یه سوال تو ویستا دیدید که هر برنامه ای نصب میخوایید بکنید یدونهsecurity question میپرسه...تو xp نبود...مشه غیر فعالش کرد خسته میکنه هر چی میخوای نصب کنی میپرسه؟؟
Printable View
یه سوال تو ویستا دیدید که هر برنامه ای نصب میخوایید بکنید یدونهsecurity question میپرسه...تو xp نبود...مشه غیر فعالش کرد خسته میکنه هر چی میخوای نصب کنی میپرسه؟؟
User Account Control رو غیر فعال کنی درست میشه.
از کدوم مسیرنقل قول:
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2255780&postcount=2272
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم یک crack توپ که ویندوزت رو کاملا active مورد قبول ماکروسافت میکنه و معتبره.
برای sp1.
من خودم دارم ازش استفاده میکنم 100% ازش راضیم.
حتی از سایت ماکروسافت برنامه هایی که ویندوزactive میخواستنو دانلود کردم.
با سلام .
راهی هست که بشه بعضی از برنامه ها رو مثلا (مترجم پارس ) رو که تو ویستا نصب نمیشه نصب کرد؟
یه توضیحی بدید..
سلام دوست عزیز!
بعضی از این برنامه ها رو میشه با استفاده از قابلیت Compatibility نصب و استفاده کرد اما بعضی از این برنامه ها نمیشه.نقل قول:
با سلام .
راهی هست که بشه بعضی از برنامه ها رو مثلا (مترجم پارس ) رو که تو ویستا نصب نمیشه نصب کرد؟
یه توضیحی بدید..
برای فعال ساختن قابلیت Compatibility بروی فایل مورد نظر کلیک راست نموده و Properties را انتخاب کنید.
در پنجره ای که ظاهر میشود بروی تب Compatibility کلیک نمایید و بعد در قسمت Compatibility mode تیک گزینه Run this program in compatibility mode for را بزارید.
بروی کادری که فعال میشود کلیک نموده و Windows XP Service Pack 2 را انتخاب نموده و بروی OK کلیک نمایید.
حال بروی فایل تان دابل کلیک کنید و برنامه را نصب نمایید.
اما همانطور که گفتم برنامه های زیادی هستند که باز هم نمیشه آنها رو نصب کرد چون اصلاً برای انجن ویستا طراحی نشده اند.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
دوستان من یک مشکلی کوچیکی داشتم.
من وقتی که XPS 1530 رو گرفتم 2 تا درایو داشت که از فروشنده درخواست کردم که یه درایو دیگه هم برام ایجاد کنه ... وقتی هم که این کارو انجام داد یک مشکلی که پیش اومده اینه که درایو ها به ترتیب حروف نیستند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که در عکس می بینید ... چه کار می تونم بکنم که بشه درایو F به E تبدیل بشه ؟ ( ویندوز ویستا Home premium هست )
در منوی استارت روی کامپیوتر راست کلیک کن سپس Manage انتخاب کننقل قول:
بعد در صفحه باز شده بیا روی Disk Management
بعد اونجا روی هر درایوی خواستی راست کلیک کن بزن ...Chande Drive Letter & Patch
بعد تغییر بده!
من یک مشکلی در نسب ویستا دارم
من اومدم ویندوز ویستا توی یک درایو 15GB نسب کردم بعد Service Pack 1 جا نشد
برای همین اومدم دوباره ویندوز و توی یک درایو 30GB نصب کنم
بعد اومدم دراو 30GB پاک کردم (Delete) کردم بعد دیگه درایو درست نشد اخطار میده
اطلاعات
Disk0 Unullocated Space Free Space: 29.3GB Type: Extended
چیکار کنم