با سپاس متاسانه جواب ندادنقل قول:
Printable View
با سپاس متاسانه جواب ندادنقل قول:
در همون پنجره و سربرگ، تیک دوم و سوم رو هم بررسی کن یکی یکی. هم فعال شده و هم غیرفعال...نقل قول:
با درود
دوستان لطفا پاسخ بدین چون تا امشب باید درست کنم فایلو
من می خواستم یک فایل ورد تایپ کنم که شعر هست. یعنی شعر تایپ کنم. ولی شعرها رو می خواستم به این گونه تایپ بشه. یعنی پله ای تایپ بشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهش چیه؟
با سپاس
با سلام
ویندوز8
office 2013
چه علتی داره که گاهی اوقات کلید های میانبر (مثلا Ctrl+A) کار نمیکنن؟
متشکرم.
فکر نمیکنم راه خاصی داشته باشه، همه ی شعر رو بنویسید، هر مصراع که نوشتید، Enter بزنید تا به عنوان یه پاراگراف در نظر گرفته بشه. میشه از Line Break هم استفاده کرد.نقل قول:
بعدش دستی، نوشته ها رو راست چین و چپ چین کنید.
یکی از دوستان دو صفحه پیش یه راه حل داده، ببینید شاید برای شما هم کار کنه:نقل قول:
سلام به دوستان و خسته نباشید راهنمایی کنید مرسی
مدت های زیادی هست از ورد 2010 استفاده می کنم اما یک ماهی هست که این طوری شده یعنی گاهی ورد رو باز می کنم دور یک سری عبارات و یا جملات به طور تصادفی می بینم یک براکت خاکستری رنگ هست که نموننش رو در شکل مشخص کردم البته وقتی فایل رو پی دی اف می کنم براکت ها در پی دی اف نمیااد اما در نسخه ورد هست
سوال دوم گاهی که وارد ورد میشوم منو ها hidden هستن و باید موس رو ببرم روی مند تا کلیه منو ها پدید بیاد( عکس بالا) باز هم این مشکل دو هفته هست به وجود اومده من می خوام عین عکس زیر منو هام فیکس باشند مرسی
مشکل اول که یک نفر چند صفحه قبل گفته بود، عبارات داخل براکت بشون Field گفته میشه و باید اصلشون نوشته بشه، مثلا تمام فهرست اتوماتیک یه کد هست توی براکت حدود نیم خط. تمام قسمت های اتوماتیک ورد، فیلد هستن. برای رفع این مشکل، برو به پست زیر، احتمالا کارت درست میشه.نقل قول:
البته اینجا فیلدها تو براکت نیستن... فقط پس زمینه شون خاکستری هست و بیانگر عمل خاصی هستن.
برای دومی هم که مشکل نیست، فقط کافیه روی یکی از سربرگها، دبل کلیک کنی تا از حالت مخفی خارج بشه. مثلا رو سربرگ Home دبل کلیک کن تا این قابلیت فعال یا غیرفعال بشه.:n16:
باید دو تا استایل تعریف کنی. یکی برای مصرعهای راست و یکی برای مصرعهای چپنقل قول:
برای مصرعهای راست after text را مقدار بده مثل 4 سانتی متر ولی برای مصرعهای چپ before text را مقدار بده مثلا 4 سانتی متر
در آخر هر مصراع هم باید شیفت اینتر را بزنی و بعد اینتر.
اگر می خواهی فاصله سطرها زیاد نشود در آخر هر مصرع قبل از شیفت اینتر زدن، اندازه فونت را به یک برسان و بعد شیفت اینتر و اینتر را بزن.
موفق باشید
سلام
یه جدول درست کردم توی سایز A5 چطوری میتونم دو تا از اون رو توی یه A4 داشته باشم؟ میخوام بشه چرخش هم انجام داد مثلا جدول اولی که بالای صفحه A4 هست در حالت معمولی ابهش جدول دومی وارونه باشه (یعنی پایین دو تا جدول کنار هم باشن و بالای دو تا جدول بالا و پایین صفحه A4 باشن)
نمیدونم نظورم رو رسوندم یا نه
ضمنا چطوری میشه خود جدول رو بزرگ کرد یعنی صفحه A5 که تبدیل به A4 کردم جدول و محتویات هم به همون نسبت بزرگ بشن؟
و در اخر اگه یخوام یه متن رو نقل قول کنم مشابه نقل قولی که توی همین فروم هست باید چیکار کنم؟(مثل اینکه بخوای پست یه نفر رو با نقل قول جواب بدی میخوام تو ورو هم اینجوری بشه)
با تشکر
جدول که متوجه نشدم چی گفتید.نقل قول:
برای بزرگ کردن جدول می توانی همه جدول را انتخاب کنی و فونت آن را بزرگتر کنی والا دستور جداگانه ای وجود ندارد
برای نقل قول در پایین هر پست یک آیکن است که نوشته پاسخ به صورت نقل قول آن را کلیک کن
موفق باشید
برا جدول منظورم این هست که فرض کن شما توی سایز A5 یه جدول طراحی کردید با توجه به سایزش میشه دو تا اون رو کپی کرد توی یه A4 میگم چطوری میشه این کار رو کرد؟ نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه
در مورد نقل قول هم میدونم تو فروم اینجوری هست ولی من فروم رو مثال زدم گفتم یه همچین حالت نقل قولی رو برا توی ورد میخوام چطوری میشه این کار رو کرد
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
من در حال فهرست نويسي پايان نامه ام هستم ولي وفتي که کار تموم شد در فهرست بعضي اعداد فارسيه و بعضي انگليسي
با راست چين کردن ، تغيير فونت و ... هم درست نشد
ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد
دو تا A5 رو اگر بذاری کنار هم میشه یه A4 نه پشت سر هم(یعنی بالا به پایین نمیشه)... تقریبا میشه گفت اگر یه A4 رو از وسط طولش ببری، دو A5 بدست میاد.نقل قول:
اگر Style Normal سر Right To Left تعیین شده باشه، نباید مشکلی باشه.نقل قول:
بهتره که هنگام ساختن فهرست، از دکمه ی Modify که گوشه ی پایین سمت راست هست، استفاده کرد و استایل های فهرست رو به صورت دستی تنظیم کرد.
من یه مشکل واسم پیش اومده:n03:
گزینه ی الف درست هست :n02:نقل قول:
مشکل چیه؟
من یه فونت عربی رو توی فولدر فونت ویندوز نصب کردم زبان عربی رو هم به ویندوز اضافه کردم ولی وقتی توی ورد تایپ می کنم و فونت مورد نظر رو انتخاب می کنم هیچ تغییری روی شکل فونت نمی ده؟!!!
مرسی....
شاید از اون دسته فونت هایی هست که باید توی زبان انگلیسی باشون عربی نوشت... یعنی کیبرد در حالت English باشه.نقل قول:
میتونید تو قسمت Insert Symbol، فونت مورد نظر رو انتخاب کنید و از منوی کشویی جلوی فونت، بزنید روی Arabic ببینید همه ی کاراکترهاش موجوده؟
دوستان سلام
یه سوال دارم
همونطور که توی شکل مشخصه، میخوام به کمک استایل Heading1و Heading2 استایل به نوشته ها بدم + شماره اونها
برای سر تیتر 1 مشکل ندارم و میتونم ترتیب 1- و 2- و ... رو بدم اما برای سرتیترهای دوم و ایجاد 1-1- و 1-2- و .. نمیدونم باید چطور تعریفشون کنم
مثل چیزی که توی شکل میبینین
Word2013
کامل توضیح دادم :نقل قول:
عالی بودنقل قول:
عالی
واقعا ممنونم ، از صبح تا الان درگیرش بودم، دیگه کلافه شده بودم
به کمک راهنمایی شما درستش کردم
خداییش یه سپاس کمه
ببخشید یه سوال دیگه دارم
فرض کنید دو تا فایل ورد به نام
W1.docx
W2.docx
دارم
و در هر دو چند تا استایل تعریف کردم
حالا میخوام محتویات فایل W1 رو توی W2 کپی پیست کنم، اما به هیچ وجه نمیخوام استایلهای W1 به فایل W2 اضافه بشه و تغییرات در استایلهای W2 ایجاد کنه
راهش چیه؟
برای Paste کردن، کلیک راست کنید، و گزینه ی Merge Formatting رو انتخاب کنید...نقل قول:
سلام به شما دوست عزیزسوالات یه کم نامفهوم و عجیبه چون اولین باره به این طور سوالایی برخورد کردم اما تا جایی که میتونم واست توضیح میدم.واسه سوال اولت باید بگم که حاشیه ها رو میشه دانلود کرد اما بصورت یه فایل jpg یا همون عکس قابل دسترسی هستن یعنی نمیشه ببریش تو اون حاشیه های ورد اما میشه بصورت دستی انداخت زیر متن .واسه سوال دومت بگم که با گرفتن shift + یکی از کلیدهای بالای کیبورد مثل Q , T , R و ... میشه اعراب گداشت.واسه سوال آخرت هم بگم که کتابها از فونتهای ریز استفاده می کنن مثل 14 یا 12 یا پایین تر که البته بستگی به ناشر داره.در پناه حقنقل قول:
دوستان یه سوال فوری دارم در مورد شماره گذاری صفحات
میخوام صفحات قبل از مقدمه به روش الف ب ج ... شماره بندی بشن
و در عین حال اولین صفحه نمیخوام الف رو بنویسه و صفحه بعدی از ب شروع بشه
و صفحات بعد از مقدمه 1 2 3
فکر کنم باید سکشن بندی کنید... توی سکشن بندی میشه تنظیمات مختلف رو اعمال کرد.نقل قول:
سلام برای حذف مشخصات ایجاد کننده و ویرایش کننده فایل ورد راهی هست؟
ایجاد یک فایل ورد دیگر و کپی مطالب در اون... بعدش موقع سیو، اطلاعات جدید رو میدی.نقل قول:
آره درستهنقل قول:
درستش کردم
سلام. من در یه فایل ورد برای صفحه بندیش روی header شروع به شماره گذاری کردم اما از صفحه 5 به بعد دوباره صفحات بهم میریزه با اینکه در قسمت pagenumber زدم که شماره صفحات از یک شروع بشه اما بازم بهم ریخت میشه راهنمایی بفرمایید.
به احتمال زیاد در آن صفحه وارد سکشن بعدی می شوید. در این صورت وارد format page number شده و قسمت continiue را علامت بزنید که شماره گذاری قبلی را ادامه دهد و دوباره از یک شروع نکند.نقل قول:
گاهی اوقات توی Word 2013 میخوام بین جمله فارسی، کلمات انگلیسی تایپ کنم اما نمیشه و به جاش فارسی تایپ میکنه :n13:
یعنی موقعی که Alt+Shift رو میزنم و کیبرد کامپیوتر به انگلیسی تغییر میکنه، باز فارسی تایپ میکنه و خیلی بدجور روی اعصابه.
همه فونتها رو امتحان کردم و فرقی نکرد، متن رو انتخاب کردم و روی گزینه Clear All Formating کلیک کردم ولی باز فرقی نکرد،
چند بار Ctrl+Shift چپ رو راست رو زدم و فایده نداشت، نمیدونم مشکل از کجاست، از اساتید محترم فروم کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
یه گزینه ای هست تو قسمت اول تنظیمات Options > Advanced که زبان کیبرد رو به زبان دور و بر نشانه (Cursor) تغییر میده. توی بخش اول Advanced هست فکر کنم. پیداش کنید و تیکش رو بردارید. :n16:نقل قول:
سلام. چه جوری میشه تو یه صفحه هدر نداشت و در ادامه داشت. منظورم اینه که مثلا در ده صفحه اول هدر داشته باشیم صفحه 11 نداشته باشیم. دوباره از 11 به بعد داشته باشیم. و اینکه چه جوری میشه نوشته هدرها با هم متفاوت باشه. چون وفتی رو یکی کلیک میکنم هر چی مینویسم بقیه همه همون نوشته میشه.
سلام , من با شماره گذاری صفحات مشکل دارم و نمیتونم فارسی شماره گزاری کنم یعنی مثلا اگه شماره رو بزارم به صورت 1 فارسی بزنم دیگه خود word به ترتیب نمیزنه 2 و 3 و... و همه صفحه ها رو 1 میزنه برای انگلیسی جنین مشکلی ندارم .
سوال دومم اینه من چنتا فایل word دارم میخوام یکیشون شماره صفحهش به جای 1 مثلا از 70 شروع کنه چیکار کنم ؟
با تشکر
سلام
من یک فایل ورد دارم که خط هاش به هم ریخته و نمیتونم چیزی رو توش ببینم
چکار باید بکنم
کد:„§`مbµ
zڑu»اx^=¯ذùطثôWل«×œkµr=4ى؟IP™#
O³x#fôm¥µ±
Eز°JF،ث…çYب‡طمeً—D0ف‘ً/vL´%XŒبXا]
در رابطه با سوال دومتون باید بگم قسمت insert/page number/formatpage number وقتی رفتید تو format page number یه گزینه داره start as اونو بزنید 70 از 70 شروع میکنه به شماره گذارینقل قول:
نقل قول:
این گزینه نیست :
Automatically switch keyboard to match language of surrounding text
کسی از دوستان نمی تونه راهنماییم کنه که چکار کنم فایلم رو درست کنم
دوستان یه سوال دارم
میخوام توی کپشن گذاشتن ، عدد رو داخل پرانتز بذاره
چیکار باید بکنم
اینطوری
شکل (1)
؟
سیلیام ایلیکم :d
تو یه صفحه یه کتابی دیدم که تو یه سطر چند تا bullet گذاشته بود من که نتونستم! چطوریه؟
مثلا: جمله جمله جمله
این سه تا جمله که نوشتم اینجا نمیشه فاصله گذاشت ولی شما فک کنید بینشون فاصله هست و اول هر کدوم از اون جمله ها یه دونه bullet هست.
و
برنامه ای احتمالا باید باشه که بشه مثلا دو تا فایل بهش بدم که شبیه به هم باشه ولی فقط یه چند تا کلمه توشون حذف یا تغییر داده شده باشه و نشون بده کدوم کلمات؟ :n13: