شماره نامه رو پ.خ کن ;)نقل قول:
Printable View
شماره نامه رو پ.خ کن ;)نقل قول:
در فناوری adsl2+ حداکثر سرعت دانلود 24mbps و حداکثر سرعت آپلود 3.5mbps هست.نقل قول:
سلام
من جدیدا سرویس شاتل گرفتم...
مهلت سرویس یک ماهه بود، تاتاریخ 05/25 هست!
ولی دیدم امروز 70مگ مونده زود رفتم دوباره سرویسم رو یک ماهه تمدید کردم ولی الان
تو صفحه اول حجم اینترنت که خریدم اضافه نشد. چرا؟؟؟
درود، دوستان سرویسهای نامحدودو وقتی محدود میکنن چقدر سرعت کم میشه؟ مثلا art1 محدود کنن سرعت به چقدر میرسه؟
Gesendet von meinem Fonepad 7
سلام. دوست عزیز شما با تمدید سرویس گیگ اضافه در یافت نمیکنید، همونطور که اگر الان برید پیش فاکتوری را که پرداخت کرده اید ببینید، میبینید نوشته شروع سرویس از 05/25 یا یک روز عقب یا جلو. شما وقتی ترافیکان تمام میشود باید گیگ اضافه خریداری نمایید!! با توجه به میزان مصرفتون از نیم یا یک گیگ به بالا هر چه قدر بخواید میتونید بخرید. ترافیک سرویسی که تمدید کرده اید از ابتدای دوره یعنی 25 ام به شما اضافه میشود.نقل قول:
سلم دوستان من شاتل 2 مگ گرفتم الان در مرحله رانژه کردنن
چون ماه اولمه زیاد دان کنم مشکلی پیش نمیاد؟
:n19:
سلام
قبلن شاتل داشتم... سرعت 128 کیلوبیت و موقع دانلود زیر 150 کیلوبایت نمیومد ... معمولن 150 تا 200 بود
از 3 سال پیش تا حالا مخابرات دارم (مجبورم کردن که مخابرات بگیرم)
حالا پرسیدم, میتونم شاتل بگیرم... چندتا پرسش دارم
اول اینکه سرعتش مثل همون قدیمها هستش؟
دوم اینکه اگر بسته ART3 (نامحدود) بگیرم و 100 گیگ در ماه دانلود داشته باشم, سرعتم چجوری میشه؟ ... خیلی با اسکایپ صحبت میکنم و چندتا برنامه دارم که همش به اینترنت باید وصل باشم و هر روز بصورت میانگین 1 گیگ برای کارهای شخصیم میره و دانلود هم نیاز دارم که میشه گفت حداکثر 100 گیگ در هر ماه نیاز دارم
میخوام بدونم اگر محدود بکنن سرعتم روی چقدر میاد.... پایینتر از 50 کیلوبایت (سرعت دانلود) ... اگر کمتر بشه کهخیلی بد میشه
من اهواز زندگی میکنم...منطقه کیان آباد
موفق باشید
سلام دوستان
دو تا سوال:
۱- محدودیت حجمی اکو ۸ مگ شاتل چقدره در ماه برای دانلود در ساعات شبانه؟ یعنی بعد از چقدر دانلود محدود میشه؟
۲- بعد از محدود شدن نهایتا چقدر میشه؟ یعنی کفش چقدره؟
ممنون
دوستان برای تخلیه سرویس مخابرات صاحب خط باید بره درخواست بده ؟
محدودیت حجمی سرویس ECO 8192 چهار گیگ در ماه است.نقل قول:
در مورد دانلود شبانه، بستگی به مرکز مخابرات و پهنای باند منطقه شما دارد.
اگر هرشب در تایم شبانه دانلود کنید ابتدا از سرورهای خارجی و اگر ادامه دهید از سرور داخلی محدود می شوید.
در زمان محدودیت سرعت دانلود به حدود 10kB/s کاهش پیدا خواهد کرد.
مدت زمان محدودیت بستگی به میزان حساسیت نرم افزار اکانتینگ شاتل دارد. شاید حدود 1 ماه و شاید حدود 15روز محدود شوید.
در حال حاضر اگر خط شما نویز نداشته باشد و مشکلی در پهنای باند مرکز شما نباشد سرویس 8مگ برروی 15مگ بسته می شود.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk