تایید میشه از صبح همین طوریهنقل قول:
TAPATALK
Printable View
تایید میشه از صبح همین طوریهنقل قول:
TAPATALK
دانلود یک ساعت با 512 نامحدود بیست نت : خوبیش اینه که وسط دانلود یهو تر نمیزنه.ثابته.شب تا صبح با گوشی میزارم دانلود راحت.
شبی 1200 مگ توی 6 ساعت میگیره با گوشی.
دوستانی که سرویس محدود بیست نت دارن و خطشون رو 10 مگ بسته شده تغییری توی سرعت دانلود احساس میکنن؟؟؟؟
یا این 10 مگ فقط تزیینی هست و با نرم افزار محدودیت سرعت گذاشتن؟؟؟؟
برای من باز میشه!نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
متوجه نشدم! با گوشی؟!
یعنی با Wifi به مودمت وصل میشی یا ...؟
موفق باشید:n02:
دوستان که با سایت ارمنت مشکل دارن فعلا از این ادرس استفاده کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همینی که گفتی .. سیستم بیچاره خاموش ! من با گوشی به وای فای مودم وصل میشم میزنم دانلود.نه سیستم داغون میشه و نه برق و این چیزا .. راحت ... :n09:نقل قول:
در عوض گوشی داغون میشه!نقل قول:
باطری بیچاره!
دیگه این n82 عمرشو کرده ... 3 بار باتری عوض کردم.:n02:نقل قول:
پینگ کسی از نیم ساعت پیش بالا نرفته؟؟؟
وحشتناکم بالا رفته
اسیاتک بازم مثل همیش به 1800 می رسه پینگش!
منم امروز امدم از بیست نت با کلی دعوا رو پارس
عجیبه سرعتم از ۲۵۰ بالاتر نمی ره با اینکه خطم رو ۹ بسته ش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پارس انلاینی وضعیتشون چطوره دانلود روز و شب؟
پینگ بیست نت داغونه :n24:
با نرم افزار خاصی تو گوشی دانلود می کنی؟ اگر آره معادل آندروییدیش رو معرفی می کنی؟
ای بابا اسیاتک مشکل دی ان اس پیدا کرده اگه ست نکنی سایت باز نمیشه ولی با ای پی باز میشه!
بقیه دوستان هم بدون ست کردن دی ان اس سایت براشون باز میشه؟
من با اپرا دانلود میکنم.... ولی شما میتونی از برنامه advance download manager استفاده کنی که مثل idm ویندوز هست.برای اندروید فقط هست.نقل قول:
شب به اصطلاح عیدی شیرشو باز گذاشتن سرعت شبانه بالاست!
برادرم پارس آنلاین یک مگ ناحدود داره دانلودش رو 400 هست روزانه، شبانه هم دانلود نداره مرکز مخابرات ابوذر پیش شماره 230 می گه 20 روز پیش تا 900 هم می یومد ، برا چی پارس آنلاین اینقدر سرعتش خوبه شیراز؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا ما که هرچی شنیدیم بهش میگن " پارس آفلاین"!
یکی از بچه های تاپیک شم پست زده :
سرویس های نامحدودشم که همون قضیه "زیاد دانلود کنی اوخت میکنیم" و دارن!نقل قول:
سرعت منم بی نظیره ...
روز 30
شب 3
خدا لعنتشون کنه ..
نمیدونم چرا Gtalk رو بستن ، در حالی که مخابرات و رایتل راحت باز میکنن
فقط یه چیز جالب که تو تقریبا همه تاپیک های آی اس پی ها دیدم اینه که همشون میگن مشکل داریم ولی داره حل میشه ، در حال درست شدنه ، افتاده رو غلتک و ... :n08:
موفق باشید:n02:
خیلی شانسمون خوب بود اینم روش !!!!!!!!!!!!!!
تازه DVD گرفتم برم سایت downloademan مستند هاش رو دانلود کنم.حالا سایتش باز نمیشه.
حداقل خوب که قسمت انیمیشن هاش رو روفتم.
دوستان کمممممممممممممممممممممممک ککک:n14::n16:
با سلام خدمت دوستان
من از این ماتریکس زیشعور فعلا سرویس دارم و ناراضیم:n21:
میخواستم یه isp معرفی کنید که دانلود شبانه رایگان با سرعت بالا داشته باشه و مثلا من از همین ماتریکس سرعت یک مگ گرفتم که در روز سرعت نسبتا بالاست روی 2 مگ بالا و پایین میشه و شبانه رایگان هم قبلا میشد تا یک مگ دانلود کرد تا صبح ولی الان گندش دراومده و یه شب قطع هست و سرعتاشون رو اوردن پایین و طی سه شب گذشته هم کلا قطع بوده و ری ده به اعصاب ما:n30:
حالا اگه جای خوب بلدید دریغ نکنید و این سرویس حجمی مخابرات که میده کسی خبر داره چه جوریه و ایا دانلود رایگان شبانه هم داره و سرعتش چقدره اگه داره؟(راستش دلم میخواد ناحمحدود بگیرم ولی بودجم کمه:n28:)
لطفا دوستانی که سرویس 1 مگ محدود بیست نت دارن،بگید با طرح آزمایشی بیست نت که اومدن دان استریم رو روی 10 بستن،سرعت دانلودشون چقدر شده؟؟؟؟:n16:
ضمنا لطف کنید اگه سایتی شبیه downlodeman میشناسید حتما معرفی کنید!
به سایت دانلودمن هر چی ایمیل میزنم جواب نمیدن.
توی سایتشون تبلیغ یه سایت هاست رو کردن.رفتم تو اون سایت عضو شدم.از پشتیبانی سوالاتی پرسیدم.فقط جوابشون این بود.با پشتیبانی تماس بگیرید ...
Domain Name: DOWNLOADEMAN.COMنقل قول:
Registrar: PDR LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM
Whois Server: whois.PublicDomainRegistry.com
Referral URL: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Name Server: NS1.ATANETCO.COM
Name Server: NS2.ATANETCO.COM
Status: clientTransferProhibited
Updated Date: 15-jul-2013
Creation Date: 15-apr-2011
Expiration Date: 15-apr-2014
منم ماتریکس داشتم دادم جمع اوری الان سه هفتس منتظرم :n04:نقل قول:
فک کنم مخابرات برا دانلود بد نباشه نسبت به قیمتاش، وایرلس خود ماتریکسم فوق العاده اس....
دوستان شما جواب بدید هر جا میپرسم کسی نیست ...
من یه شمت فایل دارم.میخوام همیشه باشن.هر آپلود سنتری که فکر کردم خوب یه روز پاک میکنه.گفتم که فایل ها رو ایمیل بزنم به خودم که باشن ... حالا :
چه مقدار میشه ایمیل زد ؟! ( حجم یه دونه ایمیل منظورمه )
چه مقدار میشه دخیره کرد ؟! ( حجم همه فایل هایی که کلا ایمیل زده شده )
چه مدت فایل ها میمونن ؟!
اگه فایل rar باهش که توی فایل دست نمیبره ؟!
اگه یه روز خواستم دانلود کنم دانلود از ایمیل راحته یا سخت ؟ پدرم در نیاد یهو ... ممکنه حجم فایل ها به 10-20 گیگ برسه ...
ممنون میشم جواب بدید ...
یه چیز دیگه : مدیا فایر چقدر فایل ها رو نگه میداره ؟!
Google drive 15gbنقل قول:
Dropbox 2gb
Box 5gb
Skydrive 7gb
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
دوستان 740 741 742 743 و ... فقط و فقط اسیاتک سرویس میده مخابرات(20نت) ساپورت نمیکنه!
آقای میرزایی قسمت دیتای مخابرات قصرالدشت
زنگ زدم 2020 هم گفتم اینجور گفتن اولش میگفت ساپورت میکنیم پورت خالی نداریم بعد که اینجور گفتم پرسید گفت اره ساپورت نمی کنیم
10 روزی میشه رنج پینگ ما شده این ... کمو زیاد هم نمیشه ....
منم زنگ زدم میگه کلا تجهیزاتی رو که به این پیش شماره سرویس بدیم و نداریم! :| انگار آپولو 13 میخواد :|
بریم سراغ همون شاتل؟ این آسیاتک هم نامحدودش واقعا نامحدوده یا...؟ سرعت دانلود چطوره؟
موفق باشید :n02:
اگه قطع رانژه کرده باشی از شاتل دیگه نمی تونی از شاتل یا جای دیگه سرویس بگیری فقط اسیاتکنقل قول:
نه نامحدود به معنای واقعی کلمه هست!
سرعت دانلود نامحدود 1024 برنزی 60 کیلوبایت هست:n03: 512 هم فکر کنم 40 45 سرعتش باشه 2048 هم فکر کنم 80 90
برای اطلاعات دقیق تر در مورد سرعت دانلود به تاپیک اسیاتک مراجعه کنید!
دوستان برای ثبت نام بیست نت تلفنی هم میشه یا بایدحتما از سایت ثبت نام کرد ؟
من دوسه روز دیگه سرویسم از اسیاتک تموم شد میخوام برم بیست نت از حالا میتونم تو سایتش ثبت نام کنم یا حتما اول باید اسیاتک جمع اوری کنه؟؟
TAPATALK
پینگ بیست نت در حد بوقلمو هست، 8.8.8.8 روی 350 همراه با تایم اوت زیاد معلوم نیست چه غلطی دارن میکنند :n05:
تلفنی هم میشه.زنگ بزن 2020 راحت ثبت نام کن...نقل قول:
فک کنم باید رانژه شرکت دیگه برداشته بشه، خود منم میخوام از شرکت دیگه بگیرم درخواست جمع اوری دادم فعلا سه هفتس گیره، رفتم اون شرکته گفت تا رانژه فعال باشه نمیشه!نقل قول:
پینگ داغون بیست نت!!! وضعیت روز به روز داره بدتر میشه :n03:...............................................
دوستانی که از بیست نت سرویس دارید زنگ بزنید پشتیبانی شکایت کنید این طور که پیش میره باید منتظر پینگهای بالای 500 باشیم
ظاهرا برای اینکه تایم اوت رو کم کنند پینگ رو بالا بردن که باعث کند باز شدن صفحات وب شده
......................................
پینگ تایم 8.8.8.8 امروز برای اسیاتک هم بالا بود ولی 4.2.2.4 نه مشکل سراسری هست ظاهرا....