مجددا یوزر پسورد جدید وارد کنید !نقل قول:
دروغ گفتن ... آپدیت میشه مشکلی هم نداره !نقل قول:
دوستمون راهنمایی کردن باید وارد قسمت آپدیت بشید .
Printable View
مجددا یوزر پسورد جدید وارد کنید !نقل قول:
دروغ گفتن ... آپدیت میشه مشکلی هم نداره !نقل قول:
دوستمون راهنمایی کردن باید وارد قسمت آپدیت بشید .
خسته نباشید
یوزر و پسورد نود رو از کجا میشه گیر آورد؟
اکثرا غیرمعتبره
سلام مهدي جون از سايت n*o*d327.netنقل قول:
ديگه از اين معتبر تر پيدا نميشه :دي
من ورژن 6 رو روی windows8 دارم ولی نمی دونم چرا پایین صفحه اونجایی که آیکونش باید همیشه باشه هیچوقت نیست.
مگر اینکه یه بار اجراش کنم تا بیاد.
گزینه clean files رو هم هرجا استفاده می کنم هیچ عکس العملی نشون نمی ده. دلیل چیه؟؟؟
سلام من ESET Smart Security7 رو نصب کردم اما نمیدونم چجوری باید اکتیوش کنم.لطفا راهنماییم کنید.
سلام و درودنقل قول:
شما اول با یه جستجو در اینترنت ، یوزر و پسوورد نود 32 را گیر بیارین و یا اینکه میتونین به سایت n*o*d327.net برید (ستاره ها را بردارین)
بعد وارد این قسمت میشین ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد در این مرحله گزینه دوم را انتخاب کنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم با استفاده از یوزر و پسووردی که دارین ، نود 32 را اکتیو کنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
((( برای جلوگیری از سنگین شدن تاپیک ، لینک عکس ها را قرار دادم )))
موفق باشید :n01::n06:
سلام مرسی از راهنماییتون اما این سایت رو باز نمیکنهنقل قول:
یه پیام داده:Access to the web page was blocked
باید چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
این سایت توسط نود 32 بلاک شده.باید توی لیست سفید قرارش بدید.اینم آموزشش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید اون سایت را جز سایت های مجاز برای نود 32 قرار بدیننقل قول:
به این ترتیب که اول وارد چنین صفحه ای بشین ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد در این عکس ابتدا مسیری که با مربع قرمز نشون دادم را پیدا کنید سپس گزینه Add را بزنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم به این ترتیب سایت موردنظر را وارد کنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از راهنماییتون.نقل قول: