سلام ممنونم درست شد ولی الان تصویر اصلاً ندارم فقط صدا دارم...
Printable View
سلام ممنونم درست شد ولی الان تصویر اصلاً ندارم فقط صدا دارم...
دوست عزيز اين راحه حلي كه آقا مهدي گفتند صددرصد تست شدش :10:نقل قول:
حالا اگه تصوير نداريد مطمعنا سيستم pc شما واسه اين بازي ضعيفه
احتمالا سيمي كه اسپيكرو به كيس وصل ميكنه مشكل پيدا كرده اونو تعويض كنيد :10:نقل قول:
اين جور مشكل ها برميگرده به ضعيف بودن سيستم شما براي اجراي بازي :10:نقل قول:
خب اين مشكل از خراب بودن پچي هست كه دانلود كرديد احتمالا سيستمو ويروسي كرده كه با عوض كردن ويندوز قابله حلهنقل قول:
توصيه: پچ ها و اضافات بازيو از سايتهاي معطبر دانلود كنيد
سلام.اين بازي بسكتبال nba2k را چه جور نصب مي كنند؟ با برنامه DAEMON Tools Lite كار كردم و اين فايل ها داخلش هست ولي نصب نميشود.با VirtualCloneDrive هم كار كردم ولي اجرا نميشود.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cpu دوهسته ای.نقل قول:
دوست عزيز اين راحه حلي كه آقا مهدي گفتند صددرصد تست شدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه تصوير نداريد مطمعنا سيستم pc شما واسه اين بازي ضعيفه
دو گیگ رم.
512 مگ کارت گرافیک کمه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کمه خاک تو سر سازنده بازی کنن.
سلام اگر میشود به من کمک کنید . من بازی need for speed carbon را نصب و اجرا کردم اما بعد از اجرا نوشته ها به صورت مربع درمی آید وماشین ها بدون رنگ و یکتکه سفید هستند. CD هم سالمه.
سیستمم هم با cpu 2.40GHZ و رم 1GB گرافیک 256MB داره.
من باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:45:
بابت این تاپیک هم ممنونم:20:
بازی درایور 3 با گرافیک 256MB اجرا میشه.نقل قول:
نوع گرافیکت رو هم بگو...نقل قول:
من بازی wolfenstein نصب کردم ولی این پیغام رو میدهگرافیکم 64 هست آیا راه حلی است ؟کد:http://upload4pic.co.cc/zpics/untitled.JPG
سلام من تو اجرای بازی down of war2 مشکل دارم وقتی میخواهم بازی رو اجرا کنم ارور میده
not enough virtual memory to run the game.your system total paging files must be at least 1.5 gb .please consult the manual that came with your os.
چیپست رو هم بگو...نقل قول:
ضعف گرافیک وتقریبا راه حلی نداره:13:نقل قول:
در تکمیل حرفهای آقا مهدی باید بگم که دو تا نکته دیگه در مورد پچها وجود داره که حتما باید رعایت بشه...نقل قول:
1-خیلی از پچها روی بازی های کرک شده نصب نمیشند یا درست کار نمیکنند.
2-پچ حتما باید با ورژن بازی سازگار باشه.
GForce 7600 GTنقل قول:
نوع گرافیکت رو هم بگو...
512 MB
نقل قول:نقل قول:پج رسمي رو از gamespot دانلود كردم،نقل قول:
منم از نسخه كرك شده استفاده ميكنم،
يعني چي با ورژن بازي سازگار باشه؟
خيلي از مپ هاي رسمي و غير رسمي رو هم كه دانلود كردم مشكل دارم و وسط لود از برنامه خارج ميشه، اونم ميشه كاريش كرد؟
ممنون
سلام
من x men wolvorine رو که نصب می کنم کامل نصب میشه . وقتی اجراش مبکنم دموهاش رو هم نشون میده ولی تا به لودینگ میرسه می پره بیرون .
آخرین درایور کارت گرافیک رو از انویدیا گرفتم ، Phys x 9.09.0408 رو هم نصب کردم و دایرکت ایکس 9 رو هم به طور کامل ریختم اما مشکلم حل نشد ، رو دو ویندوز ایکس پی پک 2 و 3 هم نصب کردم همینطوری بود .
کرکم هم از تو دی وی دیم ریختم حجمش 50 مگ بود .
مشکل از کجاست ؟ دارم دیووووونه میشم .
خیلی دلم می خواد بازیش کنم ، اگه میشه هرچه زودتر کمک کنین .
نقل قول:همونطوری که گفتم این مشکل در Head set هم وجود داره و فقط هم مختص بازی ها هست!!نقل قول:
دوست عزيز من اين بازيو تا آخرش رفتم اگه تو مراحلشم مشكل داشتي بگونقل قول:
شما سيستمتو بزار اگه بازي نصب ميشه و تو بازي هم ميره مشكل از دي وي ديت نيست از ضعيف بودن سيستمته :10:
میگه کمبود رم داری اگه توی ویستا بازی می کنی برو توی xp ببین درست میشه...نقل قول:
یعنی اینکه ورژن پچی که دانلود میکنی با بازی یکی باشه که میتونی با راست کایگ روی آیکون اصلی بازی در قسمت properties ببینی...نقل قول:
والا من خودم یه گرافیک 7600gt 512mb گرفته بودم قلابی از آب در اومد:18:(چون اصلش 7600gt 256 ddr3 هست)بهت پیشنهاد میکنم با برنامه gpu.z یه عکس ازش بگیری و با اونچه که روی جعبش نوشته شده مقایسه کنی...نقل قول:
شما unimidem رو disable کردی؟؟نقل قول:
فكر كنم بازيو شما كال اف ديوتي 5 بودنقل قول:
من با 9400 gt 1gb نتونستم اجراش كنم اين بازي گرافيكه سنگيني داره كه با گرافيك شما و من نمياد البت به cpu و چيزاي ديگه هم مربوطه :10:
بله ، مثل cod5نقل قول:
شما unimidem رو disable کردی؟؟
حتما ، سیستمم :نقل قول:
دوست عزيز من اين بازيو تا آخرش رفتم اگه تو مراحلشم مشكل داشتي بگو
شما سيستمتو بزار اگه بازي نصب ميشه و تو بازي هم ميره مشكل از دي وي ديت نيست از ضعيف بودن سيستمته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ram : 2G
Graphics : GF , 512 , 9500
cpu : 3000
Windows : XP sp2 sp3
شاید سی پی یو کم باشه اما من با همین GTA iV که میگن کلی وابسته به سی پی یو هست رو خیلی راحت اجرا کردم ( با کمک دوستان فروم P30World )
یعنی من نمیتونم هیچ جوری بازی کنم؟؟
اینطور که معلومه باید از خیرش بگذرم.
نه هم گرافيكت خوبه هم سي پيوتنقل قول:
من يه پيشنهاد واست دارم اگه يه 28 تومن داري يه رم 2 گيگ بخر كه ديگه راحت بتوني بازي كني
يه چيز ديگه شما كه آي وي بازي ميكني با اين سيستم افت فريم نداري يا كند بودن حركات نيكو ميخواستم بازيو بخرم ترسيدم نياد ولي سيستم شما رو كه ديدم با هاش بازي ميكني اميدوار شدم
نه چرا از خيرش بگذري يه 300 تومن خرج داره كله سيستمو عوض كني تا مناسب بازي هاي 2009 بشه :10:نقل قول:
دوستان یک مشکلی در اجرا بازی Fallout3 دارم ..
نصب میشه ولی زمانی که اجرا میکنم همون اولش که میره تو سریع میپره بیرون و ارور زیر رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل پوشه کرک هم 4 تا گزینه بود :
Extractor
Fallout3
FalloutLauncher
install.crack
اینارو کپی می کنم ، همون جوری هست
روی فایل install.crack کلیک می کنم صفحه سیاه باز میشه و نوشته های زیر میاد :
Fallout 3 - TRiViUM
Wait a minute, please...
Could Not Find J:\FallOut 3\resource0.dat
Could Not Find J:\FallOut 3\protect.dll
Could Not Find J:\FallOut 3\protect.exe
Could Not Find J:\FallOut 3\protect.x64
Could Not Find J:\FallOut 3\protect.x86
Enjoy Fallout 3!
Press any key to continue . . .
هر کلیدی رو هم بزنم میاد بیرون و گرینه Extractor هم به همراه install.crack غیب میشه....
کلا نمی فهمم مشکلم چیه...
با ویندوز XP SP3 امتحان کردم همین بود الان هم با SP2 هم همینه
سیستم هم به روزه و کاملا می کشه..
نت فریمورک 3.0 هم نصبه ، همه چی نصبه کلا
اساتید محترم یک حالی به ما بدید ، راش بندازیم
مرسی
سلام.اين بازي را چه جور بايد نصب كرد؟ ممنونکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3990602&postcount=9484
دوستان من هنگامي كه دارم بازي ميكنم(بازي call of duty5) هي اين اررور رو ميده و ميپره بيرون/در ضمن direct x هم نصب كردم و مشخصات سيستم من هم
Graphic ;256 MB NVIDIA GeForce 7300 LE
CPU ; Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 4.3(core2due)GHz 2GHzcache
Ram ; 1 gig
Windows ; XP Servis Pack 3
هست.
اينم اررور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از رمم هست ؟ آخه تو readme نوشته رم 1گیگ هم می خونه . چشم حتما 2گیگ دیگه هم می گیرم .نقل قول:
نه هم گرافيكت خوبه هم سي پيوت
من يه پيشنهاد واست دارم اگه يه 28 تومن داري يه رم 2 گيگ بخر كه ديگه راحت بتوني بازي كني
يه چيز ديگه شما كه آي وي بازي ميكني با اين سيستم افت فريم نداري يا كند بودن حركات نيكو ميخواستم بازيو بخرم ترسيدم نياد ولي سيستم شما رو كه ديدم با هاش بازي ميكني اميدوار شدم
آی وی بدون پچ همش افت فریم داره فرقی هم نمی کنه سیستمت چی باشه ، اما وقتی پچ 3 رو نصب کنی همه چی درست میشه .
عکسی که گذاشتی نمیاد .نقل قول:
دوستان من هنگامي كه دارم بازي ميكنم(بازي call of duty5) هي اين اررور رو ميده و ميپره بيرون/در ضمن direct x هم نصب كردم و مشخصات سيستم من هم
Graphic ;256 MB NVIDIA GeForce 7300 LE
CPU ; Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 4.3(core2due)GHz 2GHzcache
Ram ; 1 gig
Windows ; XP Servis Pack 3
هست.
اينم اررور
اما
شما unimidem رو disable کردی ؟
از راه : My compiute > Right click > Propertis > hardware > dives maneger > sound video and game > unimidem > right click > disable
اگه اشتباه تایپی هست ببخشید !
کارت گرافیک منم دقیقا همینه یعنی تقلبیه!!!نقل قول:
ولی تو اجرای بازیها مشکل نداشتم
کرایسیسم بازی کردم با همین کارت گرافیک...
گول خوردم آی گول خوردم.....
ببخشید یه سوال دارم من بازی cod 5 رو به تازگی از دوستم گرفتم و اون رو ریختم اما وقتی به درون بازی میرم و مرحله را انتخواب میکنم و هر کدوم از گذینه های راحت معمولی سخت و خیلی سخت رو میزنم تو نمیره یعنی تو مرحله نمیره . در ضمن اون unimidem رو هم ندارم یعنی درایو کارت صدا رو هم ریختم ولی بازم کار نکرد و unimidem نیومد کارت گرافیک هم بالاست و تازه یک ماه نیست خریدم gta IV رو بدون هیچ مشکلی میرم ولی این نمیدونم چرا اینجوریه لطفا کمک کنید.
سلام بچه ها.
مشکل عجیب و غریبی توی نصب بازی Lost Planet دارم:
وقتی دی وی دی دوم بازی رو توی درایو می ذارم بعد از چند ثانیه پیغام میده که دیسک 2 رو بذار! در حالی که دیسک دو دقیقا به همون اسمی که می خواد توی درایو است.
دیسک 2 رو با برنامه هایی اسکن کردم که ببینم Error نداشته باشه، که هیچ مشکلی نداره!
کسی ایده ای داره که چه علتی می تونه داشته باشه؟
نقل قول:
دی وی دی رامت مشکل داره :31:
دوست عزیز باتربیت!
کسی از شما نخواسته راجع به اموری که هر رو از بر تشخیص نمی دید نظر بدید!
خوب به احتمال زیاد میگه که لطفا dvd رو که دارای فایل به خصوصی هست وارد کنید..پس شما دکمه brows رو بزن و مستقیما به این فایل داخل dvd راهنماییش کن..نقل قول:
کاملا موافقم این چه حرفیه که زدی بی فرهنگ!!!نقل قول:
نه نمیگم که تقلیه پس برنامه gpu.z چیکارست.خوب باهاش یه عکس بگیر به راحتی معلوم میشه:46:نقل قول:
دوستان
من مشکلمو هر جا مطرح کردم جواب نگرفتم اینجا میگم لطفا اگه اطلاعاتی دارین کمک کنید
من با بازی نید فور اسپید اندرکاور مشکل دارم
موقع بازی یکدفعه مانیتور سیاه میشه و سیستم ریست میشه
با یه نرم افزار کارکرد کارت گرافیک رو مانیتور کردم موقع ریست شدن دماش میره بالا به صد میرسه و ریست میشه
اخه فقط تو اندرکاور این مشکلو دارم بازی های دیگه مثل cod5 و gta iv و ... رو راحت اجرا میکنم
گرافیکم 4670
رم 4 گیگ
مهدی جان، دکمه Browse نداره! فقط یه OK و یه Cancel، وگرنه خودم یه امتحانی می کردم.
مشکل عجیب و غریبیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم احیانا گرافیکت Sapphire نیست؟نقل قول:
نمی دونم چرا سفایرهای جدید بعضا این مشکل رو دارند؟ 4670 دوست من هم با Fallout 3 این مشکل رو داشت! فکر کنم فن هاشون خوب نیست.
به هر حال روش توصیه شده اکثر حرفه ای ها توی این شرایط دانلود برنامه هایی است که سرعت فن گرافیک رو افزایش میدن. منتها تجربه شخصی میگه یکی از تنظیمات گرافیکی بازی داره کارت گرافیک رو اذیت می کنه.
تنظیمات گرافیکی رو همه رو بیار پایین پایین و بعد یکی یکی ببر بالا ببین کجا خراب می کنه. وقتی تشخیص دادی درمانش خیلی راحته! فقط اون یه تنظیم رو پایین نگه دار و بقیه رو ببر بالا.
موفق باشی. :)
دقیقا سافایره!!!نقل قول:
اخه من با خود کاتالیست سرعت فن رو می برم بالا ولی بازم فایده نداره
این روش شما رو هم اجرا میکنم ببینم چی میشه
مشکل از دی وی دی هاست به احتمال زیادنقل قول:
مهدی جان، دکمه Browse نداره! فقط یه OK و یه Cancel، وگرنه خودم یه امتحانی می کردم.
مشکل عجیب و غریبیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید فایلهای دی وی دی ها پشت سر هم باشه . مثلا دی وی دی 1 فایلهای :
data1.cab
data2.cab
و دی وی دی 2 :
data3.cab
در غیر این صورت همون پیامی رو که شما میگید رو میده یعنی دی وی دی دوم رو تشخیص نمیده
ببخشید یه سوال دارم من بازی cod 5 رو به تازگی از دوستم گرفتم و اون رو ریختم اما وقتی به درون بازی میرم و مرحله را انتخواب میکنم و هر کدوم از گذینه های راحت معمولی سخت و خیلی سخت رو میزنم تو نمیره یعنی تو مرحله نمیره . در ضمن اون unimidem رو هم ندارم یعنی درایو کارت صدا رو هم ریختم ولی بازم کار نکرد و unimidem نیومد کارت گرافیک هم بالاست و تازه یک ماه نیست خریدم gta IV رو بدون هیچ مشکلی میرم ولی این نمیدونم چرا اینجوریه لطفا کمک کنید.
من بازی شاهزاده پارس 3 رو بر روی سیستمم نصب کردم میره تو بازی و new game رو میزنم فیلم اول بازی وقتی تموم میشه و میخواد بازی تازه شروع بشه سیستمم ریست میشه .ویندوزم را هم عوض کردم درست نشد تو یه قسمته دیگه بیرون از بازی که سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی و از این جور چیزا رو میزنه کل سیستممو ok داده بود. یعنی جلوش تیکه سبز زده بود یعنی سیستمم برای اجرای بازی کافی هست . میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟ سیستم من هم ؟ ram:256 grafic:128 cpu:2.4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .:40:
اگه چند تا درایور نوری و یا حتی درایو مجازی رو کامپیوترت داری disable کن ببین درست میشه...شاید درایو رو اشتباه میگیره!نقل قول:
راستی چک کن دو تا dvd یکی نباشه...گاهی پیش میاد!!
شما در قسمت run تایپ کن dxdiag ببین چند تا کارت sound داری اگه بیشتر از یکیه سیستم رو ببر روی یکی دیگه و ببین کدومشون گزینه unimodem رو داره هر کدوم که داشت امتحان کن(اگر هم نداشت بازم یه سری به بازی بزن ببین رد میکنه)...نقل قول:
در ضمن شما nvidia phsyx رو هم حتما نصب کن...
دوست عزيز اگه دي وي دي هاي شما مال شركت پرديسسه بندازش دور چون تو بازي بد جوري دست بردند منم اين مشكلو داشتم بي خيال بازي شركت پرديس شدمنقل قول:
خوب عزيز جان اگه بازي مال شركت تيكن باشه احتياج به كرك هست شما درخواست كرك كن تو تاپيك كرك فك كنم مشكلت حله هرچند سيستمت خيلي ضعيفهنقل قول:
سلام من harry potter 6 رو گرفتم نصب شد ولی انگار مشکل گرافیکی داره کله ها وهمه چیز شطرنجیه مشکل چیه؟؟؟؟
Cpu 4.0
Ram 3Gig
VGA 7300(512)
دوست عزيز اگه تو خود سي دي بازيت برنامه DAEMON Tools Lite وجود داشت اين كارايي كه ميگم بكني اثر بخشهنقل قول:
اين مشكل مشابه مشكل گاد فادر 1 هستش
پس با برنامه يه درايو مجازي ميسازي بعد فايل هاي ايمج سي دي يو با برنامه باز ميكنيد اين كار باعث ميشه فايلا تو درايو مجازي كپي بشه بعدشم براي اجراي بازي تو درايو مجازي كه ساختي روي ايكون بازي دبل ميكني بعدشم راحت بازي ميكني
البته اينايي كه گفتم نميدونم رو اين بازي اجرا ميشه يا نه رو گاد فادر 1 كه جواب داد حالا شما يه امتحاني بكن نتيجشو به ما بگو :10:
شما تو خود بازي گرافيكو بيار پايين همرو low كن بعدشم 800nv 600 كن باعث ميشه كمتر به گرافيكت فشار بياد بازي روونتر اجرا شه :10:نقل قول:
دوستان كسي نبود جواب كا رو بده؟؟؟؟