سلام عزیز snr روی 6 هم بیاد نباید قطعی زیاد داشته باشی شما یه مدت دیگه صبر کن ببین درست میشه یا نه چون میگی یک هفته که اینجوری شدهنقل قول:
Printable View
سلام عزیز snr روی 6 هم بیاد نباید قطعی زیاد داشته باشی شما یه مدت دیگه صبر کن ببین درست میشه یا نه چون میگی یک هفته که اینجوری شدهنقل قول:
الان شما زده 216 کیلوبایت (2مگ) و حداکثر تا 9 مگ نوشته برات جواب میده در صورتی که میگی تا 400 میرفته یعنی حدودا باید برات اون موقع زده باشه 4مگ توی مودم واقعا عجیبه چرا الان وضع خطط خوبه ولی روی همون 400 کیلوبایت قبلی نیستنقل قول:
به نظر میرسه پهنای باند شما رو کم کرده باشن از isp ولی مطمئن نیستم چند روز بازم صبر کن
آره خب من که گفتم پهنای باند اول روی ۶ مگ بود بعد اوردنش روی ۲مگ. با دقت نخوندی و یا پیام قبلیم رو نخوندی!نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
نقل قول:
اگه درست میشد تا حالا شده بود داش ، درست بشو نیست باید خودم دست به کار شم ! 80 90 درصد هم احتمال میدم سیم تلفنم مشکل داشته باشه ، لطفا اگه میشه راهنمایی کنید که چه نوع سیمی بگیرم !
سلام
آقا من خطم نویز داشت گفتم پورتمو عوض کنن
خواستم بدونم نویز کمتر میشه؟
از داخل خونه مشکله نویز ندارم مودمو اوردم دم ورودی خط تلفن نصب کردم
اینم وضعیت خط من زیاد قطعی دارم :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چند روزه کانکشن من هی قطع می شه و بعدش هم وصل می شه(هر نیم ساعت یه بار)
پشتیبانی می گه نویز داری
مشخصات خط
Statistics -- ADSL
Mode: ADSL2+ Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 19.7 22.3 Attenuation (dB): 35.5 19.2 Output Power (dBm): 19.5 12.3 Attainable Rate (Kbps): 11024 1232 Rate (Kbps): 3607 766 MSGc (number of bytes in overhead channel message): 85 12 B (number of bytes in Mux Data Frame): 14 13 M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 16 T (Mux Data Frames over sync bytes): 5 6 R (number of check bytes in FEC Data Frame): 16 16 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.1420 10.0000 L (number of bits in PMD Data Frame): 1746 192 D (interleaver depth): 480 8 Delay (msec): 17 20
چرت می گه یا نه؟
البته قبلا خوب بود الان 2 هفته است اینجور شده
اینجوری که عکس بالا نشون میده اینه که وضعیت خطت بدهنقل قول:
ولی من نمیدونم که خط شما چند مگ بسته شده که اینجوری نویزش زیاده
اگر ممکنه از دانل استریم هم یه عکس بذارید
نه نویز نداری شمانقل قول:
البته چون که اعداد رو درست و رند نشون نمیده یعنی اینکه مودم نتونسته خط رو کامل آپ کنه !!
خط شما چند مگ هست دان استریمش ؟ البته فکر کنم چون اپلودتون روی 1 مگ بسته شده و مودم نمیتونه 1 مگ رو کامل آپ کنه پرش لینک دارید !!
بهتره که به پشتیبانی بگید که آپ استریم رو بیارن روی 512 !!!
البته اگجر مطمئن هستید که نویز ندارید
خطم 2 مگ شاتل هست این 2 تا عدد دان استریم و اپ استریم از اول همین قد بودن و قبلا مشکلی نداشتمنقل قول:
بقیه اعداد رو نمیدونم
از کجا دیگه بفهمم نویز دارم یا نه ؟
ممکنه اسپلیتر یا مودم ایرادی پبدا کرده باشن؟
مرسی
خط را فقط داشته باشید:n02:اما چه فایده سرعت پورتم را روی 64 کیلوبایت بستن.:n21:
DSL Up 12288 kbps / 380 kbps
SNR margin And Line Attenuation
SNR margin Upstream : 28 db Line Attenuation Upstream : 9 db
SNR margin Downstream : 30 db Line Attenuation Downstream : 9 db
شما خونتون یا تو مخابراته و یا درو که باز میکنی اول مخابراتو میبینی :Dنقل قول:
از این نظر خوشا به سعادتت :D
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk