دیشب واقعا ضعیف بودیم، چه کارلو و کادر فنی از نظر آماده سازی(؟) ذهنی بازیکنان و چه عملکرد فردی بازیکنان کابوس وار بود.
مسئله جالب این بود که نه یه دفاع تمام عیار با ضد حمله های سرعتی رو در دستور کار داشتیم و نه یه بازی تهاجمی به دنبال گلزنی.
بلکه ملقمه عجیب و غریبی از هر دو رو شاهد بودیم، به شکلی که تیم تا حدی جلو می کشه و در برابر ضد حمله ها آسیب پذیر میشه {که با هنرنمایی فردی پپه گل رو تقدیم می کنیم به حریف}، اما این جلو کشیدن ها به قدری بی برنامه و ناهماهنگ صورت می گیره که تبدیل میشه به پاسکاری های بی هدف بین خط دفاع و هافبک که نه تنها موقعیتی خلق نمیشه بلکه از دل همین پاس ها یک اشتباه فردی دیگه {اینبار ایارا} بیرون میاد و گل دوم رو دریافت می کنیم. یعنی تیم به جای دفاع منطقی و ضد حمله، یا به جای یه بازی رو در رو و به دنبال گلزنی، فقط به دنبال حفظ توپ بی هدف و با ریسک بالا بود. که اگه واقعا قصد همچین برنامه ای وجود داشت، استفاده از ایسکو به جای ایارا از ابتدای کار {مثل بازی رفت} می تونست به مراتب بهتر باشه.
از اینها که بگذریم، نقطه شروع همه این مشکلات ضربه پنالتی هست که دی ماریا از دست میده {من صحنه پنالتی رو متاسفانه به خاطر مشکل اینترنت از دست دادم و نمی دونم تصمیم داور درست بوده یا نه} اما به هر حال وقتی تکرار ضربه پنالتی رو دیدم و با خبر شدم که دی ماریا مسئول زدن پنالتی بوده، خیلی تعجب کردم. دی ماریا با اینکه این فصل جزو بهترین بازیکنان تیم بوده و معمولا در فرم خوبی به سر می برده، اما همچنان جزو بازیکنانی هست که به دقت ضربه شهرت نداره و اصولا بازیکنی هست که عملکرد غیر قابل پیش بینی داره... در حالی که در تیم بیل رو داریم که در چند سال اخیر در تاتنهام انواع ضربات کاشته اعم از پنالتی، شروع مجدد و ... رو زده یا آلونسو که در تیم ملی اسپانیا یا لیورپول یا حتی همین رئال بعضا ضربات پنالتی رو زده، حالا چه اتفافی می افته که "دی ماریای معمولا غیر قابل پیش بینی" ضربه رو میزنه رو باید از کارلو پرسید. پنالتی که اگه به ثمر می رسید بازی در همون ابتدا تموم میشد و نیازی به زحمت افتادن و گرفتن کارت زردهای متعددی که ممکنه در مراحل بعدی گرون تموم بشه، نبود.
+
در ادامه ماجرای به وجود اومده در ال کلاسیکو و صحبت اخیر ژاوی و انکار وارد کردن ضربه بوسکتز به سر پپه و صحبت غیر مستقیم علیه ایکر، ایکر صحبت کرده:
"اگه ژاوی با من مشکلی داره، باید با خود من صحبت کنه. نه اینکه در در معرض عموم {راجع به من صحبت کنه} و سوژه برنامه های تلویزیونی رو مهیا کنه"
" دیگه نیازی به صحبت بیشتر راجع به این مسئله نیست. بهتره این مسئله رو کنار بگذاریم چون خسته کننده هست." [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]