تاریخی رو کسپر واسه ریلیز اینترنت سکیوریتی 2012 مشخص کرده؟ کسانی که از نسخه بتای اون استفاده کردند چه تفاوتهایی با محصول قبلیش احساس کردند؟
Printable View
تاریخی رو کسپر واسه ریلیز اینترنت سکیوریتی 2012 مشخص کرده؟ کسانی که از نسخه بتای اون استفاده کردند چه تفاوتهایی با محصول قبلیش احساس کردند؟
سلام...
من دیسک نجات رو بوسیله خود کسپر خیلی وقت پیش دان کردم..... حالا که میخواهم دیسک نجات رو با آپدیت جدید بسازم میخواهد که فایل ایزو رو آپدیت کنه... آپدیتش چه قدر طول میکشه؟ (چند مگ هست؟)
یه آنتی ویروسی معرفی کنید که ساخت دیسک نجاتش بی درد سر باشه!!!!! (نود که باید 900 مگ برنامه دان کنی.... آویرا که نمیشه....کسپر هم پدر آدمو در میاره....نورتون هم نمیشه....)
از وقتی اینترنت سکیوریتی کسپر ۲۰۱۱ گذشتم رو رایانه, هارد به شدت کار میکنه...
فن cpu هم همیشه روشن هست..کلا کامپیوترم کند شده..
ویندوز اکسپی... 1GB ram DDRII....
قبلان پانداsecurity داشتم اینطور نبود
آیا تو setting جائی هست که ۱ مقدار از این فشارش رو رایانه کم کنم..؟
عزیز دیسک نجات بیت دفندر دوستام میگن کم دردسر تره اما خودم ازش استفاده نکردم جدیدا توی سایت سافت پدیا دیسک نجات اف سیکیور هم اومده فکرکنم اونم عالی عمل کنه اما ازشون استفاده نکردم بخاطر راهنمایی گفتمنقل قول:
کدوم ورژن و نسخه کاسپر رو داری ؟نقل قول:
من 2011 رو دارم
کدوم نسخه ؟ اگر 11.0.2.556 رو داری این برا من هم این مشکل رو داشت که دیسک نجاتش اصلا آپدیت نمیشد.تو فروم کاسپر هم مطرح کردم و به نتیجه ای نرسیدم.ضمن این که متوجه شدم اشکال از سیتم من نیست و بقیه هم این مشکل رو دارند.نقل قول:
اما با نسخه قبل یعنی 11.0.1.400 هیچ مشکلی نداشتم و راحت کمتر از یک دقیقه دیسک نجات رو میشه به شرط نصب و آپدیت بودن کاسپر رو سیستم، آپدیت آفلاین کرد.
تاریخ اکسپایر انتی ویروس رو کدوم قسمت مینویسه؟
منظورم همون license valid until هست
نقل قول:
کسپر را اجرا کنید.نقل قول:
پایین صفحه مدت را نوشته که چقدر مانده .
که شما روی این گزینه کلیک کنید تا وارد صفحه دیگری شوید و بالای صفحه نوشته شده که ...تا کی وقت داره.
License 74 days remaining
به فرض مثال.
طبق هر سال باید اواسط تابستان نسخه فاینال عرضه بشه ..نقل قول:
شما باید خودتون نسخه بتا را نصب کنید تا تفاوت ها را احساس کنید !!
تاریخ مشخصی ندارهنقل قول:
اما اگر دقت کنید نسخه بتای اون حدود 30 یا 40 روز پیش شایدم کمتر اومد .
لایسنس های این نسخه 91 روزه هستن و باید حداکثر طی91 روزبعد از عرضه نسخه بتا حداقل اولین نسخه رسمی2012 بیاد.
چون کسی که بتای 2012 رو تست میکنه و لایسنسش تموم میشه دیگه دلش نمیخواد که 2011 نصب کنه بلکه دنبال نسخه اصلی 2012 هست . > < احتمال زیاد تا 1ماه دیگه نسخه رسمی 2012 ارائه میشه
سلام
نمیدونم جای سوالم اینجاست یا نه
من چون هر نرم افزاری که استفاده میکنم کرک شده است
با توجه به این موضوع ایا میشود کاری کرد که هر نرم افزاری خواست از اینترنت استفاده کند کاسپراسکای یک سوال در رابظه با وصل شدن بپرسد حتی در رابظه با فایرفکس و idm
از kis 2011 هم استفاده میکنم
با تشکر
شما مسیر زیر را انجام بدید و برنامه مورد نظر را پیدا کنید :نقل قول:
مسیر زیر رو باز کنید.
setting
app control
application
اینجا شما 4 گروه رو میبینید. گروه هارو ادیت کنید. بخش نتورک رو بیارید. اگر تیک سبز باشه یعنی دسترسی به نت ازاد هست و راحت میتونه کانکت بشه.اگر علامت تعجب یعنی سوال پرسیدن.
این پست هم مشاهده کنید که میتونید hdm را بدون کرک کردن استفاده کنید:
در ضمن نیازی نیست برنامه هایی مثل فایرفاکس را روی سوالی بگذارید و گرنه برای هر اتصال از شما سوال میکنه...به نظر من برنامه هایی که بهش اعتماد ندارید را اینگونه تنظیمش کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6055873&postcount=9400
سلام
من این نسخه رو از این لینک دانلود کردم
کاسپراسکای آنتی ویروس 2011کد:http://dl.---------.com/Files/Software/Kaspersky_Anti-Virus_2011_11.0.2.556_CF2_Final_---------.com.exe
نصب هم کردم و کد 100 روزه هم زدم و فعال شد ولی با کمال تعجب میبینم روی آیکن نرم افزار تو taskbar مینویسه Kaspersky Internet Security در ضمن تو خود نرم افزار هم بالا سمت راست هم این ورژن رو مینویسه ولی پوشه ای که نصب کرده اسمش هست Kaspersky Anti viros حالا نمیدونم این مشکل از کجاست
ممنون :40:
سریال یا key که انتخاب کردید برای محصولات اینترنت سکیوریتی بوده ، برای اینکه باز به حالت قبل برگرده باید سریال یا key نسخه آنتی ویروس بدید و پیام تغییر ورژن رو تایید کنید.نقل قول:
این ورژن جدید که اومده خوبه ؟!
یا هنوز ورژن کاملش ارایه نشده؟!
سلام کاسپرسکس اینترنت سکوریتی 2011 رو نصب کردم ولی دو تا مشکل در همین ابتدا برام پیش اومده لطفا راهنمایی بفرمایید:
1- موقع بالا اومدن ویندوز کاسپر فوق العاده دیر لود میشه بطوری که تمام برنامه ها بالا میان ولی کاسپر یه دو سه دقیقه ای بعد!!
2- وقتی میخوام سریال بدم به کاسپر سریال متنی میخواد ولی من که دانلود میکنم اکثرا بصورت key هستش چکار کنم؟
نه خیر صبر کنید تا از حالت آزمایشی خارج بشه.نقل قول:
1_ کسپر نرم افزار سنگینی هست ، سعی کنید ویندوز رو بهینه کنید استارت اپ خلوت کنید طوری که فقط کسپرسکی با ویندوز بالابیاد.نقل قول:
2_ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه چند روز مونده به اینکه 30 روز تریالش تموم بشه بریم سریال تریالشو remove کنیم دوباره با تریال اکتیو کنیم و 30 روز از اول شروع بشه -من چون تازه نصب کردم امتحان نکردم
یه چیز دیگه : وقتی یه برنامه مثلا مدیا پلیر رو اجرا میکنیم سرعتش اجراش کنده من قبلا نود داشتم اینجور نبود به نظر میرسه کاسپر تاثیر داره نمیشه کاریش کرد که حداقل روی برنامه های امن خود ویندوز تو اجراشون گیر نده
ببخشید
شما نسخه کسپر را بگید و همینطور چند بیتی بودن ویندوزتان را تا تریال ریستر ان را براتون قرار بدم. اگر نسخه شما 2011 باشد.نقل قول:
در مورد سوال دومتون چون کسپر میاد موقع اجرا شدن برنامه ای ان را از طریق application control مورد برسی قرار میده برای همین یکم دیر برنامه ای اجرا میشه.
نه این کنترل برنامه ها را نمیشه تغییرشون داد.
خیلی ممنون-** کاسپرسکی اینترنت سکوریتی 2011 - v11.0.2.556 - ویندوز ایکس پی 32 بیتی**نقل قول:
شما نسخه کسپر را بگید و همینطور چند بیتی بودن ویندوزتان را تا تریال ریستر ان را براتون قرار بدم. اگر نسخه شما 2011 باشد.
خیلی لطف میکنید
دوست عزیز اگر تریال رو حذف و از اول با تریال اکتیو کنید ادامه روز های باقی مونده رو میشه استفاده کرد نه 30 روز!!نقل قول:
...........
دوم به قسمت app کسپر برید و برنامه های مطمئن رو trust کنید که سبز بشن و بدون هیچ مشکلی و سریع باز بشند
این تریال ریستر..بعد از هر ریست 30 روز کامل میشه و اگر 12 روز باقی مانده بود و شما ریست کردید...12 روز تبدیل به 30 روز میشود.نقل قول:
بهتر هست تیک این گزینه را هم بردارید تا هشدار تریال ریستر به شما نده.کد:http://up.--------.com/images/cy3jql3xoyltd2vuq94.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: روش استفاده از تریال ریست:
تشکر از شما : Karkas20 و wordship
سلام دوستان.من اینترنت سیکیوریتی 2012 رودانلود کردم و هر کاری میکنم که تریال فعالش کنم نمیشه! دلیلش چیه؟
میگه نمیتونهبه سرور وصل شه!
گاهی مواقع همچین مشکلی پیش میاد که بعد از چند روز مشکل بر طرف میشه.نقل قول:
گاهی اوقات سرور کسپر جوابگو نیست.
میشه یک عکس از ارور مورد نظر بگذارید ؟
نسخه 64بیتی واسه 2012 ارائه شده یا بازم پروسه هاش 32بیتیه؟
اگه نباشه که براش متاسفم! دیگه الان AVG هم داره نسخه های 64بیتی ریلیس میکنه
شما نیازی نیست برای نرم افزاری یا شرکتی که محصولات امنیتی ارائه میدهد, متاسف باشید!نقل قول:
کسپر همیشه یک نسخه میده بیرون که هم روی 32 و 64 بیتی قابل نصب هست , بدون مشکل.
حتی دیگر شرکت های معتبر هم یک نسخه از هر محصول بیرون میدن که روی 32 و 64 بیتی قابل نصب هستند.
این حرف از شما بعیده!نقل قول:
اینکه نرم افزار شما قابل نصب روی 64بیت در حالت compatibility باشه یه چیزه
و اینکه کلا پروسس اون نرم افزار 64بیتی باشه یه چیز
نیاز نسخه 64بیت برای برنامه هایی که پردازش مدار هستن کاملا حس میشه
از طرفی این حالت compatibility همچین هم بدون مشکل نیست
توی نسخه 2011 یکی از قابلیت های خوب کسپر روی ویندوزهای 64بیتی قابل اجرا نبود!!
منبع:نقل قول:
Please Not: Safe Run Mode doesn't work with Microsoft Windows XP x64, and works with limitations on Microsoft Windows Vista x64 and Microsoft Windows 7 x64
کد:http://www.kaspersky.com/kaspersky_internet_security
دوست عزیزنقل قول:
در خوده فروم کسپر هم برای نبود این گزینه در ویندوز 64 بیتی سوال شده که مدیرا پیشنهاد کردن کاربر باید روی فایلی که به صورت exe هست کلیک راست کنند و ان را با گزینه safe run در سند باکس اجرا کنن.
ولی تا اینجا هم حق با شما هست و بنده اشتباه کردم..چون اگر گزینه ای که مد نظر شما هست در نسخه 64 بیتی وچود داشته باشد با فعال کردن ام همه نوع فایلی را میشه در ان محیط مجازی و امن اجرا کرد ولی با کلیک راست و زدن گزینه safe run فقط فایل های که به صورت exe هستن را میشه اجراشون کرد.
موفق باشید.
ببخشید شاید جاش نباشه ولی اگه بخوایم از یه آنتی تروجان کنار کاسپر استفاده کنیم که فقط واسه سرچ گهگاه سیستم باشه کدوم و پیشنهاد میدید (عالیترین و بدون تعصب)ممنون
سوال خود را اینجا مطرح کنید تا دوستان شما را راهنمایی کنن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=472920
سلام دوستان، من ورژن 11.0.2.556 internet security رو نصب کردم و 30 روز تریال رو فعال کردم. الان 2 روز مونده که تموم بشه میشه یه راهنمایی کامل بکنید که قضیه کی و سریال چیه و باید چیکار کنم؟ ممنون
کی که دوستان میگذارند مانند یک فایل ریجستری هست که بعد از دادن به کسپر , بهتون مجوز استفاده میده تا زمانی که بلاک یا اکسپایر نشه.نقل قول:
سریال را هم یک کد 20 رقمی هست که باید که باید از طریق انلاین اکتوش کرد..که کی میشه در حتالت دیسکانکت کسپر را فعال میکنه و سریال در حالت وصل بودن به نت.
کی پیدا کردنش از سریال راحت تر هست.
برای استفاده از کی میتونید طبق این دو روش عمل کنید:
محتوای مخفی: روش فعال سازی کسپرسکی توسط کی دادن:
واقعا ممنون از راهنمایی کاملتون، فقط اینکه از بهترین جایی که میتونم کی ها رو برای اینترنت سکوریتی پیدا کنم و بروز تر باشند کجاست؟ خیلی لطف کردیننقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
برای دریافت کی به این تایپیک مراجعه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258946&page=413
یه موضوعی رو گفتم اشاره کنم شاید براتون جالب باشه :
پسر 20 ساله آقای کاسپرسکای مدیر شرکت کاسپرسکای رو اخیرا دزدیده بودند و درخواست مبلغ 4.3 میلیارد دلازی از جناب کاسپرسکای کرده بودند که بالاخره پلیس روسیه آزادش کرد
عزیز لینک دانلود این نسخه هم فقط در فروم کسپر قرار میگیره تا توسط کاربران تست شه ومشکلاتش بر طرف شن!نقل قول:
حتی نسخه رسمی 2011 >11.232 هم باگ داشت
اگر همین نسخه فینال 2011 رو هم مورد بررسی قرار بدن > البته مورد بررسی دقیق و توسط تستر های معتبر> تویه همین نسخه هم مشکل پیدا میشه!
.......
این نسخه بتا 12.300 هست قبلی 12.100 بود! حتی فایل ستاپشون هم فرق میکرد! یکیش 120 مگ بود و این یکی 66 مگه! به نظر شما نسبت به قبل بهینه نشده؟؟
هنوز هم مشکل داره ولی نسبت به نسخه قبل خیلی کمتر .
چرا؟ چون دیگه حداقل مشکلاتی رو که تویه نسخه های قبل داشته رو حتی تویه همین نسخه بتا هم برسی کرده > که از یه سوراخ 10 بار گزیده نشه
..
سلام من با IDM نمیتونم دانلود کنم، ولی وقتی اینترنت سکیوریتی 2011رو پاز میکنم، میتونم دانلود کنم
کجا میتونم تنظیم کنم که کاری به آی دی ام کاری نداشته باشه و بدون متوقف کردن اینترنت سکیوریتی دانلود کنم؟