تو رو خدا کمک کنین.یعنی هیچکی نمیدونه؟نقل قول:
please help
Printable View
تو رو خدا کمک کنین.یعنی هیچکی نمیدونه؟نقل قول:
please help
چرا درست نشه،شما ببر پیش یه تعمیر کار مجرب،دسته رو باز میکنه و برات یهR2 جدید میندازه..................
همین..........
سلام
میخواستم بدونم اگه هارد اکسترنال usb.3 بگیرم میتونم به ps3 وصلش کنم؟؟؟
مثل اولش میشه؟هزینهش چقدره حدودا؟نقل قول:
بله يه مدل هاي 500 GB اومده USB3 هم ساپورت مي كنه سيگيت هم هست كه مي گن خوب مچ ميشه اگرم خواستي بگيري سيگيت بگيرنقل قول:
به سلامتی و مبارکی و میمونی ، آپدیت 3.70 هم اومد - ما که زدیم آپدیت شه .
خوب وقتی دستگاه رو کپی خور کردیم راهی وجود نداره که برگردیم به حالت قبل از کپی خور؟:20:نقل قول:
سلام من تصمیم دارم یه PS3بگیرم تا ۳۵۰ت بودجه دارم میخواستم ببینم می شه با این پول یکی خرید کلا الان قیمتا چنده؟
برای وصل شدن به psn باید دستگاه به آخرین ورژن که تاره هم توسط سونی عرضه شده (3.70) آپدیت کنی.نقل قول:
که در صورت آپدیت شدن دستگاه، امکان نداره که بتونی اونو به 3.55 دانگرید کنی.
نقل قول:
من دیروز رفتم قیمت کردم 500gb usb3 vestern digital 85 تومان.
vestern هم خوبه اما میترسم به ps3 وصل نشه!!!
سيگيت بگير هم بهتره هم بهش وصل ميشه:31:نقل قول:
نقل قول:
اگه وصل شه که خیلی خوبه!!!
پس فقط سیگیت :31:
سلام خدمت تمام عزیزان من تازه عضو شدم امیدوارم در کنار دوستان عزیز بار علمی بهم اضافه بشه من خودم ps3 دارم با ارزوی سلامتی تک تک دوستان
شاد باشید
amir
فقط اين جديداشو بگير كه usb3 هم داره حالشو ببر:31:نقل قول:
ps3 تا چه حجمي هارد اكسترنال رو ساپورت مي كنه 3TB رو من شنيدم زدن كار نميكنه كسي 2TB رو امتحان كرده يا ميدونه ساپورت مي كنه يا نه؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟
اپديت blus30522 ver1.04 mortal kombat رو ريختم جديدشو حالا كه مي خوام برم تو بازي مي گه 3.55 بايد اپديتش كني 3.60 يا جديدتر چي كارش كنم؟نقل قول:
دوست عزیز اطلاعات نادرست به دوستان ندید:
کنسول ps3 پورت usb 3 رو پشتیبانی نمی کنه لذا برای اتصال مستقیم به کنسول هارد با پورت usb 2 توصیه میشه اگر هارد شما usb 3 بازی نیاز به خرید تبدیل آداپتور دار خواهید داشت ضمنا کنسول شما از سرعت بالاتر usb 3 استفاده ای نخواهد کرد.
شما باید آپدیتی رو که نصب کردن پاک کنین بعد از اون دوباره پچ بازی رو نصب کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان از قیمت ها جدیدا خبری نداری؟
حیاتیه
چه قیمتی رو می خواین؟
کنسول لوازم جانبی؟
همیشه قیمت جدیدی نمیشه داد ولی خوب یه مقداری ارزون تر شده قیمت ها اما خوب ارز باز داره میره بالا احتمال ارزون شدن هم کمتر میشه قصد خرید دارین بخرین امکان کاهش قیمت ها ناچیز هست.
آره usb 3 خوبه اما ps3 که usb 3 ساپورت نمیکنه عزیز.نقل قول:
من تا حالا از هر کی پرسیدم گفته ساپورت نمیکنه.
و همینطور که این دوستمون گفتن باید واسش آداپتور بگیری که بازم سرعتش میشه مثل usb 2 پس، بقیش رو خودتون بگید..........
الان قیمت مدل های مختلف اسلیمش چنده منظورم با هارد های مختلفه من تو خوزستانم.
400;slim120gig
slim250gig;450
فکر کنم همین حدودا بود اگه میشه دقیق قیمت بدین.
ممنون
سلام
میدونم که ps3 همه رجیون ها رو میاره اما بهترین رجیون کدوم رجیونه؟؟؟
هیچ رجیونی بر دیگر رجیون ها برتری نداره،اما تویه ایران بهترین رجیون 2 هستش چون اگه بخوای بازیت رو بفروشی بهتر ورمیدارن ازت................نقل قول:
سلام.بچه ها بازی های کراش و ماشین جنگی که رو ps1 بازی میکردیم یادتونه؟نسخه ی ps3 ندارن این بازیا؟
دوستان بالاخره یه Led 3d گرفتم خوب ps3 در بار اول رفت رو مد 1080p خودش هم خودکار تشخیص داد 3d رو و تنظیماتش رو انجام داد فعلا عینک ندارم رسید عینک ها تجربیاتمو می گم.
هارد اومده كه usb3 رو ساپورت مي كنه با ps3 مج ميشه حالا اگه كار نكرد usb3 كه هيچي به جاش خاصتي توش بازي بريزي با usb3 ميريزي كه سرعتشم بيشتره اطلاعات غلطم ندادمنقل قول:
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
تو ميخواي تو هاردت بازي بريزي با usb3 ميريزي كه سرعتش بيشتره تو كه داري هزينه ميكني يه چيز درست و حسابي بگير:31:نقل قول:
دوست من هارد usb 3 به صورت مستقیم وصل نمی شه به ps3 بدن باید حدود 10-20 تومن هم واسه تبدیل هزینه کنه
Crash Bandicot رو من ندیدم نسخه ای ازش رو که انحصاری PS3 ساخته بشه،اما میشه نسخه های PS1 رو با PS3 بازی کرد................نقل قول:
ماشین جنگی تا همون Twisted Metal هم ساخت نسخه جدیدش برای PS3 تایید شده و تا اواسط 2012 عرضه میشه............
الان فقط 160 و 320 تو بازار تهران پیدا میشه...............نقل قول:
160 حدود 440 هستش و 320 هم حدود 530........
ممنون.نقل قول:
چطوری کراش ps1 رو روی ps3 بازی کنیم؟شرایط یا نرم افزار خاصی داره؟
سلام.
می خواستم یه هارد خوب برا ps3 بهم معرفی کنید ...
خودم این مد نظرم هست ، به نظرتون این هارد خوبیه :
Seagate Momentus 500Gb 5400RPM-SATA
ps3 میتونه هارد 7200RPM صاپورت کنه ؟؟؟کد:http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=04d26c9cf9c2d110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD
من یه هارد داشتم که خراب شد ، حالا اگه یه هارد نو بگیرم وصل کنم ، ه ک کنسولم خراب نمیشه ؟؟؟ (هیچ بکاپی از هارد قبلی ندارم)
ازPSN میشه خریدشنقل قول:
داداش من کپی بازی میکنم.psn نمیتونم برم.راه دیگه ای نداره؟نقل قول:
برای بازی کردن تو psn باید پینگت حداکثر چند باشه؟
نه راه دیگه ای نداره.............نقل قول:
با این نت ایران حداقل باید 120 باشه..................
باید حداقل 120 باشه ؟نقل قول:
یعنی من که پینگم 35 هست نمیتونم ؟ :31:
اونيو كه من ميگم usb2 هم داره ديگه تبديل ميخواد چيكار حدود 70-80 تومن هم هست ديگه مشكل چيه اينو خود كنسول فروش ها هم ميدن كه توشم بازي ميريزن اگه مشكل داشت كه واست تست نمي كردنقل قول:
سلام . ببخشید ورژن های جدید فریمور ه.ک نشدن ؟
قرار بود درایو ه.ک بشه . چی شد ؟
اين جوري كه ما فعلا خبر داريم هنوز نه:31: ايشا الله هر چه زودتر ميشه :31:نقل قول:
اين جوري كه من فهميدم اين برا كامپوتر خروجي usb نداره حالا يه سري هارد جديد سيگيت زده USB3 هم ساپورت مي كنه USB2 هم داره كه بخواي وصلش كني به PS3 خود اين PS3 فروش ها هم اينو به من پيشنهاد كردن كه گفتن خوب با PS3 مچ ميشه حدود 70-80 تومن هم استنقل قول:
در ضمن هك كنسولت ربطي نداره اون به هارد PS3 ربط داره كه اگه پاك نشده باشه مشكلي نداره
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
كسي نيست جواب ما رو بده؟نقل قول: