پس چیییییییییییی شد؟؟!نقل قول:
پس چیییییییییییی شد؟؟!نقل قول:
آقا شرمنده برايه فيزيك من فك كردم فيزيك پيش رو ميگيد....(چون نميدونستم سبز فيزيك اول دبيرستان زده )فكر كردم اين فيزيك 1 كه نوشتي منظورت فيزيكه پيشه 1....نقل قول:
ببخشيد
هه
ببینید ،پارسال هم روی کتاب به خریدار نمی دادند ولی میتونستیم از طریق سایتش سفارش بدیم و به صورت رایگان برامون پست می کردند.بعضی ها هم میتونستند از نمایندگی های گاجنقل قول:
تهیه کنند. دی وی دی های خوبی بود مخصوصا موقعی که حال نداشتی کتابو بخونی با این دی وی دی کارت راه میفتاد.امسال نمیدونم برای کتاب جدیدشون دارند یا نه. البته الزامی هم
نداره بگیریدش اما اگه گیرتون بیاد میتونید برای سوم و دوم ازش استفاده کنید. به هرحال منابع کنکور سراسری شما همون کتابای دوم و سومی که پاس کردید.:20:
به نظر من فیزیک و زیست خیلی سبز ،نقل قول:
برای دینی هم گاج ،کتاب جدید اموزش و پرورش هم نگرفتی طوری نیست چون گاج متن کتاب درسی رو هم اورده.
برای ریدینگ هم کتاب درک متن به زبان ساده دکتر شهاب اناری-انتشارات مبتکران
کتاب واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی ، گرامر کاربردی زبان انگلیسی ،درک متن به زبان ساده همگی از دکتر شهاب اناری (انتشارات مبتکران)نقل قول:
کتاب ابی قلم چی مخصوص داوطلبان کنکور منحصرا زبان تستای خوبی برای تمرین داره.
انتشارات خیلی سبز برای گرامر تخصصی هم کتاب زده. اونو من نخوندم.
و کلا هر کتاب مفید دیگری مثل کتاب 504 و کتاب واژگان ضروری تافل (مترجم رضا دانشوری) که لغات پرکاربرد خوبی داشته باشه.
به غیر از کتاب انتشارات خیلی سبز که اقای جابری تالیف کرده اند ،کتابای دیگه رو من خوندمشون واقعا ازشون راضی بودم.
و از همه مهمتر کنکورهای سالهای قبل هم گیر بیار.
جالبه کلید تشکر رو پیدا نکردم ولی واقعا ممنون. فقط 1سوال از اون 2تا کتاب ریدینگ که گفتم هیچ کدوم خوب نبود؟نقل قول:
خواهش میکنم. در ضمن برای فیزیک کتاب میکروطبقه بندی گاج هم کتاب خیلی خوبیه. خیلی سبز سطحش بالاتره و بیشتر به درد اونایی میخوره که خیالشون از گاج راحته و میخوان یه درصد بالا برای فیزیک بزنن.نقل قول:
از اون دو تا کتاب هم کتاب دکتر جابری END READINGبهتره چون امتحانشو پس داده ولی کتاب شهاب اناری به نظر من از اون دوتا بهتره.اگه کتاب دکتر اناری رو بخونی واخر سال هم ریدینگهای کنکور های همه رشته ها رو با وقت از دور دنیای گاج بزنی ،برای ریدینگ چیزی کم نگذاشته ای. البته اقای اناری امسال یه کتاب زبان زده نوشته جامع زبان کنکور که کتاب درک متن به زبان ساده رو هم فکر کنم پوشش بده ولی جداش هم گیر میاد.
موفق باشید.
دو سال هست که کتاب پیش دانشگاهی دکتر انار شهای به همون صورت هستش و درک مطلب رو هم داره به اضافه یه DVD آموزش نکته های درک مطلبنقل قول:
البته اقای اناری امسال یه کتاب زبان زده نوشته جامع زبان کنکور که کتاب درک متن به زبان ساده رو هم فکر کنم پوشش بده ولی جداش هم گیر میاد.
درک مطلبی که توی کتاب پیش دانشگاهی گذاشته خلاصه و کم هست ولی کتاب درک مطلب به زبان ساده خیلی جامع تر هستش
نقل قول:
خب پارسال کتاب پیش دانشگاهی یا زبان چهارم دبیرستان اسمش بود و اخر کتابم یه عالمه ریدینگ از کنکورهای قبل گذاشته بود ولی امسال اصلا رو کتابش نوشته جامع انگلیسی کنکور ،4 کتاب در یک کتاب یعنی زبان 3 و کتاب ریدینگش هم در این کتاب گنجونده ،ولی به نظر من اگه ریدینگشو جدا بگیرن کارامدتره.
راستی به نکته خوبی اشاره کردی ،پارسال برای کتاب پیش دانشگاهیش یه DVDهم میداد که اموزش درک متن بود ولی امسال خبری نیست. ولی دوستان اگه تونستید گیرش بیارید از پارساله ولی به درد کنکور امسال و سالهای دیگه هم میخوره.تکنیک های متن خوانی همیشه به دردتون میخوره.
کسی اینجا کتاب کمک درسی نمی شناخت؟نقل قول:
سلام به همه دوستان.لطفا یک کتاب برای زیست و زمین شناسی سوم معرفی کنیدالبته برای تست نمی خوام.برای مدرسه باشه که در امتحان نهایی کمک کنه.
برای امتحان نهایی زیست بهتره گل واژه بخری.نقل قول:
البته الان دیگه سوالات امتحان نهایی زیست شناسی هم حتی مفهومی شدن و کلا لازمه که کتاب هایی که مفهومی توضیح دادن ( مثل خیلی سبز و گاج ) رو برای زیست بخونی
کسى ميدونه جزوات کنکور ارشد براى رشته حقوق مال کدوم موسسه خوبه?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
بازم ممنون .من فیزیک سراسری 30زدم(آزاد50) گاج داشتم (البته زیاد نخوندم ولی خوب بود) تستاش تمام برا دهه شصت بود!نهایت 86.آخرش سوالات کنکورای آخرو گذاشته 1جا-مشکلم با گاج سبک قدیمی تستاشه بخاطر همون خیلی سبزجامع و میگیرم برا جدید تالیف بودنش.نقل قول:
ممنون.
تواین دورسی که گفتی (وکلا نهایی) هیچ چیز به جز کتاب درسی برا منبع خوندن (اونم خط به خط) به درد نمی خوره چون قطعا توپاسخ نامه عین کتابه.برا تمرین تشریحی هم سوالات سال قبل از منابعی که عین چی تو بازار هست مثل نهایی کانون یا رزمندگان (که خودم از این استفاده کردم ولی در زمان غیر مناسب(شب امتحان)) یا بنی هاشمنقل قول:
شما هم سعی کن از اول سال استفاده کنی تماما هم فصل بندی شدست.
موفق باشی
دوستان فیزیک تجربی بخام 60 به بالا بزنم چی بگیرم ؟
فیزکم زیاد تعریف نداره
سلام
یکی از اقوام تو درس زیست و ریاضی تجربی کتاب کمک درسی آموزشی میخواد که من زیاد نمیشناسم
لطفا اساتید کتاب شاخ معرفی کنن
راسی زبان مبتکران امسال شده جامع
من که قبلا داشتم سال سومو چهارم جدا بود،درک مطلبم جدا،فک کنم رو هم نزدیک 800 900 صفحه میشد!
حالا این کتاب جامع جدید واقعا میتونه همه این بخشارو پوشش بده؟
اونایی که جفتشو دارن یا دیدن نظرشون چیه؟
ندا جان سلام!نقل قول:
من بهت کتابهای فیزیک انتشارات علمی فار رو پیشنهاد میکنم.خودم نداشتم اما هرکی داشته چه ضعیف چه قوی راضی بوده و اطلاعات زیادی درباره کتاباش میدونم..
کتابای دیگری مثل خیلی سبز! هم هست اما چون گفتی قوی نیستی من فار رو پیشنهاد کردم هم درسو عمقی و پایه ای اموزش میده هم روشهای کوتاه رو یاد میده.
یه سر به سایتش بزن ضرر نمی کنی!!!
pharepub.com
خوشحال باشی!
سلام!نقل قول:
یکی از شخوخ{جمع مکسر شاخ!!}توی دروس ریاضی تجربی و زیست شناسی برای داوطلبین تجربی انتشارات خیلی سبز! هست که واقعا کارش درسته!
پیروزی نصیبتان:21:
دیده مثه اینکه خوشش نیومدهنقل قول:
کاملا آموزشی میخواد مثه همون فیزیک فار که منم داشتم
ریاضی تجربی انتشارات مهر و ماهنقل قول:
این کتاب تمام مباحثی که یک داوطلب تجربی برای کنکور باید بخونه شامل ریاضی دوم و سوم و پیش و آمار و هندسه ۱ رو آموزش داده و شامل تست های آموزشی در حین درس هست. همینطور بعد از هر فصل تست های کنکور و تالیفی داره. آموزش کتاب خیلی ساده و در عین حال کامله.
ریاضی تجربی انتشارات خیلی سبز!
اگر دنبال کتاب تست با پاسخ تشریحی هستید این کتاب عالیه!
بهترین کتابهای زیست بدون شک!
همایش زیست نشر دریافت
تست دوم و سوم و پیش خیلی سبز!
بانک تست تخته سیاه ، همگامان و 8000 تست زیست گاج هم منابع تستی خوبی هستن که البته بانک تست تخته سیاه طرفدارای بیشتری هم داره و تا حدودی هم به خاطر حجم کمترش بیشتر میتونه به کار بیاد.
ودر آخر اینکه نباید از خود کتاب درسی غافل شد زیست شناسی از دروسی است که اولویت با کتاب درسیه یعنی اینکه هر چی بیشتر کتاب درسی رو مطالعه کنی بهتره تا تستهای کتب کمک اموزشی مختلف رو بزنی!
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم:5:
سلام
برای فیزیک یک خیلی سبز خوبه؟اگه نه چه کتابی رو پیشنهاد میدید؟
فقط حرف مبتکران نزنید :دی
ممنون
کسی نیست؟:41:نقل قول:
کسی نبود؟نقل قول:
ممنون رفیقنقل قول:
کتاب مهرو ماه گرفتم
من خودم بچه ریاضیم،فک میکنم کتاب مناسببی برای تجربیا باشه،حداقل من که خوشم اومد
راسی
کتاب درسیای شیمی زیاد تغییر کردن؟
لازمه کتاب آموزشیای مبتکرانو عوض کرد؟
اصلا کلا بجز شیمی و معارف و ریاضیات گروه ریاضی ،کدوم درسا دیگه تغییر داشتن؟
خواهش میکنم alone one عزیز!
اتفاقا من خودم هم ریاضیم البته درباره کتب سایر رشته ها یه نیمچه اطلاعی دارم:21:
باعرض پوزش درباره تغییرات اخیر کتابها اطلاع دقیقی ندارم که بتونم کمکتون کنم اما اگر کمکی خواستید درخدمتیم!!
نقل قول:
خوبه سلام میرسونه:27:
...دور از شوخی کتاب خوبیه و برای کنکور جوابگو است!
توصیه میکنم خودت هم از نزدیک زیارتش کن(!)بعد ببین باهاش ارتباط برقرار میکنی یا نه.از فروشنده هم بخواه یکی دو تا فیزیک1 از دیگر انتشارات بهت بده بعد از بینشون یکی رو یا همین خلیی سبز! رو که مد نظرته بگیر.
موفق باشی..
نه تغييراتش حذف قسمتي از كتاب هست مثل معارف و ادبيات و حساب ديفرانسيل تغييرات عمده نداشته همين سه تا درس تغيير كلي داشتن البته يه قسمتي به فصل فيزيك پيش 2 فصل اخر هم اضافه شده كه تنها از روي كتاب هم ميشه خوند به نظر من!نقل قول:
سلام بازم خواهش می کنم!نقل قول:
کتابای جدید میکروطبقه بندی گاج کاملا اپدیت شده اند و تستهای خارج از کشور رو هم پوشش میدند و کلا ویرایش شده اند. بد نیست یه نگاهی بشون بندازی چون کتابای فیزیک میکروطبقه بندی گاج خیلی ها استفاده می کنند. این جدیدش هم خیلی خوب شده.
کلا کتب کمک اموزشی فیزیک موجود در بازار سطحشون با هم فرق میکنه.مثلا اگه میخواهی از اول و پایه توضیح داده باشه کتاب انتشارات فار خیلی خوبه.نقل قول:
اگه یه چیز نرمال و برای داوطلب معمولی و یه کم سطح بالاتر میخواهی میکروطبقه بندی گاج.
اگه سطح بالاتر گاج میخواهی کتاب خیلی سبز گزینه مناسبیه.
من نظرم گاجه حالا اگه فکر میکنی کمته برو خیلی سبز رو بگیر .
ادبیاتم تغییر کرده؟نقل قول:
البته بعید میدونم زیاد مهم باشه،چون این درسو باید مبحثی خوند مثل قرابتو آرایه زبان فارسیو ... که اونام با تغییر درسا تغییر نمیکنه،درسته؟
کلا میشه بگی کدوم کتابا تغییرات جزیی و کدومام کلی داشتن؟
تغييراتش تنها دو شعر حافظ و حضرت امام!تغيير كرده حذفياتش زياد است اره درسته ولي من بلد نيستم و اول تسلط به كتاب بعد هم مبحثي! تغييرات اساسي رو حساب ديفرانسيل داشته معارف هم يه كم تغيير داره مقطع پيش دانشگاهي يك درسش حذف شده يك درس تبديل شده به دو درس!بعضي ايه ها هم تغيير كردن فيزيك پيش دانشگاهي هم به اخرين فصل كتاب يه تغييراتي كرده شيمي پيش هم حذفيات داره و يه چند بند زير شكل حذف و اضافه شده!به راحتي ميشه تغييرات رو تو كتابا اعمال كرد.نقل قول:
سلام
میشه بگید از کدوم کتابفروشی تو تهران می تونم کتابای درسی دوم دبیرستان(89) و سوم دبیرستان(90) رو بگیرم
خواهشا راهنمایی کنید
ممنون
عزيز برو انقلاب همه چي گيرت مياد ديگه...نقل قول:
تويه انقلاب يه فروشگاه خيلي بزگ هست به اسم گيتا مهر..بانكه كتابه..تويه خيابان فخرازي هستش اونجا رو يه سر بزن حتما
مرسی از راهنماییتنقل قول:
اخه تو انقلاب اکثرا کتابای کمک اموزشی می فروشن کتابای درسی سخت گیر میاد برا همین پرسیدم ولی اینجا که گفتی حتما میرم
در هر صورت تشکر
Bebakhshid vase loghato emla ketabe khub soragh nadarid???
از دوستان اگه کسی کتاب های درسی یا کمک اموزشی تجربی داره و دیگه نیازی بهشون نداره به من pm بده
راستی دوستان واسه ارایه بهترین کتاب چیه ؟
من یه کتاب سراغ دارم خوب نیست،عالیــــــــــــــــ ـــه!!!نقل قول:
املا و لغت در آزمون سراسری به قلم شیوای دکتر هامون سبطی نشر دریافت.خیلی خیلی کتاب خوبیه شک نکن فرناز جان!!
ندا سلام!نقل قول:
بهترین رو نمیشه گفت اما بهترین ها رو میشه!
1.آرایه رمزینه به روش کتاب کلاس تالیف شهریار قبادی2.نشرالگو به قلم علیرضا عبدالمحمدی3.کلک معلم ساجدی و..
خودت ببین کدوم به دردت میخوره...تمام!
به نظر من اول این درسنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که تالیف دکتر هامون سبطی هست دانلود کن پرینت بگیر بخون بعدش هم جلد یک همایش دریافت رو بگیر که با روش های حل تستش آشنا شی و تسلطت کامل شه.
من آرایم ضعیف بود با این کار واقعا راه افتادم.
موفق باشید.
بچه هاي تبريز همانطور كه ميدونين نمايشگاه برپاست و 40 درصد تخفيف داره كتاب گاج رو كه اين همه مانور ميداد شاخش شكسته ميشه 15 تومن پول ميديم بابتش:3:البته همه فكر كنم بدونن من فقط كتاباي نشر دريافت رو نديدم اونجا:44: