من که حوصله ندارم از این کارا بکنم :13:نقل قول:
جدیدا چنتا بازی Ps1 رو ریختم رو PSP دارم بازی می کنم. فکر نکنم تا 3 ماه دیگه سرم خلوت بشه !!! :31:
من که حوصله ندارم از این کارا بکنم :13:نقل قول:
جدیدا چنتا بازی Ps1 رو ریختم رو PSP دارم بازی می کنم. فکر نکنم تا 3 ماه دیگه سرم خلوت بشه !!! :31:
البته هنوز چیزی معلوم نیست باید صبر کنیم چند تا بازی دیگه هم ریلیز بشه ببینیم اونا اجرا می شه یا نه:23:نقل قول:
فقط خدا کنه اجرا بشه که دیگه حوصله صبر کردن و گشتن نداریم
علی جان چرا باید 5.03 به پایین باشه؟؟نقل قول:
راستی این قضیه ی بازی های جدید چیه؟؟
البته من دقیقا چیزی متوجه نشدم
پست های بچه ها نگرانم کرد
ممنون میشم یه توضیحی بدی
فریمور باید 5.03 یا پایین تر باشه که بتوان کپی خورش کرد.فریمور های بالاتر از این را فعلا نمیشه کپی خور کرد.نقل قول:
این بازی جدید هم که سرش بحث هست برای اجرا شدن احتیاج به فریمور 5.55 داره که فقط با umd و این فریمور میشود بازی کرد.
اگر بازی های جدید همه به این سورت باشند (که احتمال خیلی زیاد هستند) و هکر ها فکری نکنند و راه حلی پیدا نشه تنها راه بازی کردن بازی های آینده خرید بازی های ارجینال و اپدیت به فریمور 5.55 هست.
توی یک جمله راه حلی برای این مشکل پیدا نشود باید بیخیال بازی های آینده بشویم.
منم دیشب بازی رو دانلود کردم،فکر کنم نوشته بود رو فریمور 5.00 تست شده ولی برای منم همون ارور رو داد و اجرا نشد :13:
شماها چه زود نا امید شدین هنوز که چیزی قطعی نشده باید منتظر ریلیز های بعدی بود.
خوب اگر خودش از اول کپی خور شده بود چی؟؟؟نقل قول:
در مورد فریمور های 5.03 به بالا یعنی دازک الکس نتونسته کاری بکنه؟؟
یعمی ما هم مثل ps3 دار ها میشیم؟؟؟؟:19:
ایشالا هکر ها یه کاری بکنند
به هر حال ممنونم علی جان
سلام عزیزان من دارم یه psp میخرم . که آنالوگش افتاده.
میخواستم ببینم میشه از جایی خرید ؟؟ یا نه !
بچه ها دیشب بدون اینکه سیو بازیا رو بردارم مموری رو فرمت کردم!!جوری نمیشه سیوا رو برگردون؟؟؟
اگه نمیشه کسی سیوای LOCO ROCO 2 تا اونجایی که باید با اون زن کله گنده مبارزه کنی رو نداره؟؟ با سیو medal of honor 2 تا 50% با midnight club la تا 10% رفته باشه رو اگه کسی داره بذاره؟؟
با تشکر از برو بچ
منم یه بار همچین کاری کردم ولی چون سیو خاصی نداشتم بی خیالش شدمنقل قول:
حالا یه بار با این برنامه امتحان کن ببین برشون می گردونه یا نه
(از گزینه super scan استفاده کن)
از اینم می تونی استفاده کنیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158076
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=98574&page=6
بابا من از دانشگاه میزدم اینا رو بازی میکردم،دلتون خیلی خوشه ها!ولی از بابت برنامه Thanksنقل قول:
منم یه بار همچین کاری کردم ولی چون سیو خاصی نداشتم بی خیالش شدم
آره میشه. فکر کنم قیمتشم 15 تومن هستش.نقل قول:
خوب PSP رو نگاه کن که هیچ مشکل دیگه ای نداشته باشه.
دوستان یک خبر خوشحال کننده
در باره بازی Hannah Montana که تازه منتشر شده تحقیق کردم نوشته بودند که روی CFW ها هم اجرا میشه.
امشب دانلود میکنم تا فردا خبرش را میدم که اجرا میشه یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ده بازی برتر کنسول دستی سونی psp از زمان عرضه این کنسول تا کنون
معتبرترین سایت گیم در جهان game spot فهرستی از ده بازی برتر این کنسول را منتشر کرد،که هر یک در جای خود یک شاهکار به حساب می آیند و هر کدام از آن ها می توانند شما را تا مدت ها سرگرم خود سازند.البته بازی های کپی این کنسول در ایران حدود هزار تومان قیمت دارند،یعنی شما می توانید با ده هزار تومان تمامی بازهای زیر را خریداری کنید،در حالی که برای خریداری نسخه های اوریجینال آن ها باید حدود چند صد هزار تومان خرج کنید!!!
رتبه دهم:Wipeout Pure.................................................. ..........اتومبیلرانی
رتبه نهم:World Soccer Winning Eleven 9..................................فوتبال
رتبه هشتم:Syphon Filter: Dark Mirror.......................................شوتر تاکتیکی مدرن
رتبه هفتم:Lumines.................................................. .................پازل
رتبه ششم:Burnout Legends.................................................. ..اتومبیلرانی
رتبه پنجم:Metal Gear Solid: Portable Ops..................................اکشن ماجرایی مدرن
رتبه چهارم:Patapon.................................................. ................ پلاتفورمر دوبعدی
رتبه سوم:Crisis Core: Final Fantasy VII...................................اکشن نقش آفرینی(بازی محبوب من و شما!)
رتبه دوم:Dexter.................................................. ...................پلاتفورمر سه بعدی
رتبه اول:Tekken: Dark Resurrection.................................مبارزه ای سه بعدی
می دانم تمامی گیم خورهای حرفه ای تمامی این بازی ها رو چند بار بازی کردن،ولی اونایی که تازه پی اس پی خریدن باید قبل از هر کاری به سراغ این بازیا برن...
تا باشه از این خبرا.ولی ای کاش برا بازیایی هم که میخواد بیاد اینا صدق کنه وگرنه:9::37::34:
اگه این خبر واسه بازی های دیگه هم باشه که خیلی خوب میشه :دینقل قول:
جای خیلی از بازی ها خالی دوست من.مثال:رسیستانس یا لوگان شادو یا گاد آو وار!!!!!!!!!!!!چرا؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
نقل قول:
کلا گیم اسپات مشکل داره با psp
هر بازی خوشش میاد رتبه زیاد میده و بازیهایی رو هم که مورد پسندش نیست کم میده!!!
محبوبترین بازی psp که Gow هست رو نگفته خنده داره واقا:2:
burnout کجاش به یاد ماندی بود ؟ گند زده بودن به بازی
در کل گیم اسپات نباید در مورد psp و بازیهاش نظر بده:31:
راستش من از کل این لیست فقط با چهارمیش و سومیش و خصوصا اولیش خیلی موافقم.ما سال کنکور سر کلاسای مدرسه با تکن زندگی کردیم!!!:31:نقل قول:
ولی بقیش یه کم داغونه...مثلا برن آوت جدیدتره(اسمشو یادم نیست) خیلی بهتره.:13:
{ خوب من فقط نظر گیم اسپات رو انعکاس دادم}
ببینید اگه دوست دارید،بیایید خودمون یه لیست از بهترین بازی های این کنسول ردیف کنیم....
مثلا هرکس بهترین بازی ها رو ارنج کنه و اینجا بذاره،بعدش یه جمع بندی کنیم ، و لیست نهایی رو منتشر کنیم.
نقل قول:
تازه ما ایرانی ها خوش سلیقه ترین مردم جهانیم،تقصیر اونا نیست چون level سلیقه ما از اونا بالاتره....
تایید میشهنقل قول:
نظر خیلی خوبیه
موافقم
دوستان روی فریمور های 5.00m33 و 5.03MHU به راحتی اجرا شد.نقل قول:
خوب این یعنی چی؟؟نقل قول:
یعنی بازی های جدید هم دیگه اجرا میشه روی 5.00m33???
سلام دوستان
دستگاه من در داخل بازی god of war گیر میکنه و افت فریم داره چند پست قبلی رو خوندم و سر عت cpu رو بر روی 333/166 گذاشتم و کمی بهتر شد ولی بازم گیر داره فکر کنم مشکل از سرعت مموریه .
حالا میخواستم مشخصات یه مموری با سرعت بالا و جنس خوب رو بهم بدید. ( مشخصات مموری خودم : 4 گیگ – سونی – رنگ مشکی – mark2 )
2- در موقع کپی بعضی از بازی ها(مثلا پاتاتون 2) من ارور
( cannot copy pataton 2:Data error (cyclic redundancy check رو در ویندوز دارم ماله چیه؟؟؟
یعنی این بازی مشکلی نداره.نقل قول:
هنوز معلوم نیست بازی های جدید اجرا میشوند یا نه.باید تا موقع منتشر شدن بازی ها صبر کرد.
اگر فرمت iso هست و باز بازی دچار افت فریم میشه مشکل از مموری هست.نقل قول:
به غیر از تنظیمات سرعت cpu به منوی ریکاوری برو (در صورتی که دستگاهت را با ChickHEN و CFWE کپی خور کردی برنامه CFWE را باز کن به setting برو)سپس configuration را انتخاب کن و MS speed up را بزار روی حالت vsh and game مشکلت باید کمتر بشه.
برای خرید مموری هم سعی کن از نمایندگی های مجای سونی بخری (sony center) بعد مموری را داخل دستگاه بزار روی گزینه memory stick برو کلید مثلث را بزن information را انتخاب کن در صورتی که جلوی magicgate نوشته بود ساپورت مموری اصل هست.)
قیمت مموری 4 گیگ اصل هم تا هفته پیش توی اصفهان 28 تومن و 8 گیگ 45 تومن بود.
سوال دوم هم نمیدونم برای چی ارور میده.
.................................................
2.چون دیسکی که میخوای از روش بریزی خاش خاشیه!یعنی کنجد اضافه داره!:5:نقل قول:
دیسکتو بشور ببین نتیجه میده یا نه.
بهتریناش همینایی که میخواد بیاد!
اما midnight club با god of war و medal of honor هم توپن(loco roco و patapan هم که اصل کار هستن)
بچه ها دیگه نگران نباشید.. با بازی مدال 1 تونستن یه باگ روی 5.55 پیدا کنن. تا چند وقت دیگه حللللللللللللللللله
اینم لینک خبرکد:http://pspslimhacks.com/psp-firmware-5-55-vulnerable-to-mohh-exploit/
سلام بچه ها
من پی اس پی 3000 گرفتم
فروشنده بهم گفت که اگه دستگاه رو به طوره کامل خاموش کنم یا اگه باتری رو در بیارم فریمور میپره!!!
میخواستم بدونم واقعیت داره
آخه نمیشه که دستگاه همیشه روی استند بای باشه
بله از حالت كپي خور خارج ميشه...نقل قول:
چرا نميشه...تا 500 سال هم ميتونه باشه...
خوب حالا که نمیشه خاموش کرد
چجوری باید به منوی ریکاوری برم؟؟؟
تا پلاگین هامو فعال کنم؟
برای رفتم به منوی ریکاوری بستگی داره که از هک چه گروهی برای کپی خور کردن استفاده کرده باشی.نقل قول:
اگر ورژن فریمور 5.03GEN باشه کافی هست کلید select رابزنی تا vsh menu باز بشه.یکی از گزینه ها اگر اشتباه نکنم go to recovery menu هست.بزنی وارد منوی ریکاوری میشه.
اگر ورژن فریمور 5.03MHU یا 5.03m33 باشه فقط کافی هست برنامه CFWE را باز کنی سپس وارد قسمت settings بشی.در این قسمت تمام گزینه هایی که داخل منوی ریکاوری بود موجود هست.
فقط یادت باشه که از هر پلاگینی استفاده نکنی که ممکنه با مشکل روبرو بشی.
سعی کن حتما از پلاگین های مخصوص این فریمور استفاده کنی و یا پلاگین هایی که قبلا توسط افراد روی این فریمور تست شده باشند.
من خودم روی این فریمور پلاگین سیو کردن وسط بازی-پلاگین تهیه اسکرین شات که روی ورژن قبلی داشتم را تست کردم مشکلی نبود
فقط برای نصب تم های ctf باید پلاگین جدید مخصوص این فریمور را نصب کنی.آموزش توی تاپیک مخصوص تم ها هست.
ubisoft رسما اعلام کرد تاریخ عرضه assassins creed نسخه psp در آمریکا 17 نوامبر و در اروپا 20 نوامبر است .
علی جان خوب این برنامه ی CFWE چی هست؟؟نقل قول:
باید روی پی اس پی نصبش کنم؟؟؟
محمد خان الان فریمور دستگاه شما چند هست؟نقل قول:
منظور از برنامه CFWE برنامه CFWEnabler هست.
اگر فریمور دستگاه 5.03m33 یا 5.03MHU باشه توسط یکی از ورژن های همین برنامه کپی خور شده.
مگه خودت کپی خور نکردی؟
یا فروشنده کپی خور کرده؟(فایل های مورد نیاز برای کپی خور کردن را داخل مموریت ریخته یا پاک کرده؟)
احتمال میدم فروشنده کپی خور کرده و بهت هم یاد نداده اگر از حالت کپی خور در آمد چیکار کنی و فایل های مورد نیاز هم بهت نداده.درسته؟
دقیقا همینطوره علی جان؟؟نقل قول:
خودت باید راهنماییم کنی:31:
شرمندم
همیشه بهت زحمت دادیم
خیلی چاکریم:3:
خواهش میکنم عزیز.نقل قول:
دشمنت شرمنده.
نه بابا چه زحمتی وظیفه هست.
لطف کن ورژن دقیق فریمور را بگو تا راهنماییت کنم.
5.03نقل قول:
m33 6
ممنون علی آقا
ببین کل آموزش کپی خور کردن داخل پست زیر هست.(خیلی خیلی راحت هست.)نقل قول:
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
شما به آن قسمت اول آموزش که باید به 5.03 آپدیت کنی نیازی نداری.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3872030&postcount=218
فقط یک دور psp را به صورت کامل خاموش کن یا باطری را در بیار که از حالت کپی خور خارج بشه بعد آموزش را انجام بده.
اگر بازم سوالی در رابطه با کپی خور کردن داشتی در تاپیک مربوط به کپی خور کردن psp بپرس.
سلام علی اقا کلآ mhu5.03 چندتا پلاگین داره ؟