سلام
آقای تعمیرکار 1 خبری از شما نیست
توی سایت جای خالی شما به شدت احساس میشه
امیدوارم هرجا هستین خوش باشین
Printable View
سلام
آقای تعمیرکار 1 خبری از شما نیست
توی سایت جای خالی شما به شدت احساس میشه
امیدوارم هرجا هستین خوش باشین
دوست عزیز شما که تجربه پکیج و مشکلاتشو داشتی. پکیج علاوه بر قیمت بالا هزینه نگهداری زیادی داره و اگه برق بره شما نه آب گرم مصرفی داری و نه گرمایش خونه. من اگه بودم همون آبگرمکن ایستاده میذاشتم و تو خونه هم بخاری. اگه دودکش خونه استاندارد باشه بخاری هیچ مشکلی نداره و کاملاً بی آزاره. ما خودمون پکیج داریم و همش آدم نگرانه که وسط سرما ی مرتبه از کار نیفته.نقل قول:
دوست عزیز
بخاری باید شرایط نسبش باشه
1 . دودکش
2 . پنجره ها نباید دو جداره باشه
بعد از اون بخاری اکسیژن محیط را میسوزونه و اگر نفوذ هوا نباشه به مرور زمان مشکلات ریه ای ایجاد میکنه
اگر خواستی کل فضای ساختمان تون را گرم کنید مصرف گازش خیلی خیلی بیشتر از پکیج هست
صحبت شما درسته که میفرمایید اگر برق نباشه آب گرم ندارید اما خرابی هاش اگر پکیج خوب بخرید خرابی خیلی کمی داره حداقل سالهای اول بی دردسر کار میکنه
دیگه تصمیم با دوستمونه که ببینه چی بصرفش هست
هد اسمی پکیج های 30 کیلووات هم همون 5 متر است .نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم در اکثر مارک پمپ 24 ها و 28 ها یکیه .
یا علی
از نظر آسایش در زمستان قطعا پکیج بهتره .نقل قول:
دلایلش رو هم بچه ها گفتن .
فقط تجربه شما با یکی از بدترین مارک های ایرانی یعنی اخگر بوده که قطعا تجربه بدی بوده است .
همانطور که خودتون هم گفتید همه مارک ها میتونن به مورد بخورن و دستگاهی نیست که خراب نشه
فقط مهم اینه که خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه
یا علی
نه قابل تعویض نیست .نقل قول:
تاریخ تولیدش اهمیتی نداره . اگر قدیمی باشه شارژ میشه
بطور کل تکنسین نصب هنگام راه انداژی اونو چک میکنه و جای هیچ نگرانی ای نیست
یا علی
اگر سختی آب شما پایینه انتخاب خوبی انجام شده .نقل قول:
توی زنجان حداقل 150 متر رو جواب میده . میمونه تعداد پره هایی که شما میزاری .
بطورکل استفاده از این بکیج یکی دو نکته داره که اگر رعایت بشه دستگاه فوق العاده ای براتون خواهد بود.
رادیاتور قطعا بوتان نصب کن که بهترین پره ای های بازار است.
یا علی
دوست عزیزنقل قول:
نه 90 متر متراژ بالایه و نه 1.5 متر.
من امروز برای یک آپارتمان 350 متری که 15 لوپ داشت و یکی از اتاقاش هم که از همه از پکیج دورتر بود 1.5 متری بالاتر بود یه دستگاه کار کردم و جواب دادن دستگاه این ساختمانها نگرانی دارند .
به نظر من شما یک پکیج CV بگیر .
اگر هم میخوای زیاد پول بدی پنسره پرو .
موفق باشید .
دوست عزیز : آنکه شیران را کند روبه مزاج ترس از چشم غره نسوان است آی امان و آی امان :n22::n24: ------->> :n28:نقل قول:
اگه دست خودم بود که یه ثانیه هم معطل نمیکردم......
منزل ما پنجره ها دو جداره نیست معمولیه.من میتونم دیوار سمت حیاط رو سوراخ کنم و لوله بخاری رو از اون بدم بیرون(هم برای حال و هم برای خواب) .
سر دودکش رو بدم بیرون کافیه ؟ یا اینکه وقتی دادمش بیرون ارتفاعش رو ببرم بالا؟ یا اینکه قبل از خروج لوله به بیرون ارتفاعش رو بالا ببرم؟ ضمنا دیواره ساختمون سمت حیاط مون ایزوگام شده هست. یکی میگفت چون لوله بخاری گرم میشه ممکنه خطر داشته باشه! درسته؟