Root for 2.0.2.A.0.24 and 2.1.A.0.435 firmwares via SuperOneClick
تقریبا میدونم که میشه.توی XDA نوشته که میشه.اینم پستش:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=906248
Printable View
Root for 2.0.2.A.0.24 and 2.1.A.0.435 firmwares via SuperOneClick
تقریبا میدونم که میشه.توی XDA نوشته که میشه.اینم پستش:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=906248
دیگه دارم دیوونه می شم. من که نتونستم روت کنم.. بهتره منتظر آپدیت بعدی باشم.
از تاپیک بالایی که لینک دادم انجام دادی؟مراحلش رو با دقت انجام بدی میشه.
ماتریکس ریلودد جان اون زد4رووت ماله 504 ه ! 024 یا 435 با سوپر وان کلی رووت میشه !
شما اگه واسه فارسی میخای رووت کنی خوب همون فلش تولز رو بگیر با فریمور ، قضیه تمومه دیگه !
این سونی اریکسون که ترکوند..! هی میگفتن پشتیبانی نداره که فارسیم اضافه کرد فقط مونده انورید 2.3 رو بده که دیگه تکمیل بشه این گوشی..
گوشی رو باید همون ابتدا با کابل USB به PC وصل کنیم یا بعد از نگاه داشتن کلید بک باید وصل بشه..؟نقل قول:
این کارهای که گفتین دیگه احتیاج به روت و یا چیز دیگری نمیخواد..؟
با تشکر..
نه دیگه رووت مووت نمیخاد واسه فارسی کردنش :دینقل قول:
گوشی رو باید همون ابتدا با کابل USB به PC وصل کنیم یا بعد از نگاه داشتن کلید بک باید وصل بشه..؟
این کارهای که گفتین دیگه احتیاج به روت و یا چیز دیگری نمیخواد..؟
با تشکر..
ببین اون موقع که دکمه فلش رو زدی بعد از چند ثانیه پیغام میده (توش Green LED هست :دی که OK داره و Cancel)
اونموقع شما کلید بک رو میگیری گوشی رو وصل میکنی به دستگاه (تو این حالت که بهش میگن flash mode ، ال ای دی بالای گوشی سبز روشن میشه) بعد 5 الی 10 ثانیه که کامپیوتر گوشیتو شناخت اوکی رو میزنی و ....
بچه ها تو رو خدا یکی برام این فلاش تولز 2.5 رو تو مدیا فایر اپلود کنه تو این سایتا اصلا قابلیت رسیوم نداره تو دانلود منیجر 1 ساعته تموم دارم با سرعت 4 الی 5 دانلود میکنم هی هم قزع میشه باز بر میگردم از اول
اینم یه سری اسکرین شات واسه بچز ایکس10 دار :دی
فقط این نکته رو بگم که من فونت گوشیمو عوض کردم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بخش پشتیبانیه که جدید اضافه شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ها تو رو خدا یکی برام این فلاش تولز 2.5 رو تو مدیا فایر اپلود کنه تو این سایتا اصلا قابلیت رسیوم نداره تو دانلود منیجر 1 ساعته تموم دارم با سرعت 4 الی 5 دانلود میکنم هی هم قزع میشه باز بر میگردم از اول
نصف کلاس Xperia نابود شد..:2:نقل قول:
اینم یه سری اسکرین شات واسه بچز ایکس10 دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این نکته رو بگم که من فونت گوشیمو عوض کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر...نقل قول:
نه دیگه رووت مووت نمیخاد واسه فارسی کردنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اون موقع که دکمه فلش رو زدی بعد از چند ثانیه پیغام میده (توش Green LED هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که OK داره و Cancel)
اونموقع شما کلید بک رو میگیری گوشی رو وصل میکنی به دستگاه (تو این حالت که بهش میگن flash mode ، ال ای دی بالای گوشی سبز روشن میشه) بعد 5 الی 10 ثانیه که کامپیوتر گوشیتو شناخت اوکی رو میزنی و ....