همه چی فعاله طبق بهترین تنظیمات در صفحه اول تنظیم کردم
الان defence + security level رو گذاشتم روی safe mode سندباکس هم پیام میده ولی اگه رو safe mode نزارم سند باکس enable هست ولی هیچکار نمیکنه قبلا یادمه اصلا ربطی به defence نداشت
Printable View
الان defence + security level رو گذاشتم روی safe mode سندباکس هم پیام میده ولی اگه رو safe mode نزارم سند باکس enable هست ولی هیچکار نمیکنه قبلا یادمه اصلا ربطی به defence نداشت
خب شاید برنامه ای که شما میخواستید نصب کنید امضای دیجیتال داشته و در لیست سفید کومودو بوده و برای همین در سند باکس اجرا نمیشه.نقل قول:
چون اگر همه گزینه های شما درست باشه نباید این مورد پیش بیاد.
شما دیفنس را روی limited قرار بدید و باز تست کنید ببینید مشکل هست یا نه؟
سلام علیکمنقل قول:
من خوب متوجه نشدم، یعنی چی الان اقدامی نمیکنه؟ یا شما تنظیماتت اشکال داره یا اون برنامه هایی که اجرا می کنید در لیست سفید کومودو هستند، یا اینکه شما اون برنامه ها را در لیست سفید کومودو اضافه کردید.
خب اول شما تو سیستمت یه برنامه ای را که قبلا کومودو میبرد تو سندباکس پیدا کن و بعد برو در لیست سفید کومودو چک کن که در لیست سفید نباشه، بعد دقت کن سندباکست هم فعال باشه،،اونوقت برنامه را اجرا کن.ببین میره تو سندباکس.
برو در این مسیر :+D و Defense+ Settings و سربرگ Sandbox Settings و ببین سندباکست باید Enabled باشه و همینطور Show Notifications for automatically sandboxed processes هم تیک خورده باشه.
خب دلیلش همینه دیگه.برنامه خودش میره تو لیست سفید. امتحان کن. . . .نقل قول:
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
شما که گفته بودی تنظیمات من طبق بهترین تنظیمات صفحه اوله!!!:21:نقل قول:
الان متوجه شدم که اگر defence +security level غیرفعال باشه سندباکسم غیرفعال میشه چه تیک خورده باشه چه نخورده باشه
تنها درصورتی سندباکسم فعال میشه که defenceرو بزارم رو safe mode قبلا که اینجوری نبود شاید آپدیت ها جدید اینکارو کردند
الان دیفنستونو غیرفعال کنید ببینید سندباکس کار میکنه یا نه
چقدر سریع جواب میدین پست تو پست شدنقل قول:
اومدی نکته سنجی کنیا :31:
من الان چندین ماهه اینکارو میکنم یعنی همه ی تنظیمات صفحه اولو انجام میدم ولی دیفنس رو غیرفعال میکنم که پیغام نده ولی با این ویندوز جدید سندباکس بدون دیفنس کار نمیکنه شما یه تست کن شاید من همیشه اشتباه میکردم
سلام مجددنقل قول:
نقل قول:
نه،بحث نکته سنجی نیست.وقتی فرمودید تنظیمات من طبق بهترین تنظیمات صفحه اوله ، من تمام تنظیمات صفحه اول اومد تو ذهنم.نه اینکه شما بیاین و +D را غیر فعال کنید!!.این که دیگه بهترین تنظیمات نمیشه.:11:
ضمناً سندباکس جزئی از +D است و تنظیماتشان با هم در ارتباطند. . . . .
نقل قول:
سوال ما جا افتاد ؟؟
سلام. براي من مشكلي با وي پي ان وجود نداره. مطمئنا مشكل از كومودو نيست. چيزاي ديگه مثل isp رو بررسي كننقل قول:
من pro دانلود کردم پیغام میداد منقضی شده!
-این کمودو آپلودش بالاستا تمام حجم مارو داره میخوره هر چند ساعت یه بار فکر کنم یه 4..5 مگی اپلود میکنه من که چیزی رو نزدم چی اپلود میکنه
سلامنقل قول:
کومودو با بعضی از پورت های وی پی ان ها مشکل داره // مثل کسپر که اجازه کانکت شدن را نمیده.
وحتی فایروال خوده ویندوز هم اگر روشن باشه با بعضی از پورت ها مشکل داره.
دوستان هم مانند شما این مشکل را داشتند ولی هنوز راه حل مفیدی براش پیدا نشده.
این مشکل از فایروال کومودو هست.