خوب جدیدا دوئل داره حال میده: دی
به لطف اسلحه ی خوبم، دوتا تیر میزنم طرف داغون میشه: دی
فقط حیف پول زیاد نداشت!
ویتامین مثل تو از صبح اسمش رو نوشتم و شب کارش رو ساختم: دی
کمین کردم واسش:27:
Printable View
خوب جدیدا دوئل داره حال میده: دی
به لطف اسلحه ی خوبم، دوتا تیر میزنم طرف داغون میشه: دی
فقط حیف پول زیاد نداشت!
ویتامین مثل تو از صبح اسمش رو نوشتم و شب کارش رو ساختم: دی
کمین کردم واسش:27:
یه سوال، واسه هر کسی، با هر لول و کرکتری تو شهرمون یه سری لباس و کلا آیتم هست؟
یعنی واسه یکی که سرباز لول 5 هست فرق میکنه با یکی که بازم سرباز هست، اما لول 20؟
یه مثلا یه ادونچر با کارگر فرق میکنه؟
هرکی یه چیز متفاوت میبینه؟
یا اینکه بسته به لول فروشگاه داره؟
================================
تو یکی از شهرهای هم پیمانمون یه لباس خیلی خوب دیدم، خواستم ببینم امکانش هست یه لحظه اونجا عضو بشم، اونو بخرم و دوباره برگردم؟: دی
به کاراکتر بستگی نداره به لول اون فروشگاه داره البته ممکنه هر دو فروشگاه در شهر های متفاوت دارای آیتم های متفاوتی باشه ولی در کل آیتم ها برای همه ثابت استنقل قول:
یه سوال، واسه هر کسی، با هر لول و کرکتری تو شهرمون یه سری لباس و کلا آیتم هست؟
یعنی واسه یکی که سرباز لول 5 هست فرق میکنه با یکی که بازم سرباز هست، اما لول 20؟
یه مثلا یه ادونچر با کارگر فرق میکنه؟
هرکی یه چیز متفاوت میبینه؟
یا اینکه بسته به لول فروشگاه داره؟
بله می تونی البته قبل اینکه شهر را ترک کنی حتما یک تلگرام به فاندر شهر بده بگو می خواهم آیتم بخرم دعوتت کنه و بعد اینکه دعوت نامه را دریافت کردی شهر را ترک کن برو به اون شهر و آیتمت را بخر ضمن وقتی می خواهی شهر را ترک کنی یک پیغام می ده که در اون پیغام نوشته بعد چند ساعت اجازه داری که در یک شهر عضو بشی و ضمنا دعوت نامه را قبول نکن اول برو به شهر ( یعنی به شهر وارد شو ) بعد دعوت نامه را اکسپت کن چون ممکنه تا تو به شهر برسی یکی بیاد تو را بزنه و پولات که چون در بانک نیست از دست بدی ضمنا بعد اینکه دعوت نامه را اکسپت کردی زود برو هتل بخواب تا کسی نتونه باهات دوئل کنهنقل قول:
تو یکی از شهرهای هم پیمانمون یه لباس خیلی خوب دیدم، خواستم ببینم امکانش هست یه لحظه اونجا عضو بشم، اونو بخرم و دوباره برگردم؟
=================================================
ضمنا هتل شهر فورت لول آپ شده الان می شه در 8 ساعت 100 انرژی را کسب کرد البته برای اونایی که پریمیوم ندارند برای من 150 تا هست دی
==============================================
ضمنا تو و خیار با هم هتل را ساختین و چون خیار زودتر از تو تموم کرده و در هر بار ساختن خیار می تونه 180 الی 200 تا بسازه تا تو تموم کنی هتل لول آپ شده و اونایی که تو ساختی به باد رفته و از همه مهمتر 240 دلار حیف و میل شد
=================================
ضمنا تا می تونی تو نساز فعلا چون لولت پایینه و پول شهر حیف می شه الان ما تو شهر 3 تا کارگر لول بالا داریم که با 240 دلار می تونند 180 تا 200 تا بسازند ولی تو نمی تونی و پول شهر حیف می شه الان ما تو شهر به پول احتیاج داریم تا دیگر ساختمون ها را لول آپ کنیم
البته بازم تشکر می شه که ساختی ولی نسازی بهتره
خوب به شهر Silversnake Sierra تلگرام زدم که برام یکی بفرسته.نقل قول:
=============
آدم بدون سوال پرسیدن کاری رو انجام میده همین میشه! میاد صواب کنه، کباب میشه!
من نمیدونستم اینجوری هست، دیدم اکثر کارام که پول خوبی میدن، Motivation پایین اومده، گفتم بیکارم یکم به شهر کمک کنم...
عزیزم اگه قوانین شهر رو مطالعه میکردی توش میدیدی که ساخت و ساز منع شده و هرکی چیزی بسازه بلافاصله دیسمیس میشه ...نقل قول:
من نمیدونستم اینجوری هست، دیدم اکثر کارام که پول خوبی میدن، Motivation پایین اومده، گفتم بیکارم یکم به شهر کمک کنم...
در ضمن ، حد اقل برای تست یه نیم ساعته میساختی نه دو ساعته !
حالا که ساختی ، آبی هست که ریخته شده ... بهتره دیگه نسازی
دستت طلا من نگفتم نساز بساز ولی هماهنگی کن با تلگرام با خیار بعد بساز در ضمن الان پول شهر کمه اونم اون 3 تا کارگر لول بالا می تونند در سه صوت تمومش کنندنقل قول:
خوندم، چرا گفته قبل از ساخت و ساز باید دعا کنین؟ اصلا این دعا کردن چی میده؟نقل قول:
دیگه مارو سوراخ سوراخ نکنین: دینقل قول:
فهمیدم اشتباه کردم
دعا کردن شانست را می بره الا مثلا آیتم های بهتری می تونی در حین کار پیدا کنینقل قول:
خوندم، چرا گفته قبل از ساخت و ساز باید دعا کنین؟ اصلا این دعا کردن چی میده؟
و یا پول بیشتری در حین کار به دست بیاوری
از همه مهمتر وقتی دعا می کنی بعضی از کارا آیتمش دارای شانس خیلی کمی است و اگر دعا کنی به راحتی تو 4 ساعت می شه اون آیتم را به دست آورد
آیدیت در وست چیه ؟؟نقل قول:
من شمارو میشناسم ...نقل قول:
آیدیت در وست چیه ؟؟
شما منو نمیشناسی ؟
ایدیم همین یوزرم در پی سی ورلده
اگه منظورت M0h@MmMaD اینه که آیدیت را وست پیدا نکرد :41:نقل قول:
لطفا آیدیت را بنویس برام:10:
بابا محمد خودمونهنقل قول:
اگه منظورت M0h@MmMaD اینه که آیدیت را وست پیدا نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا آیدیت را بنویس برام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو وست m-pro
آدم هوش رو میبینه حال میکنه ... : دینقل قول:
بابا محمد خودمونه
تو وست m-pro
واقعا سعید بعد از این همه مدت که با من بودی من رو نشناختی ؟
این چینی ها واقعا یه مشت عقده ای هستن !
دومین باختم هم ثبت شد . طرف لول 50 با دوئلینگ 53 اومده به من که 23 لول پایینترم اتک داده با اینکه من حتی یه بارم به اعضای شهر اونا و حتی متحدان اونا حمله نکردم ! 159 به 148 باختم 12 تجربه هم دادم D: . فقط نمیدونم من که 55 تا toughness داشتم چرا طرف یه بار 85 تا یه بارم 74 تا زد !
===
لول 30 شدم بیام سیلور یا همینجا بمونم ؟
اگه احتیاج ندارین فعلا دارم رو fine motor skill کار میکنم تا دو سه لول دیگه grave robber باز میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا اینور عزیزمنقل قول:
لول 30 شدم بیام سیلور یا همینجا بمونم ؟
والا اونقدر آی دی داری تو پی سی ورلد که موندم کدوم تو هستی کدوم تو نیستی :31: چه خبرته مگه :31:نقل قول:
سلام این پریمیوم شدن چطوریه؟قبلا شنیدم لول 10 رسیدیم میشه با پول اسکیلا رو تغییر داد چطوری باید این کارو کرد؟
بالاخره کوئست های دوئلر رو تموم کردم...
امروز از شغل trading with indians یه talisman و یه revolver no 1 به دست آوردم تو ورلد 1.خیلی حال میده شغل با luck بالا.
الان هم زدم 2 بار grave robber کار کنه ببینیم چی گیرم میاد...
والا ما هم ادونچریم هم کار با لاک 60 درصد ! فکر کنم صد سال دیگه هم کار کنم چیزی نده !نقل قول:
بالاخره کوئست های دوئلر رو تموم کردم...
امروز از شغل trading with indians یه talisman و یه revolver no 1 به دست آوردم تو ورلد 1.خیلی حال میده شغل با luck بالا.
الان هم زدم 2 بار grave robber کار کنه ببینیم چی گیرم میاد...
بچه این یوزر Kuler هم تو p30 هست؟
معمولا اگه 2 تا 2 ساعت پشت سر هم بزنی کار کنه یه چیزی میده.نقل قول:
چرا تو دوئل سلاح من که تا 12 صدمه میتونه بزنه فقط 6 تا میزنه ولی طرف مقابل که سلاحش تا 11 تا صدمه میتونه بزنه یهو دوازده سیزده تا صدمه میزنه؟!!!!
صدمه زدن به شوتینگ و ویگور و ریفلکس و تافنس بستگی دارهنقل قول:
مثلا من الان پس اووت شدم رفته بودم میدیلها را بزنم در 4 امین دوئل یک دوئلر بهم آتاک زد ( برای عوض گرفتن ) که اولا لولش از من 10 تا بیشتر بودو لول دوئلشم از من 14 تا بشتر و ازم 17 تجربه تونست کسب کنه فکر نکنم برای کسب تجربه باشه به احتمال زیاد برای عوض گرفتن و انتقام عضو های شهرش باشه :13::41: دوما سلاحش سلاح سرد بود که منم 2 تا تاقنس دارم :31: در کل تونست 432 تا بزنه :31: و چون قبل اون دوئل کرده بودم جونم نرسید :31: ( همون آخرین ضربه فاتحه ام خونده شد ) :31:نقل قول:
اگر سلاحش گرم بود نمی تونست اینقدر ضربه بهم بزنه چون اولا تاکتیکم 52 هست:31: ( پریمیوم هستم ضربدر 2 شده یعنی در اصل 26 هست ) دوما رفلکسم 28 هست فقط شانس آورد که سلاحش با من جور در نیاورد :31:
============================
اون پیرمرد که پول می گره اسکیل ها را پس می ده الان برای من برای هر اسکیل شده 100 ( یکم اسکیل برگردوندم ) چند روز می کشه تا برگرده بشه 50 دلار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
50؟؟؟؟ تا حالا نشده برای من زیر 60 بیاد!نقل قول:
یه سوال، نظرتون چیه من از الان روی Hidding هم کار کنم؟
چون رفتم West Stats دیدم که شغل هایی که trap دارن، اکثرا ( اونایی که پول بالا میدن ) hidding هم دارن.
الان با لباسام Trap ام شده 72
روزی 10 دلار کم میشه تا بشه 50 دلار
1-چطوری باید پرمیم شد؟2-قبلا شنیدم لول 10 رسیدیم میشه با پول اسکیلا رو تغییر داد چطوری باید این کارو کرد؟ همین که بار اول 50 تا میگیره بعد تصاعدی زیاد میشه تا اسکیلا رو تغییر بده کجاس؟
من زیاد تجربه ندارم ولی اون شغلا رو که نیگا کردم دیدم اول باید تا یه جایی رو ترپ کار کرد تا اینجا مثلا Breaking in horses بعد روی استامین کار کرد تا اینجا حدودا Hunt coyotes بعد به ترتیب روی شوتینگ و ترپ و استامین تا به بهترین شغلا رسید ینی اینا
Robbing trains stamina shoting trap hiding trad
Bounty hunte staminashoting trap appearance vigor
Mercenary work shoting swem apperarance repar toghnes
Burglar stamina hiding" trading tacti
SERVING IN THE ARM stamina shoting trap swem
که فقط وسطی از دس میره نظر شما چیه؟
Vigor - Raises the damage when hitting your opponent if you are a melee dueler.نقل قول:
Damage calculation : Melee weapon + Vigor - Toughness - (Reflexes/2)
Shooting - Raises the damage when hitting your opponent if you are a ranged dueler.
Damage calculation : Shooting weapon + Shooting - Reflexes - (Toughness/2)
اینم رابطه دقیق ترش
من تازه داره از این بازی خوشم می یاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lمن این بازی رو تو لول 38 ترک گفتم و همه وسایلم رو فروختم و ریختم تو خزانه ی شهری!
الان رفتم سراغ erepublik اون خیلی خفنه !
کسی جوابی نداره؟نقل قول:
این شغل شریف اسب دزدی با 62 درصد پول برام باز شد!
اما لیبرم کم هست!
جو گیر شدم 900 تا پول دادم هرچی skill که اول بازی بیخودی داده بودم به بقیه، خریدم! الان پولم شده 88 تا!
erepublik خیلی باحاله ولی خدانکنه ایرانی باشی و تو بازی یکاره ای هم باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
من این بازی رو تو لول 38 ترک گفتم و همه وسایلم رو فروختم و ریختم تو خزانه ی شهری!
الان رفتم سراغ erepublik اون خیلی خفنه !
من پارسال بازی رو کنار گذاشتم اون موقع تو رنکینگ تا 30-40 هم پیش رفته بودم ! چندتا از بچه های ایرانی یه رقمی هم شده بودن ولی اینقدر اختلافات تو ایران سر گرفت که دیگه حالم از بازی بهم خورد . بدی این بازی اینه که هر همیشه افراد بهتر از تو هم هستن یعنی هرچقدر هم که تلاش کنی اونایی که زودتر ثبت نام کردن جلوترن و جا واسه پیشرفت کمه .
ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تازه داره از این بازی خوشم می یاد
===
این تنها کاراکتری بود که هر چی کوئست بود جارو کردم یعنی حتی یکیش هم از دستم در نرفت . هم کوست های عمومی هم کلاس ادونچر . کلا به زور لباس دارم همه رو میزنم اینونتوریم پر آیتم های مختلفه خیلی حال میده .
دقیقا کنار silversnale fort یدونه grave robber هستش با اختلاف چند ثانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم تو ورلد 1 تقریبا همه کوئستها رو رفتم.اولاش که نوب بودم و اسکیلها رو فقط برای کوئست خرج میکردم و تا لول 30 همینجوری هردمبیلی اسکیلها رو خرج کردم بعدش تازه دوزاریم افتاد که عجب اشتباهی کردم.خلاصه از لول 30 به بعد تمام اسکیلهام رو برگردوندم روی دوئل و حدود 15000 تا فقط خرج برگردوندن اسکیلها و اتریبوت ها کردم.خیلی خرج رو دستم گذاشت ولی خوب الان یه دوئلر خفن شدم.نقل قول:
این تنها کاراکتری بود که هر چی کوئست بود جارو کردم یعنی حتی یکیش هم از دستم در نرفت . هم کوست های عمومی هم کلاس ادونچر . کلا به زور لباس دارم همه رو میزنم اینونتوریم پر آیتم های مختلفه خیلی حال میده .
دقیقا کنار silversnale fort یدونه grave robber هستش با اختلاف چند ثانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخراش دیگه هر اتریبوت رو بالای 1000 تا برای برگردوندنش میدادم.
من هنوز دوزاریم نیفتاده چرا نباید اسکیلا رو خرج کوئستا کرد؟!!!!
چون فکر کنم تو اول کاری سختی میکشی و همه ی کارهای پر درآمد برات باز میشه، یعنی تا لول مثلا 35!نقل قول:
اما اونجوری شاید تا لول 50 هم به پای اون کسی که لول 35 هست نرسی!
یا علی !!نقل قول:
من هم تو ورلد 1 تقریبا همه کوئستها رو رفتم.اولاش که نوب بودم و اسکیلها رو فقط برای کوئست خرج میکردم و تا لول 30 همینجوری هردمبیلی اسکیلها رو خرج کردم بعدش تازه دوزاریم افتاد که عجب اشتباهی کردم.خلاصه از لول 30 به بعد تمام اسکیلهام رو برگردوندم روی دوئل و حدود 15000 تا فقط خرج برگردوندن اسکیلها و اتریبوت ها کردم.خیلی خرج رو دستم گذاشت ولی خوب الان یه دوئلر خفن شدم.
آخراش دیگه هر اتریبوت رو بالای 1000 تا برای برگردوندنش میدادم.
یا 15000 دلار میشه یه ورد خرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نتیجه کار که به نظر خوبه D:
من اسکیل ها رو روی finemotorskill و resistance گذاشتم البته چند تا هم horsebackriding واسه کلاس ادونچر نمیشه اینو بیخیال شد .
من قبلا هایدینگ کار کردم ! تا لول 20 که کلا بیخیال کوئست شو ! یه کار درست حسابی هم باز نمیشه فقط بعدش اگه لباسای setting trap رو بخری Hunting wolves باز میشه البته قبلش هم Beaver hunt . اگه همه اسکیل ها و اتربیوت ها رو روی هایدینگ بذاری میتونی حدود لول 30 کار Treasure hunt باز کنی و لول 40-45 میری عضق و حال !نقل قول:
کسی جوابی نداره؟
مهم اینه که صبر عیوب داشته باشی چون نه کار درست حسابی باز میشه نه کوئست میشه زد نه دوئل میشه کرد .
الان من Beaver Hunt ور باز دارم با لیبر بالای 100!!! تنها کاری هست که معمولا بهم 50 - 60 تا پول میده!نقل قول:
بعد اون هم Carveling out claim هست که پولش خوبه.
اون شکار گرگ و بوفالو و coyotes هم بازه، اما لیبر به اندازه کافی ندارم!
الان هم breaking in hourses باز شد، برای اون هم لیبر به اندازه کافی ندارم!!!
کوئست هم که سر چوب مونده! چون واسه اون هم لیبر ندارم و هیچ رقمه حاضر نیستم skill رو بیخودی به strenght بدم!
من تمامی اسکیل ها را برای اسکیل های دوئل گذاشتم یعنی یک اسکیلم برای چیزای به غیر دوئل نیست
در دوئل حال می ده فقط یک مشکل است اونم اینه که الان مرحله دوئلم از مرحله خودم 13 تا بیشتره و این یعنی فاجعه چون اونایی که می تونم بزنم همشون از من در مرحله خود بازی حداقل 8 مرحله بیشترند و به سختی می شه زد البته منم الان brown boots را خریدم و فردا هم blue shawl را می خرم
یکم اون موقع حال می ده ضمنا الان سلاح 6 لول بالام را دارم ( پرمیوم حال می ده )
کی این kwfred رو میشناسه ! دیگه داره میره رو اعصابم !
اون از چینی ها که هی پیغام میدن بیاین با ما متحد شین از اونطرف دوئارهاشون تو شهر ما چادر زدن
اینم از kwfred که مدام میگه بیا با چینی ها رفیق شیم ! میگه نمیتونم ببینم این شهر تبدیل به ghost town شه !
هیچی پول که به خزانه شهر نریخته اون زمانم که پول توش بود 10 دقیقه هم کار نکرد . اینطوری پیش بره از شهر پرتش میکنم بیرون .
شهر کوروش نشانه ننگی بر دیپلماسی ضعیف و مزخرف چینی ها و بازی ناجوانمردانه اونهاست !