س ی نه های بزرگتر جواب می ده:n02:
اینستاگرام چیست؟
Printable View
س ی نه های بزرگتر جواب می ده:n02:
اینستاگرام چیست؟
یک سایت است ........................ سایت چیست؟
میشه گفت هر مجموعه مرتبط به همی رو میگن سایتنقل قول:
تاحالا ساعت ۱۷۰ ملیون تومانی دیدی؟ ایا این ساعتا شاخ میزنن که ۱۷۰ ملیون پولشه ؟
یک میلیاردی ش هم هست که اتفاقا دست یک شخص مشهوری هست............................. چرا ساعت شبانه روز 24 ساعته ...؟
دلیلش مربوط به ریاضی و فیزیک میشه حالا منطقش رو که چرا رو نمیدونم وگرنه میگفتم ولی میدونم مربوط به مثلثات هست اخه هر کدوم از این قیمت هایی که میگیریم رو ساعت دقیقا ۳۰ درجه یا π تقسیم بر ۶ هست و هر ثانیه دقیقا میشه ۶ درجه که فکر کنم با سرعت زاویه ای زمین برابر میشه که باهاش خیلی محاسبات انجام میشه اگر دقت کرده باشید فیزیک دان ها و مهندس های مکانیک و هوا فضایی که تو ساخت هواپیما و جت و موشک و .... همیکاری میکنن و ... همیشه یه ساعت عقربه ای بسیار دقیق دستشونه مخصوصا فیزیک دان ها و نظامی ها هم همین طور جدا از اون حرف هایی که میگن که برای ظاهر و پولشونه کاربرد علمی و کاری داره براشون خلبان ها همین طور همشون دارن از ساعت استفاده های خیلی زیادی میشه و اون ۱۲ قسمت صفحه دقیقا باعث همه خاصیت هاش میشه کلا موجود بسیار مفیدیه انواع جهت یابی و ... هم باهاش میشه کرد هیچی هم نیاز نیست فقط همون ساعت رو داشته باشید کافیه حتی با ساعت میشه اندازه گیری های فاصله خیلی دقیق انجام داد ولی چطوری رو بلد نیستمنقل قول:
ایا ادم باید همیشه یه ساعت مچی داشته باشه به نظرت؟(به نظر خودم اره) نظرت در مورد ساعت مچی دیجیتالی چیه؟
همیشه نه ولی وقتی هست شیک تره:n02:نقل قول:
ایا ادم باید همیشه یه ساعت مچی داشته باشه به نظرت؟(به نظر خودم اره) نظرت در مورد ساعت مچی دیجیتالی چیه؟
در مورد ساعت های دیجیتالی باید جالب باشه
اینترنت معادل....؟:n36:
اگر شنا بلد باشی باید شنا کنی،البته شنا داخل استخر با دریا خیلی فرق دارد،
اگر شنا بلد نباشی باید خودت را به دست موجهای دریا بسپاری،وغزل خدا حافظی را بخوانی!
شما اگر داخل در یا یک کوسه دنبالت کند چه کار می کنی؟
از درخت بالا میرم.میفهمی مجبورم :n02:
تا به حالاز این اسمایل استفاده کردی ( :n25: )
بله :n02:
یک بیت زیبا از اشعار حافظ که خیلی دوست دارید، بنویسید .
الا یا ایها الساقی ادرکاسا ونا ولها.....................که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها!
می دونی بهترین شادی دنیا چیه؟