دوست عزیز کدوم عمر باتری بیشتری داره؟؟ من در درجه اول عمر باتری بعد gps رو مد نظر دارم:11:نقل قول:
دوست عزیز کدوم عمر باتری بیشتری داره؟؟ من در درجه اول عمر باتری بعد gps رو مد نظر دارم:11:نقل قول:
دوست عزیز از جوابت ممنونمنقل قول:
راستش ظاهرا تفاوت این دو تا دوربین خیلی ناچیزه و خیلی از دوستانم تو صفحات قبل گفتن هر کدوم دوست دارید انتخاب کنید
شما در مورد لنز D3100 توضیح دادید اگه میشه در مورد لنز مناسب برای 550D هم تو ضیح بدین راستش دوستان اکثر لنزهای که قیمتاشون پایین بوده رو گفتن مناسب نیست فقط 15 85 دیدم که ازش تعریف کردن لنز خوب دیگه ای نیست؟
در مورد اینکه میگید صبر کن قیمتش پایین بیاد منظورتون قیمت جهانیشه یا قیمت تو ایران؟ اخه یکی از اقوام تا 2 ماه دیگه از امریکا داره میاد و میتونه این دوربینو برام بیاره
دوستان اگه جایی رو میشناسن که قیمت مناسبی داره خواهشا شمارشو برام پ.خ کنن تا زنگ بزنم قیمت بگیرم توی اصفهان یا تهران باشه
سلام بچه ها انگار سؤال من مغفول موندنقل قول:
کسی جواب بنده رو می دونه؟
از لنزهای کنن اطلاع چندانی ندارم ولی با همون 18-55 و یه 55-250 که قیمتش 250 تومنه کارتون راه می افته. خیلی ها این ست رو دارن. نسبت به قیمتش مناسبه.نقل قول:
قیمت 550D قبل از گرون شدنش حدود 850 بود. حالا هم اگه ارزون بشه شاید برگرده به حدود های 850 تا 900. ببینید اگه از اونور واستون بیارن به جه قیمتی به دستتون می رسه
[QUOTE=alishadabmehr;6150466]دوستان بين fz35 و fz40 و سوني hx9 كدوم بهتره ؟
انتظاراتمم كيفيت عكس بالا مخصوصا در حالت jpeg و جنس بدنه خوب و مستحكم و زياد بزرگ نباشه و خوشدست باشه و زوم بالاي 15 ديگه نيازي نيس ولي خوب اگه كيفيت كم نميشه باشه بهتره و تنظيماتش راحت باشه يعني بتونم سريع باهاش كار كنم و تقريبا همه نوع هم عكاسي ميكنم كلا مزايا و معايب مدلهاي ذكر شده رو نسبت به قيمتشون مقايسه كنين و بگين كه نسبت به قيمت كدومشون ارزش بالاتري دارن قيمت نهايت 500 . دم همتون گرم[/QUO
الو حاجي جواب بده ...كماكان منتظر...
نقل قول:
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه
مسئله اینه که با قیمتی که به CANON SX230 (حدود 500تومان) میخوام بدم SONY امکانات خیلی بیشتری میده Sony Cybershot DSC-HX9V با همین حدود قیمت.
این تفاوت توجیه داره؟ یا پول اسمه
آقا SONY با کلی امکانات یا CANON
اصلا ارزش داره واسه مصرف خونگی همچین پولی بدم:13:
قبل از گرانی اخیر قیمتش چند بوده؟نقل قول:
نقل قول:
حدود 750 تومن
[QUOTE=ELSIN;6136370]سلام
چی از دوربین می خواهید ؟؟؟
اول عکس خوب گاهی هم فیلم میگیرم:20:
نقل قول:
به این بنده خدا جواب بدید اساتید گرام . سوال من هم هست .
اصولا چیزی به اسم دوربین تقلبی در بازار نداریم . خیالتان کاملا راحت . . .نقل قول:
سلام بچه ها انگار سؤال من مغفول موند
کسی جواب بنده رو می دونه؟
ژاپنی ، چینی ، مالزی ، تایلندی و تایوانی هم برای بار چندم عرض می کنم هـــــــــــــــیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند .
شاد باشید .
[QUOTE=alishadabmehr;6151431]كمككككككككككككك...نقل قول:
[QUOTE=alishadabmehr;6151431]سلامنقل قول:
راستش من HX9 رو نمیشناسم ولی خودم FZ35 دارم. اگه در مردش سوالی داشتی بپرس
این ریویوو رو هم پارسال نوشتم .فکر کنم به دردت بخوره :)
موفق باشید :10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=408682
[QUOTE=rostamiani;6152699]خيلي ممنون دوست عزيز و يه سوال داشتم اينكه بين fz35 و fz40 كدوم بهترن؟آخه بعضي جاها خوندم نويز 40 بيشتر از 35 هستش .كلا لايك كه وزن و اندازش تو اين حدودا باشه و خروجيش مثل fz35 خوب باشه قيمت هم تا 500 چي هست؟ نيكون p500 و l120 چطورن؟نقل قول:
راستي آخرين قيمت اين دوربين ها رو اگه دارين ممنون ميشم از الان دارم تحقيق ميكنم ايشالا اواخر تير ميگيرم.ممنون
[QUOTE=alishadabmehr;6152957]اینجا می تونید کیفیت این دو دوربین رو با هم مقایسه کنید. در مورد کیفیتشون بهتره خودتون قضاوت کنید :)نقل قول:
کنون هم دوربین های SX20 و SX30 رو داره که شاید یه جورایی رقیت FZ35 و FZ40 هم به حساب میان و دوربین های خوبی هستند ولی متاسفانه RAW ذخیره نمی کنند :41:کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ40_FZ45/outdoor_resolution_vs_FZ38_FZ35.shtml
fuji HS10 هم دوربین خوبیه یه نگاهی بهش بندازید.درسته بزرگ تره ولی در عوض زومش دستیه که می تونه خیلی کمکتون کنه
موفق باشید
[QUOTE=rostamiani;6153170]خيلي ممنون ولي كلا با فوجي حال نميكنم كيفيت fz40 هم خيلي خوبه فقط مونده قيمتش كه اگه اطلاعي دارين الان چنده ؟ تا اواسط تابستون چقدر افت قيمت داره؟نقل قول:
راستي تو يه سايتي چند وقت قبل يكي دوربين panasonic gf1 رو گفته بود با قيمت 570 تومن با لنز 14-54 خريده آيا واقعا قيمتش انقدر كمه؟دمت گرم
[QUOTE=alishadabmehr;6153320]اره . فکر کنم قیمت GF1 تو همین حدود باشه. اگه با این لنز مشکلی ندارید احتمالا کیفیت عکسش خیلی خیلی عالی تر از FZ35 باشه :)نقل قول:
اتفاقا فوجی دوربین های خیلی خوبی داره .بستگی داره برای چه کاری بخواید :31:
مدتی هست که قیمت دوربین خیلی زیاد شده و احتمال میره دوباره بیاد پایین.باید صبر کرد و دید :10:
[QUOTE=rostamiani;6153478]يعني واقعا قيمت gf1 زير 600 تومنه؟ آخه ميشه تقريبا هم قيمت lx5 و ارزونتر از سري نكس سوني در اينصورت كه واقعا محشره .دوستان كسي آدرس نمايندگي دوربيناي panasonic رو اگه ميدونه بگه دستتون درد نكنه.نقل قول:
نقل قول:
سلام
چون حرفه ای عکاسی نمیکنه همون 250-55 که دوستمون گفتند خوبه یا 200-18 که یک لنز همه کاره هست
از برندهای دیگه لنز پیشنهاد نمیکنم چون بعضی از نمونه هاشون مشکل دارند و برای فروش دردسر دارند
سلام
ممنون
۱. تفاوت ۲۵۰ - ۵۵ با ۲۰۰ - ۱۸ در چیه و اینکه چرا یه سری با ۱۸ و یه سری با ۵۵ و سری دیگه یا .... شروع میشه !؟
۲. عدد دوم که بزرگتره نشانه ی چیه و مثلا ۱۳۵ - ۱۸ و ۲۰۰ - ۱۸ چه فرقی دارن ؟
۳. از این ۲ مدل که گفتین واسه یه عکاس که کارش حرفه ای نیست و فقط چون ۵۵ - ۱۸ اصلا زوم مناسبی نداره واسه طبیعت و تو گل و فواصل ۷ - ۸ متری ، کدومش مناسب تره ؟
۴. اگه قیمت های تقریبی شون هم بگین که دیگه خیلی لطف کردین
خیلی خیلی ممنون
یعنی لنز مثلا بین 55 میلیمتر و 250 میلیمتر هست.لنزی که حدود 50 می لیمتر هست تقریبا مثل چشم انسانه.هرچی کم تر بشه واید تره و هرچی بیشتر بشه بیشتر تله هست مثلا :نقل قول:
28 میلیمتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 میلیمتر :
70 میلیمتر :
210 میلیمتر :
اطلاعات بیشتر :
حالا ببین چه لنزی لازم داری. البته پارامتر های دیگه هم در ورد خرید لنز مهم هست که باید بقیه نظر بدند :31:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Camera_lens
موفق باشید :10:
کی گفته چنین چیزی رو .نقل قول:
من بذار واستون عکس بذارم ببینید که تفاوت دوربینی که روش نوشته چینی 12 پیکسل با دوربین اصل ژاپن 12 پیکسل چی هست . حتی با 7 پیکسل هم قابل قیاس نیست . من 12 پیکسلی چینی پاناسونیک دارم که اندازه 2 پیکسل گوشی موبایل هم ارزش نداره عکساش . اونوقت با دوربین 3 پیکسلی گوشی موبایلم عکسای خیلی شفاف و با کیفیتی دارم .
اصلا این حرفو قبول ندارم . بیشتر خنده داره
البته مگاپیکسل بالا هم زیاد ربطی به کیفیت نداره ! حتی خیلی از اوقات بیشتر شدن مگاپیکسل و ثابت موندن اندازه سنسور کیفیت رو کم تر هم می کنه :31:نقل قول:
اندازه سنسور و کیفیت لنز و تکنولوژی به کار رفته توی لنز و پردازنده دوربین و ... هم توی کیفیت عکس تاثیر گزارن.اگه شما چینی و ژاپنی یک مدل خاص مدنظرتونه بگید تا منم برم بررسی کنم .
متشکرم :10:
آقا این دوربینای کنون رو می گن می شه از روی سریالش فهمید چینیه یا ژاپنیهنقل قول:
سریالش رو باید چیکار کنیم؟؟
دوست گرامی ... بجای خنده و اینها لطفا کمی مطالعه کنید تا از این پس مبنای مقایسه دو دوربین رو پیکسل قرار ندهید که البته لغت درستش هم مگاپیکسل است . متاسفانه اطلاعات شما در سطح مناسب نیست و بنده توانایی توضیح بیشتر در مورد مبنای مقایسه دوربین ها با یکدیگر را برای شما ندارم . پس توصیه میکنم بیشتر در این مورد مطالعه کنید و حداقل چند ماهی زمان صرف کنید .
در مورد چینی بودن هم هیـــــــــــــــچ ارتباطی به تقلبی بودن ندارد . یک اپسیلون هم تفاوت خروجی بین محصولی که در چین و ژاپن تولید می شود برای برندهای مطرح دوربین وجود ندارد ... در ضمن تا جایی که بیاد دارم غیر از یکی دو مدل خاص تمامی دوربین های عکاسی دیجیتال با هر برندی یا در ژاپن و یا در کشور دومی تولید می شوند یعنی مدل یا سری که هم در ژاپن و هم در جای دیگر تولید شود نداریم .
در مورد جزییات جناب rostamini توضیحات مربوطه را دادند که البته کمی اصلاح نیاز دارد که :
نقل قول:
البته مگاپیکسل بالا هم تقریبا هیچ ربطی به کیفیت نداره ! حتی خیلی از اوقات بیشتر شدن مگاپیکسل و ثابت موندن اندازه سنسور کیفیت رو کم تر هم می کنه
اندازه سنسور و کیفیت لنز و تکنولوژی به کار رفته توی لنز و پردازنده دوربین و ... بیش از همه چیز توی کیفیت عکس تاثیر گزارن.اگه شما چینی و ژاپنی یک مدل خاص مدنظرتونه بگید تا منم برم بررسی کنم . ( چینی و ژاپنی یک مدل خاص هم که عرض شد غیر از یکی دو مدل وجود ندارد )
متشکرم
همه برندهای مطرح برای سری های خود در سایت هایشان اسامی کارخانجات تولیدکننده را درج نموده اند که یعنی همان کشور تولید کننده . اصلا نیازی به سریال نیست با توجه به مطالبی که عرض شد در بالا .نقل قول:
آقا این دوربینای کنون رو می گن می شه از روی سریالش فهمید چینیه یا ژاپنیه
سریالش رو باید چیکار کنیم؟؟
موفق باشید .
سلام دوستان
بین SONY HX9 و CANOS SX230 کدوم رو واسه مصرف خونگی پیشنهاد میکنید:13:
در ضمن تا جایی که بیاد دارم غیر از یکی دو مدل خاص تمامی دوربین های عکاسی دیجیتال با هر برندی یا در ژاپن و یا در کشور دومی تولید می شوند یعنی مدل یا سری که هم در ژاپن و هم در جای دیگر تولید شود نداریم .
موفق باشید .[/QUOTE]
دوست عزیز اون مدلهای خاص رو میدونید چیه؟
چون فروشنده ای میگفت مدل کنون ixus 115 hs و ixus 220 hs هم ژاپنی داره و هم چینی با اختلاف 40 هزار تومانی
تا جایی که در خاطر دارم تمامی مدل های سری IXUS در آسیا ، اروپا و افریفا یا همان IXY در ژاپن یا همان Powershot در امریکا که همگی یکی هستند تولید خود ژاپن می باشند و نمونه چینی ندارند .
خط تولید چین برای کنن برای سری Powershot A هست و غیره . . .
HX9 فکر نکنم تو بازار باشه ولی در کل با توجه به ریو هایی که من از این دو مدل دوربین دیدمنقل قول:
بنظر من SX230 دوربین بهتریه:5:
نقل قول:
با تشکر از شما
منظورتون رو متوجه نشدم از چه نظر بهتره؟
کلا بهتره SX220 هم قیمت بهتری داره
بچه ها میشه یکی توضیحی در مورد Fujifilm finepixe s4000 بده . میخام بدونم به جز زوم اپتیکال 30 X آیا چیزه دیگه ایی داره یا فقط ظاهر الکی شبیه به دوربین های حرفه ایی داره ؟ چون قیمتش خیلی پایینه .
دوستان من دنبال دلیل هستم لطفا بیشتر توضیح بدبدنقل قول:
اگه فقط از نظر مشخصات بررسی کنیم SX230 تنظیمات دستی کامل داره که ظاهرا شما لازم نداری و HX9 مگاپیکسل بالاتر و زوم بیشتر که هم ممکنه کیفیت رو بهتر کنه هم بدتر.باید عکس های گرفته شده رو مقایسه کنیم + عکاسی سه بعدی و پانورامای خودکارنقل قول:
ولی چون ریویووی درست و حسابی از HX9 پیدا نکردم واقعا نمی دونم کیفیت عکس هاش بهتره یا نه ! خوبه صبر کنید کمی بگذره تا هم قیمت ها کمی بهتر بشه و هم چند تا بررسی خوب توی اینترنت از این دوربین ها بیاد که بشه بهتر تصمیم گیری کردکد:http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=sony_dschx9v&products=canon_sx230hs
موفق باشید :10:
سلام. 2تا سوال داشتم ازتون. لطفا با دلیل راهنماییم کنید
2تا مشورت میخواستم ازتون. یک دوربین جمع و جور و زیر 380. بین اینا موندم sony HX5 & canon sx210 & nikon p300 یا هر مدلی که زیر این قیمت باشه
2- بین D5000 & D3100 کدوم بهتره؟
3- بین canon 550D & Nikon D5100 & Sony a55 کدوم بهتره؟ ممنون میشم با توضیحات بگین
بهترین دوربین آماتوری و در واقع کامپکت سونی تو بازار چه مدلی هست؟
منظورت تا چه قیمتیه ؟ NEX-5 هم یه جورایی کامپکته ولی 700-800 هزار تومان قیمتشهنقل قول:
در ضمن ... به نظر من خودتو به سونی محدود نکن که احتمالا پشیمون میشی :)
من با SX210 و HX5 کار کردم و هردو رو داشتم بنظر من کیفیت SX210نقل قول:
در عکاسی وحتی فیلم در بیشتر موارد بهتره
نه دیگه در اون حد، تا 500 تومان. من یه سونی قدیمی دارم فوق العاده خوبه، سونی تو کامپکت خیلی خوبه ولی تو نیمه حرفه ای و حرفه ای قابل رقابت با برندهای معتبر نیست.نقل قول:
یا کانون می خوام یا سونی، ولی از اونجایی که سونی در حالت اتو بهتر عمل میکنه واسه این ترجیح میدم سونی باشه، چون دیدگاه شرکت کانون طوری هستش که دوربین های کامپکتش بصورت دستی بهتر عمل می کنن. من با کانون هم کار کردم، با تنظیمات دستی بهتر عکس میگیره.
زوم واسم مهم نیست، فیلمبرداری Full HD باشه، کیفیت عکس بالا با حداقل Dpi 180.
یکی کمک کنه تا 500(ماکس)چی میتونم بگیرم.اگه نیمه حرفه ای باشه که دیگه عالیه.اخه من زیاد تو طبیعت میرم و عکس های زیادی میگیریم دوربین قبلیمم سونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده.بد نبود ولی تو بعظی جاها تار میشد عکسام. لطفا کمک کنید...pleasssssssssss