جمع کردن سرویس توی دویا سه روز انجام میشه.وضعیت فعلی مخابرات به نسبت قیمتش عالیه.مگر اینکه چیز بی ان رو ببندننقل قول:
Printable View
جمع کردن سرویس توی دویا سه روز انجام میشه.وضعیت فعلی مخابرات به نسبت قیمتش عالیه.مگر اینکه چیز بی ان رو ببندننقل قول:
دوستان پینگ تون چقده
با 256 مخابرات به راحتی میشه تو یوتوب فیلم دید(البته اگه مثل الان شما نباشه)؟ یا بافر میشه دائماً بعد پخش میشه؟؟
من خودم که 256 دارم هی تاخیر مینداخت.بنابراین مثل همیشه با IDM دانلود می کنم بعد میبینم.سایت SPEEDNET پینگ منو 300 زده بود که فکر کنم خیلی بده.ولی واسه دانلود و حتی استفاده از تورنت خوبه.اپلودم نصف دانلودم هست.ولی بچه هایی هم بودن که اپلودشون خیلی کمتر بوده.نقل قول:
مخابرات هم مثل شرکت های دیگه باید از خودش مودم بخریم؟
اصلا!!!نقل قول:
اشتباه نكن !!
مخابرات گرون حساب ميكنه!!
از بازار بگير مارك Dlink-asus به تمام adsl ها مي خوره.......:5:
256نقل قول:
منم دقیقاً از همین روش استفاده می کنم. با این کار سرعت دانلود از Rapidshare و Hotfile و ... هم طبیعی میشه.نقل قول:
من الان دو تا مودم دارم ... یک زایکسل یکی هم هووایی که از لایزر خریدم...نقل قول:
اصلا!!!
اشتباه نكن !!
مخابرات گرون حساب ميكنه!!
از بازار بگير مارك Dlink-asus به تمام adsl ها مي خوره....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من از Firefox 4 و از سريعترين DNS هم استفاده مي كنم.
در مورد ورود به كانفيگ مودم هم دستت درد نكنه الان امتحان كردم و وارد صفحه مودم خودم شدم.
توي بعضي از سرور ها نوسان سرعت بيشتر و توي بعضي ديگه كمتر.نقل قول:
نه من نسخه IE 8 رو امتحان كردم .
از راهنمايي ت ممنونم.
اميدوارم مشكل هر چه زودتر برطرف بشهنقل قول:
الان كه دارم اين مطلب رو مي نويسم كمي سرعت لود صفحات بهتر شده.
یه سوال داشتم
میخوام بدونم سرویس ASDN خوبه یا همین ADSL رو داشته باشم . چون سرویس ASDN خط تلفن دیجیتال میشه و به طور همزمان میشه 4 تماس انجام داد و پینگ مون رو زیر 100 میبره . فقط هزینش 2 برابر تلفن معمولیه.
سلام من با کارت دانشجویی برادرم 256 گرفتم.مهلت کارت تا اخر شهریور هست.بعد شهریور باید برم سرویسم رو 128 کنم یا همین یه بار که کارت رو دادم میتونم تا اخر 256 بگیرم؟