من بازیکنی که ساختم ملیتشو ایران زدم تیم ملی های کشور های دیگه بعدا بهم پیشنهاد میدن ؟ یا باید ملیتشو عوض کنم ؟
Printable View
من بازیکنی که ساختم ملیتشو ایران زدم تیم ملی های کشور های دیگه بعدا بهم پیشنهاد میدن ؟ یا باید ملیتشو عوض کنم ؟
چه میکنه این تیم من. یهو نمیدونم چی شد که متحول شده
الآن تقریبا تو کل جام هایی که هستم فکر کنم 20 بازی باشه که نباختم و اکثرشون رو بردم
همینجوری پیش بریم 2 سال دیگه قدرت اول جهانیم با این بازیکنای جوونی که داریم:sq_13:
Forza Roma
الآن اواسط فصل دوم بازیم هستم و 4تا بازیکن خریدم. اونم چون دروسی رفت و توتی هم بدون سر و صدا خداحافظی کرد!
اینم خریدام:
بونوچی ، آباته ، دیه گو ، ژروینیو
من از تیم خودم میتونم بگم لاملا و دسترو بازیکنای عالی هستن مخصوصا لاملا. هرچند لاملا وینگه ولی من نوک هم گذاشتمش و خوب جواب دادهنقل قول:
در ضمن مهاجم نوک خوب که سرعتی و دریبلر باشه و جوون هم باشه و خوب پیشرفت کنه کسی سراغ داره ؟ قیمتش نمیخوام انچنانی باشه . دور و بر 15 تا 20 تا خوبه .
دوستان من برنامه x360ce رو اجرا میکنم و شوک راستم کار میکنه و تو بازی میتونم تکنیک بزنم ولی دروازه بانم موقع پنالتی اصلا نمیپره. باید چیکار کنم؟؟
نقل قول:
MOUSA DOUMBIA رو بخر...فک کنم یکی از باشگاه های روسی یا اوکراینی باشه...عالیه سرعت وحشتناک داره...ایکر مونیایین هم عالیه از بیلبائو...
الشعراوی مهاجم میلان
اگه میخوای بازیکن بخری .... Isaac Cuenca & Christian Tello رو از بارسلونا بخر . فوق العاده خوش تکنینک و سرعتی هستند... سرعت پیشرفتشون هم زیاده... در ضمن جوون هستند.
بله دیگه باید بفروشن تا بخرندنقل قول:
اما اگر میتونند روی strict 60% اینکارو کنند واقعا با این فکر فیفا خیلی حال کردم دیگه نمیشه بازیکن فروخت هرچی هم بفروشیم جز ضرر چیزی نیست
من خودم رو همین وضعیت بازی میکنم هیچکسو نمیتونم بفروشم چون فقط 60 درصد بهم میرسه!
به به شما هم که رمی هستی...من هم که رم رو برداشتم....بازی دوم فصل اینتر رو 2-1 بردم با گل های بالزارتی و لاملا.....آستوری و دبوچی رو هم خریدم.....پروتا و تادی هم فروختم...نقل قول:
فقط نامردها توتی رو قراره زود بازنشسته کنن....شما که فصل دومی یعنی توتی میره!!؟:sq_3:
......................................
از وفتی که پچ رو نصب کردم تاثیر فوق العاده ای روی چهره ها داشته.....بعضی از بازیکن ها خالکوبی دارن.....نمی دونم چرا اما از اون موقع بازی ها رو راحتتر می برم...
Fabio borini بهترین مهاجم فیفا هست. من حاضرم مسی رو بدم borini رو بخرم. ترکیبی از سرعت، تکنیک، تمام کنندگی، هد زنی، قدرت بدنی و استقامت و همه چی.
بهترین بال فیفا هم fabian delph هست که تکنیک مسی رو داره و سرعت موشکو.
البته من امسال باهاشون بازی نکردم، ولی با توجه به اینکه اکثر بازیکنا مثل پارسالشون بازی میکنن، میگم اینا بهترینن.
بهترین دروازه بان جوون دنیا courtois هست. اولش تو 19 سالگی قدرتش 79، دیگه ببین چی میشه.
در مورد دفاع نمیتونم کسی رو معرفی کنم چون مشکل دفاع از خود بازیه ولی rajkovic خیلی خرسه و خوب هد میزنه.
همه رمی ها رو عشقهنقل قول:
بله آخر فصل اول خداحافظی میکنه در صورتی که قرارداد داره !
چه جالب هردومون برای فصل اول یه دفاع وسط گرفتیم و یه دفاع راست!
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوستان من برنامه x360ce رو اجرا میکنم و شوک راستم کار میکنه و تو بازی میتونم تکنیک بزنم ولی دروازه بانم موقع پنالتی اصلا نمیپره. باید چیکار کنم؟؟
نه من مثلا برای خرید لواندوفسکی بنزما رو دادم !نقل قول:
ولی بقیه رو با بودجه ی باشگاه خریدم
اما خب تا بازیکن نفروشی مثل این بازیکنهای من نمیتونی بخری !! مثلا باشگاه من رونالدو ناراضی بود فروخته شد با پولش نیمار رو آوردم !! یا مثلا اوزیل رو دادم رفت سیلوا رو آوردم !! :) محض تست بود بیشتر این حرکاتم !!
راجب سوال بعدیت هم من تو فیفا 12 یه Jun Tae خریده بودم کره ای بود ... وحشتناک سرعتی بود و باهاش قهرمان اروپا شدم با شالکه !!
یه بازیکن هم هست فکر کنم اسکاتلندی بود حالا شما اسمش رو سرچ کن : Murphy ... البته اگر باشه تو فیفا 13 هم خیلی فوق العاده بود
Overall هاشون پایین اما اسپید ها در حد جت !!