سلامممممممممم
Printable View
دوستانی که این نسخه رو دانلود کردند چک کنند که آیا نسخه نهایی هست؟چون نسخه RC هم 4651 بود و در اینجا آخرین نسخه موجود همون rc هستش:نقل قول:
در سایت کسپر هم خبری از نسخه نهایی نیست.کد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KAVKIS_2014/
pure 3 کمی سبکتر هستش ولی برای من تفاوت زیادی نداشته.نسخه pure یکسری امکانات اضافی نسبت به kis داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
بچه ها من kis 2013 trial رو از سایت کسپر دان کردم حالا میخوام اگه میشه سریالی چیزی ازش بزارید که فعالش کنم
تو پست دوم که نوشته بو لایسنس قانونی رفتم ولی لینکش خراب بود
اگه ممکنه کمکم کنید
گویا نسخه نهایی شده !
نقل قول:
دوستانی که این نسخه رو دانلود کردند چک کنند که آیا نسخه نهایی هست؟چون نسخه RC هم 4651 بود و در اینجا آخرین نسخه موجود همون rc هستش:
همین نسخه بعدا فاینال می شه با همین اعداد اعشاری
سلام
چیزی ک من را متحیر کرده ، اینترفیس روان و بدون باگش هست ، و هر تنظیمی ک اعمال می کنید احتیاج به OK نداره
این فیلم تست هم برای نسخه 2014 هست : ک تو یوتیوب چند روز پیش من دانلود کردم.
جالبترین چیزی که بهش به ننظر من اضافه شده حفاظت علیه مخرب هایی است که صفحه رو قفل می کنند :n09:
سلام ببخشید راهی هست کسپر بتونه موبایل و دوربین دیجیتال رو هم اسکن کنه منظورم فلش مموری و دیوایس هایی نیست که حالت mass storage دارن اونایی که removable device میشن رو می گم ... با کاستوم اسکن اد نمی شن و با کلیک راست هم آپشنی واسشون نیست ... تنها راه کپی فایل تو هارد میمونه که طولانیه ْ!!!
دوستان لطفا نحوه وارد کردن کلید را در نسخه 2014 توضیح بدید.مثل 2013 نیست!
راستی وقتی فایروال رو میذارم روی حالت prompt for action موقع اتصال برنامه ها هیچ پیغامی نمیده و اتصال برقرار میشه!
آقا اسم فایل که اینه: Comodo Internet Security 6.2.2 (Default settings) - Test with more links.mp4نقل قول: