به کسی که واسه احساسات تو ارزش قائل نیست دل نبند
Printable View
به کسی که واسه احساسات تو ارزش قائل نیست دل نبند
سلام .
فصل پسته ی خام شده و اونهائی که دوست دارند و بودجشون میرسه میخرند و میخورند . نوش جان
اما همیشه یه تعداد پسته ی سر بسته هم وجود داره که بیشتر مردم بخیالشون خیلی زرنگ هستند كه با دندونشون میشکنند اونها رو !!!!
:13:
یک روش ساده و عاقلانه و زیرکانه برای باز کردنِ پسته هایِ خامِ سربسته :
تَهِ پسته رو بگیرید تو دست و با نوکِ انبردستِ کوچیک یه فشار کوچیک بیارید بهش . میشه پسته ی خندان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید روی همون قسمتی فشار بیارین که پسته باز میشه یعنی روی خطِ فاصل بین دو نیمه ی پوست پسته .
اول پسته های سر باز رو میل کنید و سر بسته ها رو بذارید کنار و بعدش با یک انبردست همه رو خندان کنید و حمله ....
:20:
قبلا تو همین تاپیک خدمتتون عرض کردم که هر یه دونه تخمه یا چیزهای دیگه ای که با دندونتون میشکنید , ضربه ی غیر قابل جبرانی به دندوناتون میزنید که فقط وقتی پوسیده شد به خود میاین که دیگه کار از کار گذشته .
اجیل رو با انبردست بشکنید . نگران بناشید . خیلی سریع مغزتون برنامه ریزی میشه یعنی قلقش میاد دستتون و بدون نگاه کردن میشکنید و میخورید .دندانهاتون هم آسیب نمیبینه
:20:
سلام
سعی کنید قبل از اینکه سوار تاکسی بشید پول رو از جیبتون در بیارید و بذارید یه جا که راحت بتونید درش بیارید ،
چون ممکنه بعدا توی بیرون اوردنش (وقتی توی اتومبیل نشستین ) به مشکل بخورید و مجبور شید بعد از پیاده شدن پول رو بدین ، ممکنه وقت اونایی که توی تاکسی هستن تلف بشه:20:
در اوج قدرت انسانیت رو حفظ کنید
اگه کسی باهات بده باید منشاش رو در خودت پیدا کنی
با ارزش ترین چیز ها مجانی هستند مثل كمـك به هم . عشق به هم
موقعي كه عصباني هستي هيچ تصميمي نگير تا حد امكان حرف هم نزنيم فقط سكوت.
تجربه من ( بدون شوخی ) :
خاکی بودن ، آسفالت شدن را در پی دارد .
اگه زور ندارید دعوا نکنید چون کتک میخورید :)
تجربه من از انتخاب فیلم بردار/عکاسی برای فیلم برای مجالس عروسی :دی
خیلی بده آدم خوش عکاس باشه و فیلم برداری رو هم بلد باشه و اصول و تکنیک هارو هم بدونه بعد موقع انتخاب فیلم بردار عروسی واقعا به مشکل بر میخوره چون متاسفانه عاملی به نام کلاه سر طرف گذاشتن الان خیلی زیاده!
و وقتی طرف بدونه که یکی داره سرشو کلاه میزاره بد جوری از کوره در میره.
برای فیلمبرداری مجالس عروسی الان چیزی که خیلی طرفدار داره فیلمبرداری با کیفیت HD و دو دوربینه هست.
اول درمورد HD بودن کیفیت فیلم بگم.
دوربین خونگی اگه دارین که HD میگیره برش دارین و از فضای خونه به مدت مثلا 5 دقیقه فیلم بگیرین .
حالا کیفیت رو بیارین پایین تر و با یه فرمت دیگه فیلم بگیرن .همون زمان و همون مقدار فضا.
نمیدونم مثالی از این بهتر بزنم اما نتیجه رو میگم .کیفیت هر چی بالاتر بره حجم فیلم بالاتر میره .اینو دیگه همه میدونیم.
الان متاسفانه کیفیتی پایین تر از HD رو به نام HD به خورد آدم میدن و فکرمیکنند که نمیفهیمیم که حجم یه فیلم خام HD چند ساعته فقط یک DVD نمیشه!(حتی اگر زیپ بشه)
پس اگرم بهتون گفتم فیلم و دارن با دوربین HD میگیرن این مهم نیست چون با دوربین HD میشه فیلمی با کیفیت پایین و هم گرفت.
مورد دوم عکس هست.
من تمام عکس هایی که میگیرمو تا جایی که بشه برای شاسی کشی آماده میکنم .قیمت هر عکس چاپی در ابعاد تقریبا A4 (اینجوری مثال میزنم که متوجه بشین : ) )
حدودا 2000 تومن برام تموم میشه .با شاسی میشه4000 تومن.دست مزد هم من هیچ وقت برای کسی کار نکردم اگرم کردم پولی نگرفتم ولی بیشتر از 5 تومن رو هر عکسی نمیگیرم خوب این تموم میشه 9000 تومن.
حالا عکس 13*18 رو که نسبتش رو به مقیاس کاری که عرض کردم بسنجید بفهمید چقدر روی یه کار کشیده میشه.
همه بحثشونم سر نورپردازی کار.که اینا رو هم بگن بازم اون مبلغی نمیشه که عنوان میکنند.
* در آخر اینو با تاسف زیاد میگم که عروسی تو این دوره زمونه جز یک خرج مضخرف چیزی بیشتر نیست.به جای این خرج ها یه کم فکرچیزهای اساسی رو بایدکرد چیزهایی موندگارتر از 4 دونه عکس و فیلم و ...
خودم عاشق عکس و فیلمم ولی این قیمت ها رو که میبینم ترجیح میدم دوربین خودمو بدم دست یکی بگم از اول تا آخر مراسمو فقط تو بگیر :دی کاریت به بقیش نباشه : ))))
وقتی با اتوبوس مسافرت میکنید سعی کنید ردیف 3 تا 6 بشینید اون طرف شاگرد
درضمن اصلا کنار شیشه هم نشینید
صندلی های طرف شاگرد تویه تصادفات خطرش کمتره
یه تجربه باحال :sq_25:
هر وقت گیر دادین که برین دندونپزشکی خب؟ کارت اعتباری و جیبتون پر پول باشه هیچوقت با پانصد هزار تومن نرین دندونپزشکی
آقا هروقت اعصابتون داغون بود با کسی جر و بحثتون شد حتما آرامشتون رو حفظ کنید
اصلا به خودتون بگید بعدا حسابشو میرسم:31:
یه 5 دقه بگذره حسابی آروم میشید