آره وضعیت خط آنا برای من هم خرابه پینگ 4.2.2.4 شده 200 و 8.8.8.8 هم شده 170 آی پی رنج 188.34 میده و مسیرش روی عمان هست بخاطر همون گند زده اگه مسیر بره روی ترکیه درست میشه.نقل قول:
Printable View
آره وضعیت خط آنا برای من هم خرابه پینگ 4.2.2.4 شده 200 و 8.8.8.8 هم شده 170 آی پی رنج 188.34 میده و مسیرش روی عمان هست بخاطر همون گند زده اگه مسیر بره روی ترکیه درست میشه.نقل قول:
کسی با کریو و openvpn مشکلی نداره؟
کریو کانکت میشه ولی دیتا رد نمیشه اصلا
دومی هم کلا کانکت نمیشه
راستی گوش شیطون کر از وقتی مکس نتم شده اسیاتک هات اسپات هم تو گوشی هم تو ویندوز کمتر از دو ثانیه کانکت میشه و با نهایت سرعت کار میکنه قبلا این طور نبود.نقل قول:
افزونه gom vpn کروم خیلی سرعتش خوبهنقل قول:
میده ولی با 50 درصد رایگان شبانه. این 90 درصد فقط برای حداکثر 2 مگ هست فک کنم.نقل قول:
---------------------------------------------------------------
اینوووووووووووووووو :n02::n02::n02::n02::n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من هم اینجوریهنقل قول:
فقط سیسکو خوب کار میکنه , بقیه همه از کار افتادن
پارس انلاین یک سوم.حساب میکنهنقل قول:
به درد من که دانلودم زیاده نمیخوره :n30:
فک کنم این طرحش حتی اون 1/3 هم نداره.نقل قول:
ولی برای استفاده روزانه بخای میتونی واسه 4.5 گیگ تو هر ماه فقطو فقط 5 تومن پول بدی. از این بابت خیلی باصرفه هست. برای اونایی که دوتا خط دارن واقعا خوبه با یکی شهاب 0.5 گیگ بگیره واسه دانلود با یکی هم این طرح پارسآنلاین.
البته اگه سه ماهشو بگیری واسه هر ماه میفته 17 تومن و هر ماه 17 گیگ :n13:
شاید باورش براتون سخت باشه! ولی من الان 10 دقیقه هستش که دارم سعی میکنم یه صفحه باز کنم تو هیچ حالتی نمیاد. این صفحه p30world هم از قبل باز مونده تایپ میکنم ارسال رو میزنم الان دیگه میرم! به امید این که پست شه. (آنا اینترنت)
از دیروز باز نت رو داغون کردن. خیلی از شهرا اون سرویسای فیلینگ کار نمی کنه
کندی سرعتم برا اونه
خبر موثقی شده ازشون؟نقل قول:
دو روز بود که مخابرات داغون بود ولی گوش شیطون کر مثل اینکه دوباره روبه راه شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
ما توی خونه یک خط تلفن داریم که در حال حاضر سرویس صبانت روش فعاله.میخوام یک خط تلفن ثابت دیگه هم از مخابرات بخرم و اینبار از آسیاتک برای خط جدید سرویس بگیرم.2 خط توی خونه که مشکلی پیش نمیاد؟مخابرات نیاد خط دوم رو به صورت pcm وصل کنه؟
کسی تجربشو داره؟
ممنون
محدودیت های جدید Openvpn-Kerio-Cisc
تاریخ : ۲۲ / ۰۷ / ۹۴
از اوایل روز ۲۲ مهر ماه سرویس کریو و سیسکو و اپن وی پی ان در اکثر ارائه دهنده های اینترنت به شدت محدود شده یه طوری که روی بعضی از مناطق امکان اتصال هم وجود ندارد ، سرویس کریو روی بعضی مناطق متصل میشود ولی حتی صفحه هم باز نمیکند، در حال حاضر راه حلی برای رفع مشکل این سرویسها وجود ندارد و بهتر از با سرویس های جایگزین اتصال پیدا کنید
روی صبانت من تو تبریز نه کریو کار میکنه و نه اپن وی پی اننقل قول:
ولی سیسکو هیچ مشکلی نداره
ولی رو مخابرات تبریز دوستم با کریو مشکلی نداره
ای پی netbill لطفا دوستان اگه دارید بزارید
نت بیل دیگه فعال نیستنقل قول:
از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
دوستان مودم هایی که مخابرات میده
برندشون چیه ؟؟؟؟
از مدلشم خبر دارین ؟؟
دوستان بعضی سایتها ف ی ل ت ر شده الان بازن !!!!!
مثل b b c farsi
اونایی که مخابرات دارن امتحان کنن :n02:
نت بیل اطلاعات دقیقی از اتصال و مشخصات میده سیستم گزارش گیری و راحتی داشت مطمنم هست فقط ادرسش و پابلیک نمیکنند گفتم شاید کسی ادرسشو داشته باشهنقل قول:
بازم که همه فیلـترشکنارو مسدود کردن :n15:
یا کلا ببندن یا همیشه باز بذارن ، این کارا یعنی چی آخه؟ شل کن سفت کن در آوردن :n29:
یدونه اولتراسورف خوب بود که اونم سرعتش بایتی شده فعلا با buzzfeddl سر کن تا ببینیم چی میشه :n28:نقل قول:
الان تست کردم افزونه freemybrowser هم عالیه
کسی نسخه کرک شده واقعی از هات اسپات شیلد نداره؟؟؟
واس من کرک شده هست همه سرورارو میاره و تا 2018 اعتبار داره ولی کار نمیکنه بعد از بهینه سازی :n14:نقل قول:
لطفا با پ.خ بفرستش برام :n18:نقل قول:
یکی از دوستان محترم تو انجمن آسیاتک که اکانت افزایش سرعت هم میفروشه از آسیاتک شکایت کرده بخاطر مشگل پهنای باند مرکز مخابراتی خودشون و پافشاری کرده و جواب گرفته.
البته هنوز نگفته مشکل محدودیت سرعتش تو رایگان حل شده یا نه.
دوستان آسیاتکی شما هم میتونید شکایتی مشابه تنظیم کنید تا محدودیت مرکز مخابراتی منطقتون رو برطرف کنن. من که نوشتم و ارسال کردم ببینیم چی میشه :
نقل قول:
واقعا کجای دنیا دیدین یه شرکت کوچک که زیرمجموعه ی یه شرکت بزرگتر هست تنوع خدماتش بهتر از شرکت اصلی باشه !!!!!
این شرکت ماکس نت که زیرمجموعه ی آسیاتک هست درسته سرویس محدود با شبانه رایگان بیشتر از 4 مگ نداره ولی یه چیز خوب که داره مثل های وب طرح فشفشه داره که که مثلا 10 تومن میدی 10 گیگ میخری 3 روز مهلت داری تا استفاده کنی و دان استریمت هم روی ماکزیمم ( بالاتر از 4 ) بسته میشه. اونوقت این آسیاتککککک نه تنها سراغ اینجور چیزا نمیره تا شاید محدود شدن سرعت تایم رایگان رو جبران کنه و سود بیشتری هم بکنه ، بلکه روز به روز کیفیت رو بدتر میکنه و سرعت رو محدود تر.....
منم مثل دوستمون شکایت نوشتم و خسارت sla خواستم تا بلکه یه فکری به حال وضع خودشون بکنن این مدیرای آسیاتک....
منم شبیه متن دوستمون نوشتم و شکایتمو کردم بیننیم چی میشه.نقل قول:
دوستان که محدودیت سرعت درون شبکه تو تایم رایگان دارن برن شکایت کنن
دوستان اسیاشتی لطفا اگه سرعت 10 مگ دارن تو تایم رایگان سرعتشون چجوریه؟
برای من سرور داخلی و خارجی رو 260 قفلهنقل قول:
متغیر بین 100 تا 300
کاملا شانسی
واس ما یوتیوب الآن بدون هیچ فیلتری میره برین استفاده کنین :n18:
تو رایگان محدود روی 500 و هم داخلی هم خارجی و آیپی رنج 5.161 و گیت وی 134 عمان .... یوتوب هم شیلتره
این چه وضعشه ؟! شما سرعتتون 10 مگ هست ؟ من طرح عید تا عید با سرعت 4 مگ دارم سرعتم بیشتر از 100 نمیره !! اکثرا روی 80 قفله :n21:
اینم شد زندگی آخه ، افسردگی ای که این چند روز اخیر اینترنت اسیاتک مسبب شده ، کل 30 سال سنم نداشتم :n21::n21::n21: یدونه فیلم جدید نتونستم دانلود کنم ، از بدشانسی نویز خظ هم خیلی بالاست و بیشتر از 6 مگ رو ساپورت نمیکنه ،
دوستان میتونم طرح شهاب نیم گیگ با سرعت 10 مگ بگیرم ولی سرعتم روی 6 مگ بسته بشه ؟ در اینصورت به نظرتون میشه مثله شما حداقل 250 مگ سرعت داشته باشم ؟ کاچی بهتر از هیچی
زمانیکه سرعتت محدود باشه و فیتلرشکن هات درست و درمون کار نکنن یوتیوب به چه دردی میخوره ! برای من که فیتلر بود الان
کلا وضعیت اینترنت همه داغونهنقل قول:
میگن مشگل از سمت ترکیست
نت خودم طرح شهابه تا چند روز پیش خطمو روی 8مگ بسته بودن و شبا با 250 دانلود میکردم
الانم که خطمو بستن رو 10 مگ باز با همون 250 دانلود میکنم
ولی خودتو ناراحت نکن اینترنت هممون داغونه برای من اینستاگرام اختلال داره اکثر فیلتر شکنا خرابه
من تو تاپیک مربوط به اسیاتک گفتم :نقل قول:
این اسیاتک هم گندش دراومد من دیگه سرویسم تموم بشه حتما تخلیه میکنم هیچ چیز خوبی توش نمیبینم یکی از فامیلامون از پارس اینترنت گرفته کیفیت خطش عالیه میگه سرعتم از 1.5 مگابایت کم نمیشه گاهی میگه به 2 هم میرسه حتی تک کانکشنشم تست گرفتم دیدم بالای 1 مگابایته. کلا معنی کیفیت رو باید تو پارس دید ولی خب سرویساش گرونن. از طرفی این اسیاتک هم خیلی زیرکانه گرونه. از وقتی اومدم اسیاتک احساس توهین و بی شخصیتی و بی فرهنگی بهم دست میده:puke:
الآن که سرویسم شبانه روی 120 محدود شده بود از دیشب حجمم تموم شده بود تغییر سرعت دادم که حجمم زیاد بشه ولی سرعتمو تغییر ندادم دیدم اون 120 شده 50-60. کلا باید رید تو هیکل اسیاشت. هر روز محدودتر از دیروز
دوستان وضعیت آسیاتک چطوره؟میخوام از مخابرات کوچ کنم به آسیاتک!
از من گفتن از چاله میفتی تو چاه. میای میبینی سرعتت خیلی خوبه ولی هر روز محدودتر از دیروز میشی شک نکن.نقل قول:
اگه میتونی برو پارس طرح جدید داره خیلی باصرفست البته اگه میخای هر ماه مثلا بالای 100 گیگ دانلود کنی باید بیای اسیاتک :n02::n05:
سرعت تک کانکشن افتضاح پینگ افتضاح لود صفحات کنده و ... خلاصه بین isp ها فک کنم اسیاتک بی کیفیتترینشونه. یدونه سرعت نامحدود درون شبکه داشت که اونم الآن برداشته.
از همه مهمتر حجم خوری از نوع جدید هم رسیده کلا یه جوری حجم میخوره که شاخ دربیاری دوتا صفحه باز میکنم میبینم 50 مگم رفته
برای تایم رایگان باید مودم روشن خاموش شه وگرنه احتمال اینکه ازت حجم کم کنه خیلی زیاده بارها برا من اتفاق افتاده جمع بزنم فک کنم نزدیک 10-20 گیگمو همینجوری خورده یه آبم روش زنگ میزنم میگم مگه میشه من با سرعت 10 مگ تو 3 دقیقه 400 مگ استفاده کرده باشم یه جوابی بهت میده که همونجا باید گوشیرو بکوبی زمین. نیا اسیاتک
دوستان کسی از مرکز قندی یا مراکز دیگه نامحدود اینا گرفته از اسیاشیت سرعت 128 یا 256؟؟ سرعت چجوریاست؟