با یک گل بهار نمیشه. منم رفتم مخابرات. گفت با شما فقط دو درخواست واسه تانوما داشته ایم که یکی هم کاربری اداری بوده!! شما انتظار دارید مخابرات با این حجم درخواست چکار کنه؟!نقل قول:
Printable View
با یک گل بهار نمیشه. منم رفتم مخابرات. گفت با شما فقط دو درخواست واسه تانوما داشته ایم که یکی هم کاربری اداری بوده!! شما انتظار دارید مخابرات با این حجم درخواست چکار کنه؟!نقل قول:
بعد از مدت ها به 195 از فن آوا شکایت کردم. ایندفعه برای اولین بار کوتاه نیومدم. یکیشون بعد از 2 روز که از شکایتم گذشت زنگ زد. هرچی دلیل داشت اورد و آخرم انداخت گردن مرکز مخابراتی. هرچی گفت، گفتم من بلدم خودم و تست کردم. هر بهونه ای اورد قبول نکردم. آخرشم گفتم من شکایتمو نمیبندم تا مشکلم حل بشه. به محضی که بعد از 40 دیقه صحبت تلفن رو قطع کرد، مودم ریست شد و دیدم کشش خطم اومده روی 25!!!!!!!! یعنی وقتی دید راه نمیام باهاشون، یه تنظیمات خاصی اعمال کردن که شاخ دراوردم! مثلا الان ساعت 5:05 صبح کشش خطم روی 26.3 مگ هستش!
از بعد از اون صحبت، حتی 1 بارم قطع نشده!!!!!!!!!! حدس من اینه که اینا یه پهنای باند اختصاصی و با کیفیت دارن که به کسی جز خودشون نمیدن و دیدن من کوتاه نیومدم، برام فعالش کردن چون هیچ دلیل منطقی ای جز این وجود نداره. 2 روز بعدم یکی دیگشون زنگ زد و گفتم بازهم شکایتم باید باز بمونه. خلاصه 5 روز حسابی زجرشون دادم تلافی اون همه پشت خط موندن ها و قطعی ها. فعلا همه چیز بیشتر از حد معمول عالیه ولی دفعه بعد جای زنگ زدن به پشتیبانی و حرص خوردن، درجا به 195 شکایت میکنم ( در صورت تکرار مشکل ) که حدسم اینه قطعا این پهنای باند اختصاصی و با کیفیت روی خطم نخواهد موند و منتظرن آب ها از آسیاب بیفته و دوباره برش گردونن به حالت قبلی
نتیجه گیری:
مشکلم رو به خاطر شکایت، خود فن آوا حل کرده یا مرکز مخابراتی، نمیشه 100% گفت ( گرچه خودم میگم تقصیر فن آوا بوده ) اما این مسئله من نشون میده که شرکت های اینترنتی ایران، چقدر بی وجدان و دزد و دروغگو هستن
از اون روز تا حالا یعنی 99/3/29 حتی 1 بارم قطع نشده! تو این همه سال چقدر منو حرص و زجر دادن. حتما باید ازشون شکایت میکردم و با ادبیات تند باهاشون صحبت میکردم و از شکایتم کوتاه نمیومدم تا اینترنتمو درست کنن! سال ها من از قطعی های ممتد زجر کشیدم. چقدر پست و بی وجدانن. اگر میخواستن، میتونستن از همون اول یه پهنای باند استاندارد ارائه بدن به همه کاربرا که انقدر زجر نکشیم ( خطاب به تمام شرکت های دزد ارائه دهنده اینترنت در ایران )
حالا کی این بهنای باند اختصاصی رو از روی خطم بردارن و مجدد همون آشغالی که بوده بشه، خدا میدونه!
خب از اون روز یعنی 99/3/21 تا امروز یعنی 99/4/14 که قطعی نداشتم و گفته بودم یه روزی اون پهنای باند اختصاصی و بدون قطعی رو دوباره برمیدارن و فقط منتظرن آب از آسیاب بیفته و امروز همون روزه و قطعی های پیاپی دوباره شروع شد :angry:نقل قول:
مشکل از کشور ما هست، از فن آوا نت ندارم ولی برای منم چنین مشکلی پس از آبان 98 پیش اومد، قطعی های مکرر و افت سرعت شدید (پس از 2 هفته قطع کامل اینترنت)نقل قول:
شکایت کردم و اول زیر بار نرفتن و میگفتن مشکل از سمت خودته یا مخابرات (همه بد هستن و ما خوبیم :D) خلاصه اینکه توی 195 من پیروز شدم و همه چیز اوکی شد، اما پس از مدتی که آبا از آسیاب افتاد، سرعت مجدد نصف شد :thumbsup:
دوستانی که از فن آوا سرویس دارن لطفا یکی دو تا تست داخلی و خارجی و پینگ در بهترین شرایط سرویستون بذارید ببینیم وضعیت این شرکت چطوریاس
راستش بخاطر حجم بالایی که برا سرویساش میده میخام از مخابرات کوچ کنم فن آوا
در سامانه نت سنج پلاس هم چک کردم استانمون رو
فن آوا ظاهرا وضعیت خوبی داره اگه اطلاعات سامانه درست باشه
تست ها به درد شما نمیخوره. مثل اینکه بگی کلا سرعت نت ایرانسل چنده. صفحات قبل بری دوستانی بودن از قطع و وصلی به شدت شاکی و دوستانی هم به شدت راضی. همه چیز به مخابرات منطقه و کیفیت سیم کشی برمیگرده.نقل قول:
بله میدونمنقل قول:
خواستم بدونم فن آوا کیفیت سرویسش در طول 24ساعت یکنواخته یا سرعت دانلود و پینگ نوسان میکنه بعضی ساعات؟
همینو جواب بدن دوستانی که مشکل ندارن ممنون میشم
فن آوا رو اصلا" توصیه نمی کنم ، بین شرکت ها سرعت تک لینک فن آوا پایین ترین هستشنقل قول:
اگه پست های قبلی هم بخونید نوشتم که تا قبل عید عالی بود کیفیتش برای من، با وجود اینکه همه شاکی بودن از سرعت و کیفیت و پینگ ولی برای من واقعا عالی بود و راضی بودم. بعد از اتفاقات عید و حجم رایگان و کرونا دیگه اون کیفیت از دست رفت. هرچند مطمئن هستم مشکل از مرکز مخابراتی هست. برای همین نظری در مورد شرکت ندارم. وقتی همه شاکی بودن برای من عالی بود الان من شاکی هستم ولی شاید نسبت به بقیه خیلی بهتر باشه. در هر صورت همه چیز وابسته به منطقه سکونت و ترافیک محل و نویز خطوط هست. شرکتا معمولا محدودیت پهنای باند ندارن و از قصد پینگ رو بالا پایین نمیکنند که اگر فن آوا مشکل پهنای باند داشت حجم های بالا رو کمتر میکرد یا گرونتر میکرد.نقل قول:
کسی سرویس XON فن آوا که میگن آیپی اختصاصی میدیم و پینگش خیلی پایین تره نسبت به سرویس های دیگه، استفاده کرده؟
این شرکت و اصلا" بهت توصیه نمی کنم ، فن آوا از خودش پورت نداره و روی پورتای آسیاتک سرویس می ده ، هر سرویسی هم که خریداری کنید دقیقا" سرعتش نرم افزاری محدود شده ، من سرویس 4 مگ این شرکت و خریداری کرده بودم اما با وجود اینکه خطم روی 16 مگ بسته شده بود ، سرعت دانلودم فیکس روی همون 4 مگ بود ، پکت لاس هم دارهنقل قول:
نقل قول:
آره خیلی شکایت دارن از فن آوا، البته پشتیبانی به من گفت منطقه شما تجهیزات خودمون رو داریم
اینا به کنار، آخه رو سرویسای زون خیلی مانور میدن که آیپی اختصاصی و پینگ بسیار کم و ثابت و فلان، واسه همین گفتم شاید xon با بقیه سرویساشون فرق داره.
من که هر وقت زنگ زدم فقط صدای 1 نفرو شنیدم :Dنقل قول:
یادش بخیر یکی دوماه پیش زنگ زدم پشتیبانی 1 ساعت و 10 دقیقه پشت خط بودم
شرط میبندم همون پروفایل گیم و رنج آیپی خاص هست و هیچ چیز خاصی نیستنقل قول:
آره، حالا اگه شاتل و آسیاتک یه همچین سرویسی داشتن یه چیزی... آخه فن آوا همچین چیزی میده بعیده! :biggrin:نقل قول:
کلا فک کردن اتم شکافتن. بابا این فناوری منسوخ پروفایل فست(به اشتباه میگیم گیم) خط خوب داشته باشی با یک دکمه رو DSLAM فعال میشه . آسیاتک دیگه به حد اعلا رسونده و پول هم میگیره بابتشنقل قول:
من ---- تو این فن اوا
نه پشتیبانی نه خدمات خوب
ساعت 11 به بعد شب جوا نمیدن
همشم قطعی دارن
خاک بر سرتون بابا جمع اوری:puke:
من سال اول که از فن اوا خریدم پینگ ام 60-70 بود . اما سال بعد شد 80-90 و الان هم که 90-130 هست . علاوه بر اون قطعی هم تو کل شهر خیلی زیاد شده . شکایت رو هم بعد از یک هفته فقط گفتند رسیدگی میشه . کل کشور پر از مافیا هست . از کشور دیکتاتوری بی قانون و بدون دولت توقع وجدان نداشته باش.
مشکل اینه که یه چیزی سر زبون مون افتاده که کشور دیکتانور و فلان و فلان. همه بدبختی ما از همین مردمه. طرف میگه مافیا که انگار از مریخ اومده اند. اینایی که فسادهای اقتصادی دارند از کره ماه اومده اند؟ شما یه کارمند ساده یا راننده تاکسی و میوه فروش و معلم و ... رو در نظر بگیر، همه مردم همشون دزد تشریف دارند ولی چپ و راست به دولت بد و بیراه میگن. خودشون دزدی کنند اسمشو میذارن "زرنگی" ولی بقیه باشه "بی وجدان" و "مافیا" و فلان و فلان. یه چند تا کارمند اداره مخابرات گشادبازی در نیارن و به متقاضیان کمکی برسونند مطمئن باشید تعداد کاربران اینترنت فیبر نوری و وی دی اس ال خیلی بیشتر می شد ولی الکی مشتری از سر باز می کنند.نقل قول:
سلام اگه کسی رنج ایپی سرویس xon این شرکت رو داره برام بفرسته میخوام ببینم مسیرهاش چطوریه
12 مگ 6 ماه 180 گیگ سرویس پایه + (780 گیگ بسته ترافیکی 6 ماهه دورهمی) + 50 گیگ هدیه
این بسته های دورهمی دیگه چیه؟ مدت زمان خاصی داری استفادش؟
- - - Updated - - -
12 مگ 6 ماه 180 گیگ سرویس پایه + (780 گیگ بسته ترافیکی 6 ماهه دورهمی) + 50 گیگ هدیه
این بسته های دورهمی دیگه چیه؟ مدت زمان خاصی داری استفادش؟
سلام کسایی که فن آوا دارن لطف کنند رنج ایپی نتشون رو بفرستن میخوام ببینم شبا کانجست میشه یا ن ممنون
سلام
کیفیت فن آوا چطوریه؟توی نت سنج پلاس جزو ضعیفا بوده
سلام
کیفیت فن آوا چطوریه؟توی نت سنج پلاس جزو ضعیفا بوده
دوستانی که fanava دارن خوهشا ی پینگ از 4.2.2.4 یگیرن عکسش رو پست کنین ببینیم داستان این شرکت از چه قراره
خواهشا از همین ایپی که گفتم پینگ بگیرین و عکس قرار بدین
فن اوا واقعا بسته های جالبی برای کاربرای جدیدش دارهمیتونم بگم شاید بهترین آفری باشه که دیدم مخصوصا سرویس 1 سالش
فقط میمونه کیفیت سرویس هاش که جای سوال داره
آدم ریسک کنه بگیره ولی خوب نباشه البته که همشون داغونن ولی خب...
کسی هست استفاده بکنه در حال حاضر بیاد نظر بده؟
بالا ی سوال پرسیدم ولی کسی جواب نداد اینجوری ریسکه سرویس گرفتن از ی شرکتی که هیچ اطلاعی ازش نداریمنقل قول:
آره قبول دارم ریسکه ولی این بسته ها واقعا وسوسه کنندن!نقل قول:
فک کن 12 ماهه با 3000 گیگ 600 تومن همین رو بخوای از اسیاتک بگیری 12 ماهش اگه اشتباه نکنم حدود 1700 حداقل درمیاد
این قشنگ یک سوم اونه
یا باید ریسک کرد یا باید بیخیالش شد کاش بچه ها میبودن آمار میدادن
اون بسته گیمینگ شونم جالبه برام، خیلی روش مانور دادن با اطلاعات داخل پرانتزشون
یعنی کسی این سرویس رو نداشته باشه نمیتونه یه سرویس با پا داشته باشه؟ لابد زنگم بزنی میگن گیمینگ نیس همینی که هست : ))
من یکی دو سال پیش ازش داشتم، و راضی بودم، منتها دیگه تو شهرمون نمایندگیش رفت و دیگه نتونستم نمدید کنمنقل قول:
احتمال خیلی زیاد سرویس ۸ مگ بگیرم، چون سرویس گیمینگش ۴ مگه
احتمالا فردا تخلیه بزنم شاتل، اگه گرفتم و وصل شد تستاشو میفرستم..
آی پی ثابت هم گفتند ۱۰ هزار تومانه، در حالی ک شاتل میده ۲۵ هزار تومن
حالا یا طرف نرخ جدید نمیدونه، یا واقعا گرون نکردن...
این روی همون هشت مگ سرویس میده یا اگه خط بالاتر بکشه میزارن؟
یک دوستی داخل توییتر که از فن اوا سرویس داره زحمت کشید چن تا پینگ برای من فرستاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم حرفای دوستمون که درباره فن اوا گفت
محتوای مخفی: quote
با مسئول mdf مخابرات صحبت کردم بهم گفت فن اوا اینجا یوزری نداره، قبلا هم که داشته از پورت های اسیاتک اجاره کرده و اونارو میداده به یوزرهاش
با این داستان، یعنی کسی چه از اسیاتک بگیره چه از فن اوا خروجی کار یکی میشه؟ چون سخت افزار از اسیاتکه بازم امکانش هست که مثلا اسیاتک بهتر از فن اوا باشه؟
ما که با شانل خداحافظی کردیم و دیروز جمع آوری شد و امروز ظهر هم که خطمون رانژه شد..
و همونطور که دوستمون اشاره کردند گفتند که آسیاتکه ...
اینا به کنار...
ما ریسک کردیم و سرویس ۱ ساله خوش آمد ۸ مگ گرفتیم..
دو ساعت تلفنی هر بار با یه کار شناس صحبت کردم و آخرشم اینترنت وصل نشد و گفت فردا تماس بگیرید!
جالبه با Bridge Connection هم تست زدم، ارور 691 میداد...
دوستانی که از اینجا سرویس دارند از یوزر پسوورد عبور پنل برا کانفیگ مودم استفاده میشه دیگه؟
اینم از مشخصات خط..
اینم از سرویس 8 مگ خوش آمد 1 ساله
این تست قبل از فعال سازی سرویس گیمه
فرانکفورت
تهران
سرعت دانلود قبل از فعال سازی
سرویس گیمینگ
نیویورک
فرانکفورت
تهران
دی ان اس
وضعیت فعلی خط
تست سرعت
نقل قول:
سلام
SNR خط ت در چه وضعیتی هست ؟ فاصله تون تا مرکز مخابراتی ؟
بذارید توی حالت Annex A ببینید وضعیت خط تون بهتر میشه یا نه .
فاصلم تا مرکز مخابراتی ۸۰۰ مترهنقل قول:
[][]
هنوز روی A نذاشتم، چه تفاوتی ایجاد میشه؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز وضعیت خط شما با توجه به سرویس خریداری شده بسیار خوب و پایدار بنظر می رسه. بیخود جایی رو انگولک نکن :دی.
شما زنگ بزن ببین نمیتونی درخواست کنی پهنای باندت رو بیشتر باز کنن.. بهشون بگو امکانش هست پهنای باند من رو ۱۶ باز کنید.. یا ۱۲ ..ببین چی میگه.. تیری توی تاریکیهنقل قول:
پریشب خط من همچین وضعیتی داشت
از ساعت ۲:۳۰ تا اون تایمی که بیدار بودم تقریبا ۳:۳۰ نزدیک ۶۰ بار لینک مودم می پرید بیست ثانیه وصل میشد و دوباره قطع میشد
کسی همچین مشکلی داشته؟
پشتیبانی فنی هم ک همون تایم اصلا کسی جواب نداد
ولی دیروز کلا مشکلی نداشتم...
سلام.سرویس خوش امد رو خرید کردین؟سرعت رو روی همین 8 مگ میبندن یا تماس گرفتین برای ته کشش خط؟نقل قول:
خط تون اگه فاصله مرکز زیاد نباشه تا 16 جواب میده