میدادم مراقبه بالا سرم گفت "سؤال آخره دیگه؟" منم لبخند ملیحی زدم و جواب دادم و برگشتم عقب و رفتم سراغ چند تا سؤالی که شک داشتم و نزده بودم و یارو یه جورایی کنف شد... :31:
5 دقیقه مونده بود و دو تا از سؤالاتی که شک داشتمو زدم و کلاً 8 تا سؤال موند که چون خیلی شک داشتم (4 تاشم مال اون ریدینگ دومی بود) بیخیلشون شدم و زدم کانال استراحت و دو دقیقه بعدشم زنه گفت کاغذا رو بدین برین گم شین...
همچنین من دانشگاه علم صنعت بودم (تهران)......
حالائم میزنیم آبجویی تگری به بدن به افتخار این حرکت غیورمندانه تا حجم عزتمان رو به فزونی گذارد... : : : :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چرا تو ادبیات شعر حفظی داده بودن؟
اونم از یه شعر غیر حفظی؟
نوشته بود با توجه به چیزی که نوشته گزینه ی درست رو پیدا کنید.اگه کسی اون شعر رو به تازگی خونده بود میتونست جواب بده.یا مثلن میدونست گل نرگس و عروس دقیقن چه ماهی درمیان.
خدایی امسال ادبیات ها خیلی بد بودن.من یکی تو ذوقم خورد حسابی.من وقتی سوالای ادبیات تجربی 88 رو دیدم کیف کردم.خدایی خیلی سوالاش قشنگ بودن.انتظارم از ادبیات امسال هم چیزی در اون حد بود.
خیلی دلم میخواد بدونم طراحا الان در چه حالن.کاشدور و برشون یه کنکوری باشه ببینن داره الان چه دردی میکشه.
اون شعر حفظی نبود !نقل قول:
باید با توجه به لغات دور و بر ماه ها را حدس میزدی مثلا آذار و ...
منفیییییییییییی؟؟؟خوب شد من نرفتم امروز آخه منم زبانم خیلی زیادی توپه!!!:31:نقل قول:
اسمایلت خیییییییییلی بانمکه تا حالا ندیدمش می دونی از دیروز تا حالا برای اولین بار خندیدم به قول مامانم الان یه ثواب مکه بردی دل یه بدبخت بیچاره رو شاد کردی با این اسمایل که گذاشتی:31:
شاید , تو همین امسال هم یک چیزی میشی ! بهت قول میدم امسال تهران قبولی .نقل قول:
من بهت بگم قبولی , قبولی . خیالت تخت باشه .
سلام دوستان
لطفا به مقدار با آرامش و ملایمت بیشتری تاپیک رو ادامه بدید تا ناچار از بستن (موقت یا دائم) اون نشم.
ممنونم :)
دقیقن میشه بگی چطوری؟نقل قول:
من ماه های رومی رو بلدم.میتونستم حدس بزنم نرگس تو فروردین ِ و گل عروس تو اردی بهشت.اما فاصله ی اینا فقط 31 روزه و ممکنه اشتباه کرده باشم.
خیلی مردی ! قول میدم دیگه شیطونی نکنم!نقل قول:
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
آفرین همینه ! باید همین جوری با استفاده از این واژگان حل میکردی! اشتباه زیاد نمیشه چون تفاوت گذینه زیاد نبود !نقل قول:
ما معلممون از این جور سوالات کار میکرد با ما . سوالات سبک جدیدن . سال دیگه از اینا میاد به جای واژگان!